Setari Cookie-uri

Ce faci in acest moment!?

De la: kudika_950728, la data 2014-06-12 12:50:13sooooo ,era vorba ca era lume mai multa si nu stateam sa punem poezii toata ziua,,mai erau discutii chestii trestii si fara jigniri,,se gandeste si ea ca era alta atmosfera

Pai cine va retine sa nu discutati si alte subiecte, iar jigniri si certuri vad aproape pe orice topic.
So
-Iulya
Postat pe 12 Iunie 2014 12:53
nu am zis ca retine cineva pe cineva,,asta este doar interpretarea ta,,,,,am zis ca ea zice despre o altfel de atmosfera pentru ca era lume mai multa
kudika_950728
Postat pe 12 Iunie 2014 13:00
De la: kudika_950728, la data 2014-06-12 13:00:27nu am zis ca retine cineva pe cineva,,asta este doar interpretarea ta,,,,,am zis ca ea zice despre o altfel de atmosfera pentru ca era lume mai multa

Pai formati-va atmosfera de dinainte...cine stie , poate o sa-mi placa si mie iar daca nu-mi va place , nu am sa vin sa comentez : ce a ajuns kudika.....
E loc pt toti si pt toate , cu de toate
-Iulya
Postat pe 12 Iunie 2014 13:05
interpretarea ta este din nou gresita,,atmosfera nu ne o cream ci era creata pentru ca erau mai multe persoane,,care au plecat,de aia a spus fata ,,ce a ajuns kudica,,,deci nu mai face supozitii si interpretari
kudika_950728
Postat pe 12 Iunie 2014 13:10
De la: kudika_950728, la data 2014-06-12 13:10:48interpretarea ta este din nou gresita,,atmosfera nu ne o cream ci era creata pentru ca erau mai multe persoane,,care au plecat,de aia a spus fata ,,ce a ajuns kudica,,,deci nu mai face supozitii si interpretari

Bine...suceste-ma ! Oamenii vin si pleaca..e un simplu site de socializare, pe care nu ramanem toata viata aceeasi...fiecare isi creeaza atmosfera in care se regaseste.
O zi frumoasa iti doresc, ma retrag pe venus
-Iulya
Postat pe 12 Iunie 2014 13:18
atmmosfera se creaza nu ti o creezi ca asta ar insemna sa fi singur,,,se creaza datorita mai multor persoane,,iar daca unul singur o ceaza inseamna ca si face singur de cap,,,,

fata doar a constatat ceva,,scutiri nu gasesti la noi
kudika_950728
Postat pe 12 Iunie 2014 13:23
De la: Fulg-de-nea, la data 2014-06-11 20:27:56http://www.trilulilu.ro/video-sexy/vivaldi-sex

... FETITA DRAGA cred ca ti-au gresit tratamentul astea sunt efecte adverse sau perverse ..... glumesc desigur fiecare om este liber sa se trateze cum doreste , inclusiv cu aspirina saracului ... daca alta rezolvare nu gasesti ... te pup fa-te bine fulgusor ..!
kudika_956659
Postat pe 12 Iunie 2014 13:27
De la: kudika_956659, la data 2014-06-12 13:27:00
De la: Fulg-de-nea, la data 2014-06-11 20:27:56http://www.trilulilu.ro/video-sexy/vivaldi-sex

... FETITA DRAGA cred ca ti-au gresit tratamentul astea sunt efecte adverse sau perverse ..... glumesc desigur fiecare om este liber sa se trateze cum doreste , inclusiv cu aspirina saracului ... daca alta rezolvare nu gasesti ... te pup fa-te bine fulgusor ..!

