Setari Cookie-uri

Vreau sa fiu mamica!

Buna, fetelor! Multi spun ca este inca devreme pentru a face un copil (am 26 de ani), dar eu imi doresc un bebe cu toata fiinta mea. Insa nu reusesc sa raman... incerc de aproape 8 luni si nu s-a intamplat nimic. Aveti idee ce ar trebui sa fac?

Va pup si va doresc sa aveti bebei frumosi, doar daca si voi va doriti!

Postat pe 23 Decembrie 2008 14:33
salut , sa stii ca ai o varsta perfecta p/u a concepe un copil si iti urez mult succes in asta. Si eu mult imi doresc un copil si sper sa fiu si eu mamica curand

Postat pe 23 Decembrie 2008 14:35
Eventual niste analize, niste pareri de la medic. Daca iti spune ca n-ai nimic poate fi de la partener. Eu mi-am inceput viata sexuala pe 21-22 de ani, nu mai stiu exact si am ramas grvida pe la 28 de prima oara cu barbatul care acum mi-e sot. Acum am 37, am un copil si pt ca nu mai ma simt pregatita pt inca unul folosesc fel de fel de chestii, ca altfel e periculos chiar si acum. Asa ca nu-ti face f mari griji.
LIVOTA
Postat pe 23 Decembrie 2008 14:39
Atunci cand vezi pe strada trecand pe langa tine doua tinere si le admiri , te-ai gandit ca poate nu sunt surori si sunt mama fica .
eu le admir foarte mult ptr curajul lor de avea copii asa de tinere .
de aceea cred ca nu esti prea tanara , poti sa capeti experinta pe parcurs ,daca ai menstruatie regulata si ovulatie ,atunci trebuie sa te investighezi mai mult sau poate partenerul tau are ceva probleme
bafta si mai cauta pe net ca afli mult mai multe
jioana7
Postat pe 7 Ianuarie 2009 18:51
Tre sa mergi la un dr. si sa-ti faci o serie de teste care te vor scuti pe viitor de o serie de probleme inutile si tot dr. va fi cel care iti va indica cu exactitate (in urma unei ecoprafii facute in prealabil) care sunt zilele in care tu vei avea ovulatie.
Intr-o luna sunt doar 2 zile fertile, in care o femeie poate ramane cu adevarat insarcinata, si chestia cu 14 zile de la prima zi de ciclu este un mit pt ca, de cele mai multe ori, ovulatia difera in functie de organismul fiecarei femei.
Problema este ca daca nu iti doresti un copil, nu tii cont de nimic asa ca - daca se intampla se intampla- dar at cand intervine dorinta ambilor parteneri de a avea un copil, copilul se lasa asteptat si at tu, ca femeie, incepi sa-ti faci tot felul de probleme cum ca ceva nu e in regula bla bla. Tragedia apare at cand - desi iti faci toate testele posibile si il stresezi si pe partenerul tau cu tot felul de teste- nimic nu se intampla, incepe panica si 'dintr-un tantar se face armasar' in mintea noastra. Iti spun asta din experienta, cel mai bine este sa-ti acorzi timp, fa totul ca la carte, du-te la medic si fa-ti testele pe care ti le va sugera, ia-ti partenerul si testeaza-l si pe el ca sa nu existe nici o problema si apoi lasa lucrurile sa vina de la sine!
Minunea se va produce at cand te vei astepta mai putin, o sa vezi!
sn_angela2000
Postat pe 23 Ianuarie 2009 08:47
niciodata nu este prea tarziu cand iti doresti un copil,eu am 23 de ani si am un baietel de 2 ani si 2 luni si sa sttii ca sunt foarte mandra ca sunt o mamica tanara si ca am un baietel tare inteligent.va pup
krystyna2007
Postat pe 27 Ianuarie 2009 09:54
