Setari Cookie-uri

Copiii indigo

A auzit careva de copiii indigo sau de cristal? Ce parere aveti?

Postat pe 7 Aprilie 2008 12:06
mda...am citit pe net...nush ce sa zic...nu am eu prea multa experienta de viata dar totusi copiii din zilele de azi mi se par altfel decat copiii de altadata, parca sunt mai inteligenti...mai inzestrati...de ex nu stiu daca ati vazut clipul acesta , este mai vechi dar merita http://www.netvideo.ro/view.php?cat=22&id=131&page=2

Postat pe 7 Aprilie 2008 21:05
Am auzit si eu ceva in genul: copiii generatiei 70-90 ar fi copii indigo iar urmatoarea generatie copii curcubeu. Nu sunt f sigura. Cred ca e ceva in genul "New age", adica prostii(parerea mea). Normal ca fiecare generatie e diferita de cea anterioara pt ca lumea e intr-o continua evolutie.
amme22
Postat pe 13 Aprilie 2008 22:32
Sunt copii cu calitati paranormale.Unii dintre ei vad cu cel de al 3-lea ochi,culorile aurei umane.Altii sunt inzestrati cu puteri telepatice,altii cu puteri vindecatoare prin pase magnetice,(bioenergie),altii se pot concentra si prin clarviziune pot sa descrie anumite fapte care s-au petrecut in trecut.Deci specia umana evolueaza continuu, spre perfectiune.
elenamanole_54
Postat pe 15 Aprilie 2008 23:43
desi de multe pri la tv vedem cazuri trucate , inventate , despre x si y , care ridica pietrele cu puterea mintii, nu de alta dar poate ridica si audienta postului in cauza , "tot cu puterea mintii " eu sunt de parere ca exista oameni mai speciali , "inzestrati " cu niste capacitati intelectuale , spirituale superioare restului lumii! creierul uman este o mare necunoscuta :D mai demult am citit despre un copil indigo din Rusia , Boriska , va pun niste linkuri ;) in caz ca sunteti curiosi :)

http://www.projectcamelot.org/indigo_boy_from_mars.html

sau dati search pe you tube , "Boriska" si gasiti acolo si filmulete :)

Postat pe 29 Aprilie 2008 09:14
c4t4 m-am uitat la un filmulet insa din pacate nu stiu f bine engleza. Ai putea scrie, in mare, despre ce este vorba acolo?
amme22
Postat pe 30 Aprilie 2008 21:53
neata amme ! Boriska , este un copil , in varsta de 12 ani , nascut in Rusia , inzestrat cu niste abilitati iesite din comun , ca sa citam doctorii rusi , cunoscut si sub numele de " Baiatul de pe Marte ", ca urmare a faptului ca acesta sustine ca el s-a nascut pe Marte in trecut , povestind viata lui anterioara pe aceasta planeta , alaturi de civilizatia martiana !din cate am citit si eu ,povestea lui neobisnuita incepe chiar de la nasterea acestuia , cand mama lui , pediatru de profesie , l-a nascut intr-o dimineata fara nici o durere , iar in momentul in care aceasta si-a luat nou nascutul in brate , copilul o privi fix , " ca un adult " zice ea , acest lucru fiind ciudat prin faptul ca desi bebelusii nu-si pot concentra privirea asupra obiectelor , boris tocmai facu acest lucru !La varsta de 4 luni rostea deja primele cuvinte , la 8 luni incepand sa vorbeasca in fraze ! La 2 ani deja desena ,doctorii specialisti care au analizat desenele fiind de parere ca Boris schita aurele oamenilor , karma acestora , iar din piesele unui joc mecanic daruit de parinti , pe care le combina cu o ft mare precizie , creea diverse figuri geometrice corecte !La 3 ani a inceput sa le vorbeasca parintilor despre univers , denumind planete ale Sistemului Solar , satelitii acestora , lucruri despre care copilul nu avea de unde sa stie !Parintii acestuia au verificat acele denumiri de planete , sateliti , si si-au dat seama ca Boris cunoaste ft multe lucruri despre astronomie !Apoi , Boriska , a inceput sa opreasca oamenii de pe strada , indemnandu-i sa se lase da bautura , droguri , zicandu-le sa urmeze o cale mai buna ! Doctorii care l-au analizat pe baiat , au zis ca acesta are o aura ft puternica , neobisnuit de puternica si prezinta o capacitate intelectuala puternic dezvoltata!Boris a previzionat mari dezastre pentru omenire , spunand ca anii 2009 si 2013 vor fi ft periculosi ! Amme , nu stiu cat de bine am reusit eu sa iti expun povestea lui , dar daca dai search pe google , gasesti si articole in limba romana , care prezinta pe larg cazul lui Boriska ! :)

