Mancare libaneza!!Stie cineva retete?

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
anabahebak Avatarul lui anabahebak

37 mesaje
Membru din: 1/09/2008

cine stie vreo reteta please HELP me:P.dulciuri,mancare de toate.Va pup fetelor
Raporteaza abuz de limbaj
Full_Metal_Jacket Avatarul lui Full_Metal_Jacket

3550 mesaje
Membru din: 28/07/2008

www.chefkoch.de/rs/s0/libanesische/Rezepte.html
intelegi nu?
Raporteaza abuz de limbaj
anabahebak Avatarul lui anabahebak

37 mesaje
Membru din: 1/09/2008

De la: bestdevilinside, la data 2008-10-25 22:57:52www.chefkoch.de/rs/s0/libanesische/Rezepte.html
intelegi nu?



Da inteleg.Ms mult
Full_Metal_Jacket Avatarul lui Full_Metal_Jacket

3550 mesaje
Membru din: 28/07/2008

Mie imi place falafel, hummus, salata taboulé (il faci ori cu cous cous ori cu bulgur inauntru...mie imi place cous cous mai mult ca este mai fin preia aroma mai bine ca bulgur-incearca ce-ti place tie) si salata de vinete cu sesam.
Raporteaza abuz de limbaj
violetagino Avatarul lui violetagino

2 mesaje
Membru din: 12/11/2008
Oras: constanta

De la: anabahebak, la data 2008-10-25 22:04:16cine stie vreo reteta please HELP me:P.dulciuri,mancare de toate.Va pup fetelor
Raporteaza abuz de limbaj
Full_Metal_Jacket Avatarul lui Full_Metal_Jacket

3550 mesaje
Membru din: 28/07/2008

Pai nu intelegi linkul postat?
Raporteaza abuz de limbaj
necunoscut Avatarul lui necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970

sa vedem....mmmmmmm...mi-a venit in gand fatteh cu pui......... aveti nevoie de:
piept de pui bucatele, piine arabeasca (lipie), tahina (ulei de susan), 500 gr. iaurt, usturoi(praf), boia de ardei iute, condimente pt. pui, lamiie, 2-3 linguri ulei de masline
Bucatelele de pui se fierb in apa cu condimente (piper, foi de dafin, boia, curry), intre timp piinea se rupe bucatele mici si se prajeste foarte putin in ulei. Pentru sos: se amesteca iaurtul cu 2-3 linguri de tahina (ulei de susan), cu praf de usturoi si lamiie dupa gust. Se asaza piinea prajita pe un platou, peste ea se pune puiul si peste pui se aseaza sosul. Se prajesc 2 linguri de boia de ardei in uleiul de masline citeva secunde si apoi se toarna peste compozitia de pe platou...pofta buna!!!
Raporteaza abuz de limbaj
necunoscut Avatarul lui necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970

TABBOULEH CU CASTRAVETI


aveti nevoie de: 125 g grau bulgur, doua cepe, jumatate de lingurita cu cuisoare, piper, sare, 3 legaturi de patrunjel proaspat, 100 g de hagima, 4 rosii, 100 g frunze de menta, 8 linguri cu zeama de lamaie, 12 linguri cu ulei de masline, 200 g castraveti, 200 g mazare.
mod de preparare: Graul bulgur se inmoaie in apa clocotita, apoi se pune la uscat. Ceapa tocata se amesteca impreuna cu sarea, piperul si cuisoarele. Intr-un vas mare se pune patrunjelul taiat foarte marunt, hagima, rosiile tocate, mazarea, castravetii taiati cubulete si frunzele de menta. Peste ele se adauga graul bulgur. Se amesteca si apoi se pune vasul in frigider timp de o ora. Inainte de a fi servita salata, se adauga amestecul de ceapa si condimente, apoi uleiul si sucul de lamaie.
pofta buna!!!
necunoscut Avatarul lui necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970

Falafel
aveti nevoie de: 300 gr. boabe de naut, patrunjel, o capatina usturoi, 1 praf de copt,ulei

Mod de preparare:
Se lasa boabele de naut la inmuiat(12 ore), ca si fasolea boabe. Cind sint bine de tot inmuiate se dau prin masina de tocat impreuna cu ingredientele. Din aceasta copozitie se fac chiftelute mici care se prajesc in ulei.
Se pun in "pita", piine arabeasca, sau in baghete taiate, impreuna cu diferite salate proaspete, dupa preferinta... pofta buna!!!
Raporteaza abuz de limbaj
anabahebak Avatarul lui anabahebak

37 mesaje
Membru din: 1/09/2008

ms mult Cleopatra
Raporteaza abuz de limbaj
Kittynelle Avatarul lui Kittynelle

920 mesaje
Membru din: 20/12/2007

Retete nu stiu , dar daca esti din Bucuresti iti pot recomanda cel mai bun restaurant libanez
Raporteaza abuz de limbaj
"Nu stiu pentru cine scriu, dar stiu de ce scriu. Scriu ca sa ma justific. In ochii cui? Am spus-o deja, dar infrunt ridicolul de a mai spune-o o data: in ochii copilului care am fost." Octavian Paler - Desertul pentru totdeauna (I simply adore him!!!)
anabahebak Avatarul lui anabahebak

37 mesaje
Membru din: 1/09/2008

da sunt din Bucuresti.Unde se afla Restaurantul?eu stiu unul pe langa piata unirii...n-am fost niciodata dar e singurul care il stiu.
Raporteaza abuz de limbaj
Kittynelle Avatarul lui Kittynelle

920 mesaje
Membru din: 20/12/2007

Restaurantul se numeste Piccolo Mondo si se afla pe strada Clucerului , undeva intre Piata Victoriei si Arcul de Triumf. Merita sa mergi,chiar este cel mai bun restaurant libanez,iar locatia e grozava.
Raporteaza abuz de limbaj
"Nu stiu pentru cine scriu, dar stiu de ce scriu. Scriu ca sa ma justific. In ochii cui? Am spus-o deja, dar infrunt ridicolul de a mai spune-o o data: in ochii copilului care am fost." Octavian Paler - Desertul pentru totdeauna (I simply adore him!!!)
anabahebak Avatarul lui anabahebak

37 mesaje
Membru din: 1/09/2008

ms mult puffilici cu siguranta am sa ma duc!
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
Sarbatori fericite!
Raporteaza abuz de limbaj
Ofer consultanta in carti si tarot. Astept mesaje pe privat. Referinte:http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/20618/Cafeneaua -lui-Cassey.html... http://cassey-tarot.blogspot.com/ Magazin online de bijuterii si decoratiuni interioare: http://artbijoux.ablog.ro/ Vizionati "ZEITGEIST - ADDENDUM", ar trebui sa va dea de gandit...
gabby_j Avatarul lui gabby_j

38 mesaje
Membru din: 24/03/2009


yami yami....esti super....de unde stii retetele astea?si eu sunt casatorita cu un libanez....chiar e deliciosa mancarea lor....
Raporteaza abuz de limbaj
gabby_j Avatarul lui gabby_j

38 mesaje
Membru din: 24/03/2009

aaaa.....ce am scris mai sus era pt cleopatra....super gospodina...
Raporteaza abuz de limbaj