Mai multe
|
Ohhh...!!! Renunta la el. O relatie dusa asa nu va avea un happy ending prea curand sau deloc. Nu vreau sa te supar,asa sunt eu mai directa. ... Sper sa-ti fie bine
|
||
|
fluturas_ Postat pe 6 Noiembrie 2008 21:03 |
||
|---|---|---|
|
da... am tot renuntat la el dar asta e ultima oara ghici ce am aflat, fetelor? noroc ca el o place f mult pe prietena mea cea mai buna. si ei ii dadu o explicatie. are pe altcineva.de mult. ma simt ca naiba... uff... vreau sa treaca cat mai repede :( |
||
|
ralukiss Postat pe 6 Noiembrie 2008 21:20 |
||
De la: Ralukiss, la data 2008-11-06 20:47:01merci pentru apa ....ralu...asemenea barbati nu merita...... |
||
|
|
||
|
Postat pe 6 Noiembrie 2008 21:25 |
||
|
ai 18 ani. nu ai ce pierde ..decat un tip pe care il iubesti dar nu merita. ai timp sa gasesti pe cineva care merita. |
||
|
fluturas_ Postat pe 6 Noiembrie 2008 21:27 |
||
|
da, fluturas, stiu.... stii, eu am mai deschis un topic, tot legat de realtia asta, daca se poate numi asa (piedica unei relatii poate fi greutatea!?) stiu. de mult. ca nu merita. dar nu am vrut sa recunosc. acum deja incepe sa numai valoreze nimic pentru mine a fost in stare sa spuna ca se vedea cu mine doar pentu ca voiam eu si ca el a incercat sa imi spuna ca are pe altcineva, dar eu nu l-am lasat...deci asta o intrece pe toate. inca o apa ;) |
||
|
ralukiss Postat pe 6 Noiembrie 2008 21:55 |
||
scuze ca am disparut...deci,ce se discuta aici?
|
||
|
ROBERTA_BRUNI Postat pe 6 Noiembrie 2008 22:00 |
||
|
Roberta...e simplu my life sucks |
||
|
ralukiss Postat pe 6 Noiembrie 2008 22:04 |
||
|
Stiu ce vrei sa spui Ralukiss. Inteleg. O sa-ti fie bine. Robi (de la dandanaua am furat-o pe asta..e mais curt asa) ..vb despre o relatie de-a Ralucai..(cred ca asa te cheama ..) .. |
||
|
fluturas_ Postat pe 6 Noiembrie 2008 22:04 |
||
|
ralu....cred ca am postat ..si iti repet nu conteaza greutatea intr-o relatie....cine te iubeste te place asa cum esti....cu bune si rele...barbatii ca nu apreciaza o femeie nu valoreaza nimic......de fapt nu sunt barbati.....trebuie sa treci peste etapa asta..consideri ca e un vis urat..si te-ai trezit.....cine va fi pt tine va aparea......nu te lasa doborata ......esti frumoasa asa cum esti....nimeni nu e perfect...... o seara faina tuturor..o noapte buna ,placuta cu vise frumoase si erotice:))..va tzuculesc...
|
||
|
Postat pe 6 Noiembrie 2008 22:04 |
||
De la: heaven_gate, la data 2008-11-06 22:04:35ralu....cred ca am postat ..si iti repet nu conteaza greutatea intr-o relatie....cine te iubeste te place asa cum esti....cu bune si rele...barbatii ca nu apreciaza o femeie nu valoreaza nimic......de fapt nu sunt barbati.....trebuie sa treci peste etapa asta..consideri ca e un vis urat..si te-ai trezit.....cine va fi pt tine va aparea......nu te lasa doborata ......esti frumoasa asa cum esti....nimeni nu e perfect...... despre asta era vb raluca?despre greutatea fizica ?????? uite..iti spun ceva ..imediat somn usor heaven
|
||
|
fluturas_ Postat pe 6 Noiembrie 2008 22:07 |
||
De la: heaven_gate, la data 2008-11-06 22:04:35ralu....cred ca am postat ..si iti repet nu conteaza greutatea intr-o relatie....cine te iubeste te place asa cum esti....cu bune si rele...barbatii ca nu apreciaza o femeie nu valoreaza nimic......de fapt nu sunt barbati.....trebuie sa treci peste etapa asta..consideri ca e un vis urat..si te-ai trezit.....cine va fi pt tine va aparea......nu te lasa doborata ......esti frumoasa asa cum esti....nimeni nu e perfect...... somn usor!
