Setari Cookie-uri

m-am indragostit de prietenul fostului meu sot si nasul meu

Buna fetelor .Am 27 ani,am fost casatorita ,am divortat pentru ca fostul meu avea vicii de nerezolvat .Ne-au cununat un cuplu care erau casatoriti decat la primarie ,preotul nu a fost deacord sa ne casatoreasca un cuplu necununat ,dar i-am dat spaga si a acceptat pentru ca daca nu ne cununau ei ,noi nu aveam nasi.Ei s-au despartit exact a doua zi dupa nunta noastra ,noi am rezistat aproape un an casatoriti dupa care am divortat deoarece nu ne intelegeam deloc si nu ma vedeam alaturi de el tot restul vietii. Noi ramasesem prieteni cu "nasul" ,care era un prieten de al sotului meu ,nu un prieten foarte apropiat ,un fost coleg de facultate cu care ramasese in relatii de prietenie.
Dupa divort eu nefiind din Bucuresti am avut mai multe treburi de rezolvat ,sa imi cumpar masina ,am facut o operatie ,m-am mutat cu serviciul si tot asa...
In tot timpul asta m-a ajutat "nasul" pentru ca pe altcineva nu aveam ,am petrecut 2 saptamani aproape non stop impreuna timp in care am realizat amandoi ca suntem atrasi unul de celalalt doar ca nici unul nu facea nici un pas ,intr-o seara s-a intamplat sa ramana o prietena de-a mea la mine ,am iesit intr-un club si a trebuit sa dorm cu el in pat ,am facut dragoste si am stabilit ca este decat o aventura si nimic mai mult .
Nu a fost asa.. din acea zi suntem absolut zi de zi impreuna ,totul a inceput in urma cu 9 luni, ne-am ascuns la inceput ,dupa care am inceput sa iesim normal tinandu-me de mana ,am mers in vacante impreuna dar inca nu ne-a vazut nimeni din cunoscutii nostri comuni ,deocamdata nu a aflat nici fostul meu sot nici fosta lui sotie .
Noi ne iubim foarte mult ,eu sunt hotarata sa raman cu el pana la sfarsitul vietii,el este barbatul la care am visat tot timpul ,dar el desi ma iubeste si nu imi vede absolut nici un cusur ca si viitoare sotie ,inca este nehotarat ,ii este jena de gestul lui ,de ai fura sotia prietenului lui .Spune ca daca ne cunosteam in alte circumstante acum poate eram casatoriti deja ,dar in aceasta situatie ii este foarte greu si nu stie daca vom ramane impreuna .Ma iubeste si nu stie ce sa faca ,iar pe mine nesiguranta,nelinistea si gandul ca poate nu vom ramane impreuna ,ma innebunesc.Ma framanta si parca am momente de depresie si tristete datorita nelinistei care ma chinuie,ma inchid in mine pentru ca nici nu am vreo prietena in fata careia sa imi deschid sufletul,cu el nu pot discuta ce simt eu ,nu pot sa il bat la cap cu faptul ca vreau sa stiu sigur ce are de gand .
Eu nu vreau decat mai multa siguranta si bucuria si linistea vin de la sine .Vreau sa il vad hotarat ,sa ne facem planuri de viitor si tot asa..
Va rog sa ma sfatuiti cum sa depasesc starea in care ma aflu.
Astept parerile voastre.
Imi cer scuze pentru ca povestea mea a fost lunga si va mulumesc pentru rabdare.
strumfitaa
Postat pe 17 Septembrie 2008 20:35
este posibil ca faptul ca ei nu au fost cununati religios sa fi influentat cu ceva soarta voastra dar..........nu este pacat sa ai o relatie cu el.cind va tinut luminarile nefiind cununat nu a fost nas in fata lui DUMNEZEU.vorbeste totusi cu un preot!cit despre ceilalti nu ar trebui sa va intereseze parerea nimanui daca va iubiti cu adevarat!nu traiti nici cu lumea si nici cu fostii!schimbati grupul de prieteni la nevoie!

Postat pe 17 Septembrie 2008 20:45
si daca popa zice ca nu se poate, ii dati spaga!

Postat pe 18 Septembrie 2008 00:09
cat de minunata poate fi viata :))))
adica toate bune si frumoase, da' ce-o zice lumea???????????
googoodoll
Postat pe 18 Septembrie 2008 00:34
De la: geo32, la data 2008-09-18 00:09:09si daca popa zice ca nu se poate, ii dati spaga!