Postat pe 1 Mai 2008 23:19
multumesc c4t4; pare interesant, am sa caut pe internet mai multe informatii, sper sa am destula rabdare sa gasesc ceva in romana. Copilul e super frumusel.
amme22
Postat pe 3 Mai 2008 14:02
copii de cristal sunt cei care s-au nascut dupa '79,iar copii indigo dupa '95..de copiii curcubeu eu nu am auzit si credeti-ma ca citesc mult despre aceste lucruri,pt ca imi plac la nebunie.Si sunt chiar convinsa de veridicitatea lor,pt ca eu,nascuta in '81 am avut unele ,,experiente,, de-a dreptul interesante.
oana81
Postat pe 7 Mai 2008 18:12
nu ne impartasesti si noua cate ceva din experientele tale ?eu chiar sunt curioasa :D si eu am trait unele "experiente" , ca sa le numesc ca si tine :) pupici

Postat pe 8 Mai 2008 17:40
;) c4t4 ..sunt niste trairi greu de descris, mi s-a intamplat de ex sa ma pun la somn intr-o seara si sa am un cosmar.Visam ca ma atacasera niste pisici care ma zgariau si ma muscau de maini.Era foarte intuneric si nu le puteam vedea, doar auzi..dar uneori parca le vedeam fata si erau fete omenesti.In fine, aceasta viziune(asa ii spun eu) a fost mult mai lunga, dar concluzia e ca m-am trezit pe la ora 5 dimineata si pe mana stanga aveam 3 zgarieturi subtiri dar adanci, peste care se formase scoarta deja..Habar nu am nici acum de unde. Alta data l-am visat pe un fost prieten,mergeam sa cumparam o coroana pt cineva care a murit si eu il ajutam sa aleaga. Nu am dat mare importanta dar cand l-am vazut peste vreo 2 sapt,din intamplare, i-am povestit de visul meu.A ramas uimit si mi-a spus ca exact la 2 zile dupa visul meu a murit o veche cunostinta de a lui.Si exemplele pot continua..
oana81
Postat pe 8 Mai 2008 19:29
vroiam sa subliniez faptul ca, din cauza ca ma grabeam probabil, am gresit niste date in unul din mesajele de mai sus.Copii indigo se nasc de 100 de ani incoace, dar cei mai puternici sunt de dupa anii 70, iar copiii de cristal, ceva mai puternici ca cei indigo, au inceput sa se nasca de prin 2000.Copii curcubeu deocamdata nu exista
oana81
Postat pe 8 Mai 2008 19:32
desi ma departez de la topicul in cauza , mi se par ft interesante experientele astea pe care le traim !mie de ex mi s-a intamplat intr-o seara sa ma pun in pat , sa vreau sa dorm , si la un moment dat , cum stateam eu intinsa , aud dintr-o data o lovitura puternica in usa de la baie !!am tresarit , dar nu m-am dus sa vad ce anume se intamplase!nu la mult timp dupa asta , aud niste zgomote ciudate in baie si atunci am hotarat sa ma ridic din pat si sa ma duc sa vad ce D-zeu se tot aude !cand am intrat in baie nu am vazut nimic ciudat , pana cand incepu iar sa se auda zgomote , si cand dau sa ma uit inspre locul de unde veneau sunetele vad ca periutele de dinti se invarteau de nebune in suportul lor , un paharut cu niste agrafe o luase singur "la vale" si demachiantul meu se misca de colo - colo!asta e una dintre intamplarile ciudate care mi s-au intamplat , au mai fost si altele , dar deocamdata cam atat , ca deja parca vad ca sunt pusa cap de afis la categoria crazy people :D

Postat pe 9 Mai 2008 21:41
serios?? wow..pe mine ma incita astfel de intamplari..
oana81
Postat pe 10 Mai 2008 09:13
sigur nu era cutremur ? :))
lief
Postat pe 14 Mai 2008 14:31
:)) lief , m-am gandit si eu la asta , dar cica nu ar fi fost :)stiu ca pare o nebunie ce mi s-a intamplat ,dar asta este !!oricum , s-a intamplat mai demult faza in cauza , si a fost destul de ciudata , si crede-ma ca nu sunt nici paranoica , nu eram nici stresata in perioada aia , si pot zice ca nu am nici probleme cu capul :D acu asta e , in viata ni se intampla multe lucruri care nu-si gasesc explicatia !!Noi sa fim sanatosi !!pupici