G , eu am facut temperatura doar vizionand clipul e misto
-Iulya
Postat pe 12 Iunie 2014 13:29
De la: kudika_950728, la data 2014-06-12 13:23:17atmmosfera se creaza nu ti o creezi ca asta ar insemna sa fi singur,,,se creaza datorita mai multor persoane,,iar daca unul singur o ceaza inseamna ca si face singur de cap,,,,

De acord cu tine...unul creaza atmosfera ...iar ceilalti ce se regasesc in ea , se alatura....simplu ca buna ziua.
-Iulya
Postat pe 12 Iunie 2014 13:31
De la: -Iulya, la data 2014-06-12 13:29:50

pai vezi ce face fulgusor , ne da teperatura si noua si cum suntem de pe venus .....
kudika_956659
Postat pe 12 Iunie 2014 13:33
De la: -Iulya, la data 2014-06-12 13:31:38
De la: kudika_950728, la data 2014-06-12 13:23:17atmmosfera se creaza nu ti o creezi ca asta ar insemna sa fi singur,,,se creaza datorita mai multor persoane,,iar daca unul singur o ceaza inseamna ca si face singur de cap,,,,

De acord cu tine...unul creaza atmosfera ...iar ceilalti ce se regasesc in ea , se alatura....simplu ca buna ziua.
interpretarea ta este din nou dresita,,ca unul creaza o atmosfera iar ceilati devin un fel de subordonati e altceva,,fata se referea ca erau mai multe persoane diversitate,,,deci nu poti fi de acord cu mn
kudika_950728
Postat pe 12 Iunie 2014 13:37
De la: kudika_956659, la data 2014-06-12 13:33:22
De la: -Iulya, la data 2014-06-12 13:29:50

pai vezi ce face fulgusor , ne da teperatura si noua si cum suntem de pe venus .....

Pe venus e minunat acolo-mi trec caldurile .
-Iulya
Postat pe 12 Iunie 2014 13:38
nu ti trece nici o caldura ci te iau caldurile pe venus
kudika_950728
Postat pe 12 Iunie 2014 13:41
De la: kudika_950728, la data 2014-06-12 13:41:34nu ti trece nici o caldura ci te iau caldurile pe venus

....pe tine m-as racoriiiiiiiiiiii cu asta ai sa fii de acord..asa tb sa fie kudika
-Iulya
Postat pe 12 Iunie 2014 13:53
cu mn te ai infierbanta,,,,eu nu am zis cum ar trebui sau nu sa fie cudica ,din nou interpretarea ta este gresita,,,eu am zis ce a vrut defapt sa zica fata si anume ca a ramas cam pustiu aici fata de cum era
kudika_950728
Postat pe 12 Iunie 2014 13:56
Avem timp

Avem timp pentru toate. Sã dormim,
sã alergãm în dreapta ºi în stânga,
sã regretãm ce-am greºit ºi sã greºim din nou,
sã-i judecãm pe alþii ºi sã ne absolvim pe noi înºine,
avem timp sã citim ºi sã scriem,
sã corectãm ce-am scris, sã regretãm ce-am scris,
avem timp sã facem proiecte ºi sã nu le respectãm,
avem timp sã ne facem iluzii
ºi sã rãscolim prin cenuºa lor mai târziu.
Avem timp pentru ambiþii ºi boli,
sã învinovãþim destinul ºi amãnuntele,
avem timp sã privim norii, reclamele sau un accident oarecare,
avem timp sã ne-alungãm întrebãrile,
sã amânãm rãspunsurile,
avem timp sã sfãrâmãm un vis ºi sã-l reinventãm,
avem timp sã ne facem prieteni, sã-i pierdem,
avem timp sã primim lecþii ºi sã le uitãm dupã-aceea,
avem timp sã primim daruri ºi sã nu le-nþelegem.
Avem timp pentru toate.
Nu e timp pentru puþinã tandreþe.
Când sã facem ºi asta murim.--Octavian Paler

Buna ziua,doamnelor si domnilor,faceti-va timp pentru tandrete,comunicare si imbratisari cu cei dragi voua!!Marturisi-va dorintele inimii caci,nu mai este timp....!!!!O dupa amiaza placuta!!

http://www.youtube.com/watch?v=M7rpkRXZDSM
kudika_15804
Postat pe 12 Iunie 2014 14:16
De la: Diavolyta_, la data 2014-06-12 12:09:06ma gandesc la ce'o ajuns kudika....

