Mai multe
| eu sunt capricorn, el leu. ce sanse avem mai exact, caci multi imi zic k leii nu se prea inteleg cu capricornii? sunt curioasa sa aflu si parerea altora:P | ||
|
bebi_bu Postat pe 25 Decembrie 2008 11:03 |
||
|---|---|---|
|
asa-i capricornii nu se prea inteleg cu leii asa eu am stat 9ani cu un capricorn si sunt leu n-am avut nici o sansa am renuntat nu se vor intelege niciodata oricat s-ar incerca.sorry dar va trebui sa renunti si tu pana nu-i tarziu iti spun din proprie experienta
|
||
|
vergi_mh Postat pe 25 Decembrie 2008 11:15 |
||
| cu parere de rau iti spun k e adevarat ce ai auzit....am stat cu ktiva capricorni(eu fiind leoaica)si nu mi-a mers ff bn...defapt hai sa-ti spun kre e problema:niciunul nu lasa de la el,desi sa stii k amn2 se indragostesc repede,pun suflet in relatie,dar la sfarsit amn2 vor avea de suferit!dintre toti cei cu kre am stat,2 capricorni m-au iubit cel mai mult....si nu regret k am fost cu ei....dar am si suferit mult din kuza lor..... | ||
|
|
||
|
misterrrr Postat pe 2 Ianuarie 2009 11:14 |
||
pai cam asa este eu sunt capricorn sotul meu este leu si nu merge foarte bine amandoi suntem incapatanati dar poate totusi daca incercam mai mult vom reusi la urma urmei iubirea conteaza
|
||
|
b_eva1986 Postat pe 7 Februarie 2009 11:02 |
||
| Fetele au dreptate.Eu sunt leu iar el era capricorn.Prima mea dragoste,ne-am iubit mult dar dupa 5 ani s-a terminat tot.Daca as rezuma totul la clipele petrecute in pat totul ar fi fost ok dar nu poti rezuma viata de cuplu doar la sex. | ||
|
marmotzika Postat pe 18 Februarie 2009 09:50 |
||
| nu stim maica, fiindca nu scrie "google" pe fruntea noastra. acceseaza-l pe gigel si iti zice el.serios! | ||
|
o_oarecare Postat pe 21 Februarie 2009 20:04 |
||
| din proprie experienta NU NU NU!!!! | ||
|
SweetHappyButterfly Postat pe 21 Februarie 2009 20:09 |
||
|
sal sunt din zodia leu 17 08 74....ma numesc Alin si sunt din arad incearca si din zodia balanta
|
||
|
Postat pe 25 Martie 2009 07:23 |
||
| Sal, la fel e si la mine,eu sunt capricorn iar el este leu, suntem impreuna de un an si cateva luni si am impresia ca nu prea merge,a fost ok un an dar de cateva luni parca totul s-a schimbat,el nu mai este ca la inceput, mi se pare ca se gandeste doar la el si atat.:-?? | ||
|
clirio_23 Postat pe 15 Aprilie 2009 16:56 |
||
| o fata capricorn si un baiat leu...as putea sa-ti spun ca nu merge,am avut si eu o relatie cu un leu,eu fiind capricorn,sunt mult prea egoisti si zgarciti dar totusi repet,nu toate zodiile sunt la fel!depinde de caracterul fiecaruia,de educatia primita,nu tine de zodii...o relatie o fac sa mearga sau nu persoanele implicate in ea,nu zodiile...daca zodiile spun ca nu va potriviti iar voi va intelegeti perfect?...sau invers...dak spun ca va potriviti iar voi sa nu va intelegeti delok?...deci,nu conteaza zodiile... | ||
|
angel_05 Postat pe 8 Mai 2009 09:19 |
||
| Eu sunt capricorn si sotul meu este leu .Suntem de 21 de ani impreuna si totul este ok,Relatia noastra ,pot spune cu mana pe inima ,ca in tot acest timp a evoluat.Suntem parinti ,suntem buni prieteni ...ne iubim si ne respectam . | ||
|
kudika010966 Postat pe 8 Mai 2009 12:10 |
||
De la: kudika004166, la data 2009-03-25 07:23:10sal si eu tot pe 17 08 sunt nascuta
|
||
|
misterrrr Postat pe 8 Mai 2009 16:19 |
||
| eu sunt capricorn si el leu si ne intelegem super.La inceput au fost discutii si nu puteam eu sa il inteleg, dar daca vrei o relatie tragi la aceeasi caruta cu el.Il intelegi, il respecti si ai rabdare multaaaaaaa rabdare si ai sa fii rasplatita. | ||
|
kudika021047 Postat pe 11 Iunie 2009 16:16 |
||
| Eu sunt leu si el e capricorn, suntem impreuna de 5 ani, insa e dificil amandoi fiind foarte incapatanati, veti reusi doar dak va iubiti mult si veti invata sa lasati unul de la altul. Bafta! | ||
|
arrhyana Postat pe 10 Septembrie 2009 09:00 |
||
off ce sa zic, dificila relatie...o simt pe pielea mea .cu toate ca tinem enorm de mult unul la celalalt, nu prea exista intelegere , la inceput nu a fost asa dar pe parcurs ne`am schimbat...multe certuri au avut loc din cauza faptului k suntem prea incapatanati, si el mai ales foarte orgolios, de multe ori am auzit de la el ce nu credeam k am sa aud vre`o data , ma uimeste cat este de rece uneori si nu`l pot intelege ....nu pot spune k n`am petrecut momente minunate alaturi de el, dar de multe ori ne batem cap in cap...pt ca o relatie sa mearga cred k trebuie sa existe muullttaaaa rabdareee(in cazul meu) si trebuie sa stii km sa`i gadili ogloliul(uneori cam mare, deh!), sa`l faci sa se simta cel mai important pt tine
|
||
|
scorpyutzza Postat pe 11 Octombrie 2009 00:15 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| salutare | 28 | De la: _oktober_ 19 Mai 2009 23:55 |
| buna | 1 | De la: yoAde 12 August 2010 08:54 |
| am nevoie de ajutpr | 2 | De la: one_size 7 Mai 2010 10:11 |
|
|
||
| Dar despre relatia intre o femeie sagetator si un barbat fecioara.... | 3 | De la: kudika021776 5 Octombrie 2009 01:43 |
| eu pesti el scorpion | 2 | De la: Soransky 1 Octombrie 2009 10:17 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.