Clar!!!
amelia05
Postat pe 18 Septembrie 2008 09:03
wow...cat de complicata este situatia!..eu zic sa luptati pentru voi, pentru relatia voastra, indiferent de ce vor spune ceilalti.succes si astept vesti in legatura cu nunta voastra
alexutzab
Postat pe 19 Septembrie 2008 13:58
De aia nu mai puteti voi de lume , daca nasul avea probleme de constiinta nu s-ar mai fi dat hutza cu finuta asa ca .....hai sa fim seriosi nashule ...ce atata constiinta cand tu ti-o tragi cu fina ?

iris_4_ever
Postat pe 19 Septembrie 2008 14:03
De la: googoodoll, la data 2008-09-18 00:34:25cat de minunata poate fi viata :))))
adica toate bune si frumoase, da' ce-o zice lumea???????????



CE TREABA ARE LUMEA?????????????????????????????????

daca nu sunt copii la misloc da-i inainte cu cu curaj si lupta pentru voi. mai ales daca simti ca sentimentele sunt reciproce.


nu are treaba finu .....

sa fie sanatos... nu a fost sa fie si pace. daca se oftica va trece.

dar daca voi aveti ceva frumos merita luptat


lumea nu are ce sa se bage !!!!!!!!!!!!!11

nu asculta de nimeni!!!!!!!!!!!!!



Postat pe 19 Septembrie 2008 14:16
am citit si eu povestea ta.Parerea mea este nimeni nu are dreptul sa te judece pentru ce ai facut si de cine te-ai indragostit.Oamenii sunt invidiosi,spun cuvinte dure.Eu personal zic sa nu iti faci atatea probleme la ce vor zice cei din jur..ca nu traiesti cu ei,fiecare e cu viata sa.Asa e viata...te surprinde...gasesti persoana iubita exact acolo unde nici nu te astepti. Un lucru te=as sfatui..sa nu te mai grabesti..povesteai ca vreti sa va casatoriti.Trebuie sa fii sigura pe tine ,pe relatia ta, si sa gasesti ransunsul tu sungura la intrebarlle tale, la framantarile tale..si nu intrebandu-l pe el..


Dellyce13
Postat pe 19 Septembrie 2008 14:34
vezi strmfitaa ca toata lumea va sustine...ce rost are sa va umbriti dragostea cu prejudecatile oamenilor.pt tine ce e mai important?ce zice lumea sa ce simti tu pt iubitul tau?aceeasi intrebare ar trebui sa o adresezi si iubitului tau.

daca lumea ti-ar spune sa te arunci de la etaj ai face asta?nu cred...lumea niciodata nu iti vrea binele,traiti-va viata asa cum credeti voi de cuviinta si lasati lumea sa vorbeasca pana face laringita!

ce mai conteaza parerea fostului(fostei) sot(sotii)...fiecare sa-si urmeze calea,cum vrea si cu cine vrea...conteaza fericirea voastra!

Bafta! te asteptam cu vesti bune
melycrys
Postat pe 20 Septembrie 2008 01:16
Ma bag si eu in seama ca sa imi spun parerea...
Lasa-ma sa inteleg mai bine: tu ai divortat, el a divortat, dupa o vreme v-ati indragostit unul de altul si acum sunteti impreuna dar doar neoficial.
Asa e?

Ei bine, daca raspunsul e da, atunci cum poate sa aiba el ganduri de genul "i-a furat sotia prietenului"? Cand voi v-ati indragostit tu nu mai erai casatorita!

Si de ce e treaba fostilor vostri parteneri ce faceti voi? (fie unul cu altul, sau separat)

Eu zic ca ar trebui sa iti pui intrebarea daca el te vrea cu adevarat in viata lui oficiala, sau e doar o amagire si fostele relatii un pretext....
ankel
Postat pe 21 Septembrie 2008 11:16
Enrique Macias - La femme de mon ami