Si eu ma gandesc la CE O SA AJUNGA FORUMUL KUDIKA!!Te invit la o discutie,poti veni cu un subiect dorit de tine!!!
kudika_15804
Postat pe 12 Iunie 2014 14:18
De la: -Iulya, la data 2014-06-12 12:12:43
De la: kudika_15804, la data 2014-06-11 19:01:09
De la: -Iulya, la data 2014-06-11 13:10:08
De la: kudika_15804, la data 2014-06-11 12:04:23 YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!I AM HAPPY NOW!!!!

Buna amiaza tuturor!!!

http://www.youtube.com/watch?v=Vzo-EL_62fQ

Felicitari pt educatia aleasa , oferita fetelor tale, rezultatele de exceptie sunt meritul tau in calitate de Mama.

Multumesc,Iulya,sper ca am gasit calea de a ajunge la inimile fiicelor mele si de a le fi, pe langa mama si "profesoara",o buna prietena!!!De fapt,avandu-le pe ele,am TOTUL!!! Multumesc,din nou!!!Buna seara!!!

www.youtube.com/watch?v=JPVTV250zoE&feature=share&list=PLB8E090EFE8294FD2&index=10

Aceasta calitate ti-am apreciat-o mereu , iar tu stii asta chiar daca ne-am mai impuns uneori pe aici.
Este meritul tau , si este pus deoparte in aceasta privinta , semeni cu mama mea

Multumesc!!!Draga mea,daca un dialog este inceput pe un ton adecvat si este purtat in mod civilizat,personal,prezint o deschidere mare,in aceasta directie,in scopul dezvoltarii consistentei acestui forum!!Eu optez pentru comunicare,intotdeauna! Buna ziua!!!
kudika_15804
Postat pe 12 Iunie 2014 14:23
De la: kudika_956659, la data 2014-06-12 11:13:44
De la: kudika_15804, la data 2014-06-12 08:21:57Aleanuri

Iubita mea, cu trupul de vioarã,
Tu, care doar în mintea mea exiºti,
Eu tot visez ºi-n zi ºi-n neagrã searã,
Cum îmi sãruþi ochii bolnavi ºi triºti.

De te-ai nãscut, ºi undeva, prin lume
Tu mã visezi, fãrã sã ºtii cã-s viu,
Cã sunt palpabil – ºi chiar port un nume –
Te rog ca sã mã crezi, asta nu ºtiu.

Ce slobode sunt zãrile ºi albastre,
Ce pline sunt de dor neîmpãrtãºit!
Dar noi, nu ne vom întâlni sub astre,
ªi nu vom ºti cã, tainic, ne-am iubit.

Speranþe seci domnesc în lumea largã,
Cãci împlinirile sunt doar poveºti...
Cum aº putea sã-þi spun cã îmi eºti dragã –
Când nu ºtiu cum arãþi, nici unde eºti?!

Vezi, tu, iubita mea necunoscutã,
Ne naºtem – mari iubiri ca sã râvnim...
Dar viaþa ni se trece grea ºi slutã –
Cel mai ades, din amintiri trãim.

Cãci mãrãcini rodesc pe a-vieþii câmpuri,
Cu vise ºi iluzii ne hrãnim...
Se trec în goanã sterpe anotimpuri
În care cã suntem iubiþi minþim.

Dar, în definitiv, preþul nu-i mare
Ca sã visãm, cu ochii deschiºi larg...
În lumea rece ºi plictisitoare,
Visez cum cã-mi eºti dragã ºi þi-s drag.

