Setari Cookie-uri

Ce faci in acest moment!?

o noapte frumoasa tuturor...

https://www.youtube.com/watch?v=SMwIjFuIGo4
eu_ovidiu
Postat pe 8 Aprilie 2014 23:20
BUNA DIMINEATA , E o zi frumoasa bucurati-va de ea ca se raceste timpul! Am facut cafea si am si doua sandwiciuri generoase cu de toate le impart cu voi daca v-ati trezit !http://www.youtube.com/watch?v=FiBHXgB5hIo
kudika_956659
Postat pe 9 Aprilie 2014 09:18

Un grup de psihologi italieni au intreabat mai multi copii cu varste cuprinse intre 4 si 8 ani: „Ce inseamna iubirea?”

1. Iubirea e atunci cand iesi in oras sa mananci si oferi o punga de cartofi prajiti cuiva, fara sa astepti ca altcineva sa iti dea tie. (Gianluca, 6 ani)2. Cand bunica avea artitra si nu putea sa isi dea cu lac de unghii, bunicul ii dadea el, chiar daca si el are artitra. Aceasta este iubirea. (Rebecca, 6 ani)

3. Iubirea este atunci cand fata isi da cu parfum, baiatul cu aftershave si apoi ies impreuna si se miros. (Martina, 5 ani)

4. Iubirea este primul lucru pe care il simti atunci cand vin rautatile. (Carlo, 5 ani)

5. Iubirea este atunci cand cineva iti face rau, iar tu esti foarte suparat, dar nu tipi ca sa nu il faci sa planga. (Susanna, 5 ani)

6. Iubirea e acel lucru care ne face sa zambim cand suntem obositi. (Tommaso

7.Iubirea este atunci cand mama ii da lui tata, cea mai buna bucatica de pui. (Elena, 5 ani)

8.Iubirea este cand mama ii face cafea lui tata si o gusta inainte, ca sa se asigure ca este buna. (Daniele, 7 ani)
9. Iubirea este cand cainele meu ma linge pe fata, chiar daca l-am lasat singur toata ziua. (Anna Maria, 4 ani)

10. Nu trebuie sa spui Te iubesc daca nu e adevarat. Dar daca este adevarat trebuie sa o spui des. Oamenii uita. (Jessica, 8 ani)

11. Daca vrei sa iubesti, trebuie sa incepi cu un amic pe care nu il suferi. (Michele, 6 ani)

12. Iubirea este atunci cand un domn batran si o doamna batrana sunt inca prieteni, chiar daca se cunosc bine. (Tommaso, 6 ani)

13. Cand cineva ne iubeste, modul in care ne rosteste numele, este divers. (Luca, 4ani
kudika_956659
Postat pe 9 Aprilie 2014 09:21
Dorul este un sentiment greu de definit. El nu e numai gândirea cu plãcere la fiinþa iubitã, dar depãrtatã; nu e numai simþirea unei necesitãþi de a fi cu ea; nu e nici numai transfigurarea chipului ei, datoritã distanþei ºi trebuinþei de ea. Ci în dor e prezentã într-un fel propriu ºi într-un grad foarte intens o duioºie, un sentiment indescriptibil, în care inima se topeºte de dragul fiinþei iubite.

Dorul e apropiat de tandreþe, dar are un caracter mai spiritual decât aceasta. În dor, omul este cu totul la cel pe care-l iubeºte. Este cu înþelegerea adâncã în acela, dar, în acelaºi timp, în dor se cunoaºte omul pe sine însuºi, cum nu se cunoaºte în afara dorului.
Dorul este înfãþiºat adeseori ca aflându-se lângã persoana iubitã; prin dor, cel iubit exercitã o atracþie de la distanþã asupra celui ce-l doreºte.

Dorul vine de la persoana doritã la cel ce o doreºte ºi îl duce pe acesta cu un gând persistent, penetrant ºi afectiv la aceea. Cel ce doreºte nu se mulþumeºte cu preocuparea de interesele sale, nu dã atenþie importantã la nimic în jurul sãu sau le vede pe toate sub un val de tristeþe, pentru cã nu mai vede decât pe cel ce e totuºi la distanþã ºi care sigur ar putea da luminã celor din jurul sãu.

