Setari Cookie-uri

Ce faci in acest moment!?

De la: kudika_974079, la data 2014-09-24 19:25:09O seara placuta.

In cazul in care esti un simplu utilizator sa stii ca utilizatorii de pe siteul asta sunt de nota 10. Imi poti spune te rog cum te cheama?

Eu sunt Miss Rainbow!!!!Imi pare bine de cunostinta!!!
kudika_15804
Postat pe 24 Septembrie 2014 19:55
De la: kudika_974079, la data 2014-09-24 19:43:51"Invatati tacerea"
Este ceva benefic (si destul de greu pentru mine). Alt beneficiu este ca prin tacere nu le arati oamenilor punctele slabe si nici nu le dai posibilitatea sa te cunoasca..asa ca nu te vor putea ataca niciodata. Alt beneficiu este ca prin tacere putem preveni inchiderea unui anumit centru energetic care poate fi inchis de abundenta gandurilor. Si de obicei cand prea multe ganduri iti misuna prin creier; le dai afara pe gura.

Este o varianta de raspuns,multumesc!!!Dar depinde,foarte mult,si de tmperamentul si carcaterul individului,caci fiecare persoana corespunde unui tipar!!!!
kudika_15804
Postat pe 24 Septembrie 2014 19:56
Miss Rainbow..original pseudonim
Cosana nu e numele meu real. este doar un nume care imi place pentru ca este foarte rar. am citit intr-o revista ca mai exista doar o femeie de 80 si ceva de ani care mai poarta numele acesta si ca acum ceva timp numele era atat de raspandit incat Petre Ispirescu s-a inspirat de la el pentru a pune numele personajului Ileana Cosanzeana..
Cosanzeana fiind derivat de la Cosana
Pe mine ma cheama Gabriela Adela. Imi poti spune cum iti place!
kudika_974079
Postat pe 24 Septembrie 2014 20:06
"��i mai aduci aminte ziua c�nd ai luat soarele �i mi l-ai pus �n suflet?"____ Lucian Blaga

Iti mai aduci aminte cand totul se rezuma la noi doi si la iubirea noastra?????Parca a fost ieri,...si ,totusi,s-a scurs timpul prin noi doi ca printr-o sita a durerii!!!Iti mai aduci aminte cand mi-ai mangaiat chipul cu rasuflarea ta,...cu tine?????Iti mai aduci aminte cand ai unit cerul dintre noi cu inimile noastre????Iti mai aduci aminte cand te-am pierdut in imbratisari fierbinti,...cand secundele au luat forma trupurilor noastre unite intr-un dor cumplit???Iti mai aduci aminte,...atatea promisiuni s-au pierdut de-atunci...!!!Iti mai aduci aminte sau ai uitat unicul sentiment ,care m-a cuibarit la pieptul tau?????Iti mai aduci aminte,....dar,tacut in miresme de Toamna,doar timpul a mimat un raspuns mut!!!!___EU

Seara frumoasa, ganduri bune,din partea mea si liniste in inimile voastre!!!!

An Autumn evening for you all!!!!Be blessed with the peace of the heart!!!

http://www.youtube.com/watch?v=wod_2X6rX9A&feature=youtu.be
kudika_15804
Postat pe 24 Septembrie 2014 20:11
De la: kudika_15804, la data 2014-09-24 20:11:22"��i mai aduci aminte ziua c�nd ai luat soarele �i mi l-ai pus �n suflet?"____ Lucian Blaga

