Avortul spuntan

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:

Fosta membra Kudika.ro
Buna! Nu am nici cea mai mica idee de unde sa incep , cred ca o voi face cu inceputul, am 21 de ani iar in ultima perioada am avut ceva dereglari menstruale, chiar o posibila sarcina, iar acum ma gandesc sa nu fi suferit un avort spontan. In mod normal ar fi trebuit sa am menstruatie pe 3 februarie ceea ce nu s-a intamplat, atunci impreuna cu medicul dermatolog am dat vina pe tratamentul facut pentru psoriazis(ketoconazol si xerolys)insa, acelasi lucru s-a intamplat si in luna martie, iar astazi, 11 aprilie m-am trezit cu "musafiri" si cu niste dureri groaznice . Cred ca e bine sa mentionez ca sunt foarte slabuta, am 1,72 inaltime si doar 48 kg, iar la ultimul control ginecologic mi s-a spus ca ar fi dificil sa pastrez o sarcina la greutatea care o am. Acum intrebarea ar fi "Pot sa-mi dau seama daca am suferit un avort spontan?"
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
De la: Marce_lush, la data 2009-04-12 01:11:41Buna! Nu am nici cea mai mica idee de unde sa incep , cred ca o voi face cu inceputul, am 21 de ani iar in ultima perioada am avut ceva dereglari menstruale, chiar o posibila sarcina, iar acum ma gandesc sa nu fi suferit un avort spontan. In mod normal ar fi trebuit sa am menstruatie pe 3 februarie ceea ce nu s-a intamplat, atunci impreuna cu medicul dermatolog am dat vina pe tratamentul facut pentru psoriazis(ketoconazol si xerolys)insa, acelasi lucru s-a intamplat si in luna martie, iar astazi, 11 aprilie m-am trezit cu "musafiri" si cu niste dureri groaznice . Cred ca e bine sa mentionez ca sunt foarte slabuta, am 1,72 inaltime si doar 48 kg, iar la ultimul control ginecologic mi s-a spus ca ar fi dificil sa pastrez o sarcina la greutatea care o am. Acum intrebarea ar fi "Pot sa-mi dau seama daca am suferit un avort spontan?"

pai si de ce intrebi aici in loc sa mergi la ginecolog. nu vreau sa fiu rautacioasa dar tu chiar crezi ca ti.ar putea da cineva un raspuns on.line fara un consult? bafta!
how the f.u.c.k. did you get to be borned so stupid!!!!
Fosta membra Kudika.ro
da, sunt constienta de lucrul acesta dar am programare tocmai joi, iar pana atunci inebunesc
Fosta membra Kudika.ro
hi
Ofer consultanta in carti si TAROT. Nu vreau sa stiu detalii despre dvs. ca apoi sa spuneti ca m-am inspirat! Daca sunteti interesata, lasati un mail pe *** cassey.cassey20@yahoo.com *** si va voi contacta cat se poate de repede. REFERINTE despre mine, gasiti pe cafeneaua de pe link: http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/20618/Cafeneaua-lui-Cassey/Cafeneaua-lui-Cassey-pagina-6.html O saptamana frumoasa!
Fosta membra Kudika.ro
Si pana la urma ce ti-a spus medicul???