Mai multe
De la: kudika_11379, la data 2012-07-09 21:17:16De la: kudika_10951, la data 2012-07-09 21:14:36ba tu vorbesti numai bazaconii,,si sper sa nu fi tu ala de a facut poza cu aia 2 ,,si alte tampenii,,sper sa ai cva creierasDe la: kudika_11379, la data 2012-07-09 21:11:49De la: MissRainbow, la data 2012-07-09 21:10:33vaii ce sa ne branzim,,exact tie ti a datoDe la: rondina, la data 2012-07-09 21:08:37Pentru cei care doresc sa ajute familia : ce poza ba ca nici nu stiu!
|
||
|
picard-jean-luc Postat pe 9 Iulie 2012 21:22 |
||
|---|---|---|
| asa o fi ,daca zici | ||
|
kudika_11379 Postat pe 9 Iulie 2012 21:23 |
||
De la: rondina, la data 2012-07-09 21:16:39Pikard, vad ca ai si tu o obsesie la ora asta si ori de cate ori ma intalnesti pe Forum! Chiar nu am chef de asa ceva acum si niciciodata, iar pe viitor, evita-ma, ok?! Este parerea ta si o respect, incearca sa ma respecti si tu ! a fost o replica la chestia cu tiganul tamango! si o remarca obiectiva la faptul ca vezi numai ce-ti convine din viata iar ce nu, ignori si te faci ca nu vezi. zi mersi ca la emoticoanele galbene de care faci uz nu ma leg.
|
||
|
|
||
|
picard-jean-luc Postat pe 9 Iulie 2012 21:25 |
||
De la: kudika_10951, la data 2012-07-09 21:25:59ba da nu e nevoie sa i zici tiganul tamango,,eu iti zic tie romanul picardDe la: rondina, la data 2012-07-09 21:16:39Pikard, vad ca ai si tu o obsesie la ora asta si ori de cate ori ma intalnesti pe Forum! Chiar nu am chef de asa ceva acum si niciciodata, iar pe viitor, evita-ma, ok?! Este parerea ta si o respect, incearca sa ma respecti si tu ! |
||
|
kudika_11379 Postat pe 9 Iulie 2012 21:28 |
||
De la: kudika_10951, la data 2012-07-09 21:25:59De la: rondina, la data 2012-07-09 21:16:39Pikard, vad ca ai si tu o obsesie la ora asta si ori de cate ori ma intalnesti pe Forum! Chiar nu am chef de asa ceva acum si niciciodata, iar pe viitor, evita-ma, ok?! Este parerea ta si o respect, incearca sa ma respecti si tu ! A fost replica la faptul ca am "topait ca o lacusta ...cand erai tu banat si etc..." Ti-e clar acum? Eu ti-am explicat in ziua respectiva, dar vad ca o tii langa, nu mai termini, de parca eu as fi fost cauza tuturor nervilor si necazurilor tale din ziua aceea! Ceea ce vad, imi convine si ceea ce ignor in viata mea, nu te priveste pe tine, ok?! |
||
|
rondina Postat pe 9 Iulie 2012 21:32 |
||
De la: kudika_10951, la data 2012-07-09 21:28:15 Pick,te rog,nu mai face afirmatii gratuite ,in numele altora!!! Daca detii informatii concrete ,in ceea ce ma priveste,vis-a-vis de atitudinea mea fata de oricare user inscris pe acest forum,,fa-o public,nu imi este jena sa-mi asum responsabilitatea respectiva,numai nu vorbi in numele meu!Daca vrei sa-mi asculti parerea,esti respectat in masura in care respecti!
|
||
|
MissRainbow Postat pe 9 Iulie 2012 21:32 |
||
De la: kudika_10951, la data 2012-07-09 21:28:15 Pick,te rog,nu mai face afirmatii gratuite ,in numele altora!!! Daca detii informatii concrete ,in ceea ce ma priveste,vis-a-vis de atitudinea mea fata de oricare user inscris pe acest forum,,fa-o public,nu imi este jena sa-mi asum responsabilitatea respectiva,numai nu vorbi in numele meu!Daca vrei sa-mi asculti parerea,esti respectat in masura in care respecti!
|
||
|
MissRainbow Postat pe 9 Iulie 2012 21:32 |
||
De la: MissRainbow, la data 2012-07-09 21:32:49De la: kudika_10951, la data 2012-07-09 21:28:15 Scuze pentru dubla postare,dar nu-mi apartine gestul de a o posta de doua ori!!!
