Mai multe
|
Cum iti schimba viata dragostea? pe tine cum te-a aschimbat? povesteste-mi experientele tale?ce inseamna dragostea pentru tine?va astept cu experiente ,sfaturi si sugesti.)dai iubire primesti iubire? |
||
|
xandra79 Postat pe 17 Noiembrie 2008 21:12 |
||
|---|---|---|
e un sentiment profund ,prea profund si trebuie sa fi prea sincer,multi o confunda cu sexul care e total altceva.trebuie sa fi sincer cu tine apoi sa ai pretenzaia de la alti...se
|
||
|
xandra79 Postat pe 19 Noiembrie 2008 17:07 |
||
| esti indragostita,nu ? plutesti ? ai fluturasi in stomac ? | ||
|
|
||
|
Postat pe 19 Noiembrie 2008 17:08 |
||
uite o femeie desteapta care intelege ce inseamna iubirea
|
||
|
xandra79 Postat pe 19 Noiembrie 2008 17:10 |
||
|
am trecut de senzatiile alea de mult timp ;) uneori mai revin, asa, ocazional |
||
|
Postat pe 19 Noiembrie 2008 17:11 |
||
De la: Georgia99, la data 2008-11-19 17:11:50am trecut de senzatiile alea de mult timp ;) De cat timp esti cu actualul? |
||
|
Postat pe 20 Noiembrie 2008 05:21 |
||
De la: Georgia99, la data 2008-11-19 17:11:50am trecut de senzatiile alea de mult timp ;) pai cum giorgia, iubita? asa de tinerica si sa nu mai simti fluturasi in stomacel decat ocazional? musai ii de facut ceva........ca e prea repede...acuma le e timpul.......mai incolo.....cu doua joburi, specializari si 2 copilasi pe cap nu o sa mai ai vreme de fluturasi
|
||
|
dienuta_nou Postat pe 20 Noiembrie 2008 08:25 |
||
De la: Powerpuff, la data 2008-11-20 05:21:20De la: Georgia99, la data 2008-11-19 17:11:50am trecut de senzatiile alea de mult timp ;) 2 ani jumate |
||
|
Postat pe 20 Noiembrie 2008 08:52 |
||
De la: dienuta_nou, la data 2008-11-20 08:25:58De la: Georgia99, la data 2008-11-19 17:11:50am trecut de senzatiile alea de mult timp ;) stiu, dar...cred ca trecem printr-o perioada, nu tocmai buna...el job si facultate, eu facultate destul de solicitanta, in week-end merg acasa...mai vin si fluturasii, dar nu atat de des ca inainte
|
||
|
Postat pe 20 Noiembrie 2008 08:54 |
||
Momentan mie imi revin repede fluturasii, dupa o cearta mai zdravana deja ma reindragostesc Bv Georgina ca dupa atat de mult timp inca iti revin
|
||
|
Postat pe 20 Noiembrie 2008 16:52 |
||
De la: Powerpuff, la data 2008-11-20 16:52:42Momentan mie imi revin repede fluturasii, dupa o cearta mai zdravana deja ma reindragostescpai e mult 2 ani cand te gandesti ca alti au relatii peste 10 ani probabil e fluxul de energie care il simtim la inceput pentru ca e totul nou dar ...trebuie tot timpul venit cu ceva nou iar cel mai important e respectul,pentru ca atunci cand pierzi respectul pentru persoana care ai iubita......e mai bine sa o lasi balta sa dus tot farmecul.incearca senzatia de fluturasi in alta parte .pentru ca fluturasi astia vin doar dacasa stabilit legatura aceea magnetica care se chiama dragoste adevarata intre doua persoane
|
||
|
xandra79 Postat pe 22 Noiembrie 2008 16:32 |
||
De la: xandra79, la data 2008-11-22 16:32:06De la: Powerpuff, la data 2008-11-20 16:52:42Momentan mie imi revin repede fluturasii, dupa o cearta mai zdravana deja ma reindragostescpai e mult 2 ani cand te gandesti ca alti au relatii peste 10 ani probabil e fluxul de energie care il simtim la inceput pentru ca e totul nou dar ...trebuie tot timpul venit cu ceva nou iar cel mai important e respectul,pentru ca atunci cand pierzi respectul pentru persoana care ai iubita......e mai bine sa o lasi balta sa dus tot farmecul.incearca senzatia de fluturasi in alta parte .pentru ca fluturasi astia vin doar dacasa stabilit legatura aceea magnetica care se chiama dragoste adevarata intre doua persoane deocamdata este haos intre fluturasii mei
|
||
|
Postat pe 22 Noiembrie 2008 16:59 |
||
