Setari Cookie-uri

Ce faci in acest moment!?

azi am facut putin frigul, am bucatarit la niste ciuperci si am spart niste jeleuri
yumy
Postat pe 27 Septembrie 2014 17:46
"Secretul atracției este de a te iubi. Oamenii atractivi nu judeca nici pe sine, nici pe alții. Ei sunt deschisi la gesturi de iubire. Ei se gandesc la iubire și exprima iubirea lor �n fiecare acțiune. Ei știu c� iubirea nu este un simplu sentiment, ci adev�rul suprem �n centrul universului. "___ Deepak Chopra

Autumn,the season of love!!!!!Enjoy it!!!!

A magical evening to all!!!

http://www.youtube.com/watch?v=_GTTR8o2l1M&feature=youtu.be&list=UUuYboszCXX04WeksgCPCV8w
kudika_15804
Postat pe 27 Septembrie 2014 17:47
De la: yumy, la data 2014-09-27 17:46:28azi am facut putin frigul, am bucatarit la niste ciuperci si am spart niste jeleuri

"Spart jeleuri"???Nu inteleg!!!!Cum ai pregatit ciupercile????
kudika_15804
Postat pe 27 Septembrie 2014 17:49
"Iubire tarzie. Ultima floare in toamna sufletului."___ Valeriu Butulescu

Sa aveti numai flori in suflet,si toate sa va aduca parfumul iubirii,un bun energizant si revigorant in viata voastra!!!Aveti parfum de Toamna in suflet????Este suav,ametitor,creator de senzatii,...de amor nebun!!!Fiti iubiti,dragii mei!!!!___EU

For an evening full of kindness!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=oSi4oNCfQGw&list=UUuYboszCXX04WeksgCPCV8w&index=2
kudika_15804
Postat pe 27 Septembrie 2014 17:53
De la: kudika_15804, la data 2014-09-27 17:49:00
De la: yumy, la data 2014-09-27 17:46:28azi am facut putin frigul, am bucatarit la niste ciuperci si am spart niste jeleuri

le-am pregatit dupa reteta proprie, le-am tocat, am pus niste orez si legume si le-am bagat la cuptor, asta e tot, dar inainte de toate mi-am facut mamaliga cu unt si ou. Am facut si o saramura de peste, dar parca trebuia sa o fac ceva mai picanta :D
yumy
Postat pe 27 Septembrie 2014 17:58
De la: yumy, la data 2014-09-27 17:58:23
De la: kudika_15804, la data 2014-09-27 17:49:00

le-am pregatit dupa reteta proprie, le-am tocat, am pus niste orez si legume si le-am bagat la cuptor, asta e tot, dar inainte de toate mi-am facut mamaliga cu unt si ou. Am facut si o saramura de peste, dar parca trebuia sa o fac ceva mai picanta :D

Mmmmm,suna bine ceea ce ai povestit aici!!!!Cred ca toate au iesit grozav!!!Mai poti pune putin piper sau ardei iute daca consideri ca saramura nu a iesit suficient de iute!!!! Mie imi place acel amestec Mexican ,existent pe piata,il prepar rapid si il folosesc drept garnitura la friptura!!!! Esti un fan al mamligii,sa inteleg!!Imi place,dar nu este satioasa,peste o ora atac frigiderul!!!!
kudika_15804
Postat pe 27 Septembrie 2014 18:07
sa stii ca mie nu-mi place mamaliga altfel :)), adica eu nu mananc mamaliga fara unt cu ou sau fara branza, iar cand eram mica nici nu ma atingeam de ea. Si simt o nevoie de picant, ieri mi-am luat aripioare picante
yumy
Postat pe 27 Septembrie 2014 18:15
De la: yumy, la data 2014-09-27 18:15:16sa stii ca mie nu-mi place mamaliga altfel :)), adica eu nu mananc mamaliga fara unt cu ou sau fara branza, iar cand eram mica nici nu ma atingeam de ea. Si simt o nevoie de picant, ieri mi-am luat aripioare picante

Mamaliga cu smantana nu papi???
Mama,dupa ce rsaturna mamaliga pe fundul din lemn,ne turna lapte in ceaun si ne dadea sa mancam,se bateau turcii la gurile noastre,era o bunatate,gustul acela de coaja de mamaliga inmuiata in lapte!!!