daca ai luat anticonceptionale dureaza o perioada pana cand ovarele isi revin in functii. la mine a durat 5 luni dupa ce am renuntat la pastile si pana am ramas insarcinata...acum am 2 luni. si nu esti deloc tanara pentru a avea copil...fa ce simti tu si nu te lasa influentata de lumea din jur.
mira_mira
Postat pe 2 Februarie 2009 17:56
Nu, dispera! Osa vina ,el,,bebe! Sora nurorii, a asteptat,,8ani si-a venit! O ,,,,scumpete de fetita,,,minunata! La 26ani, draga,,,,nu este,prea devreme! Copiii trebuiefacuti,la timp,,in tinerete! Sa ai,,noroc,!
Rodri
Postat pe 8 Februarie 2009 14:56
ai o varsta perfecta pt face un copil....
Daca e incearca sa iti schimbi doctorul daca nu te ajuta cu prea multe, uite eu am auzit ca multe femei care ajung la dr meu rezolva aceste tipuri de probleme... Horia Cioflan. Eu sunt foarte multumita de el si chiar o doctorita/prietena mi l-a recomandat
Sorina_Angel87
Postat pe 7 Iunie 2009 17:06
daca nu merge si nu merge,,eu te povatuiesc,,,sa vezi ca poate partenerul nu este,,,,viril,,,,mergeti impreuna la medic,,,si vedeti cauza,,,
Maris_29_vs_Ivoriana
Postat pe 7 Iunie 2009 19:18
Un copil e o minune, este mesajul pe care il vom trimite unor vremuri ce nu le vom vedea. Implinirea unei femei este desavarsita cand a dat nastere unui copil. Trebuie sa ai multa rabdare si credinta. Eu am utilizat anticonceptionale timp indelungat si foarte greu am ramas insarcinata - dupa vreo 2 ani. Oricum, chiar daca mergi la medic pt eventuale analize, tot iti va spune sa astepti cel putin un an si apoi sa vezi ce e de facut. Cu rabdarea, intelegerea si iubirea celor din jur vei reusi. Multa sanatate si numai bine!
vallyeddy
Postat pe 7 Iunie 2009 19:51
Cand o familie nu poate avea copii in primul rand se face SPERMOGRAMA - o analiza de laborator care arata daca barbatul e sau nu fertil - uitati-va pe google la : NU PUTETI AVEA COPII? PROBLEMA POATE FI LA EL si la SANATATEA TV INFERTILITATEA MASCULINA -infertilitatea masculina tine de UROLOGIE iar in BUCURESTI sunt mari urologi care sustin ca infertilitatea masculina e mai usor de rezolvat ca cea feminina: - prof. SINESCU si dr. SEBASTIAN VOINEA la spitalul FUNDENI, dr. CALOMFIRESCU -sef sectie urologie la SPITALUL M.A.I. DIMITRIE GEROTA cu cabinet UROANDROMED www.uroandromed.ro , care e la ultima ora cu tot ce e nou afara si trateaza si lucruri mai greu rezolvabile. Pentru infertilitate feminina supraspecialistul e prof. HORHOIANU - sef sectie ginecologie la S.U.U.B. - SPITALUL UNIVERSITAR -metrou EROILOR care si-a facut doctoratul in asa ceva si are rezultate supar - da consultatii dimineata la prima ora special pentru asa ceva. Asta daca e infertilitate si atat ca o femeie cu boli ginecologice trebuie intai sa se trateze pentru asa ceva - dr. IULIAN BADEA tot pe sectie cu prof. HORHOIANU - se gaseste pe google si cabinetul si nr. de tel de la cabinet.
ema_rice
Postat pe 6 Ianuarie 2010 11:16

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
vreau sa raman gravida 33 De la: geo_g 26 Septembrie 2012 23:00
Oare sarcina?? 3 De la: cornelush_healthy 1 Octombrie 2012 09:24
intrebare... daca ma puteti ajuta va rog 9 De la: elenavioleta 9 Aprilie 2010 07:45
Va rog mult sa ma ajutati! 27 De la: mirelamuresan 2 Februarie 2009 17:12
Amniocenteza 5 De la: AntiVantului_Felix_1 30 Martie 2011 00:28