Postat pe 14 Mai 2008 23:15
Lucruri inexplicabile care tin de domeniul paranormalului....
Se intampla,dar din pacate celor carora li se intampla nu vor sa povesteasca de teama ca vor fi considerati nebuni sau luati in gluma.
Si mie mi s-au intamplat multe si nu intelegeam,de ex cand eram micuta,sa fi avut vreo 10 ani,s-a intamplat ca pe mama sa o doara capul.Fara sa stiu de ce,m-am dus la ea si mi-am pus mainile pe capul ei.A ramas socata pentru ca a simtit o caldura foarte mare iesind din palmele mele,iar durerea a disparut.Pe vremea aceea nu se prea cunosteau situatii de genul asta,asa ca mi-au trebuit vreo 6-7 ani pana sa inteleg ce se intampla de fapt cu mine.
Am citit si eu articole despre copii indigo si atunci mi-am dat seama de ce stiu cand ma minte cineva,de ce atunci cand vad prima data o persoana o caracterizez fara greseala,de ce pot comunica cu sora mea prin telepatie,de ce am vise care se implinesc,premonitii,de ce sunt incapabila sa fac rau cuiva si altele.
Sper din tot sufletul ca nu o sa radeti de mine.
andreea1976
Postat pe 3 August 2008 16:56
Caracteristici ale copiilor indigo:
1. Ei vin în aceastã lume cu sentimentul cã sunt de viþã nobilã (ºi adesea se ºi comportã în acest fel).
2. Au sentimentul cã „meritã sã fie aici” – ºi sunt surprinºi cã ceilalþi nu gândesc la fel.
3. Preþuirea de sine nu e o problemã pentru ei. Adesea le spun pãrinþilor „cine sunt ei”.
4. Au probleme în a accepta autoritatea absolutã (autoritatea care nu dã explicaþii ºi nu oferã posibilitatea de a alege).
5. Pur ºi simplu, ei nu vor sã facã anumite lucruri; de exemplu, le este foarte greu sã aºtepte la coadã.
6. Se simt frustraþi când sunt încadraþi în sisteme bazate pe ritualuri ºi care nu necesitã gândire creativã.
7. Adesea vãd modalitãþi mai bune de a face ceva – atât acasã, cât ºi la ºcoalã – ceea ce îi face „spãrgãtori de sistem” (nonconformiºti faþã de orice sistem).
8. Par antisociali, dacã nu sunt printre cei la fel cu ei. Dacã nu existã în jurul lor ºi alte persoane cu acelaºi gen de conºtiinþã, adesea se interiorizeazã, considerând cã nici un om nu-i înþelege. De cele mai multe ori, le este extrem de greu sã suporte ºcoala, ca organizare socialã.
9. Nu reacþioneazã la impunerea disciplinei pe bazã de „vinã”, (de genul: „Aºteaptã pânã vine tata acasã ºi aflã ce ai fãcut”.)
10. Nu au reþineri când e vorba sã vã spunã de ce anume au nevoie.

(extras din cartea 'Copiii Indigo', de Lee Carroll, Jan Tober)
adicon
Postat pe 4 August 2008 14:22
Toate astea se aplica la mine.
andreea1976
Postat pe 4 August 2008 15:19
pai inseamna andrrea ca esti indigo :))sunt nascut dupa 80 si sunt indigo :)) , ihihihi , see ya :P
blue07scorpion
Postat pe 20 August 2008 08:11




OANA TU ESTI UN COPIL INDIGO.TU AI POSIBILITATEA SA INDEPARTEZI TOT CE ESTE PERIMAT IN SCHIMB ITI ESTE MAI GREU SA GASESTI CEVA IN LOC .

Postat pe 21 Octombrie 2008 15:02
copiii indigo au aparut dupa 1982,din anul 2000 au aparut copiii de cristal.Cei de cristal au ochii foarte mari si expresivi.Eu sunt un copil indigo si acum un an am intalnit o fetita de cristal.Ne-am privit fix pret de cateva secunde si apoi ne-am zambit,nu pot sa descriu in cuvinte ce am simtit ,dar sunt sigura ca am comunicat cu ea.
Wicked_Girl
Postat pe 25 Octombrie 2008 21:50
io astept sa apara copii de sticla!

Postat pe 25 Octombrie 2008 22:02
"ie" scumpe cristalurile mai gheo???

va ls ca ma striga mandrul...
dandanaua_reloaded
Postat pe 25 Octombrie 2008 22:42
AM CITIT CEVA, DAR NU PAR DECAT NISTE SPECULATII ASUPTRA UNOR TEMPERAMENTE SI CARACTERE NEDEFINITE INCA, DAT FIIND VARSTA DE STUDIU
SA-I VEDEM ADULTI !
PANA ATUNCI, EU ASTEPT UN SWAROVSKI
POATE REUSESC SA FAC UNUL, SI SCAP DE DATORII

Postat pe 26 Octombrie 2008 11:37



MADA BEIBY,AI INTELES BINE MESAJUL PENTRU CA V-ATI INTELES TELEPATIC.FETITA DE CRISTAL DE CARE TU POMENESTI SI ESTE CORECT,ARE CERTE CAPACITATI DE VINDECARE.

