Setari Cookie-uri

Cafeneaua "de serviciu"

Buna dimineata, fetelor si La Multi Ani!
Eu sunt noua pe aici... ma primiti si pe mine la o cafea?
Ps: Se fumeaza in cafeneaua asta?
raniya
Postat pe 6 Ianuarie 2009 09:25
Buna dimineata! Pofteste te rog in cafenea, la o cafea si o tigara. Mai tarziu avem si ceva dulce.
gina37
Postat pe 6 Ianuarie 2009 09:28
Te pup Gina....bine ati venit fetele!!!!
Daaaa, la noi se fumeaza, ca de' suntem fumatoare
hai la taclale....uaaa ce-mi place....la barfa cu noi!!!
Felicia_29
Postat pe 6 Ianuarie 2009 09:28
Asa, asa luati-va cafelele, tigarile si hai la barfa!
gina37
Postat pe 6 Ianuarie 2009 09:29
De la: gina37, la data 2009-01-06 09:29:21Asa, asa luati-va cafelele, tigarile si hai la barfa!

Asa Gina...
Felicia_29
Postat pe 6 Ianuarie 2009 09:30
Cum ai inceput anul asta Feli? In plan profesional, ca in cel personal am inteles.
gina37
Postat pe 6 Ianuarie 2009 09:31

gata... mi-am luat deja tigarile... ce se barfeste azi?
va pupacesc
raniya
Postat pe 6 Ianuarie 2009 09:31
De la: raniya, la data 2009-01-06 09:31:35
va pupacesc

si noooi....pai azi despre ce vb? orice...sarbatori cu cine, cum...cuceriri noi, vechi....
Felicia_29
Postat pe 6 Ianuarie 2009 09:33
De la: raniya, la data 2009-01-06 09:31:35
va pupacesc

Pai, pentru inceput hai sa facem cunostinta: eu sunt Gina, sunt din Galati, am 100 de ani, un adolescent de 15 ani si un motan zurliu de 7 luni, Mishu si un sot si mai zurliu, ridicat in decembrie anul trecut la "rangul" de masina de spalat vase.
Tu?
gina37
Postat pe 6 Ianuarie 2009 09:35
Felicia, fruntea sus... stii tu vb aia... un sut in fund, 2 pasi inainte
multi pupici
raniya
Postat pe 6 Ianuarie 2009 09:37
Eu sunt Rina, sunt tot din galati, am 22 de ani(merg pe 15 - ca zilele trecute nu au vrut sa-mi dea tigari ca nu aveam buletinul la mine:)), iar acum fac un master in finante cam departe de casa... si ma cam cuprinde tristetea cateodata... dar presimt eu ca o sa ma simt ffff bine in cafeneaua voastra
raniya
Postat pe 6 Ianuarie 2009 09:39
Stii tu draga mea Raniya, eu sunt convinsa ca Felicia este cea care a spus STOP. Este o tipa desteapta! Acum isi linge ranile, dar se va ridica si va merge mai departe cu o experienta in plus in bagaje, experienta care o va proteja altadata de neplaceri.
gina37
Postat pe 6 Ianuarie 2009 09:39
da gina, asa e, ai dreptate... oricum tot raul e spre bine:)
raniya
Postat pe 6 Ianuarie 2009 09:42
De la: raniya, la data 2009-01-06 09:39:43Eu sunt Rina, sunt tot din galati, am 22 de ani(merg pe 15 - ca zilele trecute nu au vrut sa-mi dea tigari ca nu aveam buletinul la mine:)), iar acum fac un master in finante cam departe de casa... si ma cam cuprinde tristetea cateodata... dar presimt eu ca o sa ma simt ffff bine in cafeneaua voastra

