Setari Cookie-uri

Ce faci in acest moment!?

De la: Boris_the_Blade, la data 2013-03-03 12:27:58da ce-i aia , musaca ..cu capsuni ?

Budinca de cozonac cu capsuni. Am scris titlul.
Buna Blade
Rotty_
Postat pe 3 Martie 2013 12:29
De la: Rotty_, la data 2013-03-03 12:21:54 Cred ca merge si cu alte fructe....

Gata,ti-am "fotografiat-o",o voi face cu prima ocazie!!!!Multumesc,arata bine,este apetisanta!!!! Si nu este dificil de preparat,dupa cum citesc in reteta!!!!
kudika_15804
Postat pe 3 Martie 2013 12:30
buna , buna

am vazut bre , eram ironic
arata naspa ..nu ma incanta deloc !

capsunele merg pe o tarta cu crema de vanilie , de branza dulce , cheease cake ...ceva fresh ! in niciun caz cu ..cozonac ,

ma rog , am vazut si pizza cu sarmale ...
Cotoiu_ucigas
Postat pe 3 Martie 2013 12:33
De la: Boris_the_Blade, la data 2013-03-03 12:27:58da ce-i aia , musaca ..cu capsuni ?

De ce intrebi,iti place??????
kudika_15804
Postat pe 3 Martie 2013 12:33
si mai le bagi si la cuptor (capsunele ) ..pacat de ele
Cotoiu_ucigas
Postat pe 3 Martie 2013 12:34
Tu cumpara portie dubla...Juma pui pe budinca si juma mananci asa crude...
Rotty_
Postat pe 3 Martie 2013 12:58
De la: kudika_15804, la data 2013-03-03 12:30:26
De la: Rotty_, la data 2013-03-03 12:21:54 Cred ca merge si cu alte fructe....

Gata,ti-am "fotografiat-o",o voi face cu prima ocazie!!!!Multumesc,arata bine,este apetisanta!!!! Si nu este dificil de preparat,dupa cum citesc in reteta!!!!

Si pe mine ma tenteaza sa incerc
Rotty_
Postat pe 3 Martie 2013 12:58
Putina relaxare nu strica .....

http://3.bp.blogspot.com/_PiMRinPGIX8/SwHcezx0_jI/AAAAAAAABG4/p2tN8X30tlc/s1600/poze+cu+caini+8.jpg

Leneveala de Duminica
Rotty_
Postat pe 3 Martie 2013 13:25
mi s-a stricat expresoru de cafea dezastruuuuuuuu
ceea ce nu va doresc si voua
helou
Ame_li
Postat pe 3 Martie 2013 14:09
O dupa amiaza frumoasa tuturor!!!!!

Fetelor,Rotty,Amely-co,va salut in mod special!!!!!!!!!

on--Imi fac siesta ascultand...

http://www.youtube.com/watch?v=X7LU140wxcw
APPASSIONATA-SECRET GARDEN
kudika_15804
Postat pe 3 Martie 2013 14:52
buna ziua dragi colegi si iubite femei,si la multi ani si fie ca fiecare petala de la fiecare floare si raza de prima vara sa va cuprinda sa va aline si sa va infloreasca frumusetea sufletele inimile si iubirea voastra iubite femei.va sarut prin fiecare raza de soare prin fiecare parfum a fiecarei petale de floare si va respect .si toata inima si sufletul meu sa va ocroteasca
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GxO734foOAo
bleyd_nyght
Postat pe 3 Martie 2013 15:46
De la: bleyd_nyght, la data 2013-03-03 15:46:40buna ziua dragi colegi si iubite femei,si la multi ani si fie ca fiecare petala de la fiecare floare si raza de prima vara sa va cuprinda sa va aline si sa va infloreasca frumusetea sufletele inimile si iubirea voastra iubite femei.va sarut prin fiecare raza de soare prin fiecare parfum a fiecarei petale de floare si va respect .si toata inima si sufletul meu sa va ocroteasca