Fii atenta cu aripioarele picante,sunt bomba cu ceas pentru stomac si ficat!!!!
kudika_15804
Postat pe 27 Septembrie 2014 18:23
nu prea ma dua in vant dupa smantana sunt fan branza, dar sa fie sarata, daca e dulce....nu-mi place, in rest nu am prea multe pretentii, ar mai fi piftia de porc care nu-mi place, insa i-am gasit inlocuitor, piftie de curcan, in rest mannanc cam orice,mai ales dulciuri
yumy
Postat pe 27 Septembrie 2014 18:27
De la: yumy, la data 2014-09-27 18:27:23nu prea ma dua in vant dupa smantana sunt fan branza, dar sa fie sarata, daca e dulce....nu-mi place, in rest nu am prea multe pretentii, ar mai fi piftia de porc care nu-mi place, insa i-am gasit inlocuitor, piftie de curcan, in rest mannanc cam orice,mai ales dulciuri

Ahaaa,piftie de curcan,o adevarata delicatesa,rafinata si dietetica!!!Dar sarmale facute cu carne de curcan ai mancat vreodata????
kudika_15804
Postat pe 27 Septembrie 2014 18:43
De la: kudika_15804, la data 2014-09-27 18:43:26
De la: yumy, la data 2014-09-27 18:27:23nu prea ma dua in vant dupa smantana sunt fan branza, dar sa fie sarata, daca e dulce....nu-mi place, in rest nu am prea multe pretentii, ar mai fi piftia de porc care nu-mi place, insa i-am gasit inlocuitor, piftie de curcan, in rest mannanc cam orice,mai ales dulciuri

Ahaaa,piftie de curcan,o adevarata delicatesa,rafinata si dietetica!!!Dar sarmale facute cu carne de curcan ai mancat vreodata????

da si din carne de pui, sunt buneeeeeee
yumy
Postat pe 27 Septembrie 2014 18:46
"Daca Dumnezeu mi-ar face cadou o bucatica de viata, m-as imbraca foarte modest, m-as intinde la soare, lasand la vederea tuturor nu numai corpul, ci si sufletul meu. Doamne Dumnezeul meu daca as avea inima, as grava ura mea peste ghiata si as astepta pana soarele rasare. As picta cu un vis al lui Van Gogh despre stele un poem al lui Benedetti, si un cantec al lui Serrat ar fi serenada pe care i-as oferi-o lunii. As uda cu lacrimile mele trandafirii, pentru a simti durerea spinilor si sarutul incarnat al petalelor... Dumnezeul meu, daca as avea o bucatica de viata... N-as lasa sa treaca nici o zi fara sa le spun oamenilor pe care ii iubesc, ca ii iubesc. As convinge pe fiecare femeie sau barbat spunandu-le ca sunt favoritii mei si as trai indragostit de dragoste...!"

O seara plina de frumos!!!!

This love...is grand, splendid , beautiful , suave,delicate,...you are!!!

http://www.youtube.com/watch?v=Rgf6ny_K38Y&feature=youtu.be
kudika_15804
Postat pe 27 Septembrie 2014 18:50
De la: yumy, la data 2014-09-27 18:46:45

Da,dar iti trebuie adaos de gelatina sau multe ghiare,ele lasa gelatina in zeama!!!!
kudika_15804
Postat pe 27 Septembrie 2014 18:52
De la: kudika_15804, la data 2014-09-27 18:52:11
De la: yumy, la data 2014-09-27 18:46:45

Da,dar iti trebuie adaos de gelatina sau multe ghiare,ele lasa gelatina in zeama!!!!
,,,,aici am facut referire la piftie,nu la sarmale!!! Se fac sarmale si cu carnita de pui,dar iti trebuie ceva grasime,caci altfel ies fade!!!!
kudika_15804
Postat pe 27 Septembrie 2014 18:53
Histoires d'amour!!!

http://www.youtube.com/watch?v=aqN6RYyL82A&feature=youtu.be
kudika_15804
Postat pe 27 Septembrie 2014 19:00
The falling leaves drift by my window
The falling leaves of red and gold
I see your lips, the summer kisses
The sunburned hands I used to hold

Since you went away the days grow long
And soon I'll hear old winter's song
But I miss you most of all, my darling
When autumn leaves start to fall

Since you went away the days grow long
And soon I'll hear old winter's song
But I miss you most of all, my darling
When autumn leaves start to fall

I miss you most of all, my darling
When Autumn leaves start to fall!

http://www.youtube.com/watch?v=hcNE85-aD6s

kudika_15804
Postat pe 27 Septembrie 2014 19:02
Close your eyes and listen,...just for a moment or for eternity!!

http://www.youtube.com/watch?v=YWdf-EXQldA&feature=youtu.be
kudika_15804
Postat pe 27 Septembrie 2014 19:05
If I could turn back time...

http://www.youtube.com/watch?v=BsKbwR7WXN4
kudika_15804
Postat pe 27 Septembrie 2014 19:16

VINO TU, IUBIRE

�ngerii �n zbor,lacrimile-mi poart�,
Tu �mi r�v�e�ti mereu a mea soart�,
Fulgii de destin �mi ning pe pleoape,
Vino, tu, iubire,vino mai aproape!

