Mai multe
De la: _MySelf_, la data 2014-06-09 22:33:50De la: eu_ovidiu, la data 2014-06-09 22:16:31De la: _MySelf_, la data 2014-06-09 21:43:53O searã de vis tuturor, lângã sufletele dragi vouã!! Sã fiți iubiți și împliniți sufletește, dragi prieteni!!
|
||
|
eu_ovidiu Postat pe 9 Iunie 2014 23:14 |
||
|---|---|---|
|
Ce-i învațã poveștile pe copii Am fost cu elevii la teatru. „Zâna Zorilor” - V-a plãcut, copii? - Daaaaaaa! - Gigel, povestește piesa pe care-am vizionat-o împreunã! - Doamna învãțãtoare, în piesã era vorba despre trei fii de împãrat care au plecat sã îi aducã tatãlui lor, împãratul, apã vie de la Zâna Zorilor. Fiii mai mari dispar din piesã la un moment dat din cauza lașitãții pe care presupunem c-au moștenit-o de la mama lor - despre care nu se spune niciun cuvânt, împãratul fiind un bãrbat viteaz, dupã cum s-a dovedit la sfârșitul piesei. - Gogule, continuã tu! - ...și a rãmas mezinul sã înfrunte toate primejdiile. A avut noroc cu Sfânta Vineri care i-a dat un fluieraș cu care-i putea adormi pe vrãjmași. Sfânta Vineri l-a învãțat cum sã-l foloseascã și i-a dezvãluit un secret: cã el este Fãt Frumos. - Continuã, Gigi! - Ajuns la Zâna Zorilor, Fãt Frumos furã ulciorul cu lichidul vital și lasã în loc fluierașul. Se duce la adormita zânã, o sãrutã pe obraz și pleacã spre palatul tatãlui sãu. - Gelule, e rândul tãu! - Pãi, doamna, Zâna Zorilor s-a trezit din somn, a vãzut cã lipsește ulciorul cu apã vie, dar nu s-a supãrat cã i-a plãcut fluierașul pe care l-a gãsit acolo și și-a amintit de sãrutul primit. A hotãrât, deci, sã plece în cãutarea celui care și-a lãsat fluierașul la ea. - Și? - Și s-au întâlnit la final toate personajele, s-au împãcat, Zâna Zorilor s-a îndrãgostit de viteazul Fãt Frumos... da' mie, doamna, de cal mi-a plãcut cel mai mult! Cum era costumat și ce replici amuzante avea... - Bine, Gicușor! Sã vedem... Ce ați învãțat astãzi? - Cã nu e frumos sã mâncãm în sala de spectacol! - Cã nu devii Fãt Frumos pânã nu înveți sã folosești fluierașul! - Cã doar dupã ce pun mâna pe fluieraș zânele se îndrãgostesc! - Bravo, copii! |
||
|
kudika_956659 Postat pe 9 Iunie 2014 23:32 |
||
o noapte linistita sa aveti , vise cu parfum de tei
|
||
|
|
||
|
kudika_956659 Postat pe 9 Iunie 2014 23:34 |
||
De la: eu_ovidiu, la data 2014-06-09 23:14:57De la: _MySelf_, la data 2014-06-09 22:33:50De la: eu_ovidiu, la data 2014-06-09 22:16:31De la: _MySelf_, la data 2014-06-09 21:43:53O searã de vis tuturor, lângã sufletele dragi vouã!! Sã fiți iubiți și împliniți sufletește, dragi prieteni!! Mmmm... porție dublã de pupici!!! S-ar putea ca ºi în aceastã noapte sã adorm mai devreme... din dorința de a gusta aroma dulce a acestora, chiar și în vis... Kiss4u!!!
|
||
|
_MySelf_ Postat pe 9 Iunie 2014 23:40 |
||
|
Când nu voi fi cu tine.... Atunci când nu voi fi cu tine, Sã ºtii cã mi-am lasat parfumul Pe florile de iasomie. Zorelelor le-am dat canon Sã-þi spunã: bunã dimineaþa; Dar peste zi te-or însoþi Frumoºii noºtri trandafiri. ªi mi-am lãsat sãrutul meu, Pe macii incã-n floare; Îmbrãþiºat vei fi cu drag, De clematitele din prag. Iar umbra mea va fi mereu, Muºcata din fereastrã; ªi-þi va zâmbi în locul meu, Cu drag, ca o mireasã. Iar noapte bunã iþi va spune Regina nopþii cãtre searã, Cu-al ei miros imbãtãtor Iti va ºopti cã-mi este dor, De tine____Angelina Nadejde Buna dimineata,doamnelor si domnilor,o zi de Marti binecuvantata cu bucurii si reusite1!!Zambiti,caci viata este incununare de zambete si simturi!!!! on___am intrat pentru cateva clipe,beau cafeluta si va rasfoiesc postarile!!Dragilor,sa averti o zi perfecta!!! |
||
|
kudika_15804 Postat pe 10 Iunie 2014 07:13 |
||
Neata ! Ia zi-mi tu mie Bela , pe unde ai ratacit ieri ?
