Mai multe
| Eu circul cu masina si mereu cand ma opresc la calea ferata la ora 15:30 ma intalnesc cu acelasi individ, venim din directii opuse si ne privim ochi in ochi...de vreo saptamana se intampla asta...deja ne uitam unul dupa altul poate ne vedem pe drum k doar de 2 ori ne-am oprit amandoi odata la calea ferata!!! | ||
|
Postat pe 20 Septembrie 2008 22:19 |
||
|---|---|---|
|
eu ma enevez f repede desi in ultima vreme fac mari eforturi sa ma controlez. si mai sunt si f directa. micute si dulci rock
|
||
|
fluturas_ Postat pe 20 Septembrie 2008 22:19 |
||
| Deci eu cred k odata am sa am masina "in pana" pe la 15: 30.... ce ziceti? | ||
|
|
||
|
Postat pe 20 Septembrie 2008 22:20 |
||
| Cele mai dulci, fluturas ca asa zicem noi! | ||
|
Postat pe 20 Septembrie 2008 22:21 |
||
e un inceput sa renunti la "betivanul","pletosul","rockerul" tau .. arici iar ti-a picat netu ?
|
||
|
fluturas_ Postat pe 20 Septembrie 2008 22:21 |
||
De la: rock__to_love, la data 2008-09-20 22:21:28Cele mai dulci, fluturas ca asa zicem noi! mai sa stii ca mi-s mandra de mine.. nu ma consider o frumoasa si nici o dulcica,ma consider o tipa obisnuita si ciudata dupa vb cuiva.. dar..recunosc..ma plac asa. |
||
|
fluturas_ Postat pe 20 Septembrie 2008 22:23 |
||
|
plec la facultate peste 5 zile...app peste 5 zile s-ar putea sa dispar de pe forum o vreme...ca nu stiu ce fel va fi netul acolo...si cand va reveni...tre' sa imi rezolv si wireless-ul k nu sunt convinsa ca merge bine... Deci...in 5 zile n-am timp sa ma indragostesc...dar mi-as pune masina odata "in pana" macar sa il cunosc...e frumusel tare... si se uita sigur la mine...am vazut io!!! |
||
|
Postat pe 20 Septembrie 2008 22:24 |
||
|
mai ariciule.. sa-ti explic.. in rimul rand aici cand am intrat printre voi..eram no one..nici acum nu sunt vestita.. incercam sa ma integrez..cum era sa intru direct cu greturile mele inainte?? si..oricum nu-s gretoasa cu toata lumea.. iar pe forum aici...recunosc ca decat sa-mi arat greturile mai bine ignor (ca am si aici persoane care..deja imi displac) |
||
|
fluturas_ Postat pe 20 Septembrie 2008 22:25 |
||
| postam recent pe un topic...cred ca blonde vs brunete...sa stii ca important e cum te simti tu cu tine...si chestia asta o vor simti si ceilalti...cum te vezi tu, asa te vor vedea si ceilalti... | ||
|
Postat pe 20 Septembrie 2008 22:26 |
||
De la: rock__to_love, la data 2008-09-20 22:24:42plec la facultate peste 5 zile...app peste 5 zile s-ar putea sa dispar de pe forum o vreme...ca nu stiu ce fel va fi netul acolo...si cand va reveni...tre' sa imi rezolv si wireless-ul k nu sunt convinsa ca merge bine... pai ce ti-am spus eu sa-l iubesti ? ? ci doar sa-l cunosti.. :) da,sa stii ca vroiam sa te intreb daca vei mai intra pe net dar am uitat .. :) il cunosti,o cafea,un nr de telefon,o legatura..eu stiu,nu stiu.. ;)) |
||
|
fluturas_ Postat pe 20 Septembrie 2008 22:26 |
||
De la: rock__to_love, la data 2008-09-20 22:26:44postam recent pe un topic...cred ca blonde vs brunete...sa stii ca important e cum te simti tu cu tine...si chestia asta o vor simti si ceilalti...cum te vezi tu, asa te vor vedea si ceilalti... sunt bruneta,natural! crede-ma ca mi-ar place sa fiu blonda :) imi plac blondele
|
||
|
fluturas_ Postat pe 20 Septembrie 2008 22:27 |
||
Fluturas, stiu ca deja iti displace pletosu, roakeru, betzivu meu...asta e clar! Oare ce o fi mai facand?
|
||
|
Postat pe 20 Septembrie 2008 22:28 |
||
|
fratemiu cand era mic,,,invatat tot asa cu taxiu,,, eu- vii cu noi in oras? el-DA...si in fata bloculi se oprea.... eu-da ce faci nu vii in oras?? el-ba da da nu asteptam taxsiu??? daca ii ziceam ca mergem pe jos,,,trebuiia sa il duc acasa la desene animate ca nu venea cu noi :)) pai daca masina sta pe banii tai,.,,,pana sa fie fluturel,,,da acu pe bune,,,eu am tepi nu pot zbura?? da tu de ce iei tatiu cand ai aripi??? |
||
|
aricica_pogonica Postat pe 20 Septembrie 2008 22:28 |
||
Eu sunt blonda naturala si vopsita bruneata!