Bine ai venit,Bleyd si multumesc frumos pentru toate cuvintele frumoase,adresate noua,femeilor!!!! Si pentru tine,,o Primavara frumoasa,plina de iubire si savoare,alaturi de urarile mele de sanatate si putere de munca!!Sa fii iubit asemenea acestei Primaveri!!!!!
kudika_15804
Postat pe 3 Martie 2013 15:51
De la: kudika_15804, la data 2013-03-03 15:51:32
De la: bleyd_nyght, la data 2013-03-03 15:46:40buna ziua dragi colegi si iubite femei,si la multi ani si fie ca fiecare petala de la fiecare floare si raza de prima vara sa va cuprinda sa va aline si sa va infloreasca frumusetea sufletele inimile si iubirea voastra iubite femei.va sarut prin fiecare raza de soare prin fiecare parfum a fiecarei petale de floare si va respect .si toata inima si sufletul meu sa va ocroteasca

Bine ai venit,Bleyd si multumesc frumos pentru toate cuvintele frumoase,adresate noua,femeilor!!!! Si pentru tine,,o Primavara frumoasa,plina de iubire si savoare,alaturi de urarile mele de sanatate si putere de munca!!Sa fii iubit asemenea acestei Primaveri!!!!!

cred consider si simt din toata fiinta inima si sufletul meu ca le meritati ,indeplin ,si cu respect ,si cu toata puterea dragostei a pasiuni a naturi si universului

si eu it-i multumesc din inima iubita femeie mama si bunica si it-i sarut mina cea dulce si harnicuta si care cu truda a crescut educat copii nepoti si intretinut familia ce cu bucurie te mindresti si te bucuri azi
bleyd_nyght
Postat pe 3 Martie 2013 16:00
De la: bleyd_nyght, la data 2013-03-03 16:00:16[quote name=cred consider si simt din toata fiinta inima si sufletul meu ca le meritati ,indeplin ,si cu respect ,si cu toata puterea dragostei a pasiuni a naturi si universului

si eu it-i multumesc din inima iubita femeie mama si bunica si it-i sarut mina cea dulce si harnicuta si care cu truda a crescut educat copii nepoti si intretinut familia ce cu bucurie te mindresti si te bucuri azi

Cred ca esti singurul barbat,care a intrat pe forum si ne-a adresat astfel de urari,cu ocazia Martisorului ,ce a vestit anotimpul renasterii vietii,multumesc!!!Felicitari!!! In ceea ce privesc urarile personale,apreciez politetea si manierele tale,multumesc!!!
kudika_15804
Postat pe 3 Martie 2013 16:17
"Eu iti voi arata un filtru de iubire fara potiune, fara ierburi, fara vreun descintec magic. Daca vrei sa fii iubit, iubeste". Caci provoca o mare placere nu numai obijnuinta unei prietenie vechi si sigure, ci si inceputul si intemeierea uneia noi."(Hecaton)

https://www.youtube.com/watch?v=W1l5eNOlOYY

BZN
kudika_15804
Postat pe 3 Martie 2013 17:13
De la: kudika_15804, la data 2013-03-03 17:13:46"Eu iti voi arata un filtru de iubire fara potiune, fara ierburi, fara vreun descintec magic. Daca vrei sa fii iubit, iubeste". Caci provoca o mare placere nu numai obijnuinta unei prietenie vechi si sigure, ci si inceputul si intemeierea uneia noi."(Hecaton)

https://www.youtube.com/watch?v=W1l5eNOlOYY

BZN

sunt mai mult dorit decit iubit cred scumpa mea

dar credema ca eu stiu sa iubesc mai profund si mai unic decit aproape orice fiinta ,dar pot sa urasc mai crud si mai dureros ca orice fiinta
bleyd_nyght
Postat pe 3 Martie 2013 18:03
De la: bleyd_nyght, la data 2013-03-03 18:03:20[quote name=sunt mai mult dorit decit iubit cred scumpa mea

dar credema ca eu stiu sa iubesc mai profund si mai unic decit aproape orice fiinta ,dar pot sa urasc mai crud si mai dureros ca orice fiinta

