Mai multe
cafeaua....etta....cafeaua.........la ce te gandeai
|
||
|
dienuta_nou Postat pe 25 Septembrie 2008 23:14 |
||
|---|---|---|
|
eeee.......pai la mintea mea de PERVERSAAAA.....la cate nu ma gandesc...... si acum ma gandesc eu bine ca tre' sa ma bag la patuc !!!!.....va pupicesc dulce si noapte buna !!!.....
|
||
|
etta Postat pe 25 Septembrie 2008 23:17 |
||
noapte buna
|
||
|
|
||
|
dienuta_nou Postat pe 25 Septembrie 2008 23:21 |
||
noapte pufoasa........si vise placute......
|
||
|
Postat pe 25 Septembrie 2008 23:33 |
||
da vedeti daca nu dormiti singuri ,repede va culcati,va trage patul? eu singura nu ma grabesc,pai la ce,pt ce sultane daca am virusi nu ma tuci stii tu unde?
|
||
|
mari58 Postat pe 26 Septembrie 2008 00:01 |
||
Eu va pupic, somnic usor si vise pufoase
|
||
|
sheeva Postat pe 26 Septembrie 2008 00:18 |
||
|
'neata!!! e gata cafeaua............cine doreste, cine pofteste? va pupic dulce pe toti, si va doresc o zi superba
|
||
|
dienuta_nou Postat pe 26 Septembrie 2008 09:02 |
||
cafelutaaa?? mamaaaa! iiiii... buna dimineata.. ca uitai sa va salut!
|
||
|
Postat pe 26 Septembrie 2008 09:05 |
||
|
Buna dimineata, dragii mei si multi pupici de aia dulci dulci, da' de care nu dai in diabet. Hello, Dienuta! Vad ca te-a stricat si pe tine Perversa sefa... Of, si ce copil bun erai... Super tati, te pup si pe tine ca meriti. La cat ma rasfeti... Etta, lasa mai copilele in pace, nu le strica si pe ele! Ce, vrei sa fure painea de la gura copiilor nostri? Ca azi maine incep ele sa ne dea noua lectii Parca nu ai sti ce istete sunt si cum se pricep sa fure meserie...Sheeva, Miha, Cucu, Mafiuta, Ema, Zuzu, Luli, Iris, Stef, Vas si toti ceilalti (in ce ordine vreti voi) din cafenea, va pupacesc si va doresc o zi minunata!
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 26 Septembrie 2008 09:05 |
||
pai etta nu mai are ce strica, ea doar ne slefuie.........lucia draga
|
||
|
dienuta_nou Postat pe 26 Septembrie 2008 09:08 |
||
onnyta......neata
|
||
|
dienuta_nou Postat pe 26 Septembrie 2008 09:08 |
||
|
' neata si de la mine ptr voi o zi dragutza si fericita sa aveti aici, la ora exacta, este o vreme sa-ti bagi piciorul in ea, sau mai pe romaneste , sa stai in casa si sa numeri banii, asa cum face etta io as bea o tzuica fiarta daca aveti, sa ma mai incalzesc un pic, ca trebuie sa plec pe traseu, si o sa ma bata vantuuuuulllllll |
||
|
_fantoma_ Postat pe 26 Septembrie 2008 09:56 |
||
|
neata!!! Lucia, stef, rautate ce esti! dienuta, etta, laura si toti ceilalti, ca multi mai sunteti! va pupacesc de dimineata si va doresc o zi frumoasa! uhhh! miroase deja a week-end! |
||
|
Postat pe 26 Septembrie 2008 10:41 |
||
|
buna dimineata !! urata vreme..,asa cum spunea vasi.. ,buna de facut copii si de numarat banii pentru asta il servesc cu o palinca ,direct din butoiasul Sultanului,pe care il stie f bine.. truli ..,stef rautate meriti sa ma infig iaras cu dintii in tine
|
||
|
Postat pe 26 Septembrie 2008 10:47 |
||
| - Sa aveti o zi fantastica! ... chiar si daca ploua ... | ||
|
supermiki Postat pe 26 Septembrie 2008 10:53 |
||
|
Neata lume E prima data cand ma trezesc in miros de cafea fratilor mai pe romaneste cand se trezeste colega mea de ap inaintea mea Daca nu simteam mirosul de coffe nici gand sa ma dau jos din pat dar de ....dependenta e mare
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 26 Septembrie 2008 10:54 |