De la: Georgia99, la data 2008-11-22 16:59:41pai cum asa mai draga?ne pare rau ,ne povestesti si noua in 2 cuvinte?De la: xandra79, la data 2008-11-22 16:32:06De la: Powerpuff, la data 2008-11-20 16:52:42Momentan mie imi revin repede fluturasii, dupa o cearta mai zdravana deja ma reindragostescpai e mult 2 ani cand te gandesti ca alti au relatii peste 10 ani probabil e fluxul de energie care il simtim la inceput pentru ca e totul nou dar ...trebuie tot timpul venit cu ceva nou iar cel mai important e respectul,pentru ca atunci cand pierzi respectul pentru persoana care ai iubita......e mai bine sa o lasi balta sa dus tot farmecul.incearca senzatia de fluturasi in alta parte .pentru ca fluturasi astia vin doar dacasa stabilit legatura aceea magnetica care se chiama dragoste adevarata intre doua persoane |
||
|
xandra79 Postat pe 25 Noiembrie 2008 18:27 |
||
|
eu nu sunt indragostita, inca, sper sa mi se intample si mie cat mai curand. dar am vazut cum le-a schimbat pe prietenele mele: fiecare isi apara barbatii cu dinti, fele singure nu mai sunt invitate la fel de mult ca inainte (noi ieseam zi de zi, acum nu se mai poare organiza nici o "seara a fatelor o data pe saptamana") ca ele au traba, si sunt ocupate si tre sa aibe grija de barbat (de para barbatu asta ar fi un copil neajutorat), unele nici nu mai imi raspund la telefon...chiar daca am renuntat sa le mai zic sa iesim...si e foarte placut sa vezi ca "cea mai buna prietena a ta " iti ignora telefioanele...Ca sa concluzionez dragostea ii face foarte egoisti pe oameni, si le da senzatia ca prietenele singure si cu care inainte au petrecut cativa ani buni din cercul de prieteni au vreo boala contagioasa....ca sa nu mai zic ca de unde vorbam toatre cele...acum vb numai chestii de complezenta... |
||
|
lucyliu Postat pe 5 Ianuarie 2009 00:22 |
||
De la: irinuca2003, la data 2009-01-05 00:22:53eu nu sunt indragostita, inca, sper sa mi se intample si mie cat mai curand. dar am vazut cum le-a schimbat pe prietenele mele: fiecare isi apara barbatii cu dinti, fele singure nu mai sunt invitate la fel de mult ca inainte (noi ieseam zi de zi, acum nu se mai poare organiza nici o "seara a fatelor o data pe saptamana") ca ele au traba, si sunt ocupate si tre sa aibe grija de barbat (de para barbatu asta ar fi un copil neajutorat), unele nici nu mai imi raspund la telefon...chiar daca am renuntat sa le mai zic sa iesim...si e foarte placut sa vezi ca "cea mai buna prietena a ta " iti ignora telefioanele...Ca sa concluzionez dragostea ii face foarte egoisti pe oameni, si le da senzatia ca prietenele singure si cu care inainte au petrecut cativa ani buni din cercul de prieteni au vreo boala contagioasa....ca sa nu mai zic ca de unde vorbam toatre cele...acum vb numai chestii de complezenta... Inteleg ce spui, dar nu dragostea le-a schimbat, ci ele singure in mod constient, ele au ales sa se schimbe fata de vechii prieteni.cunosc si cupluri care isi pastreaza vechiile prietenii si nu dau la o parte persoanele ce nu sunt intr-o relatie.In concluzie, fetele astea ce le considerai prietenele tale,la fel si eu am specimene de genul, doar ele aleg sa fie asa,si probabil mai demult cand nu aveau o relatie serioasa noi nu aveam de unde stii cum se comporta ele cand sunt intr-o relatie.prietenii adevarati sunt foarte rari,ei raman alaturi de tine in suflet,celelale persoane eu le consider cunostinte,si in cel mai bun caz amici. |
||
|
DeeaCatalina Postat pe 5 Ianuarie 2009 11:24 |
||
|
bucura-te ca si-au aratat adevarata fatza ... :) si eu am patit asa...cu una . n-a avut nici un prieten inainte, acu e cu asta de 2 ani ...din cand in cand ne mai vedem ...ca deh, e tare ocupata si cu serviciul... de revelion m-a invitat si pe mine....asta dupa ce le-a invitat pe 2 tipe si una s-a razgandit iar cealalalta a enervat-o cu ceva si i s-a facut dor de mine, ca sa vezi ce impresionant. desigur ca am refuzat-o de rev ... sincer, mai bine dorm decat sa merg undeva ....doar asa sa zic si eu ca am mers. |
||
|
morticia_adams Postat pe 5 Ianuarie 2009 13:36 |
||
