Mai multe
buna, anuntam acum 4 luni acest film, nedindu-m seama ca in romania a aparut abia in sf lui ianuarie daca nu l-ati vazut inca, mergeti la cinema, inca mai ruleaza in romania, sau il gasiti in varianta internet de descarcat. sper sa va fi placut si voua ca si mie, si sa putem vorbi despre film, despre actorii, despre ce v-a impresionat cel mai mult, ce merita din film sa il revedem, si despre CARTILE SAGA a Stephaniei Meyer. MAI ALES CA SE FAC SI CELELALTE PARTI * dupa cartile mai sus amintite, ALE FILMULUI acum..... cine incepe primul ? |
||
anka77 Postat pe 9 Februarie 2009 17:06 |
||
---|---|---|
Mi s-a parut o prostie. Nu pot sa zic ca de la un capat pana la altul ca nu am rezistat pana la final. | ||
Kathara Postat pe 9 Februarie 2009 19:22 |
||
De la: Kathara, la data 2009-02-09 19:22:08Mi s-a parut o prostie. Nu pot sa zic ca de la un capat pana la altul ca nu am rezistat pana la final. eu cred ca nu l-ai inteles....pt ca tousi nu poti sa zici ca e un film prost. E de dragoste...e o fantezie ..ca sa spun asa.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
lil_devil Postat pe 10 Februarie 2009 02:44 |
||
Hai mai ca toti vampirii celebri sunt de fapt niste dulci cand sunt indragostiti. Asta-i si ideea. | ||
Kathara Postat pe 10 Februarie 2009 10:42 |
||
Alt film cu vampiri frumosi si indragostiti? ![]() ![]() O sa-mi placa, pen'ca imi place ideea de "tinerete fara batranete" indiferent de faptul ca pretu' e sa renunti la ciocolata (oricum, muncesc de-mi sar ochii in sala ca sa ma spal de pacatele "ciocolatelii"...) si sa te indopi doar cu sange (caah! cam pute... da' tot merita! ) Pe deasupra, nici tu probleme de extra-calorii... Ce, a vazut cineva vampir obez? ![]() Si daca mai e si aratosss... si baiat bun... ce sa mai, mi-ati dat o idee... tre' sa vad unde-l gasesc... ![]() |
||
Dor_a Postat pe 10 Februarie 2009 10:54 |
||
Filmul nu a fost cine stie ce ,eu chiar am ras la multe faze , nu mi s-a parut a fi o poveste de dragoste mai ales ca unele replici chiar nu se potriveau cu anumite momente cand ar fi trebuit sa iti bata inima si sa spui ce dragut ce frumos si sa oftezi :D , cand colo m-a bufnit rasul... ![]() Poveste de dragoste numesc filmul A walk to remember in care plangi cu zambetul pe buze ![]() |
||
G_Bogdan Postat pe 10 Februarie 2009 11:28 |
||
De la: G_Bogdan, la data 2009-02-10 11:28:19Filmul nu a fost cine stie ce ,eu chiar am ras la multe faze , nu mi s-a parut a fi o poveste de dragoste mai ales ca unele replici chiar nu se potriveau cu anumite momente cand ar fi trebuit sa iti bata inima si sa spui ce dragut ce frumos si sa oftezi :D , cand colo m-a bufnit rasul... Just Like Heaven...iar un film superb...........Sweet November |
||
portitza_Maria Postat pe 10 Februarie 2009 11:59 |
||
De la: portitza_, la data 2009-02-10 11:59:03De la: G_Bogdan, la data 2009-02-10 11:28:19Filmul nu a fost cine stie ce ,eu chiar am ras la multe faze , nu mi s-a parut a fi o poveste de dragoste mai ales ca unele replici chiar nu se potriveau cu anumite momente cand ar fi trebuit sa iti bata inima si sa spui ce dragut ce frumos si sa oftezi :D , cand colo m-a bufnit rasul... Da sunt frumoase, eu unul am vazut cam tot ce se putea in genul aceasta . Cine a mai vazut filme romantice il rog sa faca o lista daca nu il deranjeaza ,poate mi-a scapat vreunul ![]() Multumesc ![]() |
||
G_Bogdan Postat pe 10 Februarie 2009 12:12 |
||
Am vazut filmu sh mi'a plakut ideea aceasta a nemuririi..dar in fond este unul simplu destinat pentru adolescenti mai mult sh pentru romanticii incurabili ..nu e unu care sa te atinga sau sa'l privesti cu gura deskisa sau sa abordeze teme universale majore..e unu firesk nu e ku nimik iesit din tipare ....un vampir se indragosteste de o paminteanka sh au parte de un happy end sh atit pot sa zik..k l'am privit asa ka pe o telenovela....dar fiekare il percepe asa kum vrea'... ![]() |
