Setari Cookie-uri

Cafenea de Noapte

De la: amme22, la data 2008-09-20 21:20:47sa nu te bati niciodata cu o femeie pt un barbat. Nu e singurul ramas pe lume. Daca el ar vrea sa scape cu adevarat de aceea se va descurca fara ajutorul tau.

incearca de aproape un an sa scape de ea...
si`a schimbat nr de tel de 5 ori de atunci...si tot il gaseste si il cauta si ii trimite mesaje de dragoste :| iar eu sunt genul de fata kare nu permite asta....si vreau sa o calmez...dar fara bataie....kum pot face asta?
am nevoie de o idee geniala...
pls help!!!
Dana_Strilciuc
Postat pe 20 Septembrie 2008 21:24
De la: pisycutza_ioana, la data 2008-09-20 21:24:35
De la: amme22, la data 2008-09-20 21:20:47sa nu te bati niciodata cu o femeie pt un barbat. Nu e singurul ramas pe lume. Daca el ar vrea sa scape cu adevarat de aceea se va descurca fara ajutorul tau.

incearca de aproape un an sa scape de ea...
si`a schimbat nr de tel de 5 ori de atunci...si tot il gaseste si il cauta si ii trimite mesaje de dragoste :| iar eu sunt genul de fata kare nu permite asta....si vreau sa o calmez...dar fara bataie....kum pot face asta?
am nevoie de o idee geniala...
pls help!!!

o intrebare ? s-a legat vreodata de tine ?
fluturas_
Postat pe 20 Septembrie 2008 21:25
Mai...eu am trait o experienta de genu...asta e faza...adik o tipa bolnava la cap voia sa ma bata. Era maniaca,...nu pt un barbat...normal k nu tre sa se bata pt el...dar dak ea vrea sa o bata pe pisica, e nasol...pt k aia nu se lasa p[ana nu face asta! De asta pisica tre sa se apere. Ideea e k, dupa cum zice fluturas, barbatu' ala al tau ce pazeste??? Cum de nu are el grija de tine??? What is wrong with you people???

Postat pe 20 Septembrie 2008 21:25
i`am zis eu sa nu se bage deocamdata...pt k vreau sa rezolv eu...dak nu voi putea il las p el sa intervina...
dar sper k o sa ma descurc singura....

in plus....e kam supy el pe mine....

vreau sa`l fac sa fie mandru de me :D
Dana_Strilciuc
Postat pe 20 Septembrie 2008 21:28
Eu ies,va pup.

Dupa mine..pisicutzo,daca iimi permiti.

Iubitul tau este cel care trebuie sa rezolve problema.Este cel mai in masura. Iar tu atat timp cat nu s-a legat de tine nu incerca sa faci pe voinica punand-o tu la punct. Evito! Indiferent de situatie.

Cat despre amenintari..mesajele raman,e-mailurile raman,cine are ochi sa vada va vedea. ;)

Puuuuuup.
fluturas_
Postat pe 20 Septembrie 2008 21:30
ms mult de sfaturi fetele...

va puuup

noapte buna

mai vb si alta data :D:D :*:*
Dana_Strilciuc
Postat pe 20 Septembrie 2008 21:31
De la: pisycutza_ioana, la data 2008-09-20 21:28:49i`am zis eu sa nu se bage deocamdata...pt k vreau sa rezolv eu...dak nu voi putea il las p el sa intervina...
dar sper k o sa ma descurc singura....

in plus....e kam supy el pe mine....

vreau sa`l fac sa fie mandru de me :D

zici ca esti xena ,fa-l mandru altfel.
fluturas_
Postat pe 20 Septembrie 2008 21:31
pooop mare, fluturas! Pisico...gresesti! Nu va fi mandru de tine astfel! Tu tre sa fii mandra de el ca te apara...gresesti pisico! :(

Postat pe 20 Septembrie 2008 21:34
buna seara fetelor.....god i missed u all azi....
fluturel scuze ca am disparut ca ariciu'n ceata....mi se blocase netul si nu am observat cand m-am prins de ce nu mai apar com noi pe forum,,,era deja prea tarziu,,,,ca trebuia sa plec la munca...

patroano (rock) care e treaba prin cafenea??? face si mie cineva un rezumat??

aricica_pogonica
Postat pe 20 Septembrie 2008 21:48
Hello...bine ai venit aricici! Pai...azi eu am bantuit pe la punctu G si m-am luat de Coman cu o placere sadica...A intrat o pisica pe aici care are un iubit de care e obsedata fosta...si fosta vrea sa o bata pe pisica si nu stie ce sa faca...si in rest...eu m-am trezit pe la ora 5 P.M. si n-am mai ajuns la sala...

