Mai multe
http://www.youtube.com/watch?v=G2SyczxwWBE
|
||
|
kudika_933562 Postat pe 7 Septembrie 2013 22:16 |
||
|---|---|---|
|
Ascult muzica. Ce faceti, copilasi? |
||
|
BIMIBI Postat pe 7 Septembrie 2013 22:17 |
||
De la: _corina_, la data 2013-09-07 22:11:29De la: Titanika, la data 2013-09-07 21:15:56 Pup fata dulce somn dulce si usor!!!
|
||
|
|
||
|
Titanika Postat pe 7 Septembrie 2013 22:18 |
||
| http://www.youtube.com/watch?v=a5bot_Beyxs | ||
|
kudika_933562 Postat pe 7 Septembrie 2013 22:24 |
||
De la: _corina_, la data 2013-09-07 22:16:02De la: eu_ovidiu, la data 2013-09-07 21:22:55De la: _corina_, la data 2013-09-07 21:12:28 mai vreaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu |
||
|
eu_ovidiu Postat pe 7 Septembrie 2013 22:29 |
||
http://youtu.be/VK2Amr_V1Fg
|
||
|
criszoe Postat pe 7 Septembrie 2013 22:29 |
||
| http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=IeSBFZBk5Ag | ||
|
eu_ovidiu Postat pe 7 Septembrie 2013 22:41 |
||
|
Versuri "Laura Stoica - Mai frumoasa" Esti departe si ai asupra mea O putere imensa Ma trezesc zambind in fiecare zi Ce sansa ca te-am cunoscut Nu mai credeam in iubire de mult Vreau sa raman in lumea ta plina de iubire N-am mai fost indragostita asa nicicand Fericirea pe care-o primesc Doar cu tine vreau s-o traiesc Cu tine invat sa iubesc Tu ma vezi Mai frumoasa decat stiu eu Ma faci sa simt Ca sunt centrul lumii eu Si ma alinti, ma alinti, ma alinti Cu vorbe dulci Inima mea nu vrea s-o minti, Nu vrea s-o uiti. Vreau sa raman in lumea ta plina de iubire Sa ma trezes zambin in fiecare zi Fericirea pe care o primesc Doar cu tine vreau s-o traiesc Cu tine invat sa iubesc Tu ma vezi Mai frumoasa decat stiu eu Ma faci sa simt Ca sunt centrul lumii eu Si ma alinti, ma alinti, ma alinti Cu vorbe dulci Inima mea nu vrea s-o minti, Nu vrea s-o uiti. Uneori fara tine Drumul e greu As vrea sa fii cu mine, Cu mine mereu Fericirea pe care o primesc Doar cu tine vreau s-o traiesc Tu ma vezi Mai frumoasa decat stiu eu Ma faci sa simt Ca sunt centrul lumii eu Si ma alinti, ma alinti, ma alinti Cu vorbe dulci Inima mea nu vrea s-o minti, Nu vrea s-o uitï. |
||
|
criszoe Postat pe 7 Septembrie 2013 22:50 |
||
|
Ma uit la un film. Noapte buna sa aveti |
||
|
criszoe Postat pe 7 Septembrie 2013 23:40 |
||
De la: kudika_15804, la data 2013-09-07 09:01:42De la: Muse__, la data 2013-09-07 08:16:43dorm pe mine. poate daca erai de gen masculin, asa... :D nu ma incalzesti cu nimic omg, numai prostii zic
|
||
|
Muse__ Postat pe 8 Septembrie 2013 01:43 |
||
De la: Titanika, la data 2013-09-07 22:18:21De la: _corina_, la data 2013-09-07 22:11:29De la: Titanika, la data 2013-09-07 21:15:56 Sa stii ca am avut parte... pupii tau duuulce, chiar mi-a purtat noroc, ca totul sa fie conform asteptarilor... iti doresc o duminica relaxanta, profita de fiecare clipa de fericire si cauta frumosul si iubirea in tot ce te inconjoara!! Ovi, inca nu am facut bubitza... asa ca mai putem inghesui un pupik dulce asa... inainte de somnik.
