Mai multe
De la: amme22, la data 2008-09-20 21:20:47sa nu te bati niciodata cu o femeie pt un barbat. Nu e singurul ramas pe lume. Daca el ar vrea sa scape cu adevarat de aceea se va descurca fara ajutorul tau. incearca de aproape un an sa scape de ea... si`a schimbat nr de tel de 5 ori de atunci...si tot il gaseste si il cauta si ii trimite mesaje de dragoste :| iar eu sunt genul de fata kare nu permite asta....si vreau sa o calmez...dar fara bataie....kum pot face asta? am nevoie de o idee geniala... pls help!!!
|
||
|
Dana_Strilciuc Postat pe 20 Septembrie 2008 21:24 |
||
|---|---|---|
De la: pisycutza_ioana, la data 2008-09-20 21:24:35De la: amme22, la data 2008-09-20 21:20:47sa nu te bati niciodata cu o femeie pt un barbat. Nu e singurul ramas pe lume. Daca el ar vrea sa scape cu adevarat de aceea se va descurca fara ajutorul tau. o intrebare ? s-a legat vreodata de tine ? |
||
|
fluturas_ Postat pe 20 Septembrie 2008 21:25 |
||
| Mai...eu am trait o experienta de genu...asta e faza...adik o tipa bolnava la cap voia sa ma bata. Era maniaca,...nu pt un barbat...normal k nu tre sa se bata pt el...dar dak ea vrea sa o bata pe pisica, e nasol...pt k aia nu se lasa p[ana nu face asta! De asta pisica tre sa se apere. Ideea e k, dupa cum zice fluturas, barbatu' ala al tau ce pazeste??? Cum de nu are el grija de tine??? What is wrong with you people??? | ||
|
|
||
|
Postat pe 20 Septembrie 2008 21:25 |
||
|
i`am zis eu sa nu se bage deocamdata...pt k vreau sa rezolv eu...dak nu voi putea il las p el sa intervina... dar sper k o sa ma descurc singura.... in plus....e kam supy el pe mine.... vreau sa`l fac sa fie mandru de me :D |
||
|
Dana_Strilciuc Postat pe 20 Septembrie 2008 21:28 |
||
|
Eu ies,va pup. Dupa mine..pisicutzo,daca iimi permiti. Iubitul tau este cel care trebuie sa rezolve problema.Este cel mai in masura. Iar tu atat timp cat nu s-a legat de tine nu incerca sa faci pe voinica punand-o tu la punct. Evito! Indiferent de situatie. Cat despre amenintari..mesajele raman,e-mailurile raman,cine are ochi sa vada va vedea. ;) Puuuuuup. |
||
|
fluturas_ Postat pe 20 Septembrie 2008 21:30 |
||
|
ms mult de sfaturi fetele... va puuup noapte buna mai vb si alta data :D:D :*:* |
||
|
Dana_Strilciuc Postat pe 20 Septembrie 2008 21:31 |
||
De la: pisycutza_ioana, la data 2008-09-20 21:28:49i`am zis eu sa nu se bage deocamdata...pt k vreau sa rezolv eu...dak nu voi putea il las p el sa intervina... zici ca esti xena ,fa-l mandru altfel.
|
||
|
fluturas_ Postat pe 20 Septembrie 2008 21:31 |
||
| pooop mare, fluturas! Pisico...gresesti! Nu va fi mandru de tine astfel! Tu tre sa fii mandra de el ca te apara...gresesti pisico! :( | ||
|
Postat pe 20 Septembrie 2008 21:34 |
||
|
buna seara fetelor.....god i missed u all azi.... fluturel scuze ca am disparut ca ariciu'n ceata....mi se blocase netul si nu am observat cand m-am prins de ce nu mai apar com noi pe forum,,,era deja prea tarziu,,,,ca trebuia sa plec la munca...patroano (rock) care e treaba prin cafenea??? face si mie cineva un rezumat??
|
||
|
aricica_pogonica Postat pe 20 Septembrie 2008 21:48 |
||
Hello...bine ai venit aricici! Pai...azi eu am bantuit pe la punctu G si m-am luat de Coman cu o placere sadica...A intrat o pisica pe aici care are un iubit de care e obsedata fosta...si fosta vrea sa o bata pe pisica si nu stie ce sa faca...si in rest...eu m-am trezit pe la ora 5 P.M. si n-am mai ajuns la sala...
