Setari Cookie-uri

ce tinute adoptati pentru zilele de Craciun.Si la trecerea anului

As vrea sa aflu cat de deosebite va faceti si ce idei aveti cu privire la imbracamintea si stilul adoptat de voi kudice`lor.

Ti-ai planificat deja petrecerea pentru Anul Nou? Mergi la un cocktail, intr-o cabana la munte, la un party sofisticat sau poate intr-un club? Oricare este optiunea ta din acest an,impartaseste-o aici si noua.

Pentru a primi o ideee din partea voastra inca nu sunt decisa ce tinuta sa adopt.Bineinteles ca imi doresc sa fiu cea mai stralucitoare si sa captivez atentia tuturor de la petrecere care va fi Craciun.Si de revelion!!!

va pup
MagnifiQue_GiRL
Postat pe 23 Decembrie 2008 20:21
nu vrerti sa raspundeti of of
MagnifiQue_GiRL
Postat pe 23 Decembrie 2008 21:45
yo am un stip hippie impregnant cu un fancy si tendinte emo :p de exemplu: imi iau pantaloni scurti bufanti cu balerini dar balerini de balet si cu jambiere tot de balet iar sus o camasa vintage cu umerii mai bufanti si o geanta in carouri multicolore si imi pun cateva bratari d ela new look iar style la freza e drept cu cateva suvite cu tendite de tzepi si cu un siret prins de la baza fruntii si legat in spate sub par si imi atasez un sg cercel la o sg ureche :p cam acesta e style meu :D:D:D
Ramia
Postat pe 12 Aprilie 2009 23:40

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
magazin online 3 De la: kudika_27129 19 Mai 2013 12:25
Schimbare s au acceptare cu bune si mai putin bune.. 7 De la: joana_rise 5 Noiembrie 2009 20:33
De ce credem in Dumnezeu? 422 De la: franziska_eu 23 Ianuarie 2012 08:26
Iubiri nemasurate 12 De la: one_size 7 Decembrie 2009 12:44
Ce tinuta imbracati de sarbatori?..sugestii,modele si sfaturi 12 De la: ileanastan 13 Martie 2010 07:30