E atat de rusinos ca atunci cand am emotii mari tremur , si se uita omul la mine si ma intraba daca ma simt bine

Am incercat sa ma controlez dar nu reusesc.Va rog sa imi dati un sfat sau poate mai este careva in situatia mea...
Mai multe
De la: ladygaga, la data 2009-02-08 18:27:49Am acesta problema de ceva timp si a inceput sa-mi afecteze puterniv viata.Cand merg la un interviu pentru o slujba simt ca imi sare inima din piept , mainile mi se racesc si imi transpira , imi tremura mainile si capul.Am fost la doi medici pana cum si unul mi-a zis ca inima imi bate mai tare pentru ca e pozitionata mai pe mijloc decat e normal dar ca acest lucru nu are de ce sa ma afecteze si in legatura cu tremuratul capului mi-a zis ca probabil sunt eu mai emotiva din fire si sa nu-mi fac griji.Am fost la alt medic si mi-am facut analizele...nu a stiut ce sa-mi zica si mi-a prescris niste vitamine si sa iau niste extraveral dar care nu m-a ajutat cu nimic.
E atat de rusinos ca atunci cand am emotii mari tremur , si se uita omul la mine si ma intraba daca ma simt bine![]()
Am incercat sa ma controlez dar nu reusesc.Va rog sa imi dati un sfat sau poate mai este careva in situatia mea...
De la: kudika019914, la data 2009-05-02 13:17:12buna...am citit si eu cateva mesaje pe acest forum si cazul meu se potriveste perfect cu al tau.....nu stiu ce sa spun...si eu caut un tratament pt.asta...dar nu cred ca exista...cel mai mare tratament esti chiar tu insuti...daca "gasesti ceva", te rog sa ma anunti si pe mine:))...eu una incep sesiune in mai si o sa trec iar prin toate aceste stari....si mai ales ca in iulie ma asteapta licenta....asta este...sper sa trec peste toate acestea ca si pana acum...iti urez bafta in tot ceea ce faci si multa sanatate.....si mail ales CURAJ.
De la: geo_sh, la data 2009-05-02 14:54:03De la: kudika019914, la data 2009-05-02 13:17:12buna...am citit si eu cateva mesaje pe acest forum si cazul meu se potriveste perfect cu al tau.....nu stiu ce sa spun...si eu caut un tratament pt.asta...dar nu cred ca exista...cel mai mare tratament esti chiar tu insuti...daca "gasesti ceva", te rog sa ma anunti si pe mine:))...eu una incep sesiune in mai si o sa trec iar prin toate aceste stari....si mai ales ca in iulie ma asteapta licenta....asta este...sper sa trec peste toate acestea ca si pana acum...iti urez bafta in tot ceea ce faci si multa sanatate.....si mail ales CURAJ.
ai incercat cu niste ipsos, sa-l fixezi?
De la: chris91, la data 2009-09-10 02:01:58Lasa`mi un email, sau un id de yahoo.. as vrea sa vorbim despre asta, multumesc.
De la: kudika_33549, la data 2013-04-13 00:08:17salut.am aceasi problema de cativa ani.prima data cand mi sa intamplat a fost akm 7 ani.la scoala eram in fata profei pt a primi o nota.deodata mam uitat la ea,ea se uita la mn,in clasa era liniste totala toti se uitau la mn.atunci mia tremurat capu si imediat miam schimbat privire.cu timpu din c in c mai rau de fiecare data cnd eram scos la tabla sau spunand lectia.pana in momentu de fata sa agravat.imi afecteaza viata din multe puncte de vedere.nu pot sa mananc cu cineva la masa deoarece imi tremura capu vizibil.nu pot sa ies la un suc nu pot merge la o nunta sa stau sa manank ku lumea la masa.knd merg la un interviu ma rosesc transpir simi tremura capu.toate astea knd sunt in prezenta cuiva si am emoti foarte mari.ce am?este pe sistem nervos?sau este ceva fizic care se poate trata ku operatie sau ku tratament?am citit si am vazut k nu sunt singuru.cum pot rezolva aceasta problema?va rog sa ma ajutati si sami spuneti und sa merg.la un psiholog?sau este o problema din pct de vedere fizic?mi sa agravat foarte mult am ajuns sa stau mai mult in casa si s evit sa ies sau sa port o discutie cu cineva de rusine pt k mi se kam intampla de fiecare data cnd vbesc cu cineva fata in fata.nici nu mai zic de luat masa cu cineva la un restaurant
De la: Stelutsa, la data 2011-05-08 18:51:10Buna ziua , am 45 de ani si ma confrunt cu acest tremur al capului mai tot timpul chear si cand sunt linistita,am consultat o serie de medici care mi`au pus diferite diagnostice ( tremur familial ,sindrom extrapiramidal ,boala wilson ,tetanie cronica) dar nu raspund la niciun tratament ,am facut si RMN dar nu a iesit nimic ,am si un foaarte mare dezechilibru cand inchid ochi.Nu stiu ce sa mai fac ,acest lucru ma demoralizeaza la maxim ,imi este rusine sa ies in lumea.Ma gandesc ca la 45 de ani nu are cum sa fie o boala de batranete .Va rog sfatuiti`ma ce sa fac ! multumesc .
De la: rondina, la data 2013-08-17 21:49:35Sa nu te prinda iar depresia....![]()
![]()
De la: pardoxion, la data 2013-08-17 21:56:30De la: rondina, la data 2013-08-17 21:49:35Sa nu te prinda iar depresia....![]()
![]()
nuuu, ca atunci e cel mai fericit. plange de bucurie
De la: caisa, la data 2013-08-17 22:05:01De la: pardoxion, la data 2013-08-17 21:56:30De la: rondina, la data 2013-08-17 21:49:35Sa nu te prinda iar depresia....![]()
![]()
un smiorcait![]()
De la: pardoxion, la data 2013-08-17 22:09:06De la: caisa, la data 2013-08-17 22:05:01De la: pardoxion, la data 2013-08-17 21:56:30De la: rondina, la data 2013-08-17 21:49:35Sa nu te prinda iar depresia....![]()
![]()
un smiorcait![]()
nu rade de sensibilitatea lui. esti cruda