Mai multe
da ema ,saru'mana ,cum ai dat de el ?cum naiba sa bagi un film la categoria moda-intrebari ?
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 25 Septembrie 2008 13:15 |
||
|---|---|---|
|
pai vezi cine a deschis topicul si reusesti sa iti dai seama ce e cu ..."topicarii". de acolo se trage. sunt multe chestii la intrebari care nu au nici o legatura ...daaar asta e ce sa faci administratia kudika..... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 25 Septembrie 2008 13:18 |
||
| Administratia kudika poate se gandesc sa bage si ei un motor de cautare al forumului , e singurul forum pe care activ ce nu are asa ceva ....chiar asa in paragina e kudika sa nu fie capabila sa-si administreze forumul cum trebuie ? | ||
|
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 25 Septembrie 2008 13:39 |
||
|
se vede treaba ca abia au reusit sa sitematizeze putin subiectele ca... au aparut noii useri care fiecare s-a facut patron de topic pe unde l-a taiat capul... aia ma enerveaza pemine... te ntereseaza ceva despre sex.... citeste si pe urma deschide un alt subiect....
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 25 Septembrie 2008 13:42 |
||
Salutare Dienuta scumpicuta! Dandanico, ai dreptate! Ideea e ca noi suntem o sursa inepuizabila de replici. Si cand obosesc sa ne mai tina contra, deschid alt topic. Da' noi il filam si pe ala si ne bagam nasul
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 25 Septembrie 2008 13:47 |
||
|
- fetitaaa mica cu nas bagacios! ... ce mai barfiti? ... ceiut cine da? ... |
||
|
supermiki Postat pe 25 Septembrie 2008 15:25 |
||
| de iasomie..energizeaza..buna ziua tuturor.. | ||
|
Postat pe 25 Septembrie 2008 15:33 |
||
| - iris ... sa stii ca ai dreptate, dar nu sunt toti atat de experti in forumuri si de astea ... eu cand am intrat aici prima data pana sa inteleg cum functioneza imi prindeam urechile rau de tot ... atunci am postat si eu povestioarele ... si pentru ca am vazut intrebari ... nici nu ma gandeam ca erau intrebari doar pentru moda ... asa ca am intrat sa intreb unde sa postez povestioare ... si asa a colo a ramas pana la urma ... acum stiu ca nu este locul lor acolo ... dar la inceput ... daca ai incerca sa vezi un lucru si din alt unghi ... (si asta nu o spun nici ca repros si nici ca sa caut cearta cu tine) | ||
|
supermiki Postat pe 25 Septembrie 2008 15:40 |
||
am revenit la cafeluta de dupa -amiaza !!!!..... salve amigos : Luci,Inocica,Super man....pardon Super Miki......ca esti cu adevarat super-om !!!!!.......ca de altfel toata lumea de pe aici....si toti prietenii mei !!!!....pup pe toti....inca o data pe ziua de azi ..... VA ANUNT CA AM MAI PUS POZE NOI LA PROFIL !!!....vizionare placuta ....si sper sa va placa moaca mea de pe atunci.....
|
||
|
etta Postat pe 25 Septembrie 2008 15:49 |
||
|
buna!!! am fost oleaca ocupata, dar cand m-am intors pe forum am vazut ca ma asteptau pupici de la stef! ce bine1 cafea sau ceai? voi ce vreti, ca eu nu ma pot hotara... pana atunci... stef etta, ca stiu ca-ti plac si pe deasupra le mai si meriti...salutare, Lucia
|
||
|
Postat pe 25 Septembrie 2008 17:39 |
||
|
eu beau o cafea mare si neagra...daca mai vrea cineva...ofer cu draga inima.. etta draga trimite si la mine o tara de entuziasm..ca ma simt tare bleaga si tare daramata...
|
||
|
Postat pe 25 Septembrie 2008 17:43 |
||
ahaaaaa ,truli..,a trebuit sa te pup de doua ori azi..,sa te trezesc la viata acum ,meriti sa te musc putin sa-mi zici daca iti place..
|
||
|
Postat pe 25 Septembrie 2008 17:45 |
||
astazi sunt ..rupta-n gura de realitate... ma simt raaau si inca nu a reusit sa ma lase stomacul. deci ne vedem maine ca plec acasa sa dorm. |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 25 Septembrie 2008 18:10 |
||
De la: stef80, la data 2008-09-25 17:45:52ahaaaaa ,truli..,a trebuit sa te pup de doua ori azi..,sa te trezesc la viata musca-ma!!!!place, place!
|
||
|
Postat pe 25 Septembrie 2008 18:18 |
||
o sa zica lumea asta ,ca a inebunit Sultanu
|
||
|
Postat pe 25 Septembrie 2008 18:43 |
||
frumos spus "ca a".. si daca zice ,zice... dupa atatea muscaturi ,poate mi-am capatat dreput de a mi se spune si nebun..
|
||
|
Postat pe 25 Septembrie 2008 20:16 |
||
si nebunia are atu-urile ei, nu?