|
||
|
MissRainbow Postat pe 9 Iulie 2012 21:35 |
||
De la: MissRainbow, la data 2012-07-09 21:32:49nu ti mai asuma nimik,,nu mai face pe doctorul,,nu mai face medicii incompetenti,,inceteaza sa te prostesti,,daca vrei sa i zici unei fufe c cva si ai cva cunostinte despre zi ca nu esti medic in primul rand si trimite o la medic ,,dar ca tu din cunostintele tale sti ca se face si se drege asa,insa e egal cu zero,,trimite o la medic fetito,,nu mai face tu pe medicu,si nu mai face medicii incompetentiDe la: kudika_10951, la data 2012-07-09 21:28:15 |
||
|
kudika_11379 Postat pe 9 Iulie 2012 21:37 |
||
am zis ca toata lumea care ne dispretuieste, nu ca toata lumea pe care o dispretuiesti tu
|
||
|
picard-jean-luc Postat pe 9 Iulie 2012 21:42 |
||
De la: kudika_10951, la data 2012-07-09 21:42:31am zis ca toata lumea care ne dispretuieste, nu ca toata lumea pe care o dispretuiesti tu Te-as ruga sa te limitezi la relatarile legate de persoana ta,fara a face vreo analogie cu mine!!Va respect in masura in care sunt respectata!Punct. |
||
|
MissRainbow Postat pe 9 Iulie 2012 21:45 |
||
De la: kudika_11379, la data 2012-07-09 21:37:32nu ti mai asuma nimik,,nu mai face pe doctorul,,nu mai face medicii incompetenti,,inceteaza sa te prostesti,,daca vrei sa i zici unei fufe c cva si ai cva cunostinte despre zi ca nu esti medic in primul rand si trimite o la medic ,,dar ca tu din cunostintele tale sti ca se face si se drege asa,insa e egal cu zero,,trimite o la medic fetito,,nu mai face tu pe medicu,si nu mai face medicii incompetenti Dogule,sincer,ma amuza toate postarile tale la adresa mea,personal ,nu am cum sa te opresc sa o faci,atata timp cat esti asa cum esti,este problema ta,insa,iti spun pentru ultima oara,incearca sa ma ignori,caci nu printr-o astfel de conduita ai sa reusesti sa-mi atragi atentia!!!Nu ma intereseaza persoana ta si nici commenturile tale ,nu faci decat sa incarci inutil acest forum!!!Ignora-ma,nu am nevoie de atentia ta,imi repugna atata timp cat esti nemanierat!!!Nu am sa ma schimb pentru tine sau altcineva,daca postez ceva anume,o fac total in cunostinta de cauza,nu trebuie sa cer permisiunea ta!!!Nu te intereseaza cine sunt si nu trebuie sa fii preocupat de activitatea mea,este suficient ca stiu ,eu,cine esti si ce hram porti!!!Multumesc!
|
||
|
MissRainbow Postat pe 9 Iulie 2012 21:52 |
||
De la: MissRainbow, la data 2012-07-09 21:52:21De la: kudika_11379, la data 2012-07-09 21:37:32nu ti mai asuma nimik,,nu mai face pe doctorul,,nu mai face medicii incompetenti,,inceteaza sa te prostesti,,daca vrei sa i zici unei fufe c cva si ai cva cunostinte despre zi ca nu esti medic in primul rand si trimite o la medic ,,dar ca tu din cunostintele tale sti ca se face si se drege asa,insa e egal cu zero,,trimite o la medic fetito,,nu mai face tu pe medicu,si nu mai face medicii incompetenti asta nu se poate! madogul e un om foarte bun si spiritual care daca nu ar fi ar trebui sa joc eu rolul lui! hramuri purtam cu totii mai mari sau mai mici
|
||
|
picard-jean-luc Postat pe 9 Iulie 2012 21:59 |
||
De la: MissRainbow, la data 2012-07-09 21:45:29De la: kudika_10951, la data 2012-07-09 21:42:31am zis ca toata lumea care ne dispretuieste, nu ca toata lumea pe care o dispretuiesti tu fiind un forum de discutii noi ne mai permitem sa si discutam , nu numai sa epatam sau sa monologam singuri poate imi spune cineva de greselile mele gramaticale si de sintaxa ca sterg pe jos cu el!
