Mai multe
|
De ceva timp am ajuns sa cred ca am un metabolism foarte scazut. Nu numai ca asimilez orice mananc, insa de cate ori am zgarieturi sau taieturi dureaza o vesnicie pana cand se vindeca, si luni de zile pana cand dispare cicatricea. Vorbind cu prietenii mei, am observat ca la ei o zgarietura se vindeca mult mai repede (zile-saptamani), pe cand la mine dureaza saptamani si la taietura chiar luni de zile. In afara de kile in plus, sunt sanatoasa si foarte activa (schiez, dansez, merg al sala, merg cu rolele), deci nu cred ca e vre-o boala. Ma puteti ajuta cu sfaturi / solutii pentru a-mi grabi metabolismul? |
||
|
Anlao Postat pe 18 Ianuarie 2009 10:06 |
||
|---|---|---|
o vizita la medic...si nu glumesc deloc
|
||
|
kitty_krieger Postat pe 18 Ianuarie 2009 12:44 |
||
|
Intirzierea vindecarii ranilor, este un simptom al diabetului. Are de a face cu metabolismul , dar nu in sensul ca este lent, ci poate fi o dereglare a acestuia datorita diabetului. Kilogramele in plus sunt un alt semnal al. predispozitie la diabet. Alte simptome: - oboseala - senzatie de sete permanenta ( care nu dispare) - pofta crescuta pt. dulciuri. Sa i-ti faci niste analize, din care sa rezulte mai ales nivelul glicemiei • concentratia glucozei plasmatice dupa postul de peste noapte >140mg/dl (7,8 mmol/l) pentru cel putin doua situatii separate. • concentratia glucozei plasmatice dupa ingestia a 75 g de glucoza >200mg/dl (11.1 mmol/l) la 2 ore si cel putin înca o determinare în timpul celor doua ore de test (cel putin 2 valori sunt necesare pentru a stabili diagnosticul). |
||
|
|
||
|
Postat pe 5 Aprilie 2009 14:02 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Vindecare miraculoasa sigura a oricarui necaz de sanatate fara administrare de medicamente si fara cheltuieli . | 1 | De la: kudika_5152 16 Aprilie 2012 14:14 |
| Slabim pentru vara ...sfaturi utile | 19 | De la: Amaretta 20 Mai 2012 12:57 |
| Cum scap de senzatia continua de foame? | 67 | De la: mia200000 5 Decembrie 2013 08:01 |
|
|
||
| Nu pot slabi uniform | 35 | De la: virago_ice 15 Aprilie 2013 12:08 |
| Cunnilingus | 14 | De la: kudika_954919 21 Iulie 2014 23:06 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.