|
||
|
_MySelf_ Postat pe 8 Septembrie 2013 05:18 |
||
La mulți ani, tuturor celor care va sarbatoriți ziua numelui!!! Va doresc sa aveți mereu inimile pline de pace si de iubire, sa aveți oameni buni alaturi, toate visurile sa se mplineasca si sa aveți toata iubirea de care depind sufletele voastre!!! Sarbatoarea este o stare de spirit, care ne ndeamna sa fim buni, frumoși si iubitori, iar n sufletele frumoase si bune este o continua stare de sarbatoare, iubind, iertand si daruind!!! O dimineata si o zi fericita voua si celor dragi pe care i sarbatoriti!!!
|
||
|
_MySelf_ Postat pe 8 Septembrie 2013 05:33 |
||
buna si dimineata
|
||
|
Muse__ Postat pe 8 Septembrie 2013 08:25 |
||
De la: Muse__, la data 2013-09-08 08:25:08buna si dimineata buna dimineata. citesc poezii de fitze |
||
|
paradoxion_tertz Postat pe 8 Septembrie 2013 08:49 |
||
De la: _corina_, la data 2013-09-08 05:33:27La mulți ani, tuturor celor care va sarbatoriți ziua numelui!!! La muuuulti ani si din partea mea tuturor care-si serbeaza azi ziua onomastica sau de nastere!!!Binecuvantata sa va fie viata si priviti optimisti in viitor!!!
|
||
|
Titanika Postat pe 8 Septembrie 2013 10:33 |
||
Buna dimineata tuturor si "La multi ani" sarbatoritilor de astazi!! http://www.youtube.com/watch?v=GkxAoJone8s |
||
|
kudika_15804 Postat pe 8 Septembrie 2013 10:37 |
||
De la: kudika_15804, la data 2013-09-08 10:37:35 Neatza si mult soare!
|
||
|
criszoe Postat pe 8 Septembrie 2013 10:41 |
||
|
Pap un mar. Ziua buna sa aveti!
|
||
|
criszoe Postat pe 8 Septembrie 2013 10:42 |
||
| http://fs68.trilulilu.ro/imgs/llly39/buna-dimineata-cu-soare-n-suflet-si-n-priviri_c51784515332aa.jpg | ||
|
criszoe Postat pe 8 Septembrie 2013 10:47 |
||
|
"Hi-Q - Buna dimineata" Timpul s`a oprit E`o nebunie cum ne`am intalnit... Ce frumoase sunt toate iubirile la inceput... Prima noapte a trecut, Nu vreau sa pierd nici un minut... Ia`ma`n brate sa simt dragostea... Soarele va rasari, Ne bucuram ca doi copii... Iar eu stiu ca de azi sunt a ta. Buna dimineata, te iubesc ! Zi de zi de tine ma indragostesc Buna dimineata iti soptesc, In fiecare zi tot mai mult te iubesc... Te sarut incet, Si mult prea repede clipele trec... Iar daca visez, Jur ca nu vreau, nu vreau sa ma trezesc... Prima noapte a trecut, Nu vreau sa pierd nici un minut... Spune`mi iar ca nu vei pleca... Soarele va rasari, Ne bucuram ca doi copii... Iar eu stiu ca de azi sunt a ta. Buna dimineata, te iubesc ! Zi de zi de tine ma indragostesc Buna dimineata iti soptesc, In fiecare zi tot mai mult te iubesc... Buna dimineata, te iubesc ! Zi de zi de tine ma indragostesc Buna dimineata iti soptesc, In fiecare zi tot mai mult te iubesc... Iar daca visez, Jur ca nu vreau, nu vreau sa ma trezesc... Buna dimineata, te iubesc ! Zi de zi de tine ma indragostesc Buna dimineata iti soptesc, In fiecare zi tot mai mult te iubesc... Buna dimineata, te iubesc ! Zi de zi de tine ma indragostesc Buna dimineata iti soptesc, In fiecare zi totmai mult te ïubesc... |
||
|
criszoe Postat pe 8 Septembrie 2013 10:49 |
||
|
De actualitate: Trei unguri pe o terasa in Centrul Vechi: -Ioi, adus la noi 3 Coca Cola Light? -Nu avem Light, dar va putem da 3 ZERO |
||
|
criszoe Postat pe 8 Septembrie 2013 10:54 |
||
|
