Setari Cookie-uri

Ce faci in acest moment!?

Buna seara
Cum a fost ziua voastra? Eu am avut o zi si cu bune si cu rele, am trecut prin toate starile pe parcursul zilei de azi, am fost dezamagita, trista pe de o parte si increzatoare, fericita, mandra pe de alta parte

"o femeie puternica este aceea careia sufletul ii plange si fata ii zambeste"

Good night!
Sasha_Criss
Postat pe 25 Septembrie 2014 20:17
Ma bucur ca ai avut o zi plina!
kudika_974079
Postat pe 25 Septembrie 2014 20:20
De la: kudika_974079, la data 2014-09-25 20:15:34Majoritatea sunt doar niste tampenii...totul e aiurea momentan. Singurul lucru care ma tine in picioare e ca nu usnt singura si nu voi fi niciodata singura care va trece printr-o anumita situatie. Sunt si altii mai rau ca mine.

Fata draga,aceasta este scoala romaneasca,nu sunt prea multe de facut,trebuie sa accepti metodele de lucru si sa iti vezi de drumul tau!!!Exista materie neinteresanta,neaplicabila in viitor,fara logica momentana,dar trebuie,vrei,nu vrei,sa treci prin ea,acesta este sistemul!!!Este adevarat,nu vei fi niciodata singura,care trece printr-o anumita situatie, si multumeste-i Domnului ca nu te afli printre cei defavorizati de soarta,caci exista foarte multi!!!Esti sanatoasa,poti studia,deci poti munci serios pentru viitorul tau!!!
kudika_15804
Postat pe 25 Septembrie 2014 20:21
De la: kudika_974079, la data 2014-09-25 20:07:28La romana ni se trec notele si nu stiu asta pentru ca de obicei notele de la testele initiale nu se trec in catalog

in genral nu se trec in catalog, dar decizia ii apartine profesorului, daca considera ca a recapitulat materia pentru test si s-au obtinut note medii atunci are dreptul de a le trece. nu trebuie sa te deranjeze acest lucru! si mai ales ca romana este o materie esentiala si acesibila, ce sa mai spui de mate m1, daca la romana te plangi?
Sasha_Criss
Postat pe 25 Septembrie 2014 20:23
De la: Sasha_Criss, la data 2014-09-25 20:17:25Buna seara
Cum a fost ziua voastra? Eu am avut o zi si cu bune si cu rele, am trecut prin toate starile pe parcursul zilei de azi, am fost dezamagita, trista pe de o parte si increzatoare, fericita, mandra pe de alta parte

Good night!

DA,femeile puternice transforma pana si plansul in zambet!!Buna seara,Criss!!! Cum a fost ziua de astazi pentru mine?????Destul de incarcata,stresanta,dar cu rezultate pozitive,multumesc Domnului!!!

Pentru tine a fost o zi ca una obisnuita pentru toti tinerii de varsta ta,bucura-te ca ai depasit-o si inarmeaza-te cu rabdare, pentru a le parcurge pe celelalte!Mult noroc si noapte buna!!!
kudika_15804
Postat pe 25 Septembrie 2014 20:25
De la: Sasha_Criss, la data 2014-09-25 20:23:03
De la: kudika_974079, la data 2014-09-25 20:07:28La romana ni se trec notele si nu stiu asta pentru ca de obicei notele de la testele initiale nu se trec in catalog

in genral nu se trec in catalog, dar decizia ii apartine profesorului, daca considera ca a recapitulat materia pentru test si s-au obtinut note medii atunci are dreptul de a le trece. nu trebuie sa te deranjeze acest lucru! si mai ales ca romana este o materie esentiala si acesibila, ce sa mai spui de mate m1, daca la romana te plangi?

Nicio disciplina nu este simpla sau usoara,Criss,caci fiecare elev o percepe in mod particular,si toate materiile contin informatii,care trebuie sa fie, macar citite,daca nu retinute in memorie!!!
kudika_15804
Postat pe 25 Septembrie 2014 20:29
De la: kudika_15804, la data 2014-09-25 20:25:53
De la: Sasha_Criss, la data 2014-09-25 20:17:25Buna seara

Good night!

DA,femeile puternice transforma pana si plansul in zambet!!Buna seara,Criss!!! Cum a fost ziua de astazi pentru mine?????Destul de incarcata,stresanta,dar cu rezultate pozitive,multumesc Domnului!!!

