Setari Cookie-uri

Cafeneaua "de serviciu"

Prezent! Mmm buna cafeluta. Deci asa Nico iti pregateste altcineva cafeluta!!!!!!! Ba mai mult, te si tranteste jos din pat!!! Bravo tie!!!! Sa nu zici nimic......
gina37
Postat pe 18 Martie 2009 08:36
De la: gina37, la data 2009-03-18 08:36:43Prezent! Mmm buna cafeluta. Deci asa Nico iti pregateste altcineva cafeluta!!!!!!! Ba mai mult, te si tranteste jos din pat!!! Bravo tie!!!! Sa nu zici nimic......

Daaa...Gina...mai nou,de vreo doua saptamani.....e noutate....dar azi e prima dimineata cand imi pregateste cafeaua!!! asta ca sa nu stau sa o beau cu el!!!! era prea dimineata si l-am lasat sa doarma.....
nikollette
Postat pe 18 Martie 2009 08:45
Neata iubitele mele.....Nicooooo da aci o cafea ca is zombie....azi noapte am stat de antrenamente, zau! Si acu imi pica capul in creion
Ginutu te pup dulce....asteptam ceva delicatese de la tine.....
Gata ne-am revenit.
Eu azi dau pipele....
Felicia_29
Postat pe 18 Martie 2009 08:47
Neata Fely......ia o cafea mare sa te trezesti!!!
eu nu am facut antrenamente.....aseara
dar tot sunt zombie!!!!!
nikollette
Postat pe 18 Martie 2009 08:50
Aha! De-asta ati fost "absente" de la intalnirile zilnice!!!! Sunteti fericite si somnoroase dimineata! Ma bucur pentru voi
Mai tarziu am niste fursecuri umplute cu crema de ciocolata cu alune. Avem un producator in Galati, Galmopan care are printre altele niste fursecuri, biscuiti, piscoturi....din aluat fraged, o nebunie!!!!!!!
gina37
Postat pe 18 Martie 2009 08:54
De la: gina37, la data 2009-03-18 08:54:58Aha! De-asta ati fost "absente" de la intalnirile zilnice!!!! Sunteti fericite si somnoroase dimineata! Ma bucur pentru voi
Mai tarziu am niste fursecuri umplute cu crema de ciocolata cu alune. Avem un producator in Galati, Galmopan care are printre altele niste fursecuri, biscuiti, piscoturi....din aluat fraged, o nebunie!!!!!!!

mama Gina....ce buuun!!!!
abia astept sa mananc.....
mancam ca sa avem un motiv in plus pentru mai multe antrenamente!!!!
nikollette
Postat pe 18 Martie 2009 08:58
De la: nikollette, la data 2009-03-18 08:58:50
De la: gina37, la data 2009-03-18 08:54:58Aha! De-asta ati fost "absente" de la intalnirile zilnice!!!! Sunteti fericite si somnoroase dimineata! Ma bucur pentru voi

mama Gina....ce buuun!!!!
abia astept sa mananc.....
mancam ca sa avem un motiv in plus pentru mai multe antrenamente!!!!

Aoleu ce pofta imi e de dulceeeee....cred ca mi-au scazut glicimiile!!! Ginutu hai cu dulce....sar'na!!!
Nico merci de cafeluta, acu luati tigarici....ca eu bag repede una!
Felicia_29
Postat pe 18 Martie 2009 09:05
Eu am deja o saptaman si jumatate de cand am renuntat la masina si vin si plec pe jos la si de la birou. Fac cam 25 de minute, distanta este de aproximativ 4,5 km, impreuna cu colegul meu Stejar. Este ok! Ne hlizim tot drumul; facem haz de necaz si ajung relaxata si la birou si acasa. Sper sa reusesc sa mai dau jos ceva din kg
gina37
Postat pe 18 Martie 2009 09:05
haideti la o tigara....
bravo Gina....te mentii!!!
eu azi am avut intentia sa vin cu metroul...dar m-am gandit mai bine si am venit tot cu masina ....nu prea ma omor eu de mersul pe jos mai laes pe frigul asta.....
dar gina sa stii ca te admir pentru ca poti sa mergi atat pe jos!!!
nikollette
Postat pe 18 Martie 2009 09:14
oare mary o sa ne onoreze si ea cu prezenta?????
sper sa da si sper sa ne dea vesti bune!!!
oricum noi o asteptam!!!
nikollette
Postat pe 18 Martie 2009 09:18
De la: nikollette, la data 2009-03-18 09:14:39haideti la o tigara....
eu azi am avut intentia sa vin cu metroul...dar m-am gandit mai bine si am venit tot cu masina ....nu prea ma omor eu de mersul pe jos mai laes pe frigul asta.....