|
||
|
picard-jean-luc Postat pe 9 Iulie 2012 22:01 |
||
on topic...fac ochi...si beau cafeaua...
|
||
|
eu_ovidiu Postat pe 9 Iulie 2012 22:36 |
||
Doamnelor si domnilor,acestea fiind spuse,ma retrag la ceas de odihna,binemeritata spun eu!!! Sa dea Domnul sa aveti parte de o noapte magica,linistita,dar plina de dragoste,,sa va odihniti trupurile la ceas de inchinaciune si sufletele sa vi le ostoiti in cant de ingeri!!!Pacea fie cu voi toti,,fiti mai intelepti cu vorba si mai cugetati cu faptele voastre!Odihna binemeritata sa aveti in cuibul trairilor voastre!!Noapte buna tuturor!!! Rainbow
|
||
|
MissRainbow Postat pe 9 Iulie 2012 22:47 |
||
noapte...noapte...Rainbow...
|
||
|
eu_ovidiu Postat pe 9 Iulie 2012 22:55 |
||
Multor oameni le place sa predice ,,Iubeste-ti aproapele''. In dorinta de a-i tine pe ceilalti sub control, omit cu buna stiinta sfarsitul preceptului ,,...ca pe tine insuti !''. Numai cel ce isi este siesi cel mai bun prieten poate fi si prietenul altor oameni. Am invatat ca singurul om care se poate numi prieten este cel care nu pune nici o conditie , nici asupra lui insusi,nici asupra altora.
|
||
|
GHEISA_ Postat pe 9 Iulie 2012 23:05 |
||
ce bine ca...nu`s aproape....de nimeni...
|
||
|
eu_ovidiu Postat pe 9 Iulie 2012 23:11 |
||
De la: eu_ovidiu, la data 2012-07-09 23:11:53ce bine ca...nu`s aproape....de nimeni... ..... Ia priveste peste umar, ma vezi ??!!
|
||
|
GHEISA_ Postat pe 9 Iulie 2012 23:13 |
||
huhhhhhhhhh!!!!!!! ....de la tine simteam fierbinteala aia?
|
||
|
eu_ovidiu Postat pe 9 Iulie 2012 23:16 |
||
De la: eu_ovidiu, la data 2012-07-09 23:16:38huhhhhhhhhh!!!!!!! Intradevar, daca mai dureaza mult canicula asta , o sa scot flacari de nari Pe aici, si la ora 23,00 este tot cald, racoarea noptii e doar o vorba de poveste
|
||
|
GHEISA_ Postat pe 9 Iulie 2012 23:21 |
||
|
asa e...ca si p`aci...e la fel...noroc ca...is la servici...si...e placut aici...altfel...de la dushuri...mi-am modificat PH-ul...se pare ca...simt usturime la piele...cu toate ca folosesc gelul de dush...pt hidratare.. si...ceva...de lucru...acu`... Virgula.... În cadrul unui experiment, un grup de 50 de oameni, format, în mod egal, din femei si bãrbați, a primit un text si însãrcinarea de a pune, în acel text, o virgulã. Iatã textul : "Dacã bãrbatul ar cunoaște valoarea pe care o are femeia ar merge în patru labe ." Toate femeile au pus virgula dupã cuvântul "femeia". Toți bãrbații au pus virgula dupã cuvântul "are". |
||
|
eu_ovidiu Postat pe 9 Iulie 2012 23:25 |
||
....puterea unei virgule.....
|
||
|
GHEISA_ Postat pe 9 Iulie 2012 23:36 |
||
De la: GHEISA_, la data 2012-07-09 23:36:41 da...iote asa-i lumea asta...in care traim... si...cu putina atentie...se schimba radical...sensu`...