Iti mai aduci aminte cand totul se rezuma la noi doi si la iubirea noastra?????Parca a fost ieri,...si ,totusi,s-a scurs timpul prin noi doi ca printr-o sita a durerii!!!Iti mai aduci aminte cand mi-ai mangaiat chipul cu rasuflarea ta,...cu tine?????Iti mai aduci aminte cand ai unit cerul dintre noi cu inimile noastre????Iti mai aduci aminte cand te-am pierdut in imbratisari fierbinti,...cand secundele au luat forma trupurilor noastre unite intr-un dor cumplit???Iti mai aduci aminte,...atatea promisiuni s-au pierdut de-atunci...!!!Iti mai aduci aminte sau ai uitat unicul sentiment ,care m-a cuibarit la pieptul tau?????Iti mai aduci aminte,....dar,tacut in miresme de Toamna,doar timpul a mimat un raspuns mut!!!!___EU

seara buna , oameni buni cu suflete frumoase , ganduri bune de la mine si o melodie de atmosfera ...https://www.youtube.com/watch?v=nPLV7lGbmT4 fac o tarta cu nectarine si crema de lamaie , vine fiul cu iubita lui .....
kudika_956659
Postat pe 24 Septembrie 2014 20:15
De la: kudika_974079, la data 2014-09-24 20:06:47Miss Rainbow..original pseudonim
Cosana nu e numele meu real. este doar un nume care imi place pentru ca este foarte rar. am citit intr-o revista ca mai exista doar o femeie de 80 si ceva de ani care mai poarta numele acesta si ca acum ceva timp numele era atat de raspandit incat Petre Ispirescu s-a inspirat de la el pentru a pune numele personajului Ileana Cosanzeana..
Cosanzeana fiind derivat de la Cosana
Pe mine ma cheama Gabriela Adela. Imi poti spune cum iti place!

Frumoase origini,draga Cosanzeana,sper ca ai si cositele Ilenei!!! Mi-am pus acest pseudonim intrucat iubesc Curcubeul,care,din punctul meu de vedere,inseamna "VIATA"!!!!Este adevarat,nici prenumele real nu se incadreaza in normal,dar prefer acest pseudonim!!!!Poate ti-l voi spune vreodata,iti pot da un indiciu insa,numele meu este strans legat de orasul indragostitilor, PARIS!!!! Ai doua prenume frumoase,parintii tai au fost inspirati!!!!
kudika_15804
Postat pe 24 Septembrie 2014 20:16
De la: kudika_956659, la data 2014-09-24 20:15:26
De la: kudika_15804, la data 2014-09-24 20:11:22"��i mai aduci aminte ziua c�nd ai luat soarele �i mi l-ai pus �n suflet?"____ Lucian Blaga

seara buna , oameni buni cu suflete frumoase , ganduri bune de la mine si o melodie de atmosfera ...https://www.youtube.com/watch?v=nPLV7lGbmT4 fac o tarta cu nectarine si crema de lamaie , vine fiul cu iubita lui .....

Multumesc,Gabriela pentru link!!!Buna seara,draga mea si relaxare cat cuprinde, alaturi de cei dragi!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=tnde1toXbvw
kudika_15804
Postat pe 24 Septembrie 2014 20:19
The emotion of love!!For you...!!!

http://www.youtube.com/watch?v=7t3zL5eeJSw
kudika_15804
Postat pe 24 Septembrie 2014 20:20
Dragostea poate fii definita in 1000 si una de cuvinte..dar nici acestea nu ii pot cuprinde tot intelesul..Din punctul meu de vedere numai Dumnezeu poate stii ce este iubirea cu adevarat si de ce ne-a inzestrat cu ea.
Eu una stiu ca Drgostea este cheia readuceriicopilariei si este cheia prin care poti da timpul inapoi. Prin dragoste intineresti..devii mai verde si mai crud. CACI odata ce esti indragostit esti inocent; naiv; increzator; darnic; idealist si mii de trasaturi ale copiilor care pana si copiii din ziua de azii ncep sa le piarda.
kudika_974079
Postat pe 24 Septembrie 2014 20:20
De la: kudika_974079, la data 2014-09-24 20:20:55Dragostea poate fii definita in 1000 si una de cuvinte..dar nici acestea nu ii pot cuprinde tot intelesul..Din punctul meu de vedere numai Dumnezeu poate stii ce este iubirea cu adevarat si de ce ne-a inzestrat cu ea.
Eu una stiu ca Drgostea este cheia readuceriicopilariei si este cheia prin care poti da timpul inapoi. Prin dragoste intineresti..devii mai verde si mai crud. CACI odata ce esti indragostit esti inocent; naiv; increzator; darnic; idealist si mii de trasaturi ale copiilor care pana si copiii din ziua de azii ncep sa le piarda.