Pentru tine a fost o zi ca una obisnuita pentru toti tinerii de varsta ta,bucura-te ca ai depasit-o si inarmeaza-te cu rabdare, pentru a le parcurge pe celelalte!Mult noroc si noapte buna!!!

multumesc la fel! zbuciumul sufletesc specific varstei nu-mi da pace si scoala ma tine mereu conectata maine am o zi si mai plina, scoala si apoi meditatie
ceea ce nu ma omoara, cu siguranta ma face mai puternica
numai bine!!!
Sasha_Criss
Postat pe 25 Septembrie 2014 20:30
http://www.youtube.com/watch?v=TrEjulyd2cI

"tu ma vezi mai frumoasa decat stiu eu
ma faci sa cred ca sunt centrul lumii eu"

astept si eu sa apara un baiat care sa ma aprecieze asa cum sunt
Sasha_Criss
Postat pe 25 Septembrie 2014 20:34
De la: Sasha_Criss, la data 2014-09-25 20:30:07[
multumesc la fel! zbuciumul sufletesc specific varstei nu-mi da pace si scoala ma tine mereu conectata maine am o zi si mai plina, scoala si apoi meditatie
numai bine!!!

Cunosc prin ce treci,sunt valtorile specifice varstei tale,fiecare a trecut,la randul sau,prin aceleasi temeri si emotii,dar TOTUL VA FI BINE,Criss!!!Succes maine,ai grija de tine,acum,eu ma voi retrage sa servesc cina si sa ma odihnesc,este timpul!!!Noapte buna!!!
kudika_15804
Postat pe 25 Septembrie 2014 20:37
Daca sunt trista nu inseamna ca sunt trista din cauza modului de predare sau altceva care tine de invatamant.
Imi cer scuze de intarziere...am fost putin ocupata. Am compus o poezie.
kudika_974079
Postat pe 25 Septembrie 2014 20:39
De la: Sasha_Criss, la data 2014-09-25 20:34:10http://www.youtube.com/watch?v=TrEjulyd2cI

"tu ma vezi mai frumoasa decat stiu eu
ma faci sa cred ca sunt centrul lumii eu"

astept si eu sa apara un baiat care sa ma aprecieze asa cum sunt

Inevitabil asa va fi!!! Noi,femeile,avem in natura noastra acest dor nesfarsit,dar atat de frumos!!! Fie sa se implineasca la tine!!!!
kudika_15804
Postat pe 25 Septembrie 2014 20:40
Dragostea...un ucigas si un inger in acelasi timp.
kudika_974079
Postat pe 25 Septembrie 2014 20:42
De la: kudika_974079, la data 2014-09-25 20:39:09Daca sunt trista nu inseamna ca sunt trista din cauza modului de predare sau altceva care tine de invatamant.
Imi cer scuze de intarziere...am fost putin ocupata. Am compus o poezie.

Sper ca este una reusita!!! Treci peste tristete!!!
kudika_15804
Postat pe 25 Septembrie 2014 20:44
De la: kudika_15804, la data 2014-09-25 20:37:02
De la: Sasha_Criss, la data 2014-09-25 20:30:07[
numai bine!!!

Cunosc prin ce treci,sunt valtorile specifice varstei tale,fiecare a trecut,la randul sau,prin aceleasi temeri si emotii,dar TOTUL VA FI BINE,Criss!!!Succes maine,ai grija de tine,acum,eu ma voi retrage sa servesc cina si sa ma odihnesc,este timpul!!!Noapte buna!!!

Pofta buna!!!
vise placute!
Sasha_Criss
Postat pe 25 Septembrie 2014 20:44
Nu imi fortez inima sa treaca peste...o las sa isi continue ciclul. De fiecare data cand am trecut peste tristete dupa o saptamana sau 2 am avut parte de ceva si mai abundent.
Momentan sunt o incepatoare..oricum am sesizat ca fata de clasele mici poeziile mele sunt mult mai reusite. nu stiu de ce totusi nu ma pot vedea o scriitoare...adica poeziile lui George Cosbuc sau ale altor poeti sunt mult mai bune decat ale mele incat nici nu mai merita sa fac efortul in a le compara cu exactitate.
kudika_974079
Postat pe 25 Septembrie 2014 20:47
De la: kudika_974079, la data 2014-09-25 20:42:10Dragostea...un ucigas si un inger in acelasi timp.

