Setari Cookie-uri

O O sa va amuzati copios dar la 25 de ani mi-e frica de barbati

De la: , la data 2008-11-13 20:37:01 O sa va ganditi ca sunt vreo calugarita sau ceva de genul. Tin sa precizez ca, cu aceasta problema am ajuns sa ma confrunt de cateva luni incoace. Refuz orice intalnire sau apropiere fizica de vreun reprezentant al sexului opus....
Tot ce mi se intampla cred ca este cauzat de un esec in viata sentimentala. Am incheiat o relatie de aproape 4 ani, iar acum la varsta de 25 de ani, nu pot accepta pe cineva alaturi. Stiu ca procedez gresit dar nu pot.

NU procedezi gresit atata timp cat faci exact ceea ce simti.
Fiecare lucru are timpul sau.
Ai iubit, ai suferit, acuma este timpul sa fii cu tine insati, sa-ti vindeci ranile si nici decum sa te grabesti intr-o alta relatie in care sa nu sti ce vrei, de la cine vrei (CE vrei de la TINE, CE vrei de la un EL).
Fii linistita si vezi de alte lucruri mai impportante pentru tine!

SA CAUTI TU UN BARBAT ESTE TIMP PIERDUT!

Fii linistita, vor veni ei dupa fusta ta de nu vei sti cum sa mai scapi de ei ... TU insa SA FII FERICITA CU TINE INSATI Relatia ta cu tine insati, cu SUFLETUL TAU, este cea mai importanta. Restul nu-i decat minciuna, fatarnicii, interese de tot felul si iar MINCIUNA - asta este, NU ai ce face, NU ai cum sa schimbi LUMEA si deci nici niste barbati IDIOTI. Lasa-i in ''plata'' lor. Cand vor umbla in baston LE VA VENI SI INTELEPCOIUNEA LA CAP, caci NU vor mai avea incotro

Sa fim sanatosi! (cu grija pentru asta!!!)

De restul NU plange! Nimic NU MERITA MAI PUTIN pe lumea asta sa plangi si sa-ti para rau decat dupa un Fund de Barbat

La Multi Ani scumpico - ai toata viata inainte - sa mai suferi de inca 25 de ori

Simply_i
Postat pe 3 Ianuarie 2009 01:19
De la: Simply_i, la data 2009-01-03 01:19:32
De la: , la data 2008-11-13 20:37:01 O sa va ganditi ca sunt vreo calugarita sau ceva de genul. Tin sa precizez ca, cu aceasta problema am ajuns sa ma confrunt de cateva luni incoace. Refuz orice intalnire sau apropiere fizica de vreun reprezentant al sexului opus....
Tot ce mi se intampla cred ca este cauzat de un esec in viata sentimentala. Am incheiat o relatie de aproape 4 ani, iar acum la varsta de 25 de ani, nu pot accepta pe cineva alaturi. Stiu ca procedez gresit dar nu pot.

NU procedezi gresit atata timp cat faci exact ceea ce simti.
Fiecare lucru are timpul sau.
Ai iubit, ai suferit, acuma este timpul sa fii cu tine insati, sa-ti vindeci ranile si nici decum sa te grabesti intr-o alta relatie in care sa nu sti ce vrei, de la cine vrei (CE vrei de la TINE, CE vrei de la un EL).
Fii linistita si vezi de alte lucruri mai impportante pentru tine!

SA CAUTI TU UN BARBAT ESTE TIMP PIERDUT!

Fii linistita, vor veni ei dupa fusta ta de nu vei sti cum sa mai scapi de ei ... TU insa SA FII FERICITA CU TINE INSATI Relatia ta cu tine insati, cu SUFLETUL TAU, este cea mai importanta. Restul nu-i decat minciuna, fatarnicii, interese de tot felul si iar MINCIUNA - asta este, NU ai ce face, NU ai cum sa schimbi LUMEA si deci nici niste barbati IDIOTI. Lasa-i in ''plata'' lor. Cand vor umbla in baston LE VA VENI SI INTELEPCOIUNEA LA CAP, caci NU vor mai avea incotro

Sa fim sanatosi! (cu grija pentru asta!!!)

De restul NU plange! Nimic NU MERITA MAI PUTIN pe lumea asta sa plangi si sa-ti para rau decat dupa un Fund de Barbat

La Multi Ani scumpico - ai toata viata inainte - sa mai suferi de inca 25 de ori

total de acord.cu absolut totul.
elisa_me
Postat pe 6 Ianuarie 2009 07:01
stai linistita mai bn singura decat prost acompaniata
iazmina20
Postat pe 15 Februarie 2009 15:04
De la: iazmina20, la data 2009-02-15 15:04:59stai linistita mai bn singura decat prost acompaniata

"Mejor sola que mal acompan(i)ada" in original si eu subscriu!
Dor_a
Postat pe 15 Februarie 2009 15:38
Mie nu mi se pare amuzant si nici nu lua macar in considerare glumele fara haz pe care am vazut ca le- au facut unii.Stai linistita, nu ai nici o problema si nu cred ca e vorba de frica pana la urma.Cand vei da de un barbat in adevaratul sens al cuvantului si nu de unul care e barbat doar din punct de vedere anatomic o sa iti treaca asa zisa frica.
queenfeline
Postat pe 27 Februarie 2009 17:08
Adica iti plac femeile....stii tu....in sensu ala....?....sau barbati te mananca?....
BogdanPaul
Postat pe 28 Februarie 2009 06:54
macho nu valoreaza mucho, multi muschi, putina minte
amazonegirl_4reallove
Postat pe 6 Martie 2009 12:29
Cand o sa intalnesti un barbat care o sa il placi cu adevarat si va fii ceva reciproc, sigur nu o sa iti mai fie frica! Succes :)
Nicoelena
Postat pe 4 Iunie 2009 10:00
O sa iti revii tu cand o sa cunosti pe alt cnv care merita,si care iti vede si recunoaste adev valoare.
butterfly_sound_of_love
Postat pe 12 Iunie 2009 18:31

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
mare plictiseala 19 De la: simonycik 29 Septembrie 2009 17:41
Daca tu nu ma vrei eu te vreau... 86 De la: yumy 15 Octombrie 2010 11:22
Catre baietei......Va place sa bagati botul la savarina??? 129 De la: gratuit89 28 Noiembrie 2009 20:05
Help 9 De la: kudika_980094 26 Ianuarie 2015 13:46
10 cm ajung? 661 De la: pickard 14 Octombrie 2010 23:00