||
| - Vezi ... dependenta asta! ... | ||
|
supermiki Postat pe 26 Septembrie 2008 10:59 |
||
Neata lume, beau si eu o cafeluta cu voi si fug la facultate... ca e deja tarziu O zi buna sa aveti |
||
|
sheeva Postat pe 26 Septembrie 2008 11:01 |
||
|
Vad miki si incepe sa ma deranjeze ideea de a fi dependenta de ceva..... Have fun sheeva |
||
|
iris_4_ever Postat pe 26 Septembrie 2008 11:05 |
||
| - Iris ... dar pe la povestioare mai treci? ... sau nu-ti plac? ... oare sunt numai penru copii? ... | ||
|
supermiki Postat pe 26 Septembrie 2008 11:20 |
||
'neata ,lumeeeeeeeeeee !!!!.....uite-acu' terminai de numarat baniii !!!!!........de-aia-ntarziai........pai daca am ce numaraaa !!!!.............. .........ca cat priveste copiiiiiiiiiiiii.......mi-a dat D-zeu unu' si bun..........sa nu mai vreau altu' !!!!.........sa nu mai vreau,ca de putuuuuuuuut......sa traiesti matale !!!.......timp sa fie !!!!........ va pupez pe toti de la un cap la altul si va doresc o zi si un week-end de vis !!!!.........
|
||
|
etta Postat pe 26 Septembrie 2008 11:31 |
||
De la: dienuta_nou, la data 2008-09-26 09:08:19pai etta nu mai are ce strica, ea doar ne slefuie.........lucia draga Dienuta........ ........TRAIASCA TINERETUL ROMANIEI DEMOCRATE !!!!!..........
|
||
|
etta Postat pe 26 Septembrie 2008 11:33 |
||
se mai bea cafea pe aici? sau iar ati fugit pe la alte cafenele? pupici! |
||
|
Postat pe 26 Septembrie 2008 13:32 |
||
| - hai fetita mica ... dar eu voi bea ceai! ... | ||
|
supermiki Postat pe 26 Septembrie 2008 13:37 |
||
eu am baut deja o cafea, dar beau cu mare drag un ceai cu tine, miki!
|
||
|
Postat pe 26 Septembrie 2008 13:54 |
||
|
neataaaaa da si la mine careva ceva de mancare??? mi-i asa de foameeeee ca de 2 zile nu manac ...afurisita indigestie... si sa moara veta cine-o mai manca de la mcd...
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 26 Septembrie 2008 14:02 |
||
| - Cum te simti dandana micuta? ... ai luat medicamentele ... | ||
|
supermiki Postat pe 26 Septembrie 2008 14:08 |
||
|
am luat ce mi-a dat toanta de farmacista de aici de langa magazin dar mi-a facut mai mult rau decat bine. am mers acasa si am intrat la farmacia din cartier si i-am explicat aceleia c am facut indigestie ,mi-a dat 1 pastiuluta care m-a facut gata in juma de ora.... si am suferit toata ziua ca ... un caine ca o farmacista mi-a dat ceva pt bila in loc sa imi dea ce am cerut. eee important e ca sunt bine. si ca imi e foame... multumesc de intrebare |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 26 Septembrie 2008 14:11 |
||
| - vezi! ... daca n-ai luat ce ti-am recomandat euu ... | ||
|
supermiki Postat pe 26 Septembrie 2008 15:10 |
||
| acu sun ok si e important.... | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 26 Septembrie 2008 15:24 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| sunt ele reprezentative? | 5 | De la: _Cryssa_ 2 Februarie 2011 14:47 |
| Pui bichon frise | 5 | De la: kudika114689 5 Februarie 2010 14:43 |
| Avertizare de furtuna geometrica in toate regiunile tarii - ce credeti despre asta ? | 20 | De la: MONSENIORUL 5 Ianuarie 2012 18:26 |
|
|
||
| M-a contactat Mos Craciun pe forum | 22 | De la: roz5blue6lila7 23 Decembrie 2010 11:02 |
| KLMGEO COFFE GAME BAR ONLINE GAMES | 6 | De la: KLMGEO 30 Ianuarie 2010 02:35 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.