Si calaul inimii,te rog!!!!De cele mai multe ori!!!
kudika_15804
Postat pe 25 Septembrie 2014 20:50
De la: Sasha_Criss, la data 2014-09-25 20:44:16
Pofta buna!!!
vise placute!

Multumesc,sa auzim de bine!!!
kudika_15804
Postat pe 25 Septembrie 2014 20:52
Odata ce exista Dumnezeu totusi...suferinta capata un sens. dumnezeu ne-a promis fericirea si totusi noi suferim. deci dumnezeu este dator sa ne faca fericiti. Si nu imi doresc la nebunie sa fiu fericita acum...ci cand Dumnezeu se va simti dator fata de mine. Daca nu voi fi fericita aici e si mai bine pentru ca voi fi fericita dupa moarte...si ma voi bucura de o fericire vesnica.
kudika_974079
Postat pe 25 Septembrie 2014 20:53
De la: kudika_974079, la data 2014-09-25 20:47:59Nu imi fortez inima sa treaca peste...o las sa isi continue ciclul. De fiecare data cand am trecut peste tristete dupa o saptamana sau 2 am avut parte de ceva si mai abundent.
Momentan sunt o incepatoare..oricum am sesizat ca fata de clasele mici poeziile mele sunt mult mai reusite. nu stiu de ce totusi nu ma pot vedea o scriitoare...adica poeziile lui George Cosbuc sau ale altor poeti sunt mult mai bune decat ale mele incat nici nu mai merita sa fac efortul in a le compara cu exactitate.

Lasa timpul sa evolueze!!! Eu scriu poezii de cinci ani de zile,dar sunt o novice,nu ma consider ca fiind o consacrata in poezie!!!

Adela,ma retrag,trebuie sa mannac,o seara lina in continuare!!Noapte buna!!!
kudika_15804
Postat pe 25 Septembrie 2014 20:55
De la: kudika_974079, la data 2014-09-25 20:47:59Nu imi fortez inima sa treaca peste...o las sa isi continue ciclul. De fiecare data cand am trecut peste tristete dupa o saptamana sau 2 am avut parte de ceva si mai abundent.

draguto, poti compune poezii pentru a te destinde si a te descarca de tot ce ai pe suflet intr-un anumit moment. Desigur ca merita sa le scrii pentru a te relaxa, a-ti deconecta mintea de la viata reala. este inutile comparatia cu marii poeti romani, vei studia mai tarziu si vei vedea ca aceea este o arta poetica, modul de a reprezenta viziunea poetica prin intermediul eului liric nu il poate nimeni insusi niciodata. Acei poeti sunt marile valori ale literaturii, creatorii unor valori estetice unice. vei studia la romana, dar dupa cum vad ca te plangi de aceasta materie, ma gandesc ca poate nu iti va fi drag sa-i inveti?
Sasha_Criss
Postat pe 25 Septembrie 2014 20:56
Romana e pe locul 2 dintre materiile preferate dar ma plang pentru ca acum facem romana cu diriginta noastra..ni s-a schimbat stilul de predare si mie nu imi plac schimbarile de genul asta!
kudika_974079
Postat pe 25 Septembrie 2014 20:59
De la: kudika_974079, la data 2014-09-25 20:53:26Odata ce exista Dumnezeu totusi...suferinta capata un sens. dumnezeu ne-a promis fericirea si totusi noi suferim. deci dumnezeu este dator sa ne faca fericiti. Si nu imi doresc la nebunie sa fiu fericita acum...ci cand Dumnezeu se va simti dator fata de mine. Daca nu voi fi fericita aici e si mai bine pentru ca voi fi fericita dupa moarte...si ma voi bucura de o fericire vesnica.

Copila draga,pana la a obtine fericirea vesnica trebuie sa inveti,sa muncesti,sa iubesti si sa traiesti aici,pe Pamant,aceasta este menirea ta si a tuturor!!!Dumnezeu are grija de fiecare dintre noi,cu bune si cu mai putin bune!!! Suferinta nu este lipsita de sens,caci, fara ea, nu ne vom limpezi sufletele!!!!Suferinta,ca si bucuria,ne-a fost data in dar,nu este ceva obtinut ulterior primirii vietii!!!Divinitatea nu este datoare nimanui cu nimic,noi suntem cei datori si nevrednici de iubirea LUI!!Esti fericit aici,atat timp cat iti este permis sa fii astfel,fericirea nu este un TOT,primit ca un TOT,ci ea este oferita gradual si nu la voia intamplarii!!!