|
||
|
Rotty_ Postat pe 10 Iunie 2014 07:55 |
||
Vad ca nu-i nimeni pe aici , asa ca trec si eu la bibileala...http://media2.giphy.com/media/T1K0cAXDXyBgc/200.gif Va doresc o zi frumoasa....frumoasa... http://oi58.tinypic.com/316uiye.jpg |
||
|
Rotty_ Postat pe 10 Iunie 2014 08:22 |
||
De la: Rotty_, la data 2014-06-10 08:22:43 Salut Roticel... ..salutare tuturor.. o zi frumoasa sa aveti! http://www.trilulilu.ro/raoul-suflet-de-femeie-2014 |
||
|
Fulg-de-nea Postat pe 10 Iunie 2014 08:38 |
||
Fulguletz ! Din usa m-am intors , ca eram tocmai pe picior de plecare. Esti bine ?
|
||
|
Rotty_ Postat pe 10 Iunie 2014 08:44 |
||
De la: Rotty_, la data 2014-06-10 08:44:43 ..ma bucur sa te citez Roticel ..fata de zilele trecute sant mai bine, febra a scazut, o mica durere de gat, dar sper sa treaca si asta... ..tu cum esti?
|
||
|
Fulg-de-nea Postat pe 10 Iunie 2014 08:48 |
||
|
Imi pare rau sa aud. Eu sunt mega_ocupata , in rest sunt bine. Ne citim mai tarziu , ca tre sa ies cu cutzii.
|
||
|
Rotty_ Postat pe 10 Iunie 2014 08:53 |
||
De la: Rotty_, la data 2014-06-10 08:53:01Imi pare rau sa aud. Eu sunt mega_ocupata , in rest sunt bine. asta este, nu am probleme cu raceala decat vara.. ....ma bucur ca esti bine si eu tre' sa ma pregatesc pentru servici, plimbare placuta iti doresc scumpa!
|
||
|
Fulg-de-nea Postat pe 10 Iunie 2014 08:57 |
||
De la: kudika_15804, la data 2014-06-10 07:13:57Când nu voi fi cu tine.... cafeaua asta e pentru voi oamenii cu suflet frumos si simtiri alese !http://www.youtube.com/watch?v=DVUjOoijwmM
|
||
|
kudika_956659 Postat pe 10 Iunie 2014 09:02 |
||
http://www.trilulilu.ro/imagini-personale/rasfatati-va-sufletul?ref=similare_jos
|
||
|
Fulg-de-nea Postat pe 10 Iunie 2014 09:04 |
||
De la: Fulg-de-nea, la data 2014-06-10 08:57:53De la: Rotty_, la data 2014-06-10 08:53:01Imi pare rau sa aud. Eu sunt mega_ocupata , in rest sunt bine. buna DANA , draga ganduri bune si sanatate maxima iti doresc http://www.youtube.com/watch?v=M-RIB3EzgQQ
|
||
|
kudika_956659 Postat pe 10 Iunie 2014 09:04 |
||
De la: Fulg-de-nea, la data 2014-06-10 09:04:32http://www.trilulilu.ro/imagini-personale/rasfatati-va-sufletul?ref=similare_jos superb !merci http://www.youtube.com/watch?v=HCBQM_0wva4
|
||
|
kudika_956659 Postat pe 10 Iunie 2014 09:07 |
||
De la: kudika_956659, la data 2014-06-10 09:04:50De la: Fulg-de-nea, la data 2014-06-10 08:57:53De la: Rotty_, la data 2014-06-10 08:53:01Imi pare rau sa aud. Eu sunt mega_ocupata , in rest sunt bine. Salut Gaby multumesc scumpa, o zi frumoasa sa ai si tu. .pwp! http://www.trilulilu.ro/fiti-rasfatati-de-lumina-unei-zile-noi
|
||
|
Fulg-de-nea Postat pe 10 Iunie 2014 09:09 |
||
Sunt happy azi COPII AU LUAT 9 LA CEL MAI GREU EXAMEN DIN ANUL1 (geologie),deci s-a incheiat cu bine si aceasta sesiune , iar minunata de nepotica face 6 luni de viata !!