Dorul descoperã taina negrãitã a persoanei dorite. Dorul e o tensiune a fiinþei tale, spre cel dorit. E sensibilitatea potenþatã faþã de forþa atractivã a altei persoane, faþã de cãldura ei, care te scoate din atmosfera de gheaþã a singurãtãþii, în dor te descoperi fãrã sã te realizezi. În el, aºtepþi prezenþa persoanei dorite ca sã te realizezi.

Dorul te cheamã lângã ea. Prin dor trãieºti necesitatea ca comuniunea de mai înainte sã se actualizeze din nou, în mod deplin, prin prezenþa persoanei dorite lângã tine. Simþi necesitatea sã ai cãldura ei lângã tine ºi nu numai de la distanþã, ca o dovadã sau ca un semn vãzut al iubirii ei. În dor te duci cu gândul ºi cu simþirea lângã persoana iubitã. Dar, în acelaºi timp, în dor manifeºti trebuinþa ca sã te duci în carne ºi oase la ea ºi ea sã vinã la tine în carne ºi oase.

În dor, o persoanã trãieºte valoarea eternã a persoanei iubite. Ea e departe, dar n-a încetat sã existe cu totul.

Pr. Dumitru Stãniloae

emaemanuella11
Postat pe 9 Aprilie 2014 14:59
sara buna oameni buni!!!

http://www.trilulilu.ro/music-collection-violin-2
eu_ovidiu
Postat pe 9 Aprilie 2014 18:20
De la: kudika_956659, la data 2014-04-09 09:21:47
Un grup de psihologi italieni au intreabat mai multi copii cu varste cuprinse intre 4 si 8 ani: „Ce inseamna iubirea?”

1. Iubirea e atunci cand iesi in oras sa mananci si oferi o punga de cartofi prajiti cuiva, fara sa astepti ca altcineva sa iti dea tie. (Gianluca, 6 ani)2. Cand bunica avea artitra si nu putea sa isi dea cu lac de unghii, bunicul ii dadea el, chiar daca si el are artitra. Aceasta este iubirea. (Rebecca, 6 ani)

3. Iubirea este atunci cand fata isi da cu parfum, baiatul cu aftershave si apoi ies impreuna si se miros. (Martina, 5 ani)

4. Iubirea este primul lucru pe care il simti atunci cand vin rautatile. (Carlo, 5 ani)

5. Iubirea este atunci cand cineva iti face rau, iar tu esti foarte suparat, dar nu tipi ca sa nu il faci sa planga. (Susanna, 5 ani)

6. Iubirea e acel lucru care ne face sa zambim cand suntem obositi. (Tommaso

7.Iubirea este atunci cand mama ii da lui tata, cea mai buna bucatica de pui. (Elena, 5 ani)

8.Iubirea este cand mama ii face cafea lui tata si o gusta inainte, ca sa se asigure ca este buna. (Daniele, 7 ani)
9. Iubirea este cand cainele meu ma linge pe fata, chiar daca l-am lasat singur toata ziua. (Anna Maria, 4 ani)

10. Nu trebuie sa spui Te iubesc daca nu e adevarat. Dar daca este adevarat trebuie sa o spui des. Oamenii uita. (Jessica, 8 ani)

11. Daca vrei sa iubesti, trebuie sa incepi cu un amic pe care nu il suferi. (Michele, 6 ani)

12. Iubirea este atunci cand un domn batran si o doamna batrana sunt inca prieteni, chiar daca se cunosc bine. (Tommaso, 6 ani)

13. Cand cineva ne iubeste, modul in care ne rosteste numele, este divers. (Luca, 4ani

Ce draguutttt copii mereu spun adevarul
Seara faina tuturor
MaddeLinne
Postat pe 9 Aprilie 2014 19:17
De la: emaemanuella11, la data 2014-04-09 14:59:55Dorul este un sentiment greu de definit. El nu e numai gândirea cu plãcere la fiinþa iubitã, dar depãrtatã; nu e numai simþirea unei necesitãþi de a fi cu ea; nu e nici numai transfigurarea chipului ei, datoritã distanþei ºi trebuinþei de ea. Ci în dor e prezentã într-un fel propriu ºi într-un grad foarte intens o duioºie, un sentiment indescriptibil, în care inima se topeºte de dragul fiinþei iubite.