||
aleera Postat pe 13 Februarie 2009 00:33 |
||
Incercate sa cititi cartea- ma rog cartile.... 4 la numar- care este de o mie de ori mai buna decat filmul..... in film sunt omise foarte multe detalii. | ||
jemima_uk Postat pe 13 Februarie 2009 12:22 |
||
e superb filmul.cred k m-am uitat la el ce vreo 4 ori.mi-a adus aminte intr-un fel de fiorii primei iubiri.Nota 10! ![]() |
||
deea_20 Postat pe 17 Martie 2009 00:17 |
||
e super tare filmul ![]() ![]() ![]() |
||
Ramia Postat pe 12 Aprilie 2009 22:44 |
||
De la: G_Bogdan, la data 2009-02-10 12:12:34De la: portitza_, la data 2009-02-10 11:59:03De la: G_Bogdan, la data 2009-02-10 11:28:19Filmul nu a fost cine stie ce ,eu chiar am ras la multe faze , nu mi s-a parut a fi o poveste de dragoste mai ales ca unele replici chiar nu se potriveau cu anumite momente cand ar fi trebuit sa iti bata inima si sa spui ce dragut ce frumos si sa oftezi :D , cand colo m-a bufnit rasul... Crazy and beautiful |
||
iulices Postat pe 12 Aprilie 2009 23:10 |
||
dragutz...dar mult prea siropos pt gustul meu...si sincer daca vreodata as cauta ceva de genul asta...m-as uita la desene animate:)) | ||
deelisha Postat pe 15 Aprilie 2009 00:26 |
||
De la: Ramia, la data 2009-04-12 22:44:24e super tare filmul heheh esti o maniaca dupa Twilight, ca si mine...si am incercat sa ma mai "vindec"de Twilight mania vizionand alte filme...Asa cum m-am vindecat o perioada de Star Wars dupa ce am vazut Twilight. Si ghici ce film am vizionat ca sa mai scap un pic de Twilight mania...............Surprise, surprise.......am revazut Star Wars...hahahah... ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
lil_devil Postat pe 15 Aprilie 2009 03:32 |
||
De la: lil_devil, la data 2009-04-15 03:32:47De la: Ramia, la data 2009-04-12 22:44:24e super tare filmul jah I know :p :)) everything it`s about Twilight on me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ramia Postat pe 15 Aprilie 2009 13:41 |
||
fii-mea citeste acum partea a treia....zori de zi,sau ceva de genul....cert e ca asta face toata ziua,cartea i-a acaparat tot timpul....se pare ca e buna...pt adolescentzi. partea a patra am cautat-o de m-au durut picioarele si nici vb de ea ![]() |
||
matracucu Postat pe 15 Aprilie 2009 14:11 |
||
De la: G_Bogdan, la data 2009-02-10 11:28:19Filmul nu a fost cine stie ce ,eu chiar am ras la multe faze , nu mi s-a parut a fi o poveste de dragoste mai ales ca unele replici chiar nu se potriveau cu anumite momente cand ar fi trebuit sa iti bata inima si sa spui ce dragut ce frumos si sa oftezi :D , cand colo m-a bufnit rasul... intr.adevar...superb filmul.... |
||
l_diana_c Postat pe 15 Aprilie 2009 14:13 |
||
De la: G_Bogdan, la data 2009-02-10 12:12:34De la: portitza_, la data 2009-02-10 11:59:03De la: G_Bogdan, la data 2009-02-10 11:28:19Filmul nu a fost cine stie ce ,eu chiar am ras la multe faze , nu mi s-a parut a fi o poveste de dragoste mai ales ca unele replici chiar nu se potriveau cu anumite momente cand ar fi trebuit sa iti bata inima si sa spui ce dragut ce frumos si sa oftezi :D , cand colo m-a bufnit rasul... The Notebook... |
||
l_diana_c Postat pe 15 Aprilie 2009 14:14 |
||
De la: anka77, la data 2009-02-09 17:06:10buna, eu..am vazut 1 parte...si am citit'o si pe a 2-a... abia astept sa le iau si pe ultimele 2:X.. intr-adevar ..cand te apuci sa citesti,nu o mai lasi ![]() |
||
m_deea14 Postat pe 15 Aprilie 2009 14:14 |
||
filme de dragoste?... mie mi-a placut "Ghost"..cu Demi Moore, Patrick Swayze Love in the Time of Cholera-e si carte;) What Dreams May Come, The Notebook, A walk to remember... |
||
m_deea14 Postat pe 15 Aprilie 2009 14:54 |
||
sincer, nu prea m-a impresionat filmul... ma asteptam la mai mult dupa cata reclama ia facut! ![]() |