Postat pe 20 Septembrie 2008 21:51
am revenit

mah.. parerea mea ca pisicuta inca tinerica..desi e doar cu 3 ani mai mica decat mine.

iar daca tipul sa va considera mandru de ea daca va rezolva ea lucrurile prin bataie..nu stiu ce s amai zic.

aricico..nu te iert. ai disparut,ai disparut
fluturas_
Postat pe 20 Septembrie 2008 21:57
soro se umplu forumul de sadism si violenta a???
termina sultanul,,,cu angelo,,,,(si gasca care nu putea lipsi evident) si acum ati inceput voi??? dace e drept coman merita pumni,,,,,da nu ai vazut ce fata are??? vb blondi ,,,,fata buna numai de dat in gura

si asta mica pisicuta,,,,,si ea e urmarita de violenta??? pai de ce sa o bata fosta??? si actualul ei ce mama masii umbla cu pisici daca ii trebe foste??? ori e prost ori e nehotarat.....
pisico,,,,tu fa ce e bine pentru tine,,,,tu trebuie sa fii pe locul 1 2 si 3 apoi mai gandeste si pentru altii,,,,,
multa bafta!
aricica_pogonica
Postat pe 20 Septembrie 2008 21:58
Eu cred ca pisica tre sa o puna la punct pe aia, daca baiatul nu e barbat si nu stie ce sa faca...el nici nu trebuia s-o asculte pe pisica. Sa o puna pe aia la punct fara doar si poate!!!

Postat pe 20 Septembrie 2008 21:59
De la: rock__to_love, la data 2008-09-20 21:59:10Eu cred ca pisica tre sa o puna la punct pe aia, daca baiatul nu e barbat si nu stie ce sa faca...el nici nu trebuia s-o asculte pe pisica. Sa o puna pe aia la punct fara doar si poate!!!

mai dar razboinica mai esti tu..

dupa mine asta inseamna sa te injosesti pt un "papa lapte" ce nu e in stare sa-si potoleasca fosta iubita
fluturas_
Postat pe 20 Septembrie 2008 22:00
dragele mele,,,,voi vb serios??
aici dilema e daca sa se bata sau nu pentru el cu inca o tipa???
nu m-as injosi niciodata in halul asta (nici pt un tip/nici pt o tipa) da consumatori de oxigen n'are pamantul??? e clar care e valoarea omului daca cere pisicutei sa regleze conturile,,,,,
de cat cu unu de'asta mai bine lasa,,,,,,
aricica_pogonica
Postat pe 20 Septembrie 2008 22:03
NU...eu sunt foarte pasnica...daca m-ai cunoaste ai fi surprinsa de calmul meu...insa am patit-o cu o nebuna. Si genul de fete care propun bataie sunt cele care sunt in stare sa te atace pe strada... Si pisica are doar doua variante(ca daca o evita, aia cand o prinde o ataca...te asigur)

Deci 2 variante:

1. Sa intervina el, asa cum e normal.

2. Sa o intimideze pe nebuna ca sa o lase in pace orice s-ar intampla...

Postat pe 20 Septembrie 2008 22:03
Adica nu mi se pare bataie pt un baiat, cine castiga ce primeste? NU inteleg genul asta de bataie...eu doar cred ca pisica e amenintata de o nebuna. Si ea tre sa se apere orice s-ar intampla!

Postat pe 20 Septembrie 2008 22:06
De la: rock__to_love, la data 2008-09-20 22:03:42NU...eu sunt foarte pasnica...daca m-ai cunoaste ai fi surprinsa de calmul meu...insa am patit-o cu o nebuna. Si genul de fete care propun bataie sunt cele care sunt in stare sa te atace pe strada... Si pisica are doar doua variante(ca daca o evita, aia cand o prinde o ataca...te asigur)

Deci 2 variante:

1. Sa intervina el, asa cum e normal.

2. Sa o intimideze pe nebuna ca sa o lase in pace orice s-ar intampla...

mai..eu spun ce as face eu dar..cine stie,n-am avut genul asta de probleme.

si nici n-am creat astfel de prbl.

bine,eu am si o reputatie mai de gretoasa si fitzoasa..
fluturas_
Postat pe 20 Septembrie 2008 22:07
eu as ignorao cu desavarsire,,,,
ca astfel sigur se strange de cat singura,,,,,
ignoranta este uneori cea mai letala arma....
aricica_pogonica
Postat pe 20 Septembrie 2008 22:07
De la: rock__to_love, la data 2008-09-20 22:06:44Adica nu mi se pare bataie pt un baiat, cine castiga ce primeste? NU inteleg genul asta de bataie...eu doar cred ca pisica e amenintata de o nebuna. Si ea tre sa se apere orice s-ar intampla!

da,da..nimeni nu spune sa se apare dar ai vazut ce a spus ea,cum vrea sa rezolve lucrurile. `
1.gagicul ei e un mare...daca Aceepta sa o lase pe ea sa se puna cu "nebuna in cauza".