De la: irinuca2003, la data 2009-01-05 00:22:53eu nu sunt indragostita, inca, sper sa mi se intample si mie cat mai curand. dar am vazut cum le-a schimbat pe prietenele mele: fiecare isi apara barbatii cu dinti, fele singure nu mai sunt invitate la fel de mult ca inainte (noi ieseam zi de zi, acum nu se mai poare organiza nici o "seara a fatelor o data pe saptamana") ca ele au traba, si sunt ocupate si tre sa aibe grija de barbat (de para barbatu asta ar fi un copil neajutorat), unele nici nu mai imi raspund la telefon...chiar daca am renuntat sa le mai zic sa iesim...si e foarte placut sa vezi ca "cea mai buna prietena a ta " iti ignora telefioanele...Ca sa concluzionez dragostea ii face foarte egoisti pe oameni, si le da senzatia ca prietenele singure si cu care inainte au petrecut cativa ani buni din cercul de prieteni au vreo boala contagioasa....ca sa nu mai zic ca de unde vorbam toatre cele...acum vb numai chestii de complezenta...draga mea,pana la un punt iti dau dreptate sunt persoane care uita de propia persoana ,ar fi corect daca ar exista un schimb corect de sentimente,cat despre ca sunt disperat de ocupate cu iubitul...hmmm aici gresesc femeile ii trateaza ca pe niste regi si de multe ori nu au valoarea care ni -se pare noua
|
||
|
xandra79 Postat pe 5 Ianuarie 2009 15:36 |
||
De la: joana_rise, la data 2009-01-05 13:36:34bucura-te ca si-au aratat adevarata fatza ... :)aici e problema ,daca vrei binele unei persoane si crezi ca inseamna ceva pentru tine nu o judeci te bucuri pentru fericirea ei si plangi pentru necazurile sale .nu trebuie sa va comportati ca si copiii care au ramas fara .....(mama nu ma m-ai iubeste)...nu inseamna ca sentimentele prietenelor voastre sau schimbat ci doar ca e fericita langa persoana langa care e. |
||
|
xandra79 Postat pe 5 Ianuarie 2009 15:41 |
||
| Eu una nu sunt de acord ca iubirea trebuie sa iti schimbe identitatea, trebuie sa ramai aceeasi persoana. intr-o relatie sanatoasa nici unul dintre parteneri nu isi pierde identitatea, si face in continuare lucrurile ce ii faceau dintotdeauna placere. | ||
|
DeeaCatalina Postat pe 6 Ianuarie 2009 17:05 |
||
Dragostea...intr-adevar e ceva sublim,unic in viata fiecaruia dar pentru a o intalni trebuie sa stim a o recunoaste intru totul,de a stii sa facem sacrificii si in acelasi timp sa daruim din suflet.DRAGOSTEA doare...dar te face si cel mai fericit de pe pamant
|
||
|
Postat pe 7 Februarie 2009 13:13 |
||
| la inceput dragostea te face sa simti ca zbori, si iti doresti sa petreci cat mai mult timp cu acea persoana .Intalnirile, iesirile , barfele cu prietenele devin mai rar, pana cand se termina ( nu in toate cazurile ) .Apoi daca eu si el suntem in continuare tandri unul cu altul, simtim ca ne daruim reciproc dragostea, este bine.Dragostea se intretine.Daca ne sfatuim, ne spunem ofurile, ne oferim protectie, daca ne impacam bine si in pat si daca suntem fideli e cel mai bine. daca oricine s-ar impotrivi relatiei noastre noi am continua fara sa ascultam gurele rele...Asa e dragostea.....e atat de frumoasa atata timp cand ai parte de ea.....Cel mai important e sa nu te raneasca persoana iubita niciodata, ca de atunci oricat ai trece peste, iti va lasa urma durerii..... | ||
|
Postat pe 28 Mai 2009 14:57 |
||
De la: xandra79, la data 2008-11-19 17:07:18 heeeeellllllooooo!!!! sa FII !!!!!!!!!!!! |
||
|
anca0704 Postat pe 28 Mai 2009 14:58 |
||
Inseamna ca iubesc am avut o deceptie de la o persoana de acolo, din BV
|
||
|
kudi_onutsa Postat pe 28 Mai 2009 15:00 |
||
|
||
|
l_diana_c Postat pe 28 Mai 2009 15:20 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Oare fac bine??? | 29 | De la: valita76 28 Iulie 2009 12:46 |
| Povestea mea | 32 | De la: cristiana84 14 Iunie 2011 13:27 |
| Ce simt ? | 14 | De la: razz 9 Iunie 2010 18:31 |
|
|
||
| cum poate? | 10 | De la: razz 30 Iulie 2011 00:58 |
| Islamul si opresiunea femeilor | 26 | De la: kudika_982635 28 Iunie 2015 21:20 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.