Setari Cookie-uri

Cafenea de Noapte

De la: aricica_pogonica, la data 2008-09-18 03:02:58jb nu am sefule jack daniels merge??
ofer geata gratis

pei ma cam apuca greata de la jack danielsu ala dar daca beau decat unul sa ma ia somnu e ok

VREAU SA DOOOOOOORM

Postat pe 18 Septembrie 2008 03:05

tu ai scris gheata si io am inteles greata,oricum sarutmana ......

Postat pe 18 Septembrie 2008 03:07
De la: butterfly_k22, la data 2008-09-18 03:02:54crede-ma as fi fericita sa zbori prin alte parti ..

...un pierce in limba vroiam si eu dar..am ajuns cu unul in spranceana de care m-am plictisit in 6 luni,acum mai am doar gauri in spranceana pe jumatate astupate :)
inca mai sper la ala in limba :) dar eu nici tatuajul nu mi l-am modificat... pff..

..deci imbata-ma

fluturas mi l-am facut singuica in aprilie,,,e misto imi place,,,imi doream de mult si nu am putut din diverse motive,,,,anul asta am considerat ca e timplul sa il fac,,,si l-am facut

am 3 gauri in urechea dreapta si doar o gaura in stanga (cred ca de aia sunt intr=i ureche)
dar nu mi-as mai face alte piersuri,,,si nici tatuajul nu ma tenteaza

dar daca te gandesti sa faci in limba,,,,sincer iti zic ca e misto tare
aricica_pogonica
Postat pe 18 Septembrie 2008 03:08
Eu sunt rock...dar n-am nici pierce...nici tatuaj...am 4 gauri intr-o ureche...dintre care una astupata! :))

Postat pe 18 Septembrie 2008 03:09
De la: aricica_pogonica, la data 2008-09-18 03:08:16
De la: butterfly_k22, la data 2008-09-18 03:02:54crede-ma as fi fericita sa zbori prin alte parti ..

...un pierce in limba vroiam si eu dar..am ajuns cu unul in spranceana de care m-am plictisit in 6 luni,acum mai am doar gauri in spranceana pe jumatate astupate :)
inca mai sper la ala in limba :) dar eu nici tatuajul nu mi l-am modificat... pff..

..deci imbata-ma

fluturas mi l-am facut singuica in aprilie,,,e misto imi place,,,imi doream de mult si nu am putut din diverse motive,,,,anul asta am considerat ca e timplul sa il fac,,,si l-am facut

am 3 gauri in urechea dreapta si doar o gaura in stanga (cred ca de aia sunt intr=i ureche)
dar nu mi-as mai face alte piersuri,,,si nici tatuajul nu ma tenteaza

dar daca te gandesti sa faci in limba,,,,sincer iti zic ca e misto tare

am sa-l fac..someday ..

cu urechea..la fel ca tine doar ca invers ..

iar tatuajul...a fost o prostie ... macar e la un loc sigur ;))

rock..unde umbli ? pana acum te laudai cu servitul si acum..dispari
fluturas_
Postat pe 18 Septembrie 2008 03:11
vreau si io o iubita cu pierce in libutaaaaaa!!!!!!!!!!!!!

nu am avut niciodata si a devenit o fantezie neimplinita. nu bat apropouri fetelor dar ,spun si io oful meu cu voi aici la un paharel

Postat pe 18 Septembrie 2008 03:12
De la: mic_negru_si_urat3, la data 2008-09-18 03:07:46

scuze am papat o litera,,,imi era foame,,,dar cred ca asta dovedeste ca fiecare cu ce il doare

trimit un Jack la tine sa iti treaca si de greata si de gheata

vazui ca pleci in oct...ne parasesti sau mai intri pe forum ocazional??
aricica_pogonica
Postat pe 18 Septembrie 2008 03:12
Pai am dat ceva...ceva...ce sa mai dau?

un cocktail?

cu iubire pt toata lumea

Postat pe 18 Septembrie 2008 03:13
De la: aricica_pogonica, la data 2008-09-18 03:12:12
De la: mic_negru_si_urat3, la data 2008-09-18 03:07:46

scuze am papat o litera,,,imi era foame,,,dar cred ca asta dovedeste ca fiecare cu ce il doare

trimit un Jack la tine sa iti treaca si de greata si de gheata

vazui ca pleci in oct...ne parasesti sau mai intri pe forum ocazional??

o sa intru macar o data pe zi....

sarna de drink

Postat pe 18 Septembrie 2008 03:15
wa ce pesa am gasit valeau si nu stiu cum s-o pun aici...luati link...si cine o poate aduce aici...primeste ceva dulce de la mine!

http://www.youtube.com/watch?v=HYxmS4UNrWY

Postat pe 18 Septembrie 2008 03:16
Promit sa v-o cant la chitara intr-o zi...

