miky1
24 mesaje
Postat pe: 6 Noiembrie 2008, ora 16:19
Ati facut vreodata cistita dupa contactul sexual?
ramo_88
270 mesaje
Oras: bucuresti
Postat pe: 9 Decembrie 2008, ora 15:46
dupa cate stiu eu, cistita nu are legatura cu contactl sexual, e o raceala la rinichi....poate sunt dezinformata,nu stiu...
eu am avut cistita de cateva ori, am luat tratament si mi-a trecut...doctora mi-a spus ca e din cauza ca stau desculta pe gresie si stau jos pe chestii reci: de ex. pe scara blocului

...nu a pomenit nimic despre sex, nu stiu ce sa zic...
Exista iubiri care nu mor niciodata!Pacat ca nu intre oameni...
naturistul1
69 mesaje
Oras: ramnicu valcea
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 22:23
BUNA SEARA.Pentru femei cand urineaza,senzatia de arsura inseamna un singur lucru-o infectie de tract urinar(ITU).Una din 5 femei sufera odata pe an de o astfel de infectie numita popular cistita.!!Simptomele apar ca rezultat al unei iritatii chimice sau mecanice;actul sexual ,in urma unei alergii ,igiena deficitara ,medicamente.Alte detalii la adresa stevensegal83@yahoo.com
clio
3 mesaje
Postat pe: 25 Martie 2009, ora 13:48
Au trecut 5 luni de cand am nascut si am tot avut probleme. Am facut infectie de 3 ori (cel putin de atatea ori am repetat analizele si tot de atatea ori am facut tratament) dupa nastere. Mi-a iesit infectie cu ocoli. Ce ar trebui sa fac? Va multumesc
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 08:40
buna dimineata
Ofer consultanta in carti si TAROT. Nu vreau sa stiu detalii despre dvs. ca apoi sa spuneti ca m-am inspirat! Daca sunteti interesata, lasati un mail pe *** cassey.cassey20@yahoo.com *** si va voi contacta cat se poate de repede. REFERINTE despre mine, gasiti pe cafeneaua de pe link: http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/20618/Cafeneaua-lui-Cassey/Cafeneaua-lui-Cassey-pagina-6.html
O saptamana frumoasa!
grosualisa
13 mesaje
Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 16:30
CISTITA SE FACE IN URMA UNEI RACELI PUTERNICE LA RINICHI ,EU AM FACUT A FOST GROZNIC DAR MI A TRECUT REPEDE IN URMA UNUI TRATAMENT
lucky_me
48 mesaje
Oras: cluj
Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 17:44
se poate face dupa sex cistita, se numeste cistita mecanica, dar sa stii ca nu intotdeauna e cistita...micozele de foarte multe ori au aceleasi simptome ca si cistitele. sunt trecuta prin asa ceva deci stiu....
necunoscut
1 mesaj
Postat pe: 4 Iunie 2009, ora 10:29
Da,eu am avut probleme mari pe perioade lungi de timp,ani de zile,dar apoi au urmat ani in care am fost perfect sanatoasa.Asa ca iti scriu in cunostinta de cauza.Intr-adevar,dupa contact se poate face pt ca ai fost deschisa acolo si ori din cauza partenerului( igiena,fortare prea adanc pana la atingerea uretrei),ori ca asa ai o anumita conformatie ca si mine si de aceea suntem predispuse ori ca esti mai sensibila si ai dormit dezbracata( eu de ex.simt nevoia de a sta la cald dupa contact).
Cam asta,trebuie sa ai grija si sa mergi regulat la plaja,la soare,in general sa nu-ti lipseasca caldura,cat si o imunitate buna.
kudika_976289
1 mesaj
Postat pe: 12 Noiembrie 2014, ora 09:46
Buna, a incercat cineva URIFAR? Este un produs 100% natural pe baza de D-manoza si rodie. Se poate lua si daca esti insarcinata sau alaptezi!!!