|
||
|
Postat pe 20 Septembrie 2008 22:29 |
||
|
nu-mi displace ca nu-l cunosc.. ci doar consider ca iti este mai bine fara el.. nu intelege gresit,chiar n-am nimic cu tipul. |
||
|
fluturas_ Postat pe 20 Septembrie 2008 22:29 |
||
| A...nu am zis-o sub forma de glumitz...stai linistita ca eu il urasc pe cat de mult il iubesc...glumeam si eu app de oameni pe formumu asta! | ||
|
Postat pe 20 Septembrie 2008 22:31 |
||
De la: aricica_pogonica, la data 2008-09-20 22:28:56fratemiu cand era mic,,,invatat tot asa cu taxiu,,, pai stii si tu ariciule ..fluturii traiesc doar o zi pe Pamant.. n-am timp de pierdut :) ma trezesc molie la jumatatea drumului
|
||
|
fluturas_ Postat pe 20 Septembrie 2008 22:31 |
||
Sunt alfanabeta iar incep sa tastez aiurea...omg ce vad pe b1...mie rau
|
||
|
Postat pe 20 Septembrie 2008 22:32 |
||
scuze fetele nu cazused netul,,,doar venise seful dar a plecat si eu am revenit la "munca de birou" rock ill miss u a lot girl.... sper sa revii repejor....lasi cafeneaua de izbeliste???
|
||
|
aricica_pogonica Postat pe 20 Septembrie 2008 22:33 |
||
abia vineri plec...mai stau oleak...si dak am net normal acolo...am sa intru din prima zi...nu stiu...tin minte ca la inceput de an mereu sunt probleme cu netu. Dar promit sa mai dau cate o fuga la cate un net caffe! promit! daca e sa dureze! dar nu cred...am noroc de obicei!
|
||
|
Postat pe 20 Septembrie 2008 22:34 |
||
De la: aricica_pogonica, la data 2008-09-20 22:33:02scuze fetele nu cazused netul,,,doar venise seful bai acum mai in gluma mai in serios..nici nu va cunosc dar unii ati inceput sa-mi fiti simpatici rau.. ;)) |
||
|
fluturas_ Postat pe 20 Septembrie 2008 22:34 |
||
|
Deci eu din cauza voastra traiesc o drama!!! Nu mai fac nimic, nu mai strang in urma mea, plimb laptopu cu mine prin casa...inclusiv in timp ce mananc mai stau pe forum...adorm cu laptopu in pat...deci e grav. Iata cum ar trb sa arate camera mea: Myspace, Digg, Facebook, and others! |
||
|
Postat pe 20 Septembrie 2008 22:39 |
||
hello people ce mai e pe aici ca eu v-am cam pierdut din vizor
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 20 Septembrie 2008 22:40 |
||
|
si cum arata acum: |
||
|
Postat pe 20 Septembrie 2008 22:40 |
||
|
Aici suntem...tocmai povesteam cum am ajuns de cand am desoperit acest forum... P.S. facetzi abstractie de harta si de orar care acum nu mai exista...e doar o imagine sugestiva! |
||
|
Postat pe 20 Septembrie 2008 22:41 |
||
|
mai fluturaso,,,mai in gluma mai in serios,,,ce vrei sa zici de fapt??? mai fato,,,,sper ca nu incep sa iti fiu prea draga.... nu de alta,,,,da eu nu ma impac prea bien cu relatiile la disstanta glumesc,,,sincer am gasit cativa oameni super misto pe aici,,,si ma bucur ca ii am in lista mea de prieteni super tare aasta cu camera rock imi dau lacrimile de ras iris bine ai venit printre noi,,,
|
||
|
aricica_pogonica Postat pe 20 Septembrie 2008 22:42 |
||
aricici!!!
|
||
|
Postat pe 20 Septembrie 2008 22:43 |
||
| Ati vazut poznele? | ||
|
Postat pe 20 Septembrie 2008 22:44 |
||
|
ce ai in camera rock =)) aricico..nici eu nu ma impac bine cu relatile la distanta .. ;) stii si tu..nu-mi satisfact toate nevoile ;)) pai iris..de cand cu coman.. .. ;)) |
||
|
fluturas_ Postat pe 20 Septembrie 2008 22:45 |
||
si daca te satisface in vreun fel raspunsul meu..nu-mi esti simpatica aricico
|
||
|
fluturas_ Postat pe 20 Septembrie 2008 22:46 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Arsuri | 1 | De la: kudika003880 11 Iulie 2009 13:34 |
| ati fii in stare sa donati 1 euro pt un caz umanitar??? | 1 | De la: omenie 24 Iunie 2010 21:33 |
| Coltul de caterinca( chestii funny, sa mai treaca timpul) | 5 | De la: M1dnight 5 Iunie 2013 00:20 |
|
|
||
| topic doar pentru care stiu sa scrie si sa se exprime cotrect in limba romana | 33 | De la: angelradios 19 Octombrie 2010 23:55 |
| va rog frumos dati mi un vot | 1 | De la: alice_oct88 15 Martie 2010 00:51 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.