Postat pe 26 Octombrie 2008 16:53
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-10-25 22:42:37"ie" scumpe cristalurile mai gheo???

va ls ca ma striga mandrul...

exista si "omul de sticla" la figurativ gen Big Brother is watching you cu tot felul de aparate de observatie


De la: , la data 2008-04-07 12:06:45A auzit careva de copiii indigo sau de cristal? Ce parere aveti?

Este un concept esoteric care nu se bazeaza pe cunostintele [stiinta] din domeniul psyhologiei, sau a psihatriei de copii si adolescenti sau padagogica. In discursurile stiintifice sunt fara valoare si resonanta.

Fiecare crede în ce doreste si îsi acumuleaza din nenumaratele informatii cele care i se par rezonabile si se potrivesc culturii, traditiei si ideologiei personale sau modului individual de a gândi.
Full_Metal_Jacket
Postat pe 26 Octombrie 2008 16:59
De la: MXCL, la data 2008-10-26 16:53:54


MADA BEIBY,AI INTELES BINE MESAJUL PENTRU CA V-ATI INTELES TELEPATIC.FETITA DE CRISTAL DE CARE TU POMENESTI SI ESTE CORECT,ARE CERTE CAPACITATI DE VINDECARE.


Da ,stiu.si eu am capacitati de vindecare,premonitii,calatorii astrale,etc Si nu ma intereseaza parerea celorlati si speculatiile lor de genul"esti nebuna ,esti dusa ,nu ai toata tigla pe casa etc.Nu am niciun interes sa conving pe nimeni.
Wicked_Girl
Postat pe 27 Octombrie 2008 19:11
Sunt nascuta in 1971 am caracteristicele copilului indigo, am o fica de 6 cu toate caracteristicele copilului de cristal. Ceea ce pot spune e tot mai dificil, asa cum a fost si pentru parintii mei , un astfel de copil este greu sai stai in spate, sunt copii extrem de sensibili si de inteligenti, vad multe lucruri si nu au de cele mai multe ori capacitatea de a le intelege, eu am ajuns la psiholog cu ea, dupa cateva sedinte, teste, verdixctul a fost foarte clar, coeficientul de inteligenta ridicata la nivel mediu al unui copil de 12 ani, experienta unui copil de 6 ani, plan afectiv foarte bzun, plan creativ foarte bun ceea ce nu se prea intaneste in ziua de astazi datorita calculatorului si a televizorului, in fine un copil sanatos din punct de vedere psihic si psihologic in schimb care trebuie protejat in oarecare masura de mediul inconjurator si de accesul la informatti prea mare. La gradi mi sa atras atentia sa nu mai lucrez asa mult cu ea acasa pt ca este deja la un nivel foarte inalt si isi paote pierde interesul pt tot, faptul este ca nu lucreaza nimeni cu ea, noi lucram foarte mult si suntem extrem de obositi seara, in schimb ea foloseste toate mijloacele la dispozitie pt a sti mai mult, nu stiu daca se taateaza de un copil de cristal insa ceea ce este cert este ca inafara de faptul ca sunt copii extrem de buni iti creeaza si foarte multe probleme ca parinte .
oprescu_dellis
Postat pe 3 Noiembrie 2008 15:20
wow dellis, ma pui pe ginduri.
fetita mea are 3 ani si jumatate.
Am observat ca e foarte creativa, f.f.f. atenta la tot ce se intimpla - pe mai multe planuri, si intelege cu adevarat lucruri fara sa i le explici (pare foarte inteleapta).
Sa ne traiasca! si sa ii putem ajuta sa se dezvolte armonios.
_iluzie_
Postat pe 3 Noiembrie 2008 15:34

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
sf Miercuri ,o forta malefica sau poate doar o inchipuire de a mea 259 De la: RUY_BLAS 3 Aprilie 2013 12:04
Cum imi pot gasi fratele? 1 De la: kudika_1035854 18 Februarie 2019 15:52
fetelor ati plati vreodata pe un barbat pentru a face sex cu voi? 35 De la: bestiutza_relouded 29 Iulie 2009 23:46
Motan agitat 2 De la: Car0line 6 Martie 2016 15:58
CUM TRAIM? 46 De la: ema_iordanescu 27 Mai 2008 23:02