Dorul e apropiat de tandreþe, dar are un caracter mai spiritual decât aceasta. În dor, omul este cu totul la cel pe care-l iubeºte. Este cu înþelegerea adâncã în acela, dar, în acelaºi timp, în dor se cunoaºte omul pe sine însuºi, cum nu se cunoaºte în afara dorului.
Dorul este înfãþiºat adeseori ca aflându-se lângã persoana iubitã; prin dor, cel iubit exercitã o atracþie de la distanþã asupra celui ce-l doreºte.

Dorul vine de la persoana doritã la cel ce o doreºte ºi îl duce pe acesta cu un gând persistent, penetrant ºi afectiv la aceea. Cel ce doreºte nu se mulþumeºte cu preocuparea de interesele sale, nu dã atenþie importantã la nimic în jurul sãu sau le vede pe toate sub un val de tristeþe, pentru cã nu mai vede decât pe cel ce e totuºi la distanþã ºi care sigur ar putea da luminã celor din jurul sãu.

Dorul descoperã taina negrãitã a persoanei dorite. Dorul e o tensiune a fiinþei tale, spre cel dorit. E sensibilitatea potenþatã faþã de forþa atractivã a altei persoane, faþã de cãldura ei, care te scoate din atmosfera de gheaþã a singurãtãþii, în dor te descoperi fãrã sã te realizezi. În el, aºtepþi prezenþa persoanei dorite ca sã te realizezi.

Dorul te cheamã lângã ea. Prin dor trãieºti necesitatea ca comuniunea de mai înainte sã se actualizeze din nou, în mod deplin, prin prezenþa persoanei dorite lângã tine. Simþi necesitatea sã ai cãldura ei lângã tine ºi nu numai de la distanþã, ca o dovadã sau ca un semn vãzut al iubirii ei. În dor te duci cu gândul ºi cu simþirea lângã persoana iubitã. Dar, în acelaºi timp, în dor manifeºti trebuinþa ca sã te duci în carne ºi oase la ea ºi ea sã vinã la tine în carne ºi oase.

În dor, o persoanã trãieºte valoarea eternã a persoanei iubite. Ea e departe, dar n-a încetat sã existe cu totul.

Pr. Dumitru Stãniloae

As dori sa aflu parerea ta!!! Dorul,ca si oamenii,are conotatii diferite,dar extrem de interesante!!!Buna seara!!!
kudika_15804
Postat pe 9 Aprilie 2014 19:19
De la: MaddeLinne, la data 2014-04-09 19:17:30
Seara faina tuturor

Buna seara,Madde,iubirea are o singura definitie pentru cei care o traiesc,restul reprezinta directiile in care aceasta se extinde!!!
kudika_15804
Postat pe 9 Aprilie 2014 19:22
De la: kudika_956659, la data 2014-04-08 21:31:45
De la: kudika_15804, la data 2014-04-08 20:33:48"Doar un pas ne desparte.
Nu stiu daca pasul absent
e al meu
sau al tau.
Tu stai pe un mal al lui
eu pe altul
si intre noi curge noaptea.
Ca sa ajungem atat de aproape
ca sa ramanem atat de departe
doar un pas ne desparte
si intre noi curge noaptea continuu
prin pasul absent."
(Pasul absent - Octavian Paler

https://www.youtube.com/watch?v=l-7Vh32G_Cc

Si stiu ca timpul nu asteapta ca o femeie desteapta
Nimic normal in lumea asta aberanta
Totul e-n panta, tine-te de mine
Ca uite cum se uita toti, dar nu ne vede nimeni
Singuri impotriva lumii, cine ne opreste?
Cliseul clasic, trebuie fim amandoi orbeste
Inima priveste, inca n-am ajuns
Nu ma intreba chestii care nu au raspuns
Ca nu vreau sa te mint
Stii ca nu prea pot sa vorbesc despre tot ce simt
Trebuie sa ma simti, orgoliul nu te lasa
Poate nu acum, poate-n alta viata

Multumesc pentru completare,draga mea!!!Buna seara!!!!

...poate nu acum,poate in alta viata,,,,,,SUPERB!!!!
kudika_15804
Postat pe 9 Aprilie 2014 19:26
e al meu
sau al tau.
Tu stai pe un mal al lui
eu pe altul
doar un pas ne desparte
prin pasul absent."