Merge sotia cu sotul in SUA ,se cazeaza intr-un hotel ,la un moment dat ,sotia vede un soarece in camera ,speriata urla si ii zice sotului :suna repede la receptie ca tu stii mai bine engleza si zile ca la noi in camera este un soarece . Sotul :Hello! Receptia : Hello Do you know Tom & Gerry ? Yes Jerry is here! |
||
|
criszoe Postat pe 8 Septembrie 2013 10:55 |
||
http://youtu.be/lYsPGUaa6Mc
|
||
|
criszoe Postat pe 8 Septembrie 2013 10:57 |
||
|
DEZLEGARE LA SEX DIN PUNCT DE VEDERE RELIGIOS Duminica Nu se face sex. n majoritatea culturilor i religiilor duminica este considerat prima zi a sptmnii, naterea Domnului, ziua n care a nviat Iisus, Sabat. Ziu considerat de odihn, relaxare i rugciune. Luni Nu se face sex. Prima zi a sptmnii moderne este de fapt a doua zi, denumit i deutera, a doua zi de cnd a nviat Isus. Considerat tot srbtoare. Pop...ar nu e bine s dai din cas, s mprumui bani, s lucrezi n afara caseipentru astea ai timp destul n celelalte zile. Mari Nu se face sex. Zi aductoare de ghinion i nenorociri n cele trei ceasurins cum nimeni nu tie n care parte a zilei sunt cele trei ceasuri (ore) se st cu smerenie toat ziua. Miercuri Nu se face sex. Ziu de cin i rugciune de la mijlocul sptmnii. Aproape toate religiile o recomand ca zi de abstinen n plcerile lumeti, culinare etc Joi Se face sex. Observaie, doar n cazul n care nu este o alt srbtoare n aceast zi. Vineri Nu se face sex. E sfnta Vineri, srbtoare i cinstire a sfinilor. Post negru clar. Smbta Nu se face sex. Ultima zi din sptmn este considerat ziua morilor, zi n care se cinstesc cei plecai la cele sfinte. Pe deasupra, aceast zi este sora geamn a zilei de mari aductoare de ghinion. i s-a terminat sptmna. Corelnd ziua de Joi singura zi n care se poate face sex cu calendarul pe 2011, o s observm c n acest an un romn credincios nu o s fac sex de mai mult de 21 ori tot anul!!! pentru c: - 4 joi sunt cu cruce roie n calendar - 10 joi sunt cu cruce neagr n calendar - 17 joi sunt n diferite posturi - iar 21 zile sunt libere la sex. P.S.: Sexul se face doar pentru procreere, nu pentru plcere i desfru, DA!!!??? |
||
|
criszoe Postat pe 8 Septembrie 2013 10:58 |
||
|
Un barbat se uita la tv si se trezeste cu o tigaie in cap de la sotie: -Asta pentru ce este,draga? -Ce e cu numele Laura, scris pe biletu ala? -A,e numele unui cal pe care am pariat la cursele de cai! Sotia pleaca linistita..... A doua zi ,barbatu se trezeste cu o tigaie si mai zdravana in cap. -Asta pentru ce mai e, draga? -Te-a sunat calul!
|
||
|
criszoe Postat pe 8 Septembrie 2013 11:00 |
||
| ma uit la luna | ||
|
paradoxion_tertz Postat pe 8 Septembrie 2013 11:47 |
||
![]() Bravo
|
||
|
criszoe Postat pe 8 Septembrie 2013 11:53 |
||
Cris, oare azi nu e joi ???
|
||
|
GHEISA_ Postat pe 8 Septembrie 2013 11:58 |
||
De la: GHEISA_, la data 2013-09-08 11:58:04Cris, oare azi nu e joi ??? Nu stiu de astea
|
||
|
criszoe Postat pe 8 Septembrie 2013 12:00 |
||
Pentru siteul asta sunt o pacoste!!! Adio!!! |
||
|
BIMIBI Postat pe 8 Septembrie 2013 19:55 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Unsubscribe | 2 | De la: OanaTrifu 9 Iunie 2008 09:38 |
| Intrati si faceti o fapta buna!!! | 30 | De la: elenna_39 30 Septembrie 2011 22:49 |
| si ... | 20 | De la: pysyca 14 August 2008 16:07 |
|
|
||
| Un subiect poate "off site"? | 4 | De la: cantafabule 13 Septembrie 2009 16:05 |
| Cine e Kudika? | 26 | De la: anka77 22 Februarie 2009 23:57 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.