vreau sa il uit

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
GINY87 Avatarul lui GINY87

33 mesaje
Membru din: 17/12/2008

poate va aduceti aminte de povestea mea cu tipul ala care are o prietena ce nu o poate lasa...ei bine am vb cu el si iam spus ca eu vreau o familie,mia spus ca stiu bine cum stau treburile si ca ce vreau sa o am pe aia pe constiinta...asa ca mam decis...vreau sa il las,acum problema e ca nu stiu daca o sa reusesc,deja imi este dor de el...nu l-am vazut de ieri si simt ca innebunesc...ce ma sfatuiti fetelor..
Raporteaza abuz de limbaj
necunoscut Avatarul lui necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970

Ignora sentimentele, fi mai rationala, puternica, hotarata. Parerile noastre nu te vor ajuta prea mult, trebuie sa iti doresti tu in primul rand f mult sa il uiti, pt ca de la a zice pana la a face este cale lunga ;) Dupa ce stii ca iti doresti sigur sa il uiti, timpul le va rezolva pe toate !
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
De la: , la data 2009-01-09 19:57:29Ignora sentimentele, fi mai rationala, puternica, hotarata. Parerile noastre nu te vor ajuta prea mult, trebuie sa iti doresti tu in primul rand f mult sa il uiti, pt ca de la a zice pana la a face este cale lunga ;) Dupa ce stii ca iti doresti sigur sa il uiti, timpul le va rezolva pe toate !
Raporteaza abuz de limbaj
ma mai gandesc
kudika_15804 Avatarul lui kudika_15804

41840 mesaje
Membru din: 7/09/2012
Oras: bucuresti

De la: GINY87, la data 2009-01-09 19:54:14poate va aduceti aminte de povestea mea cu tipul ala care are o prietena ce nu o poate lasa...ei bine am vb cu el si iam spus ca eu vreau o familie,mia spus ca stiu bine cum stau treburile si ca ce vreau sa o am pe aia pe constiinta...asa ca mam decis...vreau sa il las,acum problema e ca nu stiu daca o sa reusesc,deja imi este dor de el...nu l-am vazut de ieri si simt ca innebunesc...ce ma sfatuiti fetelor..La un asemenea raspuns din partea lui,inca te gandesti la el????Nu crezi ca nu ti-a dat nicio alternativa???

Draga mea,nu te mai umili plangand dupa un "nimeni"!!!!!Esti femeie,deci, reevalueaza-ti viata si pune umarul la treaba si fa-o mai frumoasa decat a fost!!!Nu regreta ceva,care nu te-a multumit,ci regreta timpul pierdut cu un "nimic"!!!Astfel de barbati merita astfel de catalogari,punct.
Raporteaza abuz de limbaj
Now is me,who's next!!
INTELIGENTUL- Avatarul lui INTELIGENTUL-

790 mesaje
Membru din: 20/02/2014

raspuns la intrebare de 5 ani
Raporteaza abuz de limbaj
Nu mai comandati de pe internet,,,saiturile fac pipi in mancarea de acolo,,,O zi si o noapte frumoasa tuturor indiferent in patul cui va aflati !!!,,,in poza o tin de pasarica pe kudika si ii arat afectiune,,,