Postat pe 18 Septembrie 2008 03:17
o perna nu dai si mie ca adorm pe tastatura
numai 15 ore de munca azi

ma bucur pentru tine micutule,,,,sa stii ca sunt sincera ca nu imi place sa pup lumea in posterior,,,,
aricica_pogonica
Postat pe 18 Septembrie 2008 03:17

cred ca asa...daca nu e asa..nu stiu sa o aduc

fluturas_
Postat pe 18 Septembrie 2008 03:18
De la: rock__to_love, la data 2008-09-18 03:09:57Eu sunt rock...dar n-am nici pierce...nici tatuaj...am 4 gauri intr-o ureche...dintre care una astupata! :))

ai umblat prin cismigiu?prin porumbar,pe la grota?pe munte?

io acolo eram zi de zi prin 96/98....

eram o adunatura de RAAAAAAI,alcolisti,fumatori de carpati,batausi....

Postat pe 18 Septembrie 2008 03:18
Toti s-au convins de sinceritatea ta, ariciciule!

Postat pe 18 Septembrie 2008 03:19
Eu iubeste mult un Butterfly!!!!

Postat pe 18 Septembrie 2008 03:20
Acum am orgasm artistico-emotional. Micutule...nu tocmai...dar pe-aproape. ;)

Postat pe 18 Septembrie 2008 03:22
De la: aricica_pogonica, la data 2008-09-18 03:17:36o perna nu dai si mie ca adorm pe tastatura
numai 15 ore de munca azi

ma bucur pentru tine micutule,,,,sa stii ca sunt sincera ca nu imi place sa pup lumea in posterior,,,,

te cred ariciule

nici io nu ma dau in vant dupa astfel de pupaturi.

stiu ca esti o fata deosebita si am mentionat asta de multe ori. uite inca unul dar tot pe burtica

stii tu

Postat pe 18 Septembrie 2008 03:23
uite..asta imi place mie

fluturas_
Postat pe 18 Septembrie 2008 03:25
multumesc rock,,, apreciez parerile voastre,,,si ma bucur ca am gasit si persoane cu care sa pot discuta fara sa ma iau la 13/14 si sa trebuiasca sa ma justific.

va pe toti
aricica_pogonica
Postat pe 18 Septembrie 2008 03:26
De la: rock__to_love, la data 2008-09-18 03:22:39Acum am orgasm artistico-emotional. Micutule...nu tocmai...dar pe-aproape. ;)

ce precle ai avut la vremea acea?poate ne stim....

pe mine ma strigau bull dog sau italianu

io sunt de nerecunoscut acum.

nu mai am parul lung,cercei,nu mai beau pana la coma,fumez tigari cu filtru,lucrez in coafor,nu mai bat tigani.....

doamne ce copil rau am fost

Postat pe 18 Septembrie 2008 03:26
De la: mic_negru_si_urat3, la data 2008-09-18 03:12:01vreau si io o iubita cu pierce in libutaaaaaa!!!!!!!!!!!!!

nu am avut niciodata si a devenit o fantezie neimplinita. nu bat apropouri fetelor dar ,spun si io oful meu cu voi aici la un paharel

exemplu de sinceritate de la baiat,,,,, micule nu stiu ce sa iti zic,,,eu l-am facut si nu imi pare rau,,,,fosta a avut parte de fericire fara el,,,si mai apoi si cu el,,,(pe principiul inainte si dupa ) si se pare ca a fost o decizie buna sa il fac

iti doresc bafta sa gasesti femeia visurilor tale si sa vina cu full option ,,,sa aiba si piercingu inclus
aricica_pogonica
Postat pe 18 Septembrie 2008 03:28
De la: mic_negru_si_urat3, la data 2008-09-18 03:26:45
De la: rock__to_love, la data 2008-09-18 03:22:39Acum am orgasm artistico-emotional. Micutule...nu tocmai...dar pe-aproape. ;)

nu mai am parul lung,cercei,nu mai beau pana la coma,fumez tigari cu filtru,lucrez in coafor,nu mai bat tigani.....