... Iubita mea, cu trupul de vioarã,
Eu nici nu ºtiu, mãcar, de te-ai nãscut...
Dar nu îmi las speranþele sã moarã –
Visând la tine, mã simt renãscut.____BORIS IOACHIM

Buna dimineata,doamnelor di domnilor,o zi vesela si inmiresmata cu iubire!!!

on-o mica pauza!!

Pentru melomani,si nu numai!!

http://www.youtube.com/watch?v=wLkjMLdLf3s&list=PLVXq77mXV53_3Wi57A6QCjLQzLgQLXXTG

...am cautat ceva ce poate completa intr-un fel aceasta poezie pe care ai ales-o tu si cu drag ne-ai impartasit-o, nu am gasit decat asta ... daca va place !

CU SI DESPRE FEMEIE
Când m-am nãscut eu, nu se faceau ecografii, femeile ghiceau sexul dupã forma burții, sau dacã mama se pata pe fațã sau dacã ziua nașterii se lasa așteptatã. Se spunea ca bãieții depãșesc termenul. Si eu l-am depãșit, cu vreo sãptãmânã. Era clar cã sunt bãiat. Eram si primul copil. Ce putea fi mai frumos… Însã m-am nascut fata și dupã apoi am devenit femeie. Și-mi place sa fiu femeie. Sunt una dintre femeile care nu si-a dorit niciodatã sã fie bãrbat. Mi-am acceptat genul și imi trãiesc viața cât mai femeiesc posibil. Mã bucur sã fiu femeie, cu toate provocãrile din viața unei femei. Si cred cã orice femeie ar trebui sã isi poarte cu mândrie frumusețea si feminitatea. Iar când spun frumusețea nu fac referințã la canoanele de frumusețe. O femeie este frumoasa nu pentru cã este slabã, sexi, cu sanii mari, par lung si buze cãrnoase. O femeie este frumoasa atunci când își poarta natural feminitatea. Când nu pozeazã în altcineva, când se acceptã așa cum este, imperfectã. Când nu braveaza, când nu face eforturi sã placã si sa atragã complimente. Când nu etapeaza, când nu se îmbracã si nu se machiazã pentru a atrage atenția. Când nu vorbește tare și nu se ceartã ca o mahalagioaica. O femeie este frumoasa când își îngrijește trupul si il pãstreazã sãnãtos, când ochii ii sclipesc de bucurie. Când se bucurã de viațã si trãieste intens fiecare zi. O femeie este frumoasa atunci când se iubește, când se uita in oglinda si’i place ce vede. Iar când nu-i place, ia rapid masuri. O femeie este frumoasa când își accepta varsta si-o poartã cu mândrie și demnitate. Când știe sã râdã și sa plângã, când nu uitã ca sensibilitatea este o calitate, nu o slãbiciune. Cand stie sa primeascã cu modestie un compliment. Când rãmâne grațioasã deși trebuie sã fie puternica. Când iubește cu toatã ființa și nu se sfiește sã spunã și sã o arate. Când alege sã fie mamã dar nu uitã sã ramana si femeie pentru barbatul iubit. O femeie poate fi frumoasa indiferent ce poarta pentru cã frumusețea ei vine din interior, din faptul cã este fericita. Chipul ei este frumos si fara machiaj pentru cã emanã cãldurã și iubire, toleranțã și înțelegere. O femeie care se acceptã si se iubește este o femeie frumoasa. Așa cã, dragele mele, fiți mândre cã sunteți femei, pentru ca a fi femeie, din punctul meu de vedere, este un dar minunat!.....

Adevarat,buna alegere,draga mea!!Buna ziua!!