Hai, c�nt�-mi din lir� un sonet divin,
�ngeri s�-mi topeasc� roua cu venin,
C�ntec s� dezmierde,petale pe ape,

Frunza care cades� ard� la poale,
V�ntul s�-mi aline dorurile �n cale,
�i �n r�uri nuferi,ve�nic s� se-adape,

Plou� cu-ntristare peste m�na mea,
Ramuri verzi de muguri duc pecetea grea,
Din str�nsoarea lunii stele vor s� scape,
Vino, tu,iubire,vino mai aproape!

�nger care umbli din poart� �n poart�,
Fii bl�nd �i ai grij� mereu de-a mea soart�,
Iar al meu destin s�-mi stea l�ng� pleoape
Cu a ta iubire,ve�nic tot aproape.___Mihai Rujoiu

Sa nu fiti singuri niciodata,alungati singuratatea,umpleti-va viata cu iubire!!!

When you are not....my heart is empty and sad!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=nwqoVqvaZRE
kudika_15804
Postat pe 27 Septembrie 2014 19:34
"�ntr-un amurg m�rginit doar de ape lini�tite �i de fiori bl�nzi, am descoperit o lumin�. Am c�utat-o de mult, �n�l��nd rugi c�tre stele �i �ngeri; am trimis cu puterea visului dorin�a mea pe aripi �i frunze s� o g�seasc�. Am �ntins palmele s� pot cuprinde cu ele lacrimile cerului, doar, doar voi putea s� descop�r raza de lumin� din sufletul lor. Dac� ar putea avea suflet.... C�nd totul mi se p�rea �nghe�at �i greu, am primit �n dar frumuse�ea luminii din ochii t�i.... �n aceea zi �n care tu ai hot�r�t c� sufletul meu poate s�-�i odihneasc� zborul l�ng� tine. �i-atunci am hot�r�t s� nu ing�dui nici unei triste�i s� te ating� �i s�-�i d�ruiesc m�sura eternit��ii din inima mea.
Uite a�a �n ceasul bl�nd al acelei zile... ochii t�i... ochii mei... au �nfiripat o poveste magic� dedicat� lini�tii, iubirii, fericirii.
De atunci am m�inile pline de vise...!"

Buna dimineata,lume virtuala!!Doamnelor si domnilor,va salut in aceasta zi de Duminica!!!Fie ca Domnul sa va binecuvanteze cu harurile dorite de fiecare dintre voi!!!Sa aveti o zi frumoasa in suflet!!!Faceti pace cu voi insiva si cu ceilalti!!Traiti in armonie cu sufletul vostru si daruiti din toata inima semenilor vostri!!!Iubiti neconditionat,caci aceasta este iubirea adevarata,infloriti in iubire si noblete sufleteasca!!!

On-__Ma relaxez bandu-mi cafeluta si ascultand muzica!!

Pentru voi,pentru clipe de neuitat!!!

http://www.youtube.com/watch?v=_nYGyK5Rco0
kudika_15804
Postat pe 28 Septembrie 2014 10:23
"Desi am putea rascoli intreaga lume ca sa descoperim frumusetea, trebuie s-o purtam in noi ca sa o gasim."____Ralph Waldo Emerson

Adevarat,fie ca frumusetea sa dainuie in voi ,sa va innobileze sufletele si sa va insoteasca pretutindeni,atat in gand,cat si in fapta!!!Fiti oameni frumosi,dragii mei!!!O Duminica a sperantelor!!!

http://www.youtube.com/watch?v=NPD95mWYB1w&feature=youtu.be
kudika_15804
Postat pe 28 Septembrie 2014 10:29
De la: kudika_15804, la data 2014-09-28 10:29:02"Desi am putea rascoli intreaga lume ca sa descoperim frumusetea, trebuie s-o purtam in noi ca sa o gasim."____Ralph Waldo Emerson

Adevarat,fie ca frumusetea sa dainuie in voi ,sa va innobileze sufletele si sa va insoteasca pretutindeni,atat in gand,cat si in fapta!!!Fiti oameni frumosi,dragii mei!!!O Duminica a sperantelor!!!

daca ma gandesc bine in mine nu dainuie decat nebunie buna dimineata tuturor
yumy
Postat pe 28 Septembrie 2014 11:01
C�ntec f�r� r�spuns

De ce te-oi fi iubind, femeie vis�toare,
care mi te-ncol�ce�ti ca un fum, ca o vi��-de-vie
�n jurul pieptului, �n jurul t�mplelor,
mereu fraged�, mereu unduitoare?

De ce te-oi fi iubind, femeie ginga��
ca firul de iarb� ce taie �n dou�
luna v�ratec�, azv�rlind-o �n ape,
desp�r�it