|
||
|
Postat pe 25 Septembrie 2008 20:26 |
||
langa una ca tine ..,nu pot sa raman zdravan nici daca vreau..
|
||
|
Postat pe 25 Septembrie 2008 20:28 |
||
ma faci sa rosesc!
|
||
|
Postat pe 25 Septembrie 2008 20:30 |
||
truli roseste.. voi o credeti..???? eu nu..
|
||
|
Postat pe 25 Septembrie 2008 20:42 |
||
De la: supermiki, la data 2008-09-25 15:40:13 - iris ... sa stii ca ai dreptate, dar nu sunt toti atat de experti in forumuri si de astea ... eu cand am intrat aici prima data pana sa inteleg cum functioneza imi prindeam urechile rau de tot ... atunci am postat si eu povestioarele ... si pentru ca am vazut intrebari ... nici nu ma gandeam ca erau intrebari doar pentru moda ... asa ca am intrat sa intreb unde sa postez povestioare ... si asa a colo a ramas pana la urma ... acum stiu ca nu este locul lor acolo ... dar la inceput ... daca ai incerca sa vezi un lucru si din alt unghi ... (si asta nu o spun nici ca repros si nici ca sa caut cearta cu tine) miki , nu te vad pe tine ca initiind o cearta asa ca incep sa cred ca forumul asta m-a transformat intr-o hoasca nebuna care cauta nod in papura la toata lumea ....asa ironica si pusa pe harta nu am fost niciodata ,cu cat stau mai mult aici cu atat imi dau seama ca incepe sa-mi faca placere asa ca ....ma gandeam sa o las mai moale o perioada cu kudika Pup haremul si minunile lui
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 25 Septembrie 2008 21:02 |
||
iris... cine te supara pe tine pe forumul asta.. |
||
|
Postat pe 25 Septembrie 2008 21:08 |
||
De la: stef80, la data 2008-09-25 21:08:28iris... PE mine nu ma supara nimeni , am obs in schimb ca eu sunt aia care supar anumite pers nu ca mi-ar fi scos cineva ochii pe tema asta .....defapt cred ca de vina este miki cu filmul lui cu tot Prea multe subiecte stupide la care nu ma pot abtine sa nu-mi spun parerea sa zicem ..... |
||
|
iris_4_ever Postat pe 25 Septembrie 2008 21:42 |
||
| buna seara iris...chiar se simte nevoia acuta ca unele topicuri sa fie masacrate... | ||
|
Postat pe 25 Septembrie 2008 21:46 |
||
Se simte nevoia unui moderator ...atata tot ....eu nu inteleg ce rost are sa deschida o singura pers 10 subiecte pe zi .la fiecare subiect sa aibe in jur de 10 - 25 de replici si jap hai sa mai deschid unul ....nu am nimic cu fatuca aia dar sincera sa fiu m-am speriat ieri de ce eram in stare sa-i spun .....poate unii au obs ca am dat inapoi de la o cearta in devenire ....initial incepusem sa compun mesajul si inainte sa-l postez l-am recitit ....asa de rautacioasa eram in mesajul ala ca m-am speriat de ce sunt in stare
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 25 Septembrie 2008 21:52 |
||
poti sa-mi spui unde..?? topicul.. |
||
|
Postat pe 25 Septembrie 2008 22:00 |
||
De la: stef80, la data 2008-09-25 22:00:38 NU sultanul meu iubit stai calm ca nu s-a intamplat nimic ....doar ca am stat un pic de vorba cu mine si mi-am dat seama ca am luat-o pe aratura mai mult decat e cazul
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 25 Septembrie 2008 22:07 |
||
Inocica,ma chinui de un sfert de ora sa postez un mesaj entuzioasmant pentru tine si nu posteaza astia !!!!!!!......
|
||
|
etta Postat pe 25 Septembrie 2008 22:11 |
||
|
iris,nu pune la sufletel..!! aici vom gasi fel de fel de oameni.. pupicii pentru tine si floricele pentru perversa..
|
||
|
Postat pe 25 Septembrie 2008 22:15 |
||
Sultane,multam de flori....sa ma mai veselesc putin.....ca ma-nerveaza astia ca nu-mi posteaza un mesaj.....am incercat cred ca de vreo 10 ori !!!!.........
|
||
|
etta Postat pe 25 Septembrie 2008 22:17 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| FARA VULGARITATI, FARA JIGNIRI SI FARA MINCIUNI | 175 | De la: franziska_eu 29 Ianuarie 2012 00:24 |
| Caut scriitor de articole | 4 | De la: kudika_nikole 6 Ianuarie 2012 15:48 |
| despre mine | 30 | De la: pamela_1 20 Martie 2009 12:52 |
|
|
||
| rugaminte !!! | 4 | De la: anaraoul 20 Noiembrie 2009 15:26 |
| Cursuri de radio si televiziune acreditate | 2 | De la: GYPSI 4 Aprilie 2010 22:10 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.