Album de prieten

Pentru ca, între noi,
sã nu curgã râuri de dor,
vã las cadenþa vorbelor.
Pentru ca, între noi
sã nu se întindã pustiul,
vã las grãdina gândurilor mele.
Pentru ca, între noi
sã nu creascã hotare,
vã las o îmbrãþiºare.__Marin Corneliu Dobre
kudika_15804
Postat pe 12 Iunie 2014 14:27
De la: kudika_15804, la data 2014-06-12 14:23:12
De la: -Iulya, la data 2014-06-12 12:12:43
De la: kudika_15804, la data 2014-06-11 19:01:09
De la: -Iulya, la data 2014-06-11 13:10:08
De la: kudika_15804, la data 2014-06-11 12:04:23 YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!I AM HAPPY NOW!!!!

Buna amiaza tuturor!!!

http://www.youtube.com/watch?v=Vzo-EL_62fQ

Felicitari pt educatia aleasa , oferita fetelor tale, rezultatele de exceptie sunt meritul tau in calitate de Mama.

Multumesc,Iulya,sper ca am gasit calea de a ajunge la inimile fiicelor mele si de a le fi, pe langa mama si "profesoara",o buna prietena!!!De fapt,avandu-le pe ele,am TOTUL!!! Multumesc,din nou!!!Buna seara!!!

www.youtube.com/watch?v=JPVTV250zoE&feature=share&list=PLB8E090EFE8294FD2&index=10

Aceasta calitate ti-am apreciat-o mereu , iar tu stii asta chiar daca ne-am mai impuns uneori pe aici.
Este meritul tau , si este pus deoparte in aceasta privinta , semeni cu mama mea

Multumesc!!!Draga mea,daca un dialog este inceput pe un ton adecvat si este purtat in mod civilizat,personal,prezint o deschidere mare,in aceasta directie,in scopul dezvoltarii consistentei acestui forum!!Eu optez pentru comunicare,intotdeauna! Buna ziua!!!

mmmmmm ciudat,,dialog civilizat despre doctrina papala,nu te am vazut sa poti sa l dezvolti,,
kudika_950728
Postat pe 12 Iunie 2014 14:38
CU SI DESPRE FEMEIE
Când m-am nãscut eu, nu se faceau ecografii, femeile ghiceau sexul dupã forma burții, sau dacã mama se pata pe fațã sau dacã ziua nașterii se lasa așteptatã. Se spunea ca bãieții depãșesc termenul. Si eu l-am depãșit, cu vreo sãptãmânã. Era clar cã sunt bãiat. Eram si primul copil. Ce putea fi mai frumos… Însã m-am nascut fata și dupã apoi am devenit femeie. Și-mi place sa fiu femeie. Sunt una dintre femeile care nu si-a dorit niciodatã sã fie bãrbat. Mi-am acceptat genul și imi trãiesc viața cât mai femeiesc posibil. Mã bucur sã fiu femeie, cu toate provocãrile din viața unei femei. Si cred cã orice femeie ar trebui sã isi poarte cu mândrie frumusețea si feminitatea. Iar când spun frumusețea nu fac referințã la canoanele de frumusețe. O femeie este frumoasa nu pentru cã este slabã, sexi, cu sanii mari, par lung si buze cãrnoase. O femeie este frumoasa atunci când își poarta natural feminitatea. Când nu pozeazã în altcineva, când se acceptã așa cum este, imperfectã. Când nu braveaza, când nu face eforturi sã placã si sa atragã complimente. Când nu etapeaza, când nu se îmbracã si nu se machiazã pentru a atrage atenția. Când nu vorbește tare și nu se ceartã ca o mahalagioaica. O femeie este frumoasa când își îngrijește trupul si il pãstreazã sãnãtos, când ochii ii sclipesc de bucurie. Când se bucurã de viațã si trãieste intens fiecare zi. O femeie este frumoasa atunci când se iubește, când se uita in oglinda si’i place ce vede. Iar când nu-i place, ia rapid masuri. O femeie este frumoasa când își accepta varsta si-o poartã cu mândrie și demnitate. Când știe sã râdã și sa plângã, când nu uitã ca sensibilitatea este o calitate, nu o slãbiciune. Cand stie sa primeascã cu modestie un compliment. Când rãmâne grațioasã deși trebuie sã fie puternica. Când iubește cu toatã ființa și nu se sfiește sã spunã și sã o arate. Când alege sã fie mamã dar nu uitã sã ramana si femeie pentru barbatul iubit. O femeie poate fi frumoasa indiferent ce poarta pentru cã frumusețea ei vine din interior, din faptul cã este fericita. Chipul ei este frumos si fara machiaj pentru cã emanã cãldurã și iubire, toleranțã și înțelegere. O femeie care se acceptã si se iubește este o femeie frumoasa. Așa cã, dragele mele, fiți mândre cã sunteți femei, pentru ca a fi femeie, din punctul meu de vedere, este un dar minunat!.....