Si ca sa ma laud pana la capat, sa stii ca port numai tocuri. Am venit sambata in adidasi si-am facut o intindere de toata frumusetea, plus ca m-au durut pulpele de-am innebunit!!!!
Colegul meu zice ca-s defecta!
gina37
Postat pe 18 Martie 2009 09:27
De la: gina37, la data 2009-03-18 09:27:53

Si ca sa ma laud pana la capat, sa stii ca port numai tocuri. Am venit sambata in adidasi si-am facut o intindere de toata frumusetea, plus ca m-au durut pulpele de-am innebunit!!!!

ce sa mai spun...esti tare!!!
daca as merge atat pe jos pe tocuri cred ca nu m-as mai misca o saptamana!!!
sa stii ca si eu cand eram tanara si purtam doar tocuri , prima oara cand am pus adidasi in piciaore nu stiam sa merg...ma impiedicam!!!
acum sunt cea mai fericita incaltata mai lejer!!!....
nikollette
Postat pe 18 Martie 2009 09:38

neata fetele!
ce-ai patit ginuta? m-ai luat in serios? pai daca n-ai antrenament...
missalexandra
Postat pe 18 Martie 2009 09:41
Gina..te invidiez...daca as merge pe jos 200 m cu tocuri, nu 4,5 km as fi la spital cu intinderi ffff serioase la gambe....esti tare daca poti asa!
Eu fiind mai micuta de statura adica 1,67 m...mi-ar placea sa port tocuri, dar deh! Nu poci!
Ati fumat?
Felicia_29
Postat pe 18 Martie 2009 09:57
asta i-am spus si eu Ginei.....e tare!!!!

tine-o tot asa gina....si o sa vezi ce bine o sa fie!!!!
am fumat ....doar virtual....pt ca e asa frig afara si eu trebuie sa ies afara!!!!
dar nu imi fac griji ca mi se duce tutunul din corp pentru ca recuperez seara cand ies!!!!
nikollette
Postat pe 18 Martie 2009 10:01
De la: nikollette, la data 2009-03-18 10:01:49asta i-am spus si eu Ginei.....e tare!!!!

am fumat ....doar virtual....pt ca e asa frig afara si eu trebuie sa ies afara!!!!
dar nu imi fac griji ca mi se duce tutunul din corp pentru ca recuperez seara cand ies!!!!

Aaaa..eu am iesit ca nu mai puteam.
da este intr-adevar frig frate si totusi e sf lui martie....astapt varaaaa!!!!
Felicia_29
Postat pe 18 Martie 2009 10:06
De la: Felicia_29, la data 2009-03-18 10:06:33
De la: nikollette, la data 2009-03-18 10:01:49asta i-am spus si eu Ginei.....e tare!!!!