|
||
|
ROBERTA_BRUNI Postat pe 6 Noiembrie 2008 22:09 |
||
Pup fetele si va doresc o seara frumoasa Eu imi beau cafeluta in oras asta-seara
|
||
|
Kittynelle Postat pe 6 Noiembrie 2008 22:09 |
||
|
heaven_gate, multumesc mumos, inca odata nu asta e problema. de fapt, de data asta m-am facut ca nu mai aud cand imi spunea ca sunt cam plinuta si mi-ar sta mult mai bine daca as slabi putin e vorba ca si de data asta am facut cum a vrut el iar am cedat si m-am trezit, fara nicio explicatie cu interdictia de a-l cauta si cu multe alte minciuni, spune, nu mie, prietenei mele si cu "marturisirea" faptului ca el are o relatie de mult timp acum 5 minute am vorbit cu el si nu spuse absolut nimic depsre asta. il intrebai de ce nu mi-a spus in fata ca il deranjez si-mi raspunse ca nu era momentul mi-e, efectiv greata de el, pentru ca e cel mai josnic om. si sunt furioasa pe mine pentru ca iar am da-o-n bara |
||
|
ralukiss Postat pe 6 Noiembrie 2008 22:10 |
||
| si...suntem la cafenea...sa bem si noi cate o cafea ;) | ||
|
ralukiss Postat pe 6 Noiembrie 2008 22:10 |
||
De la: Ralukiss, la data 2008-11-06 22:04:04Roberta...e simplu heeeeiii....ai doar 18 ani!greutatea e chestia?!pentru asta exista remedii-daca vrei!cit despre tipul ala..uita-l,e de c---t!o.k.?
|
||
|
ROBERTA_BRUNI Postat pe 6 Noiembrie 2008 22:11 |
||
|
Roberta... greutatea ca greutatea. e vorba ca, pentru a nu mai stiu cata oara sunt calcata in picioare de aceeasi persoana si ma simt ca naiba |
||
|
ralukiss Postat pe 6 Noiembrie 2008 22:12 |
||
|
Am o prietena care are aceiasi idei ...ca faptul ca e grasa e un mare dezavantaj si ca nu se uita nimeni la ea. Tipa e chiar simpatica si are un caracter chiar f. dragut. Cred ca e cel mai calm om ce l-am intalnit vreodata. Si eu cautam un tip inalt,brunet cun un zambet de milioane si...uite ca iubitul meu e tuns periuta, e putin mai inalt decat mine si arata al naibi de bine cand e serios :). Cand gasesti ceva frumos in persoana de langa tine nu conteaza fizicul f. mult. Poate as putea sa am o relatie si cu un blond Robi,tu ?
|
||
|
fluturas_ Postat pe 6 Noiembrie 2008 22:16 |
||
doamne citi pustani simpatici sint in craiova si tu,la 18 ani,te cramponezi de unul singur?!gata cu chestia asta
|
||
|
ROBERTA_BRUNI Postat pe 6 Noiembrie 2008 22:17 |
||
De la: fluturas_, la data 2008-11-06 22:16:42Am o prietena care are aceiasi idei ...ca faptul ca e grasa e un mare dezavantaj si ca nu se uita nimeni la ea. ai uitat ca am barbat?
|
||
|
ROBERTA_BRUNI Postat pe 6 Noiembrie 2008 22:21 |
||
N-am uitat Si am obs. si ca este brunet.
|
||
|
fluturas_ Postat pe 6 Noiembrie 2008 22:24 |
||
| ups :) | ||
|
ralukiss Postat pe 6 Noiembrie 2008 22:26 |
||
De la: fluturas_, la data 2008-11-06 22:24:01N-am uitat
|
||
|
ROBERTA_BRUNI Postat pe 6 Noiembrie 2008 22:27 |
||
fetelor, eu v-am lasat, merg la somnic ca numa pot si maine am ore de la 7 :( somnic usor
|
||
|
ralukiss Postat pe 6 Noiembrie 2008 22:33 |
||
De la: Ralukiss, la data 2008-11-06 22:26:39ups :) chiar nu esti grasa!hai la sala si ai sa vezi....
|
||
|
ROBERTA_BRUNI Postat pe 6 Noiembrie 2008 22:34 |
||
somn usor raluk.
|
||
|
fluturas_ Postat pe 6 Noiembrie 2008 22:38 |
||
De la: Ralukiss, la data 2008-11-06 22:33:16fetelor, eu v-am lasat, merg la somnic ca numa pot si maine am ore de la 7 :( somn usor!
|
||
|
ROBERTA_BRUNI Postat pe 6 Noiembrie 2008 22:46 |
||
neatza nu m-am mai trezit asa devreme de cand faceam liceul. ma duc la analize
|
||
|
fluturas_ Postat pe 7 Noiembrie 2008 07:22 |
||
'neata!fluturas,get better
|
||
|
aimee31 Postat pe 7 Noiembrie 2008 09:40 |
||
|
neatza fetele...care da o cafea ???? |
||
|
bubu_Diana Postat pe 7 Noiembrie 2008 10:21 |
||
eu sunt cam chioara am fost sa-mi fac control la ochii aseara si mi-a pus aia picaturi in dusmanie de nici acum nu vad bine am niste pupile ....
|
||
|
bubu_Diana Postat pe 7 Noiembrie 2008 10:22 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Sondaj - ce fel de cumparator sunt? | 11 | De la: Ander 12 Iulie 2012 00:14 |
| Casa de Craciun | 3 | De la: copacelul 12 Mai 2009 10:12 |
| PENTRU LAURA | 18 | De la: yumalai 25 Ianuarie 2010 20:16 |
|
|
||
| O ZI NORMALA DE MUNCA | 33 | De la: danna_danutza 5 Iulie 2009 22:17 |
| buna feetelor sunt noua pe aici si am si eu o intrbare | 52 | De la: cristinxxx 22 Iulie 2011 19:43 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.