Un text excelent.

Ideile de baza din acest text ar trebui predate si in scoli, an de an, pana in clasa a 12-a pentru a compensa imaginea falsa perpetuata de mass-media si multitudinea de depresii si dezamagiri datorate neincadrarii in sabloanele artificiale actuale.

In paralel ar fi binevenit si un text asemanator pentru baieti ca sa priceapa si ei ce inseamna sa fi barbat fiindca am sentimentul ca tendinta de a ramane la stadiul de baiat tinde sa se generalizeze.

Radu_Cristian_1
Postat pe 12 Iunie 2014 15:32
De la: -Iulya, la data 2014-06-12 12:53:50
De la: kudika_950728, la data 2014-06-12 12:50:13sooooo ,era vorba ca era lume mai multa si nu stateam sa punem poezii toata ziua,,mai erau discutii chestii trestii si fara jigniri,,se gandeste si ea ca era alta atmosfera

Pai cine va retine sa nu discutati si alte subiecte, iar jigniri si certuri vad aproape pe orice topic.
So

Sunt simple discutii in contradictoriu.
Nici nu poate fi vorba de jigniri si certuri pe un astfel de forum.
Daca faceam politica pe forumul asta poate ca reuseam cu putina staruinta sa ne si paruim un pic, dar doar in scris.
Cu asa subiecte pasnice ca cele de aici ne rezumam la a ne tachina discret, in nici un caz nu e vorba de jigniri si certuri.

Sa fim iubiti!
Radu_Cristian_1
Postat pe 12 Iunie 2014 16:03
De la: Radu_Cristian_1, la data 2014-06-12 15:32:23
CU SI DESPRE FEMEIE

Un text excelent.

Ideile de baza din acest text ar trebui predate si in scoli, an de an, pana in clasa a 12-a pentru a compensa imaginea falsa perpetuata de mass-media si multitudinea de depresii si dezamagiri datorate neincadrarii in sabloanele artificiale actuale.

In paralel ar fi binevenit si un text asemanator pentru baieti ca sa priceapa si ei ce inseamna sa fi barbat fiindca am sentimentul ca tendinta de a ramane la stadiul de baiat tinde sa se generalizeze.

Din pacate,nu am gasit texte multumitoare ,fara a ridiculiza barbatii ,si chiar nu vreau sa o fac,nu este cazul!!!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XH0oc42jVBU

Buna ziua,Cristian!!
kudika_15804
Postat pe 12 Iunie 2014 16:20
De la: kudika_15804, la data 2014-06-12 16:20:21
De la: Radu_Cristian_1, la data 2014-06-12 15:32:23
CU SI DESPRE FEMEIE

Un text excelent.

Din pacate,nu am gasit texte multumitoare ,fara a ridiculiza barbatii ,si chiar nu vreau sa o fac,nu este cazul!!!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XH0oc42jVBU

Buna ziua,Cristian!!

ITI MULTUMESC pentru apreciere si tie MISS Rain NU pot crede cat de mult mi-a placut clipul
kudika_956659
Postat pe 12 Iunie 2014 18:12
Trebuie sa existe pe undeva si niste texte utile pentru tranzactia de la baietel la barbat.