Draga mea,IUBIREA inseamna METAMORFOZA,VIATA CICLICA,PROCES DE FOTOSINTEZA,CATALIZATOR al oricarei reactii chimice necunoscuta de oameni inca,caci iubirea este un mistr,este magia simturilor!!!!Da,se poate spune si astfel,IUBIREA este sinonima cu DUMNEZEU,numai cine il poate vedea cu ochii mintii si ai sufletului pe Dumnezeu,numai acela/aceea poate intelege sensul iubirii!!!
kudika_15804
Postat pe 24 Septembrie 2014 20:26
Imi spun si eu parerea...oricum pentru 13 ani nu stiu mai nimic deci daca cumva gresesc va rog sa ma corectati!! ca merit!!
kudika_974079
Postat pe 24 Septembrie 2014 20:34
De la: kudika_974079, la data 2014-09-24 20:34:06Imi spun si eu parerea...oricum pentru 13 ani nu stiu mai nimic deci daca cumva gresesc va rog sa ma corectati!! ca merit!!

Hmmmmmmmmm,serios??Nu stiu de ce deocamdata,dar nu cred ca ai aceasta varsta,si am o intuitie buna,nu ma insel!!!! Fiecare user este liber sa isi exprime parerile,dar am oarecare rezerve legate de opiniile minorilor!!!!
kudika_15804
Postat pe 24 Septembrie 2014 20:42
Am 13 ani. O sa vezi pe parcurs ca intotdeauna sunt sincera. Cand eram mai mica minteam destul de des dar odata cu trecerea timpului am invatat sa desting binele de rau si mai ales sa suport consecintele deci sunt sincera Intotdeauna.
Daca o sa ne intalnim vreodata fata in fata o sa te convingi
kudika_974079
Postat pe 24 Septembrie 2014 20:46
De la: kudika_974079, la data 2014-09-24 20:46:09Am 13 ani. O sa vezi pe parcurs ca intotdeauna sunt sincera. Cand eram mai mica minteam destul de des dar odata cu trecerea timpului am invatat sa desting binele de rau si mai ales sa suport consecintele deci sunt sincera Intotdeauna.
Daca o sa ne intalnim vreodata fata in fata o sa te convingi

Ah,tare mi-as dori sa intalnesc o copilita,caci fiicele mele sunt mari,m-au lasat doar cu amintirea copilariei lor!!!!! Draga mea nu este vorba de sinceritate aici,dar,ma rog,fiind o persoana discreta acord circumstante tuturor oamenilor,pana la proba contrarie!!!Ce am remarcat a fost incadrarea randurilor in pagina topicului,aceasta nu este prea bine stapanita la aceasta varsta juvenila,dar,tu,poate esti exceptia,care imi intareste speranta ca, viitorii tineri sunt cititi,cultivati!!!Bravos!!!

Adevarul inseamna asumarea consecintelor aduse de el,INTOTDEAUNA!!!
kudika_15804
Postat pe 24 Septembrie 2014 20:55
Ai copii? Ce dragut!
Tocmai a trecut mama pe aici si s-a uitat la discutia de pe forum. Mi-a zis sa o continui caci este una constructiva
Scuza-ma ca te intreb...dar tu cati ani ai?
kudika_974079
Postat pe 24 Septembrie 2014 21:00
De la: kudika_974079, la data 2014-09-24 21:00:31Ai copii? Ce dragut!
Tocmai a trecut mama pe aici si s-a uitat la discutia de pe forum. Mi-a zis sa o continui caci este una constructiva
Scuza-ma ca te intreb...dar tu cati ani ai?