Era un citat despre iubire si impartasirea ei!!!!
Hm,esti extremist,bag seama!!!! Ai dreptate intr-un fel,,,de mult ori,nu iti poti infrange resentimentele,cu toate ca ,eu,ma declar o pacifista convinsa,nonviolenta,dar dreapta ,corecta in relatia cu oamenii!!!! Incearca sa atenuezi din taria sentimentelor controverse,caci nu iti va face bine!!!! Iubeste ura si cruzenia,iti vor deveni docile!!!!
kudika_15804
Postat pe 3 Martie 2013 18:18
De la: kudika_15804, la data 2013-03-03 18:18:28
De la: bleyd_nyght, la data 2013-03-03 18:03:20[quote name=sunt mai mult dorit decit iubit cred scumpa mea

Era un citat despre iubire si impartasirea ei!!!!
Hm,esti extremist,bag seama!!!! Ai dreptate intr-un fel,,,de mult ori,nu iti poti infrange resentimentele,cu toate ca ,eu,ma declar o pacifista convinsa,nonviolenta,dar dreapta ,corecta in relatia cu oamenii!!!! Incearca sa atenuezi din taria sentimentelor controverse,caci nu iti va face bine!!!! Iubeste ura si cruzenia,iti vor deveni docile!!!!

iubire cind am spus crud sio ura ma refer la cei ce merita asta nu pt cele ce merita iubire
bleyd_nyght
Postat pe 3 Martie 2013 18:30

prietene...
Fulg-de-nea
Postat pe 3 Martie 2013 18:35
De la: bleyd_nyght, la data 2013-03-03 18:30:43[quote name=iubire cind am spus crud sio ura ma refer la cei ce merita asta nu pt cele ce merita iubire

Merita multi,nu-i asa???? Fii iubitor cu femeia si transparent ,in relationare ,cu ceilalti oameni!!!!!Nu fi judecator,ci invata sa asculti si sa intelegi oamenii!!!!Esti un barbat hotarat,aceasta spune multe despre tine!!!!!
kudika_15804
Postat pe 3 Martie 2013 18:36
Helllooooooooo,

http://www.youtube.com/watch?v=QK8mJJJvaes

Ghicicummacheama
Postat pe 3 Martie 2013 18:42
De la: Ghicicummacheama, la data 2013-03-03 18:42:03Helllooooooooo,

Helloooooooooooooooo,buna seara,Ami!!! Ce faci,draga mea,cum ai petrecut aceasta zi de Duminica???eu am iesit ,la pranz,in parc,la plimbare,a fost excelent,chiar daca nu este foarte cald!!! O seara frumoasa iti doresc!!!!!
kudika_15804
Postat pe 3 Martie 2013 18:47
De la: kudika_15804, la data 2013-03-03 18:47:32
De la: Ghicicummacheama, la data 2013-03-03 18:42:03Helllooooooooo,

Helloooooooooooooooo,buna seara,Ami!!! Ce faci,draga mea,cum ai petrecut aceasta zi de Duminica???eu am iesit ,la pranz,in parc,la plimbare,a fost excelent,chiar daca nu este foarte cald!!! O seara frumoasa iti doresc!!!!!