Alexandru Jula - Sotia prietenului meu !
iris_4_ever
Postat pe 21 Septembrie 2008 11:27
da ce tot timpul trb sa ne intrebam..''da oare ce zice lumea''?knd voi va intelegeti bine sunteti indragostiti unul de celalalt..atat de frumoasa si minunata e dragostea..profitati de ea!!! te asteptam cu vesti
Annamaria_Dolce
Postat pe 25 Septembrie 2008 15:08
Lasati fata in pace;
Are si o iubire si n-are cui s-o strige!
LUMEEEEEE !!!!! IUBEEEEESC
Nu e cazul sa-ti pui nici o problema
Sa fii fericita!
G_I_JOE
Postat pe 30 Septembrie 2008 10:07
corect!
conteaza ce zice lumea?
trb sa te bazezi pe judecata ta, nu a altora!
e ok sa primesti sfaturi, dar tu iei decizia.
morticia_adams
Postat pe 30 Septembrie 2008 19:30
strumfitaa ajuta-l sa inteleaga...daca pana acum nu ati avut niste casnicii fericite , acum ca va iubiti si va simtiti bine unul langa celalalt,aveti si voi dreptul la feicire.nu faceti rau la nimeni daca va iubiti si sunteti fericiti...trecutul e in urma , viitorul e in fata! mult succes!
allexxys
Postat pe 1 Octombrie 2008 14:02
Asa e omul construit, sa-i pese de parerea celorlalti...doar de asta traim in societate si nu izolati.... Asadar indiferent de cat de mult tine nasul la tine, undeva are loc si sentimentul de rusine/vina/etc care il va incerca in momentul in care totul devine "oficial". atat doar ca asta trece repede. Si-n plus, chiar daca v-ar condamna unii sau altii, voi stiti mai bine ca ei situatia: totul a aparut abia dupa divorturile voastre si nu aveti dc sa va jenati.Eu zic sa ai rabdare cu el ca, daca intradevar va iubiti, totul se rezolva. Poate iti face el surpriza de a te anunta ca vrea sa devina totul oficial :D
mapetzik
Postat pe 23 Octombrie 2008 21:21
IUBESTE ..SI FA CE VREI!!
all_the_love
Postat pe 24 Octombrie 2008 16:59
hello again !! Va multumesc pentru sfaturile voastre ,scuzati-ma pentru ca am raspuns asa tarziu dar am fost ocupata cu dragostea mea:P
Noi suntem bine ,continuam sa ne iubim si am depasit momentele de incertitudine si nehotarare.Sper sa ramanem la fel de fericiti pana la adanci batraneti ,lucru pe care vi-l doresc si voua cu sufletele voastre pereche. Va pup !!!
strumfitaa
Postat pe 26 Noiembrie 2008 22:26
Ei si? " Prietenul fostului tau sot..." Iubiti-va traieste-ti viata ! Fa-i ce-ti spune inima pt.ca Dumnezeu vorbeste oamenilor prin inima ,asa ca....urmeaza-i sfatul,pornirea.
nocturnalia
Postat pe 16 Ianuarie 2009 13:30
cam complicat la viitoarea cununie religioasa.Cred k tre sa dati iar spaga sa va cunune.
lacrasar
Postat pe 23 Februarie 2009 14:23
din cate am inteles eu .. fata nu se plange de "gura lumii" ci de nehotararea iubitului. E clar ca ea este pregatita sa infrunte intreaga lume alaturi de el. Ceea ce mi se pare ciudat este ca dupa 9 luni de zile.. in care el nu a avut mustrari de constiinta acum .. cand e vorba de casatorie. i-au aparut.
De regula, dupa un divort.. femeie sau barbat.. nu prea te grabesti la semnat un alt act. Mai ales daca ai avut o experienta urata sau de lunga durata. Parerea mea este ca el nu mai vrea asa de repede ceva oficial... A fi ceva serios nu inseamna a se incheia cu "datul cu semanatura"... Uneori, dimpotriva! Eu cred ca traind relatia la nivel maxim. pur si simplu si excluzand pentru o perioada oficializarea ei... lucururile vor merge bine. Daca si asa el va insista cu "petele de pe constiinta".... buba e la el.. nu la tine.
rashela
Postat pe 25 Februarie 2009 06:22
De la: rashela, la data 2009-02-25 06:22:58din cate am inteles eu .. fata nu se plange de "gura lumii" ci de nehotararea iubitului. E clar ca ea este pregatita sa infrunte intreaga lume alaturi de el. Ceea ce mi se pare ciudat este ca dupa 9 luni de zile.. in care el nu a avut mustrari de constiinta acum .. cand e vorba de casatorie. i-au aparut.
De regula, dupa un divort.. femeie sau barbat.. nu prea te grabesti la semnat un alt act. Mai ales daca ai avut o experienta urata sau de lunga durata. Parerea mea este ca el nu mai vrea asa de repede ceva oficial... A fi ceva serios nu inseamna a se incheia cu "datul cu semanatura"... Uneori, dimpotriva! Eu cred ca traind relatia la nivel maxim. pur si simplu si excluzand pentru o perioada oficializarea ei... lucururile vor merge bine. Daca si asa el va insista cu "petele de pe constiinta".... buba e la el.. nu la tine.