Noapte buna,linisteste-te,te rog,viata este frumoasa,chiar daca peste jumatate din parcursul ei este insotit de lacrimi!!!
kudika_15804
Postat pe 25 Septembrie 2014 21:03
De la: kudika_974079, la data 2014-09-25 20:59:50Romana e pe locul 2 dintre materiile preferate dar ma plang pentru ca acum facem romana cu diriginta noastra..ni s-a schimbat stilul de predare si mie nu imi plac schimbarile de genul asta!

Nu iti plac,dar trebuie sa inveti sa le accepti!!!
kudika_15804
Postat pe 25 Septembrie 2014 21:03
De la: kudika_974079, la data 2014-09-25 20:59:50Romana e pe locul 2 dintre materiile preferate dar ma plang pentru ca acum facem romana cu diriginta noastra..ni s-a schimbat stilul de predare si mie nu imi plac schimbarile de genul asta!

in ce clasa esti?
Sasha_Criss
Postat pe 25 Septembrie 2014 21:08
Acum depinde de religie...la ortodocsi Dumnezeu plateste suferinta cu fericirea.
Si crede-ma ca timpul nu este atat de lung decat crezi..timpul este foarte scurt in comparatie cu ce a fost inainte...dar na ...timpul s-a scurtat treptat fara ca noi sa ne dam seama pentru ca nu a fost un procedeu imediat.
Timpul se scurteaza din cauza ispitelor..deci Dumnezeu a facut timpul sa treaca mai repede pentru noi.
Eu am avut momente cand am facut un paraclis de 20 de minute in 10 minute cat timp nu m-am grabit deloc..am spus totul foarte lent doar ca am fost atenta la ce am citit si am avut conexiunea aceea cu Dumnezeu.
La Dumnezeu pana si timpul este elastic. Acum depinde de modul de credinta al fiecaruia pentru ca lucrurile in care credem ne influenteaza existenta si viitorul.
kudika_974079
Postat pe 25 Septembrie 2014 21:12
Sunt a 7-a
kudika_974079
Postat pe 25 Septembrie 2014 21:13
De la: kudika_974079, la data 2014-09-25 21:13:32Sunt a 7-a

nu-ti mai insusi asemenea cuvinte la varsta ta. Inca esti copil, nici macar nu ti-ai facut buletinul, lasa lucrurile sfinte pentru varsta la care vei fi capabila sa le intelegi in esenta lor. Acum vezi-ti de scoala, pentru ca la anul urmeaza sa ai examen! concentreaza-te la romana si la matematica, invata cu spor si la celelalte materii si traieste-ti copilaria in timpul liber! eu am avut media 9.88 in gimnaziu, si imi gaseam timp si pt scoala si pt distractie. Fii mai ambitioasa, cere-ti mai mult de la tine insati si o sa vezi ca vei avea succese in plan scolar!
Sasha_Criss
Postat pe 25 Septembrie 2014 21:18
Asa am inceput eu scoala in clasele primare...vroiam sa fiu cea mai buna...vroiam sa invat..vroiam sa fiu apreciata de invatatoare. Dar cu cat am inaintat in viata mi-am dat seama ca totul e degeaba. Nu merita sa ma zbat...nu merita sa fiu ambitioasa...nu merita nimic. Merita doar sa faci ce iti place si eu acum fac ce imi place.
Nu merita atata timp cat stiu ca tot ce fac nu intereseaza pe nimeni ci doar pe mine si nu merita sa ma fortez degeaba. Pentru ca ambitia la ine inseamna stres. Nepasarea la mine inseamna liniste.
Invat dupa puterile mele...atat cat pot intelege si nu ma fortez.
kudika_974079
Postat pe 25 Septembrie 2014 21:24
ma pregatesc de culcare...noapte buna
kudika_974079
Postat pe 25 Septembrie 2014 21:29
De la: kudika_974079, la data 2014-09-25 21:29:47ma pregatesc de culcare...noapte buna
..noapte buna
NEGRUTTTT
Postat pe 25 Septembrie 2014 21:57

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
caut colega... 1 De la: love_is_precious 5 Septembrie 2009 10:22
Trump presedinte 22 De la: kudika_991915 4 Martie 2016 13:22
mesaje fara rost de la asa zisi oameni 218 De la: oana81 22 Mai 2008 13:49
un mare secret 18 De la: motroc_raluca 16 Mai 2009 08:51
Fetelor un pic de ajutor pls! 14 De la: coldwind 27 Noiembrie 2009 20:55