Mai multe
| Pentru ca nu este aici nici un forum dedicat mancarurilor m-am gandit sa creez unul! ce preparati voi deosebit pt aperitive?Cateva poze cu aperitivele pregatite de mine le gasiti pe blogul meu! | ||
|
Postat pe 4 Ianuarie 2009 12:31 |
||
|---|---|---|
HEI, BUNA DIMINEATA ! PAI, DE CE AI INTERNET DACA NU "CALATORESTI" PE EL ? LASA-TE PURTATA DE "MAUS" SI SA VEZI CE DE SITE-URI CU BUCATE GASESTI ... SI TOATE AU ... FORUMURI ! DECI, " bucatarul meu", "gateste cu mine", "culinar.ro", "gustos.ro", "papabun.ro", "retete culinare.ro", "i.dieta.ro", "www.condimenteweb.ro", "curcubeuculinar", ...si inca multe romanesti ! SI IN PLUS, O GRAMADA DE SITE-URI STRAINE, MAI ALES DIN FRANTA : "linternaute.fr...", "cuisine.aol.fr/Srecette".... SAU, PUR SI SIMPLU, LA "IMAGINI - GOOGLE" PUNE INTREBAREA CARE TE FRAMANTA, SPRE EXEMPLU: "BUFET RECE" SAU ..."SALATE APERITIV" SAU ..."TORTURI CU CREMA DE CIOCOLATA" ...ETC. SI VEI VEDEA CATE RASPUNSURI IN IMAGINI ITI OFERA ! SUCCES SI POFTA BUNA !
|
||
|
DRAGOBETE Postat pe 4 Mai 2009 09:35 |
||
stiu ca termenul aperitive se foloseste pt bauturi si uite si def din dex APERIT�V s.n. B�utur� alcoolic� servit� �nainte de mas�, pentru deschiderea apetitului; fr., engl. aperitif; germ. Aperitif; it. aperitivo. Din categoria aperitivelor fac parte b�uturi elaborate pe baz� de vin (Dubonnet, vermuturi) sau alcool (bitter-uri, gen�iane) cu adaos de plante sau esen�e, av�nd gust am�rui, precum �i rachiuri pe baz� de cereale, de fructe sau de plante (whisky, gin, �uic�, tequila). Ca termen de specialitate, aperitiv este �ntotdeauna o b�utur�, iar felul de m�ncare servit �nainte de mas� se nume�te gustare. multa lume am vazut ca foloseste acest cuvant necorespunzator |
||
|
|
||
|
honeybrunette Postat pe 4 Mai 2009 11:29 |
||
|
APERIT�V, aperitive, s.n. 1. Gustare care se ia �nainte de mas� (pentru a stimula pofta de m�ncare) 2. B�utur� alcoolic� consumat� �nainte de mas� (pentru a stimula pofta de m�ncare). � Din fr. ap�ritif, lat. aperitivus. Sursa: DEX '98 (Dictionar Explicativ) |
||
|
cameliagiurgiu Postat pe 12 Octombrie 2009 18:37 |
||
De la: honeybrunette, la data 2009-05-04 11:29:42stiu ca termenul aperitive se foloseste pt bauturi Sursa definitiei postate nu este DEX (Dictionarul Explicativ), ci DGE (Dicționar Gastronomic Explicativ). DEX-ul, de data aceasta, se pare ca accepta ambele variante ca fiind corecte. Noi sa fim sanatosi! |
||
|
cameliagiurgiu Postat pe 12 Octombrie 2009 18:50 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Propunere/intrebare pentru Kudika | 3 | De la: 15 August 2015 16:47 |
| Situatie ciudata | 5 | De la: greierash_is_back 26 Ianuarie 2010 21:48 |
| DE CE LUMEA NU DOARME LA ORA ASTA | 12 | De la: kudika553173 28 Martie 2013 11:58 |
|
|
||
| Tupeu vb Bun simt | 24 | De la: Kincsem 5 Decembrie 2009 01:31 |
| Maghiara versus Romana | 464 | De la: andreea1976 31 Iulie 2009 23:10 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.