Buna searaaaaaa!
Am fost si eu la plimbare azi, am trecut prin Parcul Moghioros, era pliiiin, apoi am fost la Plaza la o cafelutaaa
Apoi am ajuns acasa, am facut un gratar, ca barbatu-meu tre' sa tina dieta. Nu a avut incotro,decat sa miroase alea de la KFC din Plaza

In rest...noutati.....sora mea a cazut ieri din podul casei...s-au rupt scandurile, caci era podul vechi. A dus-o ambulanta indata, caci un cui mare i-a rupt pielea de pe cap cap 5 cm asa....
I-au facut CT la tot corpul, au zis doctorii ca a scapat prin minune fara rupturi, fara hemoragii interne fara nicio hemoragie craniara, doar aceea din cauza cuiului
Dar e bine acum, doar ca o doare pe ici colo de la zdruncinatura.
Ghicicummacheama
Postat pe 3 Martie 2013 18:53
va citez si ascult muzica....
http://www.youtube.com/watch?v=BJ-CmHZrKHU
Fulg-de-nea
Postat pe 3 Martie 2013 19:08
De la: Ghicicummacheama, la data 2013-03-03 18:53:31[quote name=Buna searaaaaaa!
Am fost si eu la plimbare azi, am trecut prin Parcul Moghioros, era pliiiin, apoi am fost la Plaza la o cafelutaaa
Apoi am ajuns acasa, am facut un gratar, ca barbatu-meu tre' sa tina dieta. Nu a avut incotro,decat sa miroase alea de la KFC din Plaza

In rest...noutati.....sora mea a cazut ieri din podul casei...s-au rupt scandurile, caci era podul vechi. A dus-o ambulanta indata, caci un cui mare i-a rupt pielea de pe cap cap 5 cm asa....
I-au facut CT la tot corpul, au zis doctorii ca a scapat prin minune fara rupturi, fara hemoragii interne fara nicio hemoragie craniara, doar aceea din cauza cuiului
Dar e bine acum, doar ca o doare pe ici colo de la zdruncinatura.

Ami,iarta-ma ca rad,dar modul tau de a descrie lucrurile produc amuzament,ai talent de narator,draga mea!!!!! Ce se intampla in familia ta,aud numai intamplari neplacute!!!!! Totusi,bine ca nu s-a intamplat ceva ,mai grav decat este in momentul de fata,slava domnului!!!!Offffff!!!!Aveti grija,dar imi place nota optimista,in care descrii evolutia lucrurilor!!Sanatate sorei tale!!!! Da,eu am fost in Herastrau,a fost superb,doua ore de plimbare mi-au incarcat bateriile pentru saptamana viitoare!!!!! Sa va fie de bine,si eu voi servi cina peste putin timp,tot gratar ,dar de vitel,am la masa de seara,cu salata verde!!!! Sa va fie de bine!!!!
kudika_15804
Postat pe 3 Martie 2013 19:11

Ce pot sa fac ? Daca nu-mi mentin optimismul, am sa o iau razna ..
In ultima perioada intr-una am avut probleme. Ca niciodata
Dar stai, ca nepotul meu de 14 ani va fi operat la brat cu fractura aceea veche de care am mai zis, pe 6 martie la Cluj.
Iar tata va fi operat de polip duodenal in mai.

Dar de unde, nu am eu niciun spirit de narator, sunt varza la asa ceva.... doar ca stiu sa fac haz de necaz, atunci cand nu e ceva grav. Si e mai bine asa decat sa-mi spun in gand lucruri negative, ca altfel ma duc la Obreja ............sau in cazul mai rau...sunt dusa la Obreja
Ghicicummacheama
Postat pe 3 Martie 2013 19:18
Scuze, tata in aprilie va fi operat.
Sa ai pofta buna la masa
Eu de maine vreau sa tin regim, o saptamana, caci multe porcarii am bagat in mine in ultima perioada
Ghicicummacheama
Postat pe 3 Martie 2013 19:19
De la: Ghicicummacheama, la data 2013-03-03 19:18:19
Ce pot sa fac ? Daca nu-mi mentin optimismul, am sa o iau razna ..
In ultima perioada intr-una am avut probleme. Ca niciodata
Dar stai, ca nepotul meu de 14 ani va fi operat la brat cu fractura aceea veche de care am mai zis, pe 6 martie la Cluj.
Iar tata va fi operat de polip duodenal in mai.