|
||
|
kudika_956659 Postat pe 10 Iunie 2014 09:55 |
||
De la: kudika_956659, la data 2014-06-10 09:55:10Sunt happy azi COPII AU LUAT 9 LA CEL MAI GREU EXAMEN DIN ANUL1 (geologie),deci s-a incheiat cu bine si aceasta sesiune , iar minunata de nepotica face 6 luni de viata !! Felicitari dragilor tai si "La multi ani" nepoatei tale!!!Buna ziua,Gabriela!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 10 Iunie 2014 10:43 |
||
De la: Rotty_, la data 2014-06-10 07:55:36Neata ! Ahh,sa nu-mi spui ca m-ai cautat ieri,este adevarat,am lipsit ,dar pentru putin timp,in rest,am fost prezenta acasa si pe forum!!!Buna ziua,draga mea,te sun diseara,okay???? |
||
|
kudika_15804 Postat pe 10 Iunie 2014 10:45 |
||
De la: kudika_956659, la data 2014-06-10 09:02:07De la: kudika_15804, la data 2014-06-10 07:13:57Când nu voi fi cu tine.... Multumesc,am furat-o,poftim!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 10 Iunie 2014 10:51 |
||
De la: kudika_956659, la data 2014-06-10 09:55:10Sunt happy azi COPII AU LUAT 9 LA CEL MAI GREU EXAMEN DIN ANUL1 (geologie),deci s-a incheiat cu bine si aceasta sesiune , iar minunata de nepotica face 6 luni de viata !! La Multi ani , micutei
|
||
|
-Iulya Postat pe 10 Iunie 2014 10:54 |
||
Se numeste NICOLETA si este O FETITA mare de acuma , are 8,7 kg si 70 de cm, au fost azi la control ....De ieri i-a bagat si piept de curcan in alimentatie...e chiar mare .... Mai nou ii place sa tranteasca telecomanda tv-uluii apoi zice BUFF! E haioasa cand vorbesc la telefon cu fiica-mea se baga si ea in discutie si imi povesteste pe limba ei de extraterestru ... ce ii s-a intamplat cu o zi in urmaa ! dedicatie pentru voi dragalasele mele prietene :intrebare.. Intr-o zi Dragostea intreaba Prietenia: "Tu de ce esti daca sunt si eu?" Prietenia raspunde:pentru a darui un zambet acolo unde tu pui o lacrima! In dictionar cuvantul" prietenie" inseamna sentimentul de simpatie , de stima, de respect reciproc care leaga doua persoane! Dar el nu stie sa explice;toate emotiile,imbratisarile, zambetele, certurile, lacrimile, momentele frumoase si mai putin frumoase pe care le traim impreuna AMICA MEA! Sa nu mergi in fata mea:poate nu o sa ma tin dupa tine . Sa nu mergi in spatele meu, pentru nu stiu daca te duc pe drumul cel bun... Mergi langa mine si vom ramane amice pentru totdeauna! Nu credeam ca o sa ma leg asa de mult de tine! Multumesc ca existi, esti foarte importanta pentru mine
|
||
|
kudika_956659 Postat pe 10 Iunie 2014 11:39 |
||
"Cred cã fiecare om ar trebui sã gãseascã un loc sub soare, unde sã se refugieze, ori de câte ori are nevoie sã se regãseascã pe sine. Un loc departe de zgomote, de aglomerație și de energia negativã. Un loc departe de rãutãți, de urât și de ispite. Un loc care sã poatãfi aproape de Dumnezeu, cãruia sã-I lase grijile în seamã. Un loc în care sã se simtã aproape de oamenii dragi care au plecat din lumea asta. Un loc unde sã-și cearã iertare, sã ierte, sã plângã, sã se roage și sã viseze. Un loc unde sã-și regãseascã pacea sufleteasc, echilibrul, încrederea și forța. Un loc frumos, care sã aminteascã de frumusețea și de valoarea vieții."__Irina Binder O dupa amiaza excelenta,dragilor,pastrati-o in culorile curcubeului iubirii!!! ![]() on---pauza de masa!!! http://www.youtube.com/watch?v=f472CAVNOq0 |
||
|
kudika_15804 Postat pe 10 Iunie 2014 12:14 |
||
De la: kudika_956659, la data 2014-06-10 11:39:21Se numeste NICOLETA si este O FETITA mare de acuma , are 8,7 kg si 70 de cm, au fost azi la control ....De ieri i-a bagat si piept de curcan in alimentatie...e chiar mare .... Sa va traiasca!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 10 Iunie 2014 12:27 |
||
|
