Setari Cookie-uri

eu taur,el leu..

peste tot am citit k aceste doua zodii sunt total incompatibile pt k ambele sunt caracterizate prin încãpãțânare si orgoliu...voi ce pãrere aveți?
near_your_heart
Postat pe 17 Septembrie 2008 18:54
De la: near_your_heart, la data 2008-09-17 18:54:50peste tot am citit k aceste doua zodii sunt total incompatibile pt k ambele sunt caracterizate prin încãpãțânare si orgoliu...voi ce pãrere aveți?




mai,si daca ti-ar spune cineva ca nu merge..tu ce ai face?te-ai desparti imediat de el,doar pt ca asa spune zodiacul?conteaza mai mult cat de mult va iubitzi,cat de mult va respectati si comunicati...yo nu va inteleg deloc cu intrebarile astea...
mary_ct
Postat pe 21 Noiembrie 2008 09:59
In cazul meu, cam sunt incompatibile...Am cunoscut pe cineva, tot leu, si n-a mers...Fiecare tragea in alta directie, unul spre bine, altul spre rau. Eu sunt genul care, daca apare o problema, incerc sa-i gasesc o solutie; el, aproape ca se multumea doar sa se planga atunci cand dadea de o problema. Si tata e leu si reusim cu greu sa ne intelegem...incercam sa lasam de la noi si uneori merge. Dar nu e lege ca nu o sa va intelegeti. Mary_ct are dreptate, altceva conteaza. Bafta!
1985camelia
Postat pe 21 Noiembrie 2008 10:09
Si parerea mea este ca a lui Camelia. Nu merge de nici un fel.
Full_Metal_Jacket
Postat pe 21 Noiembrie 2008 15:51
sunt fix in aceeasi situatie (eu taur, el leu) si crede`ma k desi avem aproape 3 ani impreuna aproape k nu exista zi fara s ne certam insa ceea c ne uneste este o foarte mare dragoste care insa ku timpul este stearsa d toate neintelegerile kare apar uneori kiar si fara voia noastra si duc la despartire :( c s zic... nu exista compatibilitate ceea c duce la neintelegere si dak intelegere nu e nimik nu e!!!! iti spun asta din proprie experienta din nefericire pt mn. totusi yo zic k merita s mai incerci (asa kum fac si yo d altfel..) stii u... omul traieste mereu cu speranta! :)
iti doresc sincer s ai cv mai mult noroc dekat mine insa s va iubiti la fel d mult kum ne iubim noi!
t pup!! toate cele bune! :)
onlyangelscanfly
Postat pe 22 Noiembrie 2008 15:46
ai mei sunt exact in aceleasi zodii si se inteleg superb. ce-i drept tata este cam incapatanat si f orgolios insa mama lasa d la ea atat cat e nevoie. desi tata e leul...cam mama e cocosul :) pe lei trebuie sa stii cum sa-i iei si sunt mielusei... parerea mea.. acuma certuri apar si intre lei si berbeci...si intre berbeci si sagetatori si intre berbeci si varsatori (eu, prietenul meu)..deci..toate zodiile reprezinta oameni care cu totii sunt diferiti. Cred in final ca depinde doar de tine si de el.
mery_pui
Postat pe 17 Ianuarie 2009 22:50
Taur - Leu

Taur si Leu, Pamânt senzual si Foc teatral...

Sunt multe calitati care va unesc... Amândoi posesivi si fideli, amândoi interesati de activitati culturale si de un camin îngrijit.

Dar atâtea care va despart!! Tu vrei sa ai un sentiment de siguranta în viata, o baza solida, dovezi de iubire, Leul are nevoie sa fie în centrul atentiei (asta înseamna în afara caminului), sa fie aplaudat la scena deschisa si, mai ales, sa fie respectat. O sa se-ndragosteasca de complimentele la care Taurul e maestru, si o sa ceara mereu mai multe si mai multe... fiindca are nevoie sa se stie în fruntea listei, number one. Iar tu n-o sa-ti dai seama ca trebuie chiar mereu mereu sa-i spui Leului ce nemaipomenit este, ce frumos e, ce destept si superb este, ce inima larga are (ARE, sa stii!)... La un moment dat, biata felina o sa se întrebe daca te-ai "desdragostit" de ea! Asa ca atentie la acest hop în comunicare.

Dat fiind ca Leul se pricepe sa initieze proiecte iar tu sa le pui în practica, aici o sa fie o combinatie perfecta între voi doi : de cum va întâmpina o piedica, Leul o sa se uite crucis, cu o expresie de genul "ASTA n-are ce sa caute aici! nu era în plan!!!", iar tu, cu rabdare si perseverenta, ai sa depasesti obstacolul sau ai sa-ti ajuti Leul sa înteleaga de ce lumea nu este perfecta si de ce proiectele de orice fel au nevoie si de o baza solida, facuta din rezistenta si perseverenta.
_dulcik_
Postat pe 6 Martie 2009 09:19
Taur - Leu

Amândoi sunteti înclinati spre lumea materiala, desi în moduri diferite : tu pentru ca materialul este o alinare pentru nevoia ta de forme si concret, iar Leul pentru ca îi satisface ambitiile de succes si reprezinta pentru el o dovada a împlinirii.