Pai si ce te-a facut sa te skimbi in halul asta? de ce nu mai esti rock??? :(((

Postat pe 18 Septembrie 2008 03:29

si nu-ti placea..
fluturas_
Postat pe 18 Septembrie 2008 03:29
lasa micule ca tendinta e spre evoluare,,,,si esti pe drumul cel bun din cate vad

mi-am tras hamsteri,,,puffilici si fluffy maine postez poze cu pufilici,,,ca fluffy e mascul si e tare iute,,,nu sta la poze,,,,

pupaturile alea pe burtica nu le refuz,,,,da ce ma fac eu daca pleci ?? cine ma mai pupa pe mine pe burtica?? a???
aricica_pogonica
Postat pe 18 Septembrie 2008 03:31
De la: aricica_pogonica, la data 2008-09-18 03:28:29
De la: mic_negru_si_urat3, la data 2008-09-18 03:12:01vreau si io o iubita cu pierce in libutaaaaaa!!!!!!!!!!!!!

exemplu de sinceritate de la baiat,,,,, micule nu stiu ce sa iti zic,,,eu l-am facut si nu imi pare rau,,,,fosta a avut parte de fericire fara el,,,si mai apoi si cu el,,,(pe principiul inainte si dupa ) si se pare ca a fost o decizie buna sa il fac

iti doresc bafta sa gasesti femeia visurilor tale si sa vina cu full option ,,,sa aiba si piercingu inclus

io nu mai vreau inainteeeeeee!!!!!!!!!

vreau dupa ....direeeeeect!!!!!! iubita ta e norocoasa

Postat pe 18 Septembrie 2008 03:32
De la: aricica_pogonica, la data 2008-09-18 03:31:39l

mi-am tras hamsteri,,,puffilici si fluffy maine postez poze cu pufilici,,,ca fluffy e mascul si e tare iute,,,nu sta la poze,,,,

sa vezi masculul cand are chef sa-si iubeasca femela..
eu am stat intr-o dimineata 20 min uitandu-ma la porcul meu de guineea cum isi alerga femela si..
fluturas_
Postat pe 18 Septembrie 2008 03:36
De la: rock__to_love, la data 2008-09-18 03:29:40

Pai si ce te-a facut sa te skimbi in halul asta? de ce nu mai esti rock??? :(((

sincer,nu vreai sa supar pe nimeni dar cred ca a fost decat o faza. ma bucur ca am reusit sa ies din acel anturaj, ca eram prea de tot....
prea multe scandaluri,prea multa furie,prea multa prostie,bautura,ssmd
puteam sa mor,sau sa mor,sau sa ajung la inchisoare...

POVESTE LUNGA,omul cat traieste invata.
din pacate a murit altineva din grupul nostru ca sa intelegem noi....sa inteleg io

Postat pe 18 Septembrie 2008 03:37
viitoarea va fi
fosta nu s-a bucurat de el decat cateva zile,,,(a fost felul nostru de a incheia politele si de a ne plati datoriile ) ne despartisem cu o luna inainte,,,,dar cum nu eram in tara,,,au mai fost niste lucruri de zpus si facut la venirea mea

cred ca l-am facut prea tarziu pt ea,,,dar nu am indoiala ca urmatoarea va aprecia prezenta lui

lasa pupaciosule ca ai sa ai si tu parte de gagici cu piercing
aricica_pogonica
Postat pe 18 Septembrie 2008 03:41
De la: aricica_pogonica, la data 2008-09-18 03:31:39lasa micule ca tendinta e spre evoluare,,,,si esti pe drumul cel bun din cate vad

pupaturile alea pe burtica nu le refuz,,,,da ce ma fac eu daca pleci ?? cine ma mai pupa pe mine pe burtica?? a???

puffilici va fi cea mai fericita de numele fetii

cat despre pupici,vei mai primi ca doar am si acolo internet pentru pupici virtuali pe burtica ariciului

Postat pe 18 Septembrie 2008 03:41

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
CAFENEAUA in care va astept sa va ziceti bucuriile si tristetile pe care le-ati avut sau aveti in dragoste 23 De la: bruni_eu 23 Aprilie 2009 18:00
2012 7 De la: ana18 28 August 2009 02:36
bunaaa 22 De la: valy90 19 Octombrie 2010 12:17
Care este melodia zilei tale de nastere? 6 De la: battleofwits 10 Decembrie 2010 10:14
masca argila rosie anti ride clalrins si dior 1 De la: ocaziebuna 28 Octombrie 2010 13:54