*Vor fi momente în viața mea... a ta... când ... ...vom face de douã ori aceeași greșealã chiar dacã aveam impresia cã ne-am învãțat lecția și-atunci ne vom simți naivi, slabi, ridicoli; ...ne vom împiedica în lanțul amintirilor și vom descoperi cã unele cicatrici sunt de fapt încã rãni și vom simți iarãși acea durere pe care o credeam uitatã; ...vom plânge fãrã un motiv bine întemeiat și ne vom simți mãcinați pe dinãuntru fãrã sã știm de ce; ...vom lega noi prietenii încercând cu disperarea unui dependent sã regãsim gustul prieteniei de demult, din copilãrie și ne vom simți mai goi atunci când cãutarea se va dovedi zadarnicã; ...vom iubi, uneori din ce în ce mai mult, alteori mai puțin, dar niciodatã la fel chiar dacã în clipele de prãbușire sufleteascã ne-am promis cã ne-am ferecat toate sentimentele într-un colț uitat și întunecat de suflet...* Buna seara,suflete frumoase,inimi ale pacii si iubirii,bine v-am gasit,sa aveti o seara linistita si neasemuit de parfumata!!! on-----Nu se aude nici musca,fiica mea invata pentru examenul de maine!!! You promised me!!! www.youtube.com/watch?v=qZ2wgLAW2m0 |
||
|
kudika_15804 Postat pe 10 Iunie 2014 18:50 |
||
| Sa ii ajute DUMNEZEU si ei si celorlati copii care invata !Multa inspiratie si minte clara , succes si bafta !Noi am trecut peste acest an scolar cu bine, sesiunea a fost grea dar are doar 2 note de 9 si restul doar 10 !O seara placuta , ingerii sa va fie aproape !http://www.youtube.com/watch?v=Aq-iNr2JE-Q | ||
|
kudika_956659 Postat pe 10 Iunie 2014 19:18 |
||
De la: kudika_956659, la data 2014-06-10 19:18:06Sa ii ajute DUMNEZEU si ei si celorlati copii care invata !Multa inspiratie si minte clara , succes si bafta !Noi am trecut peste acest an scolar cu bine, sesiunea a fost grea dar are doar 2 note de 9 si restul doar 10 !O seara placuta , ingerii sa va fie aproape !http://www.youtube.com/watch?v=Aq-iNr2JE-Q Doamne ajuta!!! Buna seara,Gabriela,sincer,am mai multe emotii decat fiica mea,am trecut prin inca doua experiente de acest gen,dar inima imi este la fel de incarcata in aceasta perioada!!!Fiicele mele imi dau tot suportul,tot ele sunt cele care imi dau energia necesara pentru a depasi focul examenelor avute de catre ele!! O seara lina,draga mea!! www.youtube.com/watch?v=hXOlG20bO9A
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 10 Iunie 2014 19:41 |
||
| CU SIGURANTA IUBITA , COPII SUNT SURSA ENERGIEINOASTRE INTERIOARE !SUCCES ! | ||
|
kudika_956659 Postat pe 10 Iunie 2014 20:13 |
||
|
VIAȚA TA E AICI, PE PÃMÂNT Dupã ce ați trecut de 60 de ani, pentru cã nu mai aveți foarte mulți ani în fațã și pentru cã nu puteți lua cu voi nimic atunci când vã duceți, n-are rost sã mai fiți preocupați sã economisiți. Așadar, cheltuiți banii pe care i-ați pus deoparte, faceți excursii, cumpãrați ce vã face plãcere și dãruiți ce vã puteți permite. Nu vã gândiți sã lãsați chiar tot ce-ați agonisit copiilor și nepoților, pentru cã, nu-i așa? nu vreți sã-i transformați în niște paraziți care așteaptã cu nerãbdare ziua în care veți muri. Nu vã faceți griji despre ce-o sã se întâmple cu ei sau cum veți fi pomeniți, pentru cã atunci când ne întoarcem în țãrânã nu mai auzim nici laudele și nici criticile. Timpul în care v-ați bucurat de viața pe pãmânt și de bunurile pe care le-ați agonisit cu atâta trudã se va sfârși. Nu vã frãmântați prea mult în legãturã cu copiii, pentru cã și ei au destinul lor și or sã-și gãseascã, cu siguranțã, drumul în viațã. Nu fiți sclavul copiilor voștri! Țineți legãtura cu ei, iubiți-i, ajutați-i când au nevoie, dar în același timp, bucurați-vã cât mai puteți de banii pe care i-ați strâns. Viața înseamnã mai mult decât muncã. Pensionați-vã cât de devreme puteți