Mai multe
| vreau si eu o parere despre relatia dintre 2 tauri....:). pupici | ||
|
ivanutza Postat pe 8 Ianuarie 2009 19:49 |
||
|---|---|---|
De la: ivanutza, la data 2009-01-08 19:49:01vreau si eu o parere despre relatia dintre 2 tauri....:). pupici Nu cunosc nici un taur... Imi pare nespus de rau ca nu te pot ajuta cu nimic
|
||
|
Full_Metal_Jacket Postat pe 8 Ianuarie 2009 19:50 |
||
|
ms mult oricum ...:) |
||
|
|
||
|
ivanutza Postat pe 8 Ianuarie 2009 19:51 |
||
|
Taur - Taur Taur si Taur. Asta da, relatie solida! Sunteti at�t de posesivi am�ndoi, iar devotamentul este at�t de important pentru fiecare, �nc�t relatia ar putea dura mult (si bine). Tie-ti place sa poti avea �ncredere �ntr-un partener � iar �ntr-un Taur ca si tine, sigur poti sa ai �ncredere! Taurilor le place sa aiba timp sa-si arate sentimentele, si fiindca sunteti am�ndoi at�t de senzuali, de "tactili" (simtul formelor este foarte dezvoltat la Taur), o sa aveti momente de vis �mpreuna, cu siguranta. Taurul este guvernat de Venus, asa ca am�ndurora va plac lucrurile elegante, de calitate, placerile vietii nu sunt de neglijat pentru nici unul dintre voi, fie ca este vorba de a m�nca sau de a face dragoste. Cei ce sunt guvernati de planeta frumusetii au o nevoie aproape instinctiva de frumos �n viata. Aici o sa va �ntelegeti perfect : am�ndurora va place confortul, sunteti practici, politicosi, toleranti, si �mpreuna formati o pereche pentru care stabilitatea este mai importanta dec�t orice. |
||
|
_dulcik_ Postat pe 14 Martie 2009 10:45 |
||
|
Taur - Taur Tocmai aici s-ar putea ivi o mica problema : prea multa stabilitate, prea multa nemiscare, lipsa de initiative mai mult sau mai putin nebunesti... Taurului nu �i place schimbarea, dar uneori ea este necesara si at�t de benefica. Primul pas e mai greu. V-ar trebui putin mai multa pasiune si simt al aventurii, iar pe acesta din urma chiar ca nu-l aveti nici unul. Iar daca mai ajungeti din c�nd �n c�nd sa va si certati, e vai si amar, nici unul nu cedeaza, am�ndoi sunteti caposi si va urniti greu. Taurilor ca voi le place sa aiba timp sa-si clarifice emotiile sau sa ia hotar�ri, dar, uneori, asta pur si simplu nu este posibil. �nsa, din fericire, �ntre doi Tauri asta nu va fi o problema, fiecare �l �ntelege pe celalalt intuitiv, ca pe sine �nsusi. Sexual, cu abilitatile voastre pentru forme si senzualitatea �nnascuta, totul va fi perfect, dragostea va curge lin �ntre voi, fara revarsari sau piedici. Dar, p�na la urma, dupa un timp, unul tot va trebui sa ia initiativa si sa mai aduca o raza de imaginatie �n plus, altfel lucrurile vor deveni plicticoase. |
||
|
_dulcik_ Postat pe 14 Martie 2009 10:45 |
||
Merge la fix,din toate punctele de vedere
|
||
|
lumimari Postat pe 29 Iunie 2009 09:52 |
||
hmmmmm nu intodeauna
|
||
|
yumy Postat pe 29 Iunie 2009 09:53 |
||
cred k va merge,eu nu pot dekt sa va urez bafta la aman2
|
||
|
lory_love Postat pe 28 Iulie 2009 14:30 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Cum sa inteleg un berbec? | 124 | De la: kudika_977260 2 Decembrie 2014 21:40 |
| Lion king | 43 | De la: cecilialiv 27 Februarie 2011 12:48 |
| buna | 13 | De la: crissa_909 20 Mai 2009 20:48 |
|
|
||
| compatibilitati sagetator-berbec | 6 | De la: Cassey 13 Mai 2009 16:42 |
| Mostenire 15.000 euro | 32 | De la: Army96 10 August 2009 22:32 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.