2. nu asa rezolvi lucrurile

3. EL TREBUIE SA IA ATITUDINE!!
fluturas_
Postat pe 20 Septembrie 2008 22:08
Aricico...dar daca o vede pe strada nu crezi ca se ia de ea? Chiar daca o ignora? adica...eu am ignorat-o pe nebuna mea...si m-a atacat pe strada...si nu s-a potolit nici dupa ce si-a luat-o in mecla...ci abia dupa ce a fost amenintata ca nu isi va termina liceul in orasul nostru de catre director...daca nu inceteaza.... deci sunt si nebune de asta...bine k la noi n-a fost conflict legat de barbati, aia era kiar nebuna.

Postat pe 20 Septembrie 2008 22:10
Da el nu e barbat...deci eu nu pot sa concep baiat care sa isi lase iubita sa ia bataie! LOL

Postat pe 20 Septembrie 2008 22:11
Domane ce bine ca nu am avut astfel de conflicte.

Cred ca prima data mi-ar sarii nervii pe iubitul meu ce nu si-a rezolvat conturile cu fosta

Eu nu m-as bate,nu sunt eu o batausa. Sunt mai sensibila
fluturas_
Postat pe 20 Septembrie 2008 22:11
De la: rock__to_love, la data 2008-09-20 22:11:05Da el nu e barbat...deci eu nu pot sa concep baiat care sa isi lase iubita sa ia bataie! LOL

dar ce stii tu cat inseamna "iubita" pt el ..
fluturas_
Postat pe 20 Septembrie 2008 22:12
Eu nu m-am batut in viatza mea decat la curs...si pe fata aia odata am lovit-o si am imobilizat-o...nu voiam sa ma trezesc pe la politie...nici mie nu imi place...uhh...sunt o romantica incurabila...si iubesc oamenii!

Postat pe 20 Septembrie 2008 22:12
Si la cat sunt de piticot la 1.60...nu m-as infige la bataie...stiu doar sa ma apar.

Postat pe 20 Septembrie 2008 22:13
nici o romantica incurabila nu`s..sunt doar mai sensibila..se trage de la zodie.

de obicei eu fac oamenii din vorbe..iubitul meu uneori se enerveaza ca nu are sa-mi dea replica,ca intodeauna eu trebuie sa gasesc inca ceva de spus sa-i inchid gura

pe mine ma "ataci" tot prin vb..recunosc..ma doare adv cand sunt constienta de el.
fluturas_
Postat pe 20 Septembrie 2008 22:14
De la: rock__to_love, la data 2008-09-20 22:13:38Si la cat sunt de piticot la 1.60...nu m-as infige la bataie...stiu doar sa ma apar.

:)) sa traiasca fetele asta mici. 1,60 si eu.
fluturas_
Postat pe 20 Septembrie 2008 22:14
De la: aricica_pogonica, la data 2008-09-20 22:13:53

asta e pt fluturas sa nu o ia greata pe aici

rock nu stiu ce sa iti zic,,,,poate ai si tu dreptate,,,,eu in tara mergeam doar cu taxiul slabe sanse sa se ia careva de mine pe strada

vai,dar ce dragutza.. mi s-a recomandat o baie in zapada odata pt ca sunt o "scarboasa" ..tot de la greturi se tragea.

appo..de taxi..

in week-end folosesc taxiul constant..azi..

m-am suit in primul taxiu ochit(ca d eobicei)..

spun destinatia..si cand ma uit mai bine..un tinerel simatic si brunet

in loc de 15 min as fi mers 2 ore cu el..
fluturas_
Postat pe 20 Septembrie 2008 22:17
Mici si rele...mrrr...eu nu prea ma cert...cu iubitii nu m-am certat nici cand m-am despartit...discutii sunt...dar foarte calm... poate sunt asa de calma si pt k mi-am descarcat energiile prin sport mereu... nush ce sa zic....

Postat pe 20 Septembrie 2008 22:17

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cum isi da seama o persoana ca e proasta ? 268 De la: camelyta_camy 3 August 2011 17:42
Nu pot sa cred! Chiar a murit Michael Jackson? 13 De la: badkitty 18 Septembrie 2009 20:57
Cafenea de Noapte 12893 De la: fluturas_ 24 Mai 2013 17:35
am nevoie de un sfat 17 De la: puiu66 13 Ianuarie 2010 22:15
Bodega' lu' Coman... 205 De la: 31 Martie 2012 13:06