||
missalexandra Postat pe 15 Aprilie 2009 15:03 |
||
De la: Ramia, la data 2009-04-15 13:41:50De la: lil_devil, la data 2009-04-15 03:32:47De la: Ramia, la data 2009-04-12 22:44:24e super tare filmul Pai, un alt film care mi-a placut este BUSOLA DE AUR( The Golden Compass). Daca nu l-ai vazut iti pot spune ideea filmului care e interesanta. Intr-o alta dimensiune, alta lume, paralela cu lumea noastra, exista oameni al carui suflet nu este incorporat in propiul trup, ci este incorporat in cate un animal care este numit demon. Acest animal acompaniaza omul pe toata perioada vietii, este la fel de apropiat ca si propria fiinta, si trebuie sa aiba grija sa nu se rataceasca unul de celalalt. Daca animalul moare si omul moare si invers... filmul a luat si un Oscar. dar e genul de film care unii il considera slab, altii il considera bun.Eu il consider un film bun...pt ca imi place fantezia. De exemplu, Cronicile din Narnia, care si ala e un film fantezist, nu mi-a placut...sincer...Deci nu-mi place orice film de fantezie. Eu l-am vazut de curand, pt ca am aflat ca regizorul acestui film,Chris Weitz, este regizorul care va face New Moon.Si am vrut sa.mi fac o idee despre stilul acestui regizor, si chiar imi place! ![]() ![]() |
||
lil_devil Postat pe 15 Aprilie 2009 16:28 |
||
Edward sissorhands1990(omul foarfeca)...cu Johnny depp Rise of lyncans The Dark Knight The boy in striped pyjamas Thurman show Virgin Territory, haha...e de ras..tare comedia , e cu Hayden Christensen .... si momentan nu imi mai aduc aminte |
||
lil_devil Postat pe 15 Aprilie 2009 16:38 |
||
De la: lil_devil, la data 2009-04-15 16:38:39Edward sissorhands1990(omul foarfeca)...cu Johnny depp am avzut busola de aur :d am si citit cartea :D dar astept paertea a2a a filmului :D ii trilogie :D Rise of lycans chair azi am vrut sa ma uit la el ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ramia Postat pe 15 Aprilie 2009 17:36 |
||
De la: just_laura, la data 2009-04-15 14:11:38fii-mea citeste acum partea a treia....zori de zi,sau ceva de genul....cert e ca asta face toata ziua,cartea i-a acaparat tot timpul....se pare ca e buna...pt adolescentzi. hey! daca doretsi am yo Breaking Dawn :D si in engleza dar si in romana-dar in romana inca nu ma cartea dar am partile 1 si 2 daca le doretsi duar anunta-ma si am si Midnight Sunn :D si daca fiica ta doreste am documenatrul intreg al filmului plus lansarea filmului plus toate scenele sterse din film si Dvd original al filmului :D see you! zi faina :P |
||
Ramia Postat pe 15 Aprilie 2009 17:39 |
||
Amator - ![]() Merci |
||
iacovache Postat pe 23 Aprilie 2009 12:42 |
||
la mine in oras abia acum ruleza la cinema si din pacate azi e ultima zi si nu am timp sa merg:( sper sa-l gasesc pe net ca vreau sa-l vad:) | ||
ingerash_cu_cornitze Postat pe 7 Mai 2009 11:53 |
||
il gasiti moca pe radio fly.eu de acolo l-am luat si e super!!!! | ||
deea_20 Postat pe 7 Mai 2009 23:31 |
||
the notebook... dar nu subestima twilight...cred ca stii prea putine ca sa poti vorbi...avand in vedere ca mai urmeaza inca 3 parti ale filmului...si daca ai timp s rabdare sa citesti si cartile...atunci chiar vei intelege povestea lor de dragote...pt ca exista cu adevarat dragoste in film... numai ca nu intelegi multe chestii :D |
||
Aileen Postat pe 17 Mai 2009 20:39 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Filmele animate ale copilariei | 3 | De la: stiricaremerita 21 Ianuarie 2011 21:17 |
SEX AND THE CITY!!!!!!!!!!! | 28 | De la: kudika_972424 19 August 2014 01:54 |
Inima de tigan | 15 | De la: kudika000751 3 Martie 2009 10:33 |
|
||
caut film | 2 | De la: stiricaremerita 21 Ianuarie 2011 21:17 |
FILM BUNISSIM | 7 | De la: chandramuki_md 20 Ianuarie 2009 14:02 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.