Ca nu vreau sa te mint

Grasu xxl
MaddeLinne
Postat pe 9 Aprilie 2014 19:27
Si...buna seara,doamnelor si domnilor,scuze,m-a luat iuresul acestei seri de Primavara!!!
kudika_15804
Postat pe 9 Aprilie 2014 19:28
De la: kudika_15804, la data 2014-04-09 19:22:21
De la: MaddeLinne, la data 2014-04-09 19:17:30
Seara faina tuturor

Buna seara,Madde,iubirea are o singura definitie pentru cei care o traiesc,restul reprezinta directiile in care aceasta se extinde!!!

Buna seara,Curcubeu
Adevar graiesti,adica adevar graiti numai postari frumoase si adevarate vad
MaddeLinne
Postat pe 9 Aprilie 2014 19:30
De la: MaddeLinne, la data 2014-04-09 19:27:30
e al meu
sau al tau.
Tu stai pe un mal al lui
eu pe altul
doar un pas ne desparte
prin pasul absent."

Ca nu vreau sa te mint

Grasu xxl

Nu este preferatul meu,dar citeste dincolo de cuvinte,te rog!!!
kudika_15804
Postat pe 9 Aprilie 2014 19:33
De la: kudika_15804, la data 2014-04-09 19:33:04
e al meu
sau al tau.
Tu stai pe un mal al lui
eu pe altul
doar un pas ne desparte
prin pasul absent."

Ca nu vreau sa te mint

Grasu xxl

Ii cunosc melodiile cu subainteles
MaddeLinne
Postat pe 9 Aprilie 2014 20:04
http://www.trilulilu.ro/muzica-traditionala/the-clarinet-collection?ref=similare_jos
eu_ovidiu
Postat pe 9 Aprilie 2014 20:08
De la: MaddeLinne, la data 2014-04-09 20:04:04

Da,are un sprijin real in acest sens!!!!! Draga mea,ma retrag,o seara frumoasa in continuare si o noapte linistita!!!
kudika_15804
Postat pe 9 Aprilie 2014 20:17
De la: MaddeLinne, la data 2014-04-09 20:04:04
De la: kudika_15804, la data 2014-04-09 19:33:04
e al meu
sau al tau.
Tu stai pe un mal al lui
eu pe altul
doar un pas ne desparte
prin pasul absent."

Ca nu vreau sa te mint

Grasu xxl

multumesc,Ovy ,superb colaj pt seara asta ! O seara minunata tuturor
MaddeLinne
Postat pe 9 Aprilie 2014 20:51
cu multa placere Madde`...
seara frumoasa si tie...si tuturor!!!!

http://www.trilulilu.ro/muzica-manele/colaj-unora-le-place-jazz-ul-vol-2-created-by-dj-t?ref=similare_jos
eu_ovidiu
Postat pe 9 Aprilie 2014 20:54
ziua buna oameni buni!!!
o zi frumoasa va doresc tuturor...chiar daca afara...ploua!!!

http://www.trilulilu.ro/o-voce-de-neuitat-1
eu_ovidiu
Postat pe 10 Aprilie 2014 10:20
Ziua buna dragii mei si la mine ploua,vreme de.....lene,nu ce ganditi voi as trage matzul de coada ,dar trebuie sa mai astept,...oricum AMR-ul este in scadere....dar va citesc cu dra si va trimit niste pupici poate ma inviorez un pic !O zi buna va doresc,fiti veseli in ciuda vremii!!!
Titanika
Postat pe 10 Aprilie 2014 10:38
As dori sa aflu parerea ta!!! Dorul,ca si oamenii,are conotatii diferite,dar extrem de interesante!!!Buna seara!!!
[/quote]
Buna dimineata ! M-ati impresionat ieri cu versurile voastre si m-a cuprins un dor nebun de o persoana foarte draga si speciala....
emaemanuella11
Postat pe 10 Aprilie 2014 10:39
De la: kudika_15804, la data 2014-04-09 19:28:24 Si...buna seara,doamnelor si domnilor,scuze,m-a luat iuresul acestei seri de Primavara!!!
nu te scuza este anotimpul iubiri! noua chiar ne sta bine sa iubim asa din suflet!!zi frumoasa!
kudika_956659
Postat pe 10 Aprilie 2014 11:06
tuturor celor dragi de pe aici si de oriunde cele mai bune urari din suflet!
kudika_956659
Postat pe 10 Aprilie 2014 11:08
http://www.youtube.com/watch?v=27eClHQxXls
kudika_956659
Postat pe 10 Aprilie 2014 11:11

O SPERANTA...
Atata timp cat inca te iubesc,

Atata timp cat inca te doresc;

Desi uneori inima in mine, plange

Stiu ca speranta, doar ea, nu se frange....

