Setari Cookie-uri

poza

vreau si eu niste sfaturi pentru a face niste poze reusite. nu sunt porfesionista dar sincer mi-ar placea sa surprind in poze detaliile. imi plac ffff mult pozele. sper ca nu cer prea mult dar niste idei de baza nu mi-ar strica. ms mult
ankkna
Postat pe 4 Decembrie 2008 00:16
Pai depinde de ceea ce vrei sa pozezi..
Oameni sau peisaje?
Daca vrei sa pozezi oameni...vrei sa fie instantanee(prin surprindere) sau sa ai un model?

Nici eu nu ma pricep foarte tare, dar ador sa fac fotografii si san fiu fotografiata la randul meu si unele poze mi-au iesit super...
Depinde de aparat....de unghiul din care bate lumina si de cantitatea acesteia...de muuulte chestii
ramo_88
Postat pe 5 Decembrie 2008 16:41
E CAM GREU SA DAI SFATURI....PENTRU A FACE O FOTO BUN AICI ....IN PRIMUL RAND DEPINDE CE APARAT AI.....UNUL CAT MAI BUNE E EXCELENT, APOI TREBUIE SA CUNOSTI BINE APARATUL...TOT CE POATE FACE SI CUM.....IL TESTEZI ACASA....SENSTIBILITATE ,ZOOM...SUNT MULTE SI APOI ...EFECTELE SI IMAGINATIA...EFECTELE NETURALE-SOARE , NORI......SI IMAGINATIA -CE PRINZI IN FOTO , INCADRAREA SI LASA IMAGINATIA SA ZBOARE ..INCEARCA PUTIN SA-TI IMAGINEZI INAINTE DE A O FACE CUM ARATA FOTO..VB D.P.D.V AL UNUI FOTOGRAF DE NUNTI..... DAR STI CE IA-TI UN APARAT SI PERFECTIONEAZA-TE USOR USOR , SI DACA MAI FACI SI UN CURS ...E OK. NUMAI POZE FRUMOASE.
ferero
Postat pe 6 Decembrie 2008 03:12
da intradevar e cam greu sa ti se dea sfaturi pe net , in primu rand depinde mult de aparatul care il ai , daca este compact sau dslr adica daca poti sa ii schimbi obiectivele sau nu . dupa aceea trebuie sa iti cunosti f bine aparatu si sa incerci sa il exploatezi cat poti. oricum daca cauti pe net vei gasi siteuri cat si in librari carti despre fotografie care te pot ajuta mult .de exemplu avem si noi reviste de specialitate cum ar fi fotomagazin unde poti sa te familiarizezi sau sa te inveti cu unii termeni din fotografie cum ar fi diafragma , iso, balansul de alb , expunere etc.si daca nu ma insel au si o rubrica unde dau unele sfaturi despre cum poti sa faci fotografii bune.dar cred ca cel mai bine daca chiar te intereseaza e sa mergi la un fotoclub si sa faci un curs.in rest ...spor la fotografiat
witcher
Postat pe 6 Decembrie 2008 19:29

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cadou unicat 3 De la: yumalai 1 Aprilie 2009 07:34
da-ti un vot mic...returnez 100% 3 De la: rocszy 20 Martie 2010 22:03
Help, help ! 1 De la: Hefe_s_back 14 Mai 2009 11:07
vote me pls! 2 De la: scorpyoW 21 Iunie 2009 00:41
Desene animate ciudate 31 De la: hypnotik 21 Noiembrie 2011 20:12