Mai multe
De la: mirona_crina, la data 2009-01-22 12:00:56Am citit azi un articol in care scria ca 60% dintre romance au trecut prin experienta avortului!?! Este strigator la Cer ce se intampla.....si cauza care o consider eu baza este faptul ca este foarte ieftin sa faci un avort. Oricine poate in ziua de azi sa isi plateasca un avort. Da ia savedem ce s-ar intampla daca un avort ar costa de la 10-20 mil. in sus ....sa vedeti cum orice tinerica merge frumos frumusel si isi ia anticonceptionale sau prezervative...poate ca atunci s-ar gandi de doua ori inainte sa faca sex neprotejat. Sunteti de acord? nu,nu sunt de acord cu tine. asta pentru ca tinerica aia nu se f..... singurica ci cu un �barbat� sau barbat. |
||
|
aly_matei Postat pe 11 Septembrie 2009 17:26 |
||
|---|---|---|
hai sa zicem ca sunt 10 mil de femei in romania, desi cred ca sunt mai multe, 60% ar insemna 6 mil de femei care au facut avort, uhm.. nu cred
|
||
|
felixcat Postat pe 11 Septembrie 2009 22:33 |
||
| Ceea ce inseamna minim 6mil de copii...Nu e vorba neaparat de dezinformare...eu iau pastile de 4 ani dar dintr-o greseala probabil am ramas acum cateva luni...Crezi ca mi-a fost usor????Doctorul cand a auzit ca iau de atata timp pastile mi-a spus ca nu crede ca acest copil va fii foarte sanatos si normal..si atunci ce sa fac???Sa numai spun k inca nu sunt casatorita,ca parintii mei s-au luptat sa ma ajute sa termin o facultate,sa ajung cineva si ceva in viata...Am pierdut nopti intregi varsand mii de lacrimi si gandindu-ma ce sa fac,certandu-ma cu iubitul meu pt k el vroia sa-l tin...Sa risc sanatatea mea....dar mai ales a celui mic ...sa risc sa aduc pe lume un om care ar putea fii nenorocit pe viata?????Nu cred k traim intr-o lume in care lumea nu stie despre prezervativ sau anticonceptionale... | ||
|
|
||
|
cristinik_20 Postat pe 11 Septembrie 2009 22:52 |
||
De la: felixcat, la data 2009-09-11 22:33:03hai sa zicem ca sunt 10 mil de femei in romania, desi cred ca sunt mai multe, 60% ar insemna 6 mil de femei care au facut avort, uhm.. nu cred Nu, se raporteaza media, cu alte cuvinte cate avorturi sunt pe cap de... femeie. Chiar daca o femeie a facut 5-6 avorturi, pentru ca si eu sunt femeie, chiar daca n-am facut niciunul, intru si eu in cifrele statistice. |
||
|
Lucia38 Postat pe 11 Septembrie 2009 22:55 |
||
De la: felixcat, la data 2009-09-11 22:33:03hai sa zicem ca sunt 10 mil de femei in romania, desi cred ca sunt mai multe, 60% ar insemna 6 mil de femei care au facut avort, uhm.. nu cred In US media e de un avort / femeie. Adica in medie fiecare femeie face cel putin un avort o data in viata... Iar in romania, din 1990 in 2006 au fost 7 milioane. |
||
|
anushkha Postat pe 11 Septembrie 2009 23:06 |
||
| iresponsabilitate, prostie, lipsa informatiei corecte, dorinta de a stasfice si de a pune in primul rand dorintele partenerului (act sexual fara prezervativ)..si lista mai poate continua.... | ||
|
Aphrodite Postat pe 11 Septembrie 2009 23:12 |
||
De la: cristinik_20, la data 2009-09-11 22:52:50Ceea ce inseamna minim 6mil de copii...Nu e vorba neaparat de dezinformare...eu iau pastile de 4 ani dar dintr-o greseala probabil am ramas acum cateva luni...Crezi ca mi-a fost usor????Doctorul cand a auzit ca iau de atata timp pastile mi-a spus ca nu crede ca acest copil va fii foarte sanatos si normal..si atunci ce sa fac???Sa numai spun k inca nu sunt casatorita,ca parintii mei s-au luptat sa ma ajute sa termin o facultate,sa ajung cineva si ceva in viata...Am pierdut nopti intregi varsand mii de lacrimi si gandindu-ma ce sa fac,certandu-ma cu iubitul meu pt k el vroia sa-l tin...Sa risc sanatatea mea....dar mai ales a celui mic ...sa risc sa aduc pe lume un om care ar putea fii nenorocit pe viata?????Nu cred k traim