Bravo tie pentru curajul de a studia departe de casa. Realitatea este ca in Bucuresti ai mai multe oportunitati pentru cariera.
Bine ai venit in cafeneaua noastra si nu te sfii sa intrebi sau sa-ti spui parerea.
gina37
Postat pe 6 Ianuarie 2009 09:43
Buna dimineata.Am ajuns si eu la munca, cu intarziere ce-i drept dar am reusit sa trec neobservata .
O zi faina va doresc.E prima oara cand scriu aici
summer_rain
Postat pe 6 Ianuarie 2009 09:48
Bine ai venit! Ia o cafeluta sa te incalzesti si o tigara, daca fumezi
gina37
Postat pe 6 Ianuarie 2009 09:50
multam mult pt primirea asta calduroasa
am stat 3 ani in bucuresti cat am facut facultatea, acum sunt si mai departe:( sunt in londra... si imi este asa dor de casa, de familie si prieteni... dar de obicei, cand ma cuprinde dorul de casa ma gandesc la faptul ca am muncit mult ca sa ajung aici si asta mi-am dorit.
De sarbatori nu am reusit sa ajung in tara si am fost singurica aici, dar sper ca la sf lui ianuarie dupa examene vin in tara:) uraaaaaaa
raniya
Postat pe 6 Ianuarie 2009 09:53
buna dimineata si la multi ani!
se putea sa nu semnez si yo condica azi?
va pup si mi-a fost dor de voi....hai cu barfa!
mary_ct
Postat pe 6 Ianuarie 2009 09:56
Bravo tie! Bafta la examene si sa vii sanatoasa acasa!
gina37
Postat pe 6 Ianuarie 2009 09:58
De la: raniya, la data 2009-01-06 09:53:46multam mult pt primirea asta calduroasa
am stat 3 ani in bucuresti cat am facut facultatea, acum sunt si mai departe:( sunt in londra... si imi este asa dor de casa, de familie si prieteni... dar de obicei, cand ma cuprinde dorul de casa ma gandesc la faptul ca am muncit mult ca sa ajung aici si asta mi-am dorit.
De sarbatori nu am reusit sa ajung in tara si am fost singurica aici, dar sper ca la sf lui ianuarie dupa examene vin in tara:) uraaaaaaa

bine ai venit la cafenea....yo sunt mary,sunt din cta...am o fetita batausa si un barbat tembel...dar niciunul nu ma intrece pe mine.suntem familia de soc
mary_ct
Postat pe 6 Ianuarie 2009 09:59
De la: mary_ct, la data 2009-01-06 09:56:51buna dimineata si la multi ani!

Mi-a fost dor de tine. Ce faci puiule? Dar galusca iubita?
gina37
Postat pe 6 Ianuarie 2009 09:59
De la: gina37, la data 2009-01-06 09:58:21Bravo tie! Bafta la examene si sa vii sanatoasa acasa!

Gina,mama!nu vezi ca venii si yo?baga-ma si pe mine in seama...ca ma fac geloasa!
mary_ct
Postat pe 6 Ianuarie 2009 10:00
De la: gina37, la data 2009-01-06 09:59:23
De la: mary_ct, la data 2009-01-06 09:56:51buna dimineata si la multi ani!

Mi-a fost dor de tine. Ce faci puiule? Dar galusca iubita?

suntem bine...ms de intrebare!
am intrat in noul an de 3 ori mai nebuni decat eram...
si ma speriasem ca ne inmultim..dar a trecut!
mary_ct
Postat pe 6 Ianuarie 2009 10:02
am renuntat la anticonceptionale....si imi intarziase...de fapt,era dereglat...si mai visasem si ca am nascut 2 gemene...nu va mai spun ca eram turbata...
dar m-am linistit acum...si o sa ne apucam sa testam masina de spalat....ce-ar fi viata fara tine,ginuca?
si mie mi-a fost dor de tine!
mary_ct
Postat pe 6 Ianuarie 2009 10:04
Maryyy...bine ai revenit fata...ca imi era dor de tine... si ca tot venii vb de dor...mamaia, niko, otto ce or face fetele astea? se refac dupa paranghelii??
da fetele! AM sa ma refac, trebuie, viata merge inainte si orice experienta e binevenita, data viitoare am sa fiu muuuult mai atenta!
Rina ai sa vezi pe parcurs ca e ok la noi aici, noi ne-am imprietenit instant si putem vb orice...am dreptate???
Hai ca azi e oferta la vin fiert...dau eu ca mamaia cine stie unde e...
Felicia_29
Postat pe 6 Ianuarie 2009 10:05
fetelor, am si eu o problema "sentimentala":) si as vrea sa aud parerile voastre. am pus ghilimele pentru ca e vorba de prietena mea cea mai buna. de cand am plecat din tara(la sf lui septembrie 2008) am vorbit mereu la telefon si am continuat sa avem o legatura foarte stransa... asta pana acum vreo 3 saptamani cand a inceput sa nu imi mai raspunda la telefon. Am sunat-o in fiecare zi, de mai multe ori pe zi, am sunat-o de sarbatori, dupa sarbatori si mereu primesc ton de ocupat sau ma intampina mesageria vocala... i-am trimis un email si tot nu mi-a raspuns... nici nu stiu ce sa cred... aveti vreo idee pentru care un om s-ar putea comporta asa? stiu ca pare stupid, dar problema asta nu-mi da pace. fac ce fac, si iar ma gandesc la asta...:(
multumesc, gina, am ceva emotii dar sper sa trec de examene cu bine.
buna dimineata, mary... si eu provin dintr-o familie de soc, dar asta e partea cea mai frumoasa, e mai distractiv asa
raniya
Postat pe 6 Ianuarie 2009 10:05
Rina am uitat...eu sunt Felicia, din Bucuresti si am 28 de ani...defapt anul asta fac 29...
Iar vis a vis de prietena ta...v-ati certat, vre-o discutie, apropos ceva? Ia refa filmul...
Felicia_29
Postat pe 6 Ianuarie 2009 10:07
De la: Felicia_29, la data 2009-01-06 10:05:29Maryyy...bine ai revenit fata...ca imi era dor de tine... si ca tot venii vb de dor...mamaia, niko, otto ce or face fetele astea? se refac dupa paranghelii??
da fetele! AM sa ma refac, trebuie, viata merge inainte si orice experienta e binevenita, data viitoare am sa fiu muuuult mai atenta!
Rina ai sa vezi pe parcurs ca e ok la noi aici, noi ne-am imprietenit instant si putem vb orice...am dreptate???
Hai ca azi e oferta la vin fiert...dau eu ca mamaia cine stie unde e...

