Mai multe
|
Vrei sa ai parul mai LUNG si mai BOGAT? Extensiile cu clips sunt solutia ideala!! Confectionate din PAR NATURAL 100%, aceastea se prind foarte usor de parul tau! Am toata gama de culori disponibila (de 45, 50, 55, 60 si 70cm) CALITATEA EXCEPTIONALA a acestor extensii (ceea ce le si deosebeste de celelalte de acest gen) este DURATA DE REZISTENTA si COMFORTUL asigurat de aceastea, facandu-va sa va simtiti ca si cum ar fi propriul dumneavoastra par!!! ATENTIE!! PRET PROMOTIONAL!! Ofer REDUCERI la 2 sau mai multe EXTENSII CUMPARATE!!! Nu pierde ocazia!! Contacteaza-ma pe adresa de mess: extensii_perfecte PRET PROMOTIONAL!!!! DOAR 300 DE LEI NOI!!! |
|
extensii_perfecte Postat pe 18 Decembrie 2008 19:44 |
|---|
| AM EU DE VANZARE EXTENII CU CLIP ON SATENE -CASTANII pret 200 ron PAR 100% natural! lungime :60 cm. SI 125 suvite microring 170 ron!! pAR NATURAL ! 100% Garantez ! La livrare coletul se poate deschide si verifica! informatii id roxanutz_a. |
|
Mary88810 Postat pe 5 Decembrie 2009 16:38 |
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| CAVITATIE � LIPOABSORTIE VIRTUALA � SLABESTI PE LOC - LIPOCELL | 1 | De la: ANGELIC_STUDIO 27 Martie 2011 12:10 |
| permanent | 3 | De la: Full_Metal_Jacket 3 Mai 2009 17:41 |
| par blond uscat | 34 | De la: dhanay 21 Septembrie 2008 19:03 |
|
|
||
| Extensiile cu clip-on | 1 | De la: extensii_perfecte 4 Februarie 2009 16:14 |
| Buna, Am nevoie de ajutor. Mi-am decolorat parul de 3 ori intr-o perioada relativ scurta. Acum dupa un an de zile de la acelea decolorarii, nu se regenereaza. Am ramas cu un sfert din podoaba capilara. Intru in depresie cand ma gandesc ce par frumos am av | 81 | De la: Anaelia 12 Februarie 2016 16:08 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.