Si tot materialul va desparte : sampania care-i place Leului, de calitate superioara, de soi ales si cu un pret fantastic, pe tine te face sa te gândesti numai la un singur lucru : "nu cheltuie cam mult?" Taurul e genul "da-mi banii, sa-i pun la banca", iar Leul îi vrea ca sa traiasca elegant. Oricum, stiti amândoi sa faceti bani, asa ca, o data stabilit cine-i la cârma (DACA o sa ajungeti la vreun compromis pe tema asta), lucrurile or sa mearga bine. Compromisul însa... e cam greu de obtinut : nici unul dintre voi nu e flexibil. Daca esti dispus sa cedezi din când în când, poate ca asta va mai îmbuna felina, dar atentie mare la nevoia Leului de a fi conducator!
_dulcik_
Postat pe 6 Martie 2009 09:19
nu va potriviti absolut deloc d.p.d.v. zodiacal.... cel mai bine ar fi sa`l parasesti pana nu te va parasi el pe tine
Diavolyta_
Postat pe 21 Aprilie 2009 20:27
De la: DiavolytaTa, la data 2009-04-21 20:27:39nu va potriviti absolut deloc d.p.d.v. zodiacal.... cel mai bine ar fi sa`l parasesti pana nu te va parasi el pe tine


Da, altfel comiteti un pacat karmic ce se va rasfrange asupra copiilor vostri,
Kathara
Postat pe 21 Aprilie 2009 20:30
De la: Kathara, la data 2009-04-21 20:30:03
De la: DiavolytaTa, la data 2009-04-21 20:27:39nu va potriviti absolut deloc d.p.d.v. zodiacal.... cel mai bine ar fi sa`l parasesti pana nu te va parasi el pe tine


Da, altfel comiteti un pacat karmic ce se va rasfrange asupra copiilor vostri,


si nu numai....copiii copiilor vostri vor fi blestematzi....
fugi fato unde vezi cu ochii........sa nu te ajunga karma.......
matracucu
Postat pe 21 Aprilie 2009 21:10
De la: near_your_heart, la data 2008-09-17 18:54:50peste tot am citit k aceste doua zodii sunt total incompatibile pt k ambele sunt caracterizate prin încãpãțânare si orgoliu...voi ce pãrere aveți?




OFFFF .... Fostul meu prieten era taur... dumnezeuleeee!!!! am stat 6 luni cu el...si am fost traumatizata... Este adevarat ca sunt incompatibile pentru ca amandoua sunt orgolioase si ca vor intotdeauna numai cum doresc ei, si taurul la fel ca leul....eu vorbesc acum cum mi s-a intamplat mie si fostului meu amorez..... Tipul era extrem de gelos.... daca vorbeam cu cineva, domne, ca gata, am ceva cu el... Imi gasea marul discordiei din orice,..eu eram de vina pentru tot...el nu era cu nimic... Leul este el delasator dar pana i se umple paharul si i se imple paharul repede.... El m-a iubit mult dar eu n-am putut sa mai stau cu el pentru ca era foooarteeee gelos... si orgolis si incapatant.... Si leul este asa dar mai putin,dar nu gelos...
Dupa parerea mea....n-o sa mearga... sunteti la fel ,dar diferiti... daca esti leu o sa te saturi...iar daca esti taur .... o sa il chinui si o sa te chinuie leul,atunci cand ii va ajunge....
alinutza_em
Postat pe 22 Septembrie 2009 17:21
nu conteza ca esti berbec si el taur capricorn pesti gemeni etc....daca aveti lucruri in comun si va iubiti aia conteaza cel mai mult nu zodiile.
iulia069834
Postat pe 22 Septembrie 2009 17:24
sunt de acord cu tine dulcik!!!!! eu sunt taur si iubitul meu e leu asa ca inteleg perfect!!!!!!!a absolut real ceea ce ai postat intradevar !!suntem de doi ani impreuna si ne intelegem la fel asa ca sper ca si in continuare sa fie la fel si doresc la totzi care formeaza un cuplu sa aiba parte numai de fericire si intelegere!!!!
patrizzia
Postat pe 3 Noiembrie 2009 14:30

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
hey .. 5 De la: DiavolytaTa 26 Martie 2009 21:19
balanta vs tarur=???? 19 De la: irinadaniela80 31 Ianuarie 2011 00:21
femeia scorpion_aviz masculilor:) patiti 384 De la: carmen_47 13 Martie 2010 09:34
eu sunt sagetator el berbec.......cum e ca relatie? 3 De la: civita 14 Iulie 2009 14:56
EU VARSATOARE EL VARSATOR.DEOBICEI NU MERG RELATIILE CU 2 NASCUTI IN ACEEASI ZODIE 11 De la: a1l2i3n4a 26 Ianuarie 2012 14:02