saru-mana...parca citesti gandurile...n-am caldura si e un frig in casa.nu va spun!
Fely,iubita mea.capul sus!stii vb aia,pana gasesti adevaratul print,tre sa pupi o gramada de broscoi raiosi!
asa e viata!
plus,ca imi vine sa-l bat pe ala...se ia de prietena noastra!
mary_ct
Postat pe 6 Ianuarie 2009 10:10
nu-mi pot explica atitudinea de tipul asta,dar am patit si eu exact aceeasi kestie:am plecat din tara cu "sora mea"(a se citi "cea mai buna prietena timp de 22 de ani"),amandoua am cunoscut pe cineva acolo,eu m-am mutat la noul meu iubit,ea de asemenea,vorbeam la telefon,iar acum nu-mi mai raspunde.partea cea mai ciudata e ca intre timp ea a ramas insarcinata si nici macar vestea asta nu mi-a dat-o....a trebuit sa aflu de la mamele noastre.kiar nu stiu care ar putea fi explicatia....anyway....u r not the only one in situatia asta :*
kokiutza
Postat pe 6 Ianuarie 2009 10:11
De la: raniya, la data 2009-01-06 10:05:46fetelor, am si eu o problema "sentimentala":) si as vrea sa aud parerile voastre. am pus ghilimele pentru ca e vorba de prietena mea cea mai buna. de cand am plecat din tara(la sf lui septembrie 2008) am vorbit mereu la telefon si am continuat sa avem o legatura foarte stransa... asta pana acum vreo 3 saptamani cand a inceput sa nu imi mai raspunda la telefon. Am sunat-o in fiecare zi, de mai multe ori pe zi, am sunat-o de sarbatori, dupa sarbatori si mereu primesc ton de ocupat sau ma intampina mesageria vocala... i-am trimis un email si tot nu mi-a raspuns... nici nu stiu ce sa cred... aveti vreo idee pentru care un om s-ar putea comporta asa? stiu ca pare stupid, dar problema asta nu-mi da pace. fac ce fac, si iar ma gandesc la asta...:(
multumesc, gina, am ceva emotii dar sper sa trec de examene cu bine.
buna dimineata, mary... si eu provin dintr-o familie de soc, dar asta e partea cea mai frumoasa, e mai distractiv asa

sa nu te superi..dar primul gand a fost ca prietena ta s-a cuplat cu un iubit de-al tau...si nu stie cum sa se ascunda mai bine!sa dea d-zeu sa nu fie asa!

iar familia,cu cat e mai de soc,cu atat mai bine..nu te plictisesti,inveti sa accepti oamenii asa cum sunt si sa ii iubesti!
yo pe ai mei nu i-as schimba pt nimic in lume!
mary_ct
Postat pe 6 Ianuarie 2009 10:12

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cafenea de Noapte 12893 De la: fluturas_ 24 Mai 2013 17:35
Despre societate, politica, stiri 2 De la: iulia069834 14 Decembrie 2009 12:37
sa vb despre operatii 5 De la: lil_devil 18 Martie 2009 00:49
...... 6 De la: gabitza_scumpik 4 Decembrie 2009 19:51
Base loveste un copil - de neiertat 351 De la: marco918 12 Decembrie 2009 13:53