Mai multe
| Imi plac bijuteriile...fie zorzonele, fie bijuterii rafinate sunt accesoriu perfect. Am inceput in urma cu cateva luni sa creez bijuterii fantezie pentru mine initial dar incet, incet si le-au dorit si prietenele mele, prietenele prietenelor mele. Acum magazinul meu virtual "Bijouxhobby" ofera tuturor celor interesati un accesoriu potrivit oricarei tinute vestimentare. O zorzonea sau bijuterii elegante? va astept pe www.accesoriiroxy.blogspot.com | ||
|
Postat pe 11 Octombrie 2008 22:40 |
||
|---|---|---|
o sa sugeram sa se deschida un topic pt cei care fac publicitate
|
||
|
bestiuitza Postat pe 11 Octombrie 2008 22:51 |
||
asa este...ar trebui sa exsiste un topic si pt publicitate sincer mi-ar fi placut sa pot posta doar niste poze cu bijuteriile create de mine, dar din pacate se pare ca nu merge. o seara buna! |
||
|
|
||
|
Postat pe 12 Octombrie 2008 23:33 |
||
| Sunt deosebite margelele create de tine, am tras cu ochiul pe site ul tau si am ramas incantata de ce am vazut. | ||
|
lover_woman Postat pe 16 Octombrie 2008 19:08 |
||
multumesc Indrada! ma bucur mult ca iti place...ma incurajezi |
||
|
Postat pe 17 Octombrie 2008 21:35 |
||
Foaaaarte dragute. N-a fost nimic sa nu-mi placa. Si nici preturile nu sunt mari. Stii ce nu am vazut, accesorii pentru mirese.
|
||
|
Oanna1986 Postat pe 21 Octombrie 2008 12:21 |
||
| Oanna1986 multumesc! chiar ma bucur sa stiu ca ceea ce realizez este apreciat. ce anume te-ar interesa? Am lucrat cateva seturi pentru mirese din perle albe si mai am o tiara cu cristale. Pot realiza si la comanda. In acest caz cel mai bine este sa am la dispozitie o fotografie cu rochia de mireasa sau tinuta vestimentara. astept detalii daca esti interesata. O seara excelenta! | ||
|
Postat pe 22 Octombrie 2008 20:20 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Mycloset.ro primul outlet on-line | 4 | De la: bestdevilinside 29 Septembrie 2008 00:14 |
| NIMIC NU-I MAI SIMPLU ! | 27 | De la: AstralConfesor 12 Octombrie 2009 08:30 |
| MARY COHR TRATAMENT RAPID PENTRU COSURI | 2 | De la: one_size 11 Martie 2010 20:55 |
|
|
||
| TOPICUL NIMANUI | 43 | De la: devyl_is_crying 25 Aprilie 2009 13:02 |
| Singuratate? | 1 | De la: Lyvyus 6 Februarie 2010 08:26 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.