Aaaa..eu am iesit ca nu mai puteam.
da este intr-adevar frig frate si totusi e sf lui martie....astapt varaaaa!!!!

daaa....si eu vreau varaaaa!!!!
soare,plaja,fustite scurte........
mare.......
nikollette
Postat pe 18 Martie 2009 10:26
De la: missalexandra, la data 2009-03-18 09:41:10

neata fetele!

neata....uite o cafeluta pt tine si o tigara!!!!
nikollette
Postat pe 18 Martie 2009 10:27
De la: nikollette, la data 2009-03-18 10:27:07
De la: missalexandra, la data 2009-03-18 09:41:10

neata fetele!

neata....uite o cafeluta pt tine si o tigara!!!!

merci niko draga! de fumat nu fumez... dauneaza sanatatii! da o cafea fierbinte accept cu placere!
missalexandra
Postat pe 18 Martie 2009 10:31
da petruta unde e fetelor? nu mai vine la noi in cafenea?
missalexandra
Postat pe 18 Martie 2009 10:52
Gata, am revenit! Am avut o intalnire in protocol...am aflat care sunt straturile de membrana care se folosesc pentru o terasa necirculabila
Nu pot merge fara tocuri, pana si papucii de casa si cei de plaja au toculete. V-am zis: sunt cu capu`!!!
Vreau sa ma las de fumat!!!!!!!! TREBUIE!!!!!!!!!! Poate de maine....
Haideti la dulciuri!
gina37
Postat pe 18 Martie 2009 10:54
fetelor...am uitat sa va spun ca am inceput lucrarile la noul meu look....
am aceeasi culoare momentan,adica mov...dar am o tunsoare..... in ultimele tendinte!!!!
sunt foarte dragutica si interesanta..... ...si modesta!!!
nikollette
Postat pe 18 Martie 2009 10:56
De la: nikollette, la data 2009-03-18 10:56:47fetelor...am uitat sa va spun ca am inceput lucrarile la noul meu look....
am aceeasi culoare momentan,adica mov...dar am o tunsoare..... in ultimele tendinte!!!!
sunt foarte dragutica si interesanta..... ...si modesta!!!

vrem poze vrem poze!
missalexandra
Postat pe 18 Martie 2009 10:58
Asa este! VREM POZE, POZE, POZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gina37
Postat pe 18 Martie 2009 11:18
si eu as fi vrut sa am...dar am fost atat de agitat sambata cand am plecat de la coafor si am fost numai pe fuga incat nu am avut timp sa fac nicio poza.....
dar cu prima ocazie cand fac o sa va dau....
nikollette
Postat pe 18 Martie 2009 11:23
buna fetili, as bea o cafea ca imi vine sa mor, abia astept sa vina week-endul ca am avut o saptama grea, sedintze peste sedintze, mult de lucru si urs..
cristi_nne
Postat pe 18 Martie 2009 11:43
Serveste o cafea! Si ceva dulce, pentru glicemie!
Dar draguta, saptamana este abia la mijloc, pana la weekend......ehei
gina37
Postat pe 18 Martie 2009 11:56
buna....uite o cafea...tigarile sunt la fely,eu sunt cu cafeaua si gina cu tigarile.....
bine ai venit...
nikollette
Postat pe 18 Martie 2009 12:32
Neata! Poftiti la cafea fetelor! Am si miniamandine si ceai de visine! Mai tarziu, la pranz, mancam fasole frecata cu castraveciori murati
gina37
Postat pe 19 Martie 2009 08:31
De la: gina37, la data 2009-03-19 08:31:26Neata! Poftiti la cafea fetelor! Am si miniamandine si ceai de visine! Mai tarziu, la pranz, mancam fasole frecata cu castraveciori murati

Neata Gina!!!
mama ce de bunatati asa de dimineata.....
eu am adus pateuri(sunt inca calde)
multumesc pentru cafea gina...e tare buna!!!
azi nu mi-a mai pregatit nimeni cafeaua!!!
nikollette
Postat pe 19 Martie 2009 08:36

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Rochite pentru orice eveniment 1 De la: kudika323397 28 Septembrie 2010 14:36
New game -Ce i-ai face celui de deasupra ta ????......... 1249 De la: vali_pc2007 26 Februarie 2010 18:31
CAFENEA!!! 1123 De la: raluki_rtz 3 Decembrie 2008 11:34
Cafeneaua Premiilor Grammy 4 De la: iulia069834 13 Februarie 2010 11:42
cine? 23 De la: Calandrinon 13 Noiembrie 2009 10:41