|
||
|
eu_ovidiu Postat pe 9 Iulie 2012 23:41 |
||
|
mno`...iote...cum shade treaba cu fumeile... "Într-o zi soþul vine de la serviciu ºi nu poate bãga maºina în garaj deoarece pe aleea spre garaj erau trântite bicicletele copiilor. Dã sã bage bicicletele în garaj ºi gãseºte jeep-ul soþiei deschis ºi câinele plin de noroi întins pe bancheta din spate. Nedumerit, intrã în curtea interioarã unde vede copiii într-o baltã de noroi, piscina ºi ea murdarã, copiii se stropeau cu furtunul. Îngrijorat, intrã în bucãtãrie nu fãrã a observa cã geamul de la uºã era plin cu pãlmuþe de ciocolatã, clanþa îmbrãcatã în felii de ºuncã ºi gaura cheii înfundatã cu un cârnat. În bucãtãrie curgea apa, frigiderul era deschis ºi conþinutul lui vãrsat pe podea, farfurii ºi pahare murdare peste tot. Pe masã o baltã de suc , muºtele roiau pe masã. Pe jos nu se putea cãlca altfel, decât pe mâncarea cãþelului sau în conþinutul borcanelor de murãturi. Panicat ºi alb la faþã, începe sã îºi caute soþia prin toatã casa. Era un vacarm de nedescris - televizorul ºi computerul erau date la maximum. Intrã în baie unde prosoapele pluteau pe podea într-o baltã de apã ºi sulurile de hârtie igienicã erau derulate prin cuier, prin cadã ºi pe mânerul de la uºã. În sfârºit îºi gãseºte soþia în ultimul dormitor relaxatã cu o mascã pe faþã, bigudiuri în pãr. Citea o revistã ºi asculta muzicã cu cãºtile pe urechi. Cu un ultim efort, o întreabã ce s-a întâmplat. Ea îi rãspunde: - Îþi aduci aminte când te întorceai acasã ºi mã întrebai ce am fãcut toatã ziua? Ei bine… azi n-am fãcut nimic! " |
||
|
eu_ovidiu Postat pe 9 Iulie 2012 23:50 |
||
Buna dimineata tuturor si bine va-ti retrezit la viata intr-o frumoasa dimineata. Cfeaua este gata sa va dea putere si energia de care aveti nevoie O zi minunata si excelenta va doresc cu zambetul pe buze si in priviri Va trimit pupici cu sacu pt cine accepta si le doresc !!!
|
||
|
Titanika Postat pe 10 Iulie 2012 07:53 |
||
Offfffff,a trecut noaptea caniculara,si incepem inca o zi dogoritoare!!! Buna dimineata,doamnelor si domnilor!!!!! Nu v-ati trezit pana la aceasta ora??????? Hopa sus,fetelor si baietilor,haideti ,sa intampinam ,aceasta zi cu zambetele pe buze si cu chipurile senine!!!, O zi la superlativ sa va deschida inimile si sa va sporeasca buna dispozitie!!! Sa lasam, cu totii ,rautatile si sa ne vedem de treburile noastre,nu folosesc nimanui tristetea si ingandurarile!!! Sa faceti din fiecare gand si fapta,prinos de bucurie!! O zi binecuvantata de Domnul sa aveti cu totii!!! Fac o mica pauza de la treaba,,,v-am salutat,acum,imi voi bea cafeluta ,dupa care,,voi merge mai departe cu sarcinile de serviciu!!! Dragii mei,doamne si domni,daca puteti spune ca iubiti fara sa raniti semenii,faceti-o,caci aceasta va este menirea!!!Pace voua si lumii intregi!!! Toate cele bune,tuturor,in numele iubirii!!
|
||
|
MissRainbow Postat pe 10 Iulie 2012 07:54 |
||
De la: GHEISA_, la data 2012-07-09 23:21:54sper sa te topesti in vara astaDe la: eu_ovidiu, la data 2012-07-09 23:16:38huhhhhhhhhh!!!!!!!
|
||
|
kudika_11648 Postat pe 10 Iulie 2012 07:56 |
||
Oooo,buna dimineata,draga mea,,o zi cu bucurii si la tine!!!! Eu accept pupicii tai ,caci sunt o pupacioasaaaaaaaaa,mai,mai!!!! Facem schimb de cafeluta,a mea este cu frisca!!!!???????? Sanatate si putere de munca iti doresc,Titanika!!!!! Salutari celor de acasa!!!!
|
||
|
MissRainbow Postat pe 10 Iulie 2012 07:58 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| fazan in limba rromanes | 1 | De la: mandache 4 Decembrie 2010 19:02 |
| Donez pui de pisica | 4 | De la: geo_reincarcat_iara 3 Octombrie 2010 10:40 |
| electrostimulator quelle | 3 | De la: yumalai 20 Iunie 2009 06:18 |
|
|
||
| Heidi,pisicuta gri tigrat cu alb,2 luni | 1 | De la: ralsera 4 August 2010 19:09 |
| PT> CONSTANTENI!!!! Care stie ce se construieste pe Ferdinand ??? | 1 | De la: y0ana 22 August 2008 13:06 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.