Dar de unde, nu am eu niciun spirit de narator, sunt varza la asa ceva.... doar ca stiu sa fac haz de necaz, atunci cand nu e ceva grav. Si e mai bine asa decat sa-mi spun in gand lucruri negative, ca altfel ma duc la Obreja ............sau in cazul mai rau...sunt dusa la Obreja

Iti inteleg suferinta,chiar dac aeste usor mascata de modul tau de a trata lucrurile,cu optimism si degajare,chiar daca este fortata!!!Ami,toate vor trece,cum,necum,aceasta este viata,toti avem si greutati,sa dea Domnul sa se rezolve totul in mod pozitiv!!!!In ceea ce-l priveste pe tatal tau,poti sta linistita ,interventia respectiva nu este periculoasa si nici aducatoare de efecte nedorite,consta in extirparea polipului,nu dureaza mult si perioada de recuperare nu este lunga ,ca timp vorbind!!!Insa,mare atentie,are predispozitie la asa ceva,trebuie monitorizat!!Iar nepotelul tau,,se va reface repede,caci este copil,ii urez refacere rapida dupa interventia chirurgicala!!!

Se stie ca gandirea si tonusul pozitiv nu sunt panaceu in vindecarea afectiunilor,dimpotriva,ajuta foarte mult in escaladarea problemelor si asigurarea unui climat potrivit familiei respective!!Asa sa fii tot timpul,glumeata si plina de viata!!!!
kudika_15804
Postat pe 3 Martie 2013 19:26
De la: Ghicicummacheama, la data 2013-03-03 19:19:44Scuze, tata in aprilie va fi operat.
Sa ai pofta buna la masa
Eu de maine vreau sa tin regim, o saptamana, caci multe porcarii am bagat in mine in ultima perioada

Multumesc!!! Nu am tinut niciodata regim,nu stiu ce inseamna restrictie la hrana zilnica,si de cand consum oua de prepelita,rad tot,nu iert nimic!!!!! Mi-a crescut apetitul ,dar tot nu ma ingras ,si imi doresc acest lucru,dar nu ma lasa metabolismul!!!! Succes in urmarea dietei,daca acesata iti doresti!!!!!
kudika_15804
Postat pe 3 Martie 2013 19:30
Da, stiu ca nu e o interventie grea si ca perioada de refacere e scurta, doar ca e tata si ma ingrijorez.
Nepotul meu, si el se va reface repede, doar ca aceasta operatie a intervenit in cea mai grea perioada pentru acest copil, care este clasa a 8-a si in loc sa se poata concentra la invatat pentru capacitate, el se streseaza pentru operatie.
Mai mult decat atat, pe 24 martie, noi reformatii, la varsta de 14 ani avem o acceptiune din partea bisericii, festivitate la care tututor copiilor de 14 ani le se vor pune intrebari religioase in biserica si li se face impartasanie, urmata de o masa festiva cu nasii, familia si cunostintele. Dupa cum vezi timpul e cam scurt, iar saracul copil va fi cu bratul bandajat la acest eveniment.
Imi pune intrebari, daca se va trezi dupa anestezie, daca doctorii gresesc ca si ei sunt oameni samd. Mi se rupe sufletul cand vad la ce se gandeste ...
Pentru el imi este frica de biopsie, caci pe el l-au banuit unii doctori de sarcoma.

Una alta dupa 20 merg la parintii mei si stau doua saptamani
Abia astept
Ghicicummacheama
Postat pe 3 Martie 2013 19:38

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Heroina - cel mai scurt drum spre moarte 18 De la: Mikidutsa 23 Octombrie 2011 11:11
un oras de locuit 14 De la: Lucia38 9 Iulie 2010 21:17
salut 1 De la: lolotek 26 Martie 2009 23:58
Ce ai face tu? 6 De la: blackladyrose 16 Noiembrie 2014 04:22
Poezii ºi creaþii proprii, divertisment în cafenea. 461 De la: kudika_978660 10 Martie 2015 16:47