|
||
|
Postat pe 20 Septembrie 2008 21:51 |
||
am revenit mah.. parerea mea ca pisicuta inca tinerica..desi e doar cu 3 ani mai mica decat mine. iar daca tipul sa va considera mandru de ea daca va rezolva ea lucrurile prin bataie..nu stiu ce s amai zic. aricico..nu te iert. ai disparut,ai disparut
|
||
|
fluturas_ Postat pe 20 Septembrie 2008 21:57 |
||
soro se umplu forumul de sadism si violenta a??? termina sultanul,,,cu angelo,,,,(si gasca care nu putea lipsi evident) si acum ati inceput voi??? dace e drept coman merita pumni,,,,,da nu ai vazut ce fata are??? vb blondi ,,,,fata buna numai de dat in gura si asta mica pisicuta,,,,,si ea e urmarita de violenta??? pai de ce sa o bata fosta??? si actualul ei ce mama masii umbla cu pisici daca ii trebe foste??? ori e prost ori e nehotarat..... pisico,,,,tu fa ce e bine pentru tine,,,,tu trebuie sa fii pe locul 1 2 si 3 apoi mai gandeste si pentru altii,,,,, multa bafta!
|
||
|
aricica_pogonica Postat pe 20 Septembrie 2008 21:58 |
||
| Eu cred ca pisica tre sa o puna la punct pe aia, daca baiatul nu e barbat si nu stie ce sa faca...el nici nu trebuia s-o asculte pe pisica. Sa o puna pe aia la punct fara doar si poate!!! | ||
|
Postat pe 20 Septembrie 2008 21:59 |
||
De la: rock__to_love, la data 2008-09-20 21:59:10Eu cred ca pisica tre sa o puna la punct pe aia, daca baiatul nu e barbat si nu stie ce sa faca...el nici nu trebuia s-o asculte pe pisica. Sa o puna pe aia la punct fara doar si poate!!! mai dar razboinica mai esti tu.. dupa mine asta inseamna sa te injosesti pt un "papa lapte" ce nu e in stare sa-si potoleasca fosta iubita |
||
|
fluturas_ Postat pe 20 Septembrie 2008 22:00 |
||
|
dragele mele,,,,voi vb serios?? aici dilema e daca sa se bata sau nu pentru el cu inca o tipa??? nu m-as injosi niciodata in halul asta (nici pt un tip/nici pt o tipa) da consumatori de oxigen n'are pamantul??? e clar care e valoarea omului daca cere pisicutei sa regleze conturile,,,,, de cat cu unu de'asta mai bine lasa,,,,,, |
||
|
aricica_pogonica Postat pe 20 Septembrie 2008 22:03 |
||
|
NU...eu sunt foarte pasnica...daca m-ai cunoaste ai fi surprinsa de calmul meu...insa am patit-o cu o nebuna. Si genul de fete care propun bataie sunt cele care sunt in stare sa te atace pe strada... Si pisica are doar doua variante(ca daca o evita, aia cand o prinde o ataca...te asigur) Deci 2 variante: 1. Sa intervina el, asa cum e normal. 2. Sa o intimideze pe nebuna ca sa o lase in pace orice s-ar intampla... |
||
|
Postat pe 20 Septembrie 2008 22:03 |
||
| Adica nu mi se pare bataie pt un baiat, cine castiga ce primeste? NU inteleg genul asta de bataie...eu doar cred ca pisica e amenintata de o nebuna. Si ea tre sa se apere orice s-ar intampla! | ||
|
Postat pe 20 Septembrie 2008 22:06 |
||
De la: rock__to_love, la data 2008-09-20 22:03:42NU...eu sunt foarte pasnica...daca m-ai cunoaste ai fi surprinsa de calmul meu...insa am patit-o cu o nebuna. Si genul de fete care propun bataie sunt cele care sunt in stare sa te atace pe strada... Si pisica are doar doua variante(ca daca o evita, aia cand o prinde o ataca...te asigur) mai..eu spun ce as face eu dar..cine stie,n-am avut genul asta de probleme. si nici n-am creat astfel de prbl. bine,eu am si o reputatie mai de gretoasa si fitzoasa.. |
||
|
fluturas_ Postat pe 20 Septembrie 2008 22:07 |
||
|
eu as ignorao cu desavarsire,,,, ca astfel sigur se strange de cat singura,,,,, ignoranta este uneori cea mai letala arma.... |
||
|
aricica_pogonica Postat pe 20 Septembrie 2008 22:07 |
||