și bucurați-vã de viațã. Nu așteptați prea multe de la copiii voștri. Majoritatea își iubesc pãrinții, dar vor fi prea ocupați cu serviciul și alte angajamente ca sã le fie de prea mare ajutor. Existã însã și copii nepãsãtori, care s-ar putea sã înceapã sã se certe pe bunurile voastre cât sunteți încã în viațã și chiar sã-și doreascã sã muriți mai repede, ca sã vã poatã moșteni casa și bunurile. În general, copiii cred cã li se cuvine sã capete tot ce posedați, în timp ce voi n-aveți niciun drept sã vã atingeți de banii lor. Prin urmare, dupã vârsta de 50-60 de ani, nu vã mai risipiți energia și nu vã mai periclitați sãnãtatea în schimbul unei averi și mai mari, muncind pânã intrați în mormânt. S-ar putea ca banii voștri sã n-aibã nicio valoare în fața doamnei cu coasa. Când sã ne oprim sã mai facem bani? Cât înseamnã destul? O sutã de mii? Un milion? Zece milioane? De pe zecile de hectare de teren pe care le posedați mâncați câteva legume și o jumãtate de pâine pe zi; din cele trei case pe care le-ați construit, n-aveți practic nevoie decât de câțiva metri pãtrați: un dormitor, o camerã de zi, o baie și o bucãtãrie. Atâta vreme cât aveți o locuințã și suficienți bani pentru hranã, îmbrãcãminte și utilitãți, stați foarte bine. Ar trebui sã fiți fericiți. Fiecare familie are problemele ei, indiferent de statutul social. Nu vã mai comparați cu alții în ceea ce privește potența financiarã. Renunțați la competiția cine are mai multe posesiuni sau ai cui copii sunt mai dotați... material și se plimbã mai mult prin baruri sau prin strãinãtate. Mai degrabã puneți în balanțã cine are mai mult timp liber, cine este mai fericit, mai sãnãtos și mai longeviv. Nu vã frãmântați în legãturã cu lucrurile pe care nu le puteți schimba. Nu ajutã la nimic, iar o stare psihicã proastã vã poate îmbolnãvi. Creați-vã o stare permanentã de bine și identificați ce vã face fericiți. Atâta timp cât sunteți sãnãtoși și bine dispuși, vã veți face planuri și veți aștepta cu nerãbdare ziua urmãtoare. O zi din viațã fãrã un moment de bucurie este o zi pierdutã. O zi care aduce un moment de bucurie este o zi câștigatã. Un suflet optimist vindecã boala mai repede. Iar un suflet fericit nici nu are ce vindeca, pentru cã nu cunoaște boala... Pãstrați-vã o stare de spirit pozitivã, faceți mișcare în fiecare zi, întotdeauna afarã, la soare, mâncați multe alimente care conțin vitamine și minerale, și veți avea toate șansele sã mai trãiți 30-40 de ani în deplinã sãnãtate și vigoare. Bucurați-vã de ceea ce aveți și de tot ce vã înconjoarã. Și nu uitați de prieteni. Ei sunt una din bogãțiile vieții. Faceți-vã prieteni trainici, respectând câteva reguli simple: Ascultați-i fãrã sã-i întrerupeți; vorbiți-le fãrã sã le reproșați ceva; faceți-le daruri fãrã sã le pretindeți ceva în schimb; rãspundeți-le fãrã sã-i contraziceți; iertați-i fãrã sã-i pedepsiți; promiteți-le fãrã sã uitați. Așa, nu veți fi niciodatã singuri. Vã doresc o viațã lungã și împlinitã!______Jane Fonda The life means emotions and feelings!!High on emotion!! www.youtube.com/watch?v=PQhwy5R9s1I&feature=youtu.be
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 10 Iunie 2014 20:34 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| ce mai facetii!!!!!! | 8 | De la: kudika_975425 23 Octombrie 2014 20:23 |
| samson,motanel argintiu tigrat,mic, vaccinat | 1 | De la: ralsera 14 Iunie 2010 21:47 |
| AM O INTREBARE!!! | 4 | De la: Barbie30 19 Octombrie 2010 19:36 |
|
|
||
| CONCURSUL PT MARIREA SANILOR | 252 | De la: allyflex 21 Februarie 2009 11:12 |
| De ce romanii nu iubesc animalele? | 1764 | De la: liliana2005 29 Aprilie 2010 11:58 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.