Ma gandesc daca nu cumva ar fi bine ca femeile sa fie cele care ar trebui sa puna bazele unui indrumar in privinta asta.
Presupun ca utilizarea unui astfel de indrumar in procesul de educare al baietilor ar avea numai efecte pozitive.

Tuturor!

Sa fiti iubite !
Sa fiti iubiti !

Radu_Cristian_1
Postat pe 12 Iunie 2014 18:22
Clipul este de nota 10.

M-a binedispus.

Multumesc.

Radu_Cristian_1
Postat pe 12 Iunie 2014 18:25
DORURI

Mi-e dor de-al cincile-anotimp,
De-o noapte fãrã de obloane,
De vise fãrã contratimp
Și vremuri ce pãreau icoane.

Mi-e dor de lacrima iubirii
Ce am strivit-o cu-n sãrut,
De pași timizi ai regãsirii
Ce în nisip au dispãrut!

Mi-e dor de picurii din ploaie,
De foc din candela de vis
Cu reveniri, plecãri o droaie,
De-ndepartari care-au ucis.

Mi-e dor de jocul din oglinzi
Cu deformãrile de noi,
De ochi strãini și muribunzi
Și porți ce n-au încuietori.

Mi-e dor chiar și de mici minciuni,
De așteptãri, nãluci în gând,
Cu pribegiri prin slãbiciuni,
De îngeri, ce-i aud cântând.

Mi-e dor de tine-un rãtãcit
Golit de vise, flori și zbor,
De-orbecãilei spre asfințit,
Mi-e dor de-un rãsãrit de dor!____Popa Ines Vanda

Buna seara,lume virtuala,intru in fuga dorului nebun, de tot ce este frumos in viata mea!!!Sa aveti o seara imbelsugata si sa traiti frumos si plini de poezia sufletului!!

I miss so much the life,...I miss you so much,my life!!!
For all of you!!!

www.youtube.com/watch?v=E7mO9AmfZ9k
kudika_15804
Postat pe 12 Iunie 2014 18:52
De la: Radu_Cristian_1, la data 2014-06-12 18:25:40Clipul este de nota 10.

M-a binedispus.

Multumesc.

dragul mau, orice mamica de baiat este o enciclopedie in ceea ce priveste indemnurile si sutinerile pentru pustiul ce va deveni intr-o buna zi barbat !Dar nu e rea ideea unui ghid ...pana atunci un topic nou in care d-nele si d-rele sunt invitate sa isi exprime gandurile ...in legatura cu acest subiect-de ce iubim barbatii???
kudika_956659
Postat pe 12 Iunie 2014 18:56
De la: Radu_Cristian_1, la data 2014-06-12 18:22:29Trebuie sa existe pe undeva si niste texte utile pentru tranzactia de la baietel la barbat.

Ma gandesc daca nu cumva ar fi bine ca femeile sa fie cele care ar trebui sa puna bazele unui indrumar in privinta asta.
Presupun ca utilizarea unui astfel de indrumar in procesul de educare al baietilor ar avea numai efecte pozitive.

Tuturor!

Sa fiti iubite !
Sa fiti iubiti !

http://www.youtube.com/watch?v=Rpryq55GIoE cu drag
kudika_956659
Postat pe 12 Iunie 2014 18:58
buna seara
kudika_950728
Postat pe 12 Iunie 2014 18:59

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
unde sunt afisati castigatorii ? 2 De la: OanaTrifu 31 Octombrie 2008 14:33
Caut doua pisici (ambele sexe) una birmaneza si una persana alba 1 De la: kudika984518 19 Iunie 2010 14:39
ce v-a enervat azi? 739 De la: geo_xx 16 Noiembrie 2009 22:14
vinul rosu 10 De la: kudika457402 20 Octombrie 2011 19:23
pls 3 De la: ruxxy 6 Februarie 2008 14:25