Ramai in visele mele, iubire!

Poarta-mi dorul peste tot in nestire.

Pleaca, dar vino innapoi, uneori

Atinge-mi iar trupul, cu dulci fiori....

Nu te speria de distanta.

Ea nu conteaza cat exista speranta.

Atunci cand dragostea nu ne va ocoli

Si toate simtamintele curate din noi, vor inflori.

Vom arde frumos, ca si tortele, impreuna!

Vom fi peste tot, tinandu-ne de mana!

Timpul ne va darui nemarginire;

Chiar daca in jur e doar dezamagire.

Nu mai fi speriat , suflet bun ;

Cuvintele reci, nu ne ating acum.

Si oricate piedici in cale ne apar,

O vorba blanda si toate dispar.

Nu lasa aceasta flacara sa se stinga!

DE NOI DEPINDE SA NU NE INFRANGA!

Gabriela

Detalii aici > http://www.garbo.ro/comunitate/garbo_19362/blog/view/24885/O-SPERANTA.html#ixzz2yTAdbb3s
Follow us: @GarboRo on Twitter | Garbo.ro on Facebook
kudika_956659
Postat pe 10 Aprilie 2014 11:18

1."Circumstantele si mediul ne influenteaza vietile, insa suntem singurii responsabili pentru noi insine…
2.Nu trebuie sa ne schimbam prietenii daca intelegem ca prietenii se schimba.
3.Rabdarea cere multa practica… Sunt oameni care ne iubesc, insa pur si simplu nu stiu cum s-o arate.
4.Nu este intotdeauna suficient sa fii iertat de catre cineva, in majoritatea cazurilor trebuie sa te ierti pe tine insuti mai intai.
5.Nu trebuie sa-i spui niciodata unui copil ca visurile sunt false, ar fi o tragedie daca ar sti asa ceva…
6.Poate ca Dumnezeu vrea ca noi sa intalnim toti oamenii nepotriviti inainte de a intalni persoana potrivita noua…. pentru ca atunci cand in sfarsit il intalnim pe cel potrivit sa fim recunoscatori pentru darul respectiv.
7.Indiferent de cate bucati din inima ta sunt frante, lumea nu se opreste ca sa le repare.
8.Uneori persoana despre care crezi ca te va rani si te va face sa cazi se va dovedi a fi in schimb cea care te va ajuta sa te ridici.
9.Trebuie sa iti controlezi actiunile sau ele te vor controla pe tine.
10.Sunt momente in viata cand iti lipseste cineva atat de mult…incat iti doresti sa il iei din visele tale si sa il imbratisezi de-adevaratelea."
kudika_956659
Postat pe 10 Aprilie 2014 11:37
sanatate la tata lumea damne ajuta

gabriele cf draga mea
iiiiiiiiio
Postat pe 10 Aprilie 2014 11:46
multumesc de intrebare foarte bine !ascult Roxette tu ...?http://www.youtube.com/watch?v=MSlncHYgIeo
kudika_956659
Postat pe 10 Aprilie 2014 12:03
bn iubita bn
iiiiiiiiio
Postat pe 10 Aprilie 2014 12:50
De la: iiiiiiiiio, la data 2014-04-10 12:50:15bn iubita bn
merci de atentie , fac pranzul pt baietii mei ... si am trecut pe michael http://www.youtube.com/watch?v=XAi3VTSdTxU&list=RDLJ7qXHjxj_0 o zi cum iti place !
kudika_956659
Postat pe 10 Aprilie 2014 13:12

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cand ai fost ultima data la pizza? 39 De la: Loredana_Best4You 4 Iulie 2013 08:27
Imi doresc.... 10 De la: whynot 8 Noiembrie 2009 17:11
Simulare marire sani pe calculator 1 De la: Irina_151 27 Ianuarie 2012 22:37
Ce parere aveti despre ”Arta Împãcãrii” scrisa de Lela? 39 De la: kudika092033 14 Septembrie 2011 18:14
Hai sa aberam frumos! 20 De la: coldwind 1 Noiembrie 2010 18:55