intr-o lume in care lumea nu stie despre prezervativ sau anticonceptionale... imi pare f rau pentru ce ai patit, stiu ca nu te ajuta cu nimic parerea mea,dar ti-o spun oricum. din punctul meu de vedere ai facut bine ce ai facut, a avea un copil nu inseamna doar sa-l nasti,implica mult mai mult,iar daca pentru asa ceva nu erai pregatita sufleteste(se pare ca nici fizic,nici material) asta este. suna urat sa spui asta cand este vorba de un copil,stiu;eu ma gandesc mereu ca mai bine un moment de chin pentru copil(desi studiile recente au semnalat ca fetusii nu simt durerea fizica) decat o viata, asta mai ales in cazul in care se alegea cu probleme de sanatate. oricum nu e cazul sa judecam, din 8749865937486 de femei sunt 8749865937486 de povesti de viata diferite, de experiente traite, de situatii si moduri de a gandi si a fi sanctionat pentru diverse fapte. nu putem pune o eticheta:catea nenorocita/biata femeie pe un nr atat de mare, unele impreuna cu partenerii lor cu tot sunt niste zdrente penale, alte nu. |
||
|
aly_matei Postat pe 13 Septembrie 2009 13:41 |
||
De la: mirona_crina, la data 2009-01-22 12:00:56Am citit azi un articol in care scria ca 60% dintre romance au trecut prin experienta avortului!?! Este strigator la Cer ce se intampla.....si cauza care o consider eu baza este faptul ca este foarte ieftin sa faci un avort. Oricine poate in ziua de azi sa isi plateasca un avort. Da ia savedem ce s-ar intampla daca un avort ar costa de la 10-20 mil. in sus ....sa vedeti cum orice tinerica merge frumos frumusel si isi ia anticonceptionale sau prezervative...poate ca atunci s-ar gandi de doua ori inainte sa faca sex neprotejat. Sunteti de acord?Nu stiu daca solutia asta cu costatul mai mult ar fi o solutie. Rezultatul ar fi si mai si : mai multi copii parasiti la nastere, avorturi autoprovocate cu risc de infectii si deces, mai multi copii aruncati de vi prin wc-uri si alte din astea. E un subiect foarte delicat, pentru ca uneori chiar e necesar si totusi s-ar dori sa nu intample vreodata asa ceva.. |
||
|
alina_pitaru Postat pe 13 Septembrie 2009 14:19 |
||
De la: ana18, la data 2009-09-11 23:06:43De la: felixcat, la data 2009-09-11 22:33:03hai sa zicem ca sunt 10 mil de femei in romania, desi cred ca sunt mai multe, 60% ar insemna 6 mil de femei care au facut avort, uhm.. nu cred ai niste date concrete? |
||
|
felixcat Postat pe 13 Septembrie 2009 16:22 |
||
De la: felixcat, la data 2009-09-13 16:22:19De la: ana18, la data 2009-09-11 23:06:43De la: felixcat, la data 2009-09-11 22:33:03hai sa zicem ca sunt 10 mil de femei in romania, desi cred ca sunt mai multe, 60% ar insemna 6 mil de femei care au facut avort, uhm.. nu cred da. http://www.abortionno.org/Resources/fastfacts.html http://www.johnstonsarchive.net/policy/abortion/ab-romania.html |
||
|
anushkha Postat pe 13 Septembrie 2009 21:20 |
||
De la: ana18, la data 2009-09-13 21:20:50De la: felixcat, la data 2009-09-13 16:22:19De la: ana18, la data 2009-09-11 23:06:43De la: felixcat, la data 2009-09-11 22:33:03hai sa zicem ca sunt 10 mil de femei in romania, desi cred ca sunt mai multe, 60% ar insemna 6 mil de femei care au facut avort, uhm.. nu cred si am uitat: cele mai cuprinzatoare statistici la http://www.insse.ro/cms/files/pdf/ro/cap2.pdf |
||
|
anushkha Postat pe 13 Septembrie 2009 21:37 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| dragoste | 72 | De la: stardancer 17 Noiembrie 2009 23:51 |
| Sex | 126 | De la: PICCKARD 11 Ianuarie 2012 07:02 |
| sex in masina!!??? | 124 | De la: geo_xx 2 Ianuarie 2010 18:42 |
|
|
||
| no sex 2 ani | 2 | De la: vice21 20 Februarie 2016 14:35 |
| Oare relatia sexuala ne va indeparta? | 174 | De la: bruneagra25 2 Iunie 2009 08:22 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.