..............................................................................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aceasta este de fapt "buba"......Se pare ca iubitul.....nu prea o mai iubeste.....Se pare ca cele 9 luni....l-au cam bulvesrsat....sau poate ca nu...Poate altele sunt motivele care il fac sa dea inapoi....Sincera sa fiu , amandoi au dat dovada de lipsa de ...maturitate si responsabilitate atunci cand s-au casatorit prima data . El pare ca si-a invatat lectia si vrea sa fie sigur. Cat priveste problema de ordin religios....e cea ma i mare prostie pe care am auzit-o in ultimul timp . Nici nu poate fi vorba de pacat...e o ...mascarada , o farsa , nmu o cununie !!!!Parca nu-mi vine sa cred totusi ca, un preot ,chiar asa cum sunt...totusi a acceptat sa oficieze aceasta cununie...cu spaga !!! Dar , chiar si asa....tot nu este valabila , cine a cununat stie ca este un ritual ,nu cred ca in afara de faptul ca si-au incaracat constiinta cu aceasta bataie de joc fata de Dumnezeu , si probabil ca ...vor da ,candva socoteal , acea pseudocununie sa aiba si alt rezultat . Deci ,nu acesta e motivul adevarat ,pentru care el e...nehotarat. Sper ca lucrurile se vor rezolva , si de data aceasta , sa reuseasca sa faca alegeri mai bune !!!
libra66
Postat pe 26 Februarie 2009 09:48
Pentru Strumfittaa

O intrebare simpla: de ce nu ai dormit cu prietena sau colega ta si a trebuit sa "dormi" cu el in acelasi pat?Astept raspuns....
rammstein
Postat pe 26 Februarie 2009 11:46
De la: geo32, la data 2008-09-18 00:09:09si daca popa zice ca nu se poate, ii dati spaga!


aqnana
Postat pe 26 Februarie 2009 15:16
De la: rashela, la data 2009-02-25 06:22:58din cate am inteles eu .. fata nu se plange de "gura lumii" ci de nehotararea iubitului. E clar ca ea este pregatita sa infrunte intreaga lume alaturi de el. Ceea ce mi se pare ciudat este ca dupa 9 luni de zile.. in care el nu a avut mustrari de constiinta acum .. cand e vorba de casatorie. i-au aparut.
De regula, dupa un divort.. femeie sau barbat.. nu prea te grabesti la semnat un alt act. Mai ales daca ai avut o experienta urata sau de lunga durata. Parerea mea este ca el nu mai vrea asa de repede ceva oficial... A fi ceva serios nu inseamna a se incheia cu "datul cu semanatura"... Uneori, dimpotriva! Eu cred ca traind relatia la nivel maxim. pur si simplu si excluzand pentru o perioada oficializarea ei... lucururile vor merge bine. Daca si asa el va insista cu "petele de pe constiinta".... buba e la el.. nu la tine.


In sfarsit cineva a sesizat ... de fapt problema e ca "domnul nas" da "bir cu fugitii" .
aqnana
Postat pe 26 Februarie 2009 15:21
De la: rammstein, la data 2009-02-26 11:46:57Pentru Strumfittaa

O intrebare simpla: de ce nu ai dormit cu prietena sau colega ta si a trebuit sa "dormi" cu el in acelasi pat?Astept raspuns....


Asta-i tot sharmul la S.F. nu " izista" vorba lu' Leana... nici-o explicatie
aqnana
Postat pe 26 Februarie 2009 15:24
lasati fata in pace viata este scurta
gura lumi nu conteaza
alinaserban31
Postat pe 26 Februarie 2009 16:23
ce treaba are lumea,mai ales ca sunteti amundoi divortati,fara obligatii?plus lumea ar tb sa fie preocupata de criza financiara,nu de ce "pacate" ati comite daca v-ati luat!
luati-va,nu mai pierde-ti vremea,caci timpul trecut nu il mai poti intoarce!
asteptam vesti bune cat mai curand!
stuff
Postat pe 26 Februarie 2009 16:27

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Sa mai sper intr-o schimbare? sa ma mai mint singura? 29 De la: kudika_23629 18 Decembrie 2012 09:17
De ce exista prostitutie ? 43 De la: Indiana_Jones 16 Octombrie 2011 12:57
help me 5 De la: greierash_is_back 5 Ianuarie 2010 22:36
Sa te cunosc pe tine !😏 9 De la: kudika_1000552 21 Martie 2016 09:38
Am nevoie de un sfat 8 De la: kudika_986587 24 Mai 2015 07:30