Mai multe
| Ziaua indragostitilor a fost speciala pt mine, am o relatie de amicitie de aproape un an cu un baiat din buzau, eu sunt din iasi si din motive neintemeiate nu am reusit sa ne vedem pana pe 14, sa recunosc nici nu speram sa-l vad decat in cazul in care deveneam colegi de servici,saptamana trecuta mi-a zis ca are si o fetitza dintr-o relatie anterioara aveam senzatia ca nu mai vreau sa stiu de el nimik, dar am continuat sa vb pe mess la tel si pe 13 m-a anuntat k ma va vizita am crezut k e o gluma,dar cand l-am vazut am ramas placut impresionata, am mers in oras la o cafea si un suc am stat la povesti si m-a intrebat ce planuri am in viitor apoi a urmat intrebarea VREI SA FII SOTIA MEA?sunt indradostita de el si sper sa continuam aceasta relatie k viatza e frumoasa si ne ofera multe...! |
|
ciprinik Postat pe 16 Februarie 2009 09:49 |
|---|
De la: ciprinik, la data 2009-02-16 09:49:30Ziaua indragostitilor a fost speciala pt mine, am o relatie de amicitie de aproape un an cu un baiat din buzau, eu sunt din iasi si din motive neintemeiate nu am reusit sa ne vedem pana pe 14, sa recunosc nici nu speram sa-l vad decat in cazul in care deveneam colegi de servici,saptamana trecuta mi-a zis ca are si o fetitza dintr-o relatie anterioara aveam senzatia ca nu mai vreau sa stiu de el nimik, dar am continuat sa vb pe mess la tel si pe 13 m-a anuntat k ma va vizita am crezut k e o gluma,dar cand l-am vazut am ramas placut impresionata, am mers in oras la o cafea si un suc am stat la povesti si m-a intrebat ce planuri am in viitor apoi a urmat intrebarea VREI SA FII SOTIA MEA?sunt indradostita de el si sper sa continuam aceasta relatie k viatza e frumoasa si ne ofera multe...! Povestea ta este fatastica. Fenomenala. Dar daca vrei sa participi cu ea la concurs,trebuie sa o postezi aici:http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/22995/Concurs-Cum-ai-petrecut-Ziua-Indragostitilor-.html |
|
Full_Metal_Jacket Postat pe 16 Februarie 2009 15:02 |
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Indragostita ! | 5 | De la: kudika_Diannnna 16 Iulie 2011 23:33 |
| Ciudat ! Anomalii psihice sau...normalitate ? | 43 | De la: freakyyy 7 Iunie 2010 01:14 |
| Petreceri pentru singles | 2 | De la: SERPICO 2 Februarie 2012 09:51 |
|
|
||
| Schimbarea doar in mintea mea... | 15 | De la: Barbie30_ 10 August 2011 20:44 |
| O poveste de viata | 19 | De la: kudika158412 6 Aprilie 2010 09:55 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.