De la: rock__to_love, la data 2008-09-20 22:06:44Adica nu mi se pare bataie pt un baiat, cine castiga ce primeste? NU inteleg genul asta de bataie...eu doar cred ca pisica e amenintata de o nebuna. Si ea tre sa se apere orice s-ar intampla! da,da..nimeni nu spune sa se apare dar ai vazut ce a spus ea,cum vrea sa rezolve lucrurile. ` 1.gagicul ei e un mare...daca Aceepta sa o lase pe ea sa se puna cu "nebuna in cauza". 2. nu asa rezolvi lucrurile 3. EL TREBUIE SA IA ATITUDINE!! |
||
|
fluturas_ Postat pe 20 Septembrie 2008 22:08 |
||
| Aricico...dar daca o vede pe strada nu crezi ca se ia de ea? Chiar daca o ignora? adica...eu am ignorat-o pe nebuna mea...si m-a atacat pe strada...si nu s-a potolit nici dupa ce si-a luat-o in mecla...ci abia dupa ce a fost amenintata ca nu isi va termina liceul in orasul nostru de catre director...daca nu inceteaza.... deci sunt si nebune de asta...bine k la noi n-a fost conflict legat de barbati, aia era kiar nebuna. | ||
|
Postat pe 20 Septembrie 2008 22:10 |
||
| Da el nu e barbat...deci eu nu pot sa concep baiat care sa isi lase iubita sa ia bataie! LOL | ||
|
Postat pe 20 Septembrie 2008 22:11 |
||
|
Domane ce bine ca nu am avut astfel de conflicte. Cred ca prima data mi-ar sarii nervii pe iubitul meu ce nu si-a rezolvat conturile cu fosta Eu nu m-as bate,nu sunt eu o batausa. Sunt mai sensibila
|
||
|
fluturas_ Postat pe 20 Septembrie 2008 22:11 |
||
De la: rock__to_love, la data 2008-09-20 22:11:05Da el nu e barbat...deci eu nu pot sa concep baiat care sa isi lase iubita sa ia bataie! LOL dar ce stii tu cat inseamna "iubita" pt el .. |
||
|
fluturas_ Postat pe 20 Septembrie 2008 22:12 |
||
Eu nu m-am batut in viatza mea decat la curs...si pe fata aia odata am lovit-o si am imobilizat-o...nu voiam sa ma trezesc pe la politie...nici mie nu imi place...uhh...sunt o romantica incurabila...si iubesc oamenii!
|
||
|
Postat pe 20 Septembrie 2008 22:12 |
||
Si la cat sunt de piticot la 1.60...nu m-as infige la bataie...stiu doar sa ma apar.
|
||
|
Postat pe 20 Septembrie 2008 22:13 |
||
|
nici o romantica incurabila nu`s..sunt doar mai sensibila..se trage de la zodie. de obicei eu fac oamenii din vorbe..iubitul meu uneori se enerveaza ca nu are sa-mi dea replica,ca intodeauna eu trebuie sa gasesc inca ceva de spus sa-i inchid gura pe mine ma "ataci" tot prin vb..recunosc..ma doare adv cand sunt constienta de el. |
||
|
fluturas_ Postat pe 20 Septembrie 2008 22:14 |
||
De la: rock__to_love, la data 2008-09-20 22:13:38Si la cat sunt de piticot la 1.60...nu m-as infige la bataie...stiu doar sa ma apar. :)) sa traiasca fetele asta mici. 1,60 si eu.
|
||
|
fluturas_ Postat pe 20 Septembrie 2008 22:14 |
||
De la: aricica_pogonica, la data 2008-09-20 22:13:53 vai,dar ce dragutza.. mi s-a recomandat o baie in zapada odata pt ca sunt o "scarboasa" ..tot de la greturi se tragea. appo..de taxi.. in week-end folosesc taxiul constant..azi.. m-am suit in primul taxiu ochit(ca d eobicei).. spun destinatia..si cand ma uit mai bine..un tinerel simatic si brunet in loc de 15 min as fi mers 2 ore cu el.. |
||
|
fluturas_ Postat pe 20 Septembrie 2008 22:17 |
||
| Mici si rele...mrrr...eu nu prea ma cert...cu iubitii nu m-am certat nici cand m-am despartit...discutii sunt...dar foarte calm... poate sunt asa de calma si pt k mi-am descarcat energiile prin sport mereu... nush ce sa zic.... | ||
|
Postat pe 20 Septembrie 2008 22:17 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Cum isi da seama o persoana ca e proasta ? | 268 | De la: camelyta_camy 3 August 2011 17:42 |
| Nu pot sa cred! Chiar a murit Michael Jackson? | 13 | De la: badkitty 18 Septembrie 2009 20:57 |
| Cafenea de Noapte | 12893 | De la: fluturas_ 24 Mai 2013 17:35 |
|
|
||
| am nevoie de un sfat | 17 | De la: puiu66 13 Ianuarie 2010 22:15 |
| Bodega' lu' Coman... | 205 | De la: 31 Martie 2012 13:06 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.