Te poti uita la profilul meu si vei afla toate datele personale!! Nimic nu imi repugna in aceasta viata mai mult ca practicarea MINCIUNII,si,drept consecinta,nu folosesc date ireale in descrierea mea!!Se utilizeaza aceasta metoda de prezentare pe acest site,dar imi este total straina!!!Aceea sunt,in carne si oase!!!!
kudika_15804
Postat pe 24 Septembrie 2014 21:03
Am incercat sa te adaug la prieteni dar nu stiu de ce nu merge...
kudika_974079
Postat pe 24 Septembrie 2014 21:07
De la: kudika_974079, la data 2014-09-24 21:07:24Am incercat sa te adaug la prieteni dar nu stiu de ce nu merge...

Te voi adauga eu!!!!Nu oricine poate intra in lista mea de prieteni!!Valoarea prietenilor unei persoane da valoarea titularului!!!
kudika_15804
Postat pe 24 Septembrie 2014 21:10
Dragilor,acestea fiind spuse,va doresc o noapte linistita,orologiul inimii mele ma trage de maneca rochitei!!!!Noapte buna si la buna revedere, cand va dori Majestatea Sa Regala!!!

Roxy,Maria,doamnelor...!!!

Criss,Cosanzeana,domnisoarelor...!!!

Sa fiti iubiti,care cum puteti si pe unde puteti!!!! Am fugittttttttttttttttt!!
kudika_15804
Postat pe 24 Septembrie 2014 21:15
Noapte buna! Ies si eu!
kudika_974079
Postat pe 24 Septembrie 2014 21:49
De la: kudika_15804, la data 2014-09-24 21:15:36Dragilor,acestea fiind spuse,va doresc o noapte linistita,orologiul inimii mele ma trage de maneca rochitei!!!!Noapte buna si la buna revedere, cand va dori Majestatea Sa Regala!!!

Roxy,Maria,doamnelor...!!!

Criss,Cosanzeana,domnisoarelor...!!!

Sa fiti iubiti,care cum puteti si pe unde puteti!!!! Am fugittttttttttttttttt!!
,,, noapte buna,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
NEGRUTTTT
Postat pe 24 Septembrie 2014 21:56
De la: kudika_974079, la data 2014-09-24 21:49:22Noapte buna! Ies si eu!
somn usooooooooor
NEGRUTTTT
Postat pe 24 Septembrie 2014 21:57
Iubirea,dulce vals..

Z�mbește cerul m�ng�iat de bezn�,
�n fracuri de satin luceferi ard...
S�rutul t�u r�sfaț� a mea glezn�
Gust�nd suav al m�rii umed fard.

Iubirea ne picta pe chip candoare,
Pe foi de suflet �ncrust�nd Eden...
Te reg�seam �n fiecare floare,
Erai parfum, culoare și polen.

C�nd luna c�nt-al nostru vals, iubite,
Plutesc de parc�-s puf de p�p�dii...
Brațele-mi fug spre ore infinite
Și te adun din mii de galaxii.

Tandru ne-alint-a zorilor arcad�
�mbr�țișați, �n straie de festin
Plou� cu noi pe-a fericirii strad�
Și-n roua de pe flori ne-așterne fin...

Sub t�lpi, timid, mi-e str�veziul voal
Ce umerii de tot mi-a dezgolit.
Z�mbind m-ai dus pe-al fericirii mal
Și pe nisipul cald, m-ai recl�dit...

�n spuma unui val,sorbind pl�cere,
Desc�tușam secretele din noi.
Pe-al nostru vals, din a iubirii miere,
Gustam cu-același patos, am�ndoi...

Note zburdau pe portativul serii
Unindu-ne-n eternul nostru dans.
Adio-am spus tristeții și durerii
Șterg�nd toți norii și-al lor z�mbet fals

Revars� cerul peste noi lumin�,
Viața ni-i dar, iubirea-i dulce vals....!___Mariana Kabbout

Buna dimineata,doamnelor si domnilor,dimineata ne-a pus pe pragul vietii noastre stropi de racoare pentru a ne trezi si a deveni proaspeti la trup si suflet!!!!Domnul sa va ajute si astazi,sa traiti plini de speranta si bucurie si sa realizati tot ceea ce doriti!!!!

On__Imi beau cafeaua in timp ce ma sfatuiesc cu un mic gand matinal nastrusnic foc!!! Dragilor,faceti coronite din zambete si iubirea transformati-o in bijuterii ale sufletului!!

Zi frumoasa in inima!!

http://www.youtube.com/watch?v=aZfgd4TMsHI&list=PLa_0rl-N6O8gjy_L-dxx8qeFVfBMtv8zi&index=33
kudika_15804
Postat pe 25 Septembrie 2014 06:59
De la: kudika_956391, la data 2014-09-24 21:56:54
,,, noapte buna,,,,,,,,,,,,,,,,,,, [/quote]

Buna dimineata,zambarici!!!
kudika_15804
Postat pe 25 Septembrie 2014 07:02
http://www.youtube.com/watch?v=D-2mBX3gI0Q
kudika_15804
Postat pe 25 Septembrie 2014 07:13
Neata!!!!!
Tocmai ce am luat si eu micul de jun...unul consistent bineinteles.
E o dimineata frumoasa doar ca eu mor de frigggg ca sunt numai 17 grade in camera.
kudika_974079
Postat pe 25 Septembrie 2014 08:05
Neata buna !
79 , da drumul la caldura .
Bela , ma gandeam io ca mai vrei o cafea...

http://www.kamat-kaffeeshop.de/media/wysiwyg/Cafe_Alpengletscher.jpg
Rotty_
Postat pe 25 Septembrie 2014 08:08
Mama zice sa nu dam drumul la caldura ca temperatura optima pentru anti imbatranire este 17 grade!!
kudika_974079
Postat pe 25 Septembrie 2014 08:10
De la: kudika_974079, la data 2014-09-25 08:05:19Neata!!!!!
Tocmai ce am luat si eu micul de jun...unul consistent bineinteles.
E o dimineata frumoasa doar ca eu mor de frigggg ca sunt numai 17 grade in camera.

Sa iti fie de bine,fa putina gimnastica de inviorare,oricum,trebuia sa o faci inainte de a servi masa de dimineata!Va fi o si superba,de Toamna,ai sa vezi!!!!Buna dimineata!!! Umbla la setarile contului tau,caci nu te pot invita in lista mea de prieteni,practic,nici nu existi pe site!!!
kudika_15804
Postat pe 25 Septembrie 2014 08:10
De la: kudika_974079, la data 2014-09-25 08:10:38Mama zice sa nu dam drumul la caldura ca temperatura optima pentru anti imbatranire este 17 grade!!

Eu as spune 16 grade!!Are dreptate,eu ma mentin prin ras si buna dispozitieeeeeeeeee!!
kudika_15804
Postat pe 25 Septembrie 2014 08:13

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cate cazuri de oameni divortat si care locuiesc inca impreuna cunoasteti? 16 De la: kudika029282 19 Aprilie 2010 21:53
Lily,pisicuta gri petrol cu portocaliu, deosebita 1 De la: ralsera 2 Iunie 2010 22:48
EXISTA VREUN OM DE LA KUDICA CARE CHIAR CITESTE MAILURILE NOASTRE 72 De la: kiss_my_ass 4 Iulie 2013 11:07
Avelo Bahtalo Elvetia !Rusine pentru mass-media manelizata din Romania .....si nu numai! 14 De la: nicole_or2001 27 Februarie 2009 12:17
Zen??? sau doar bun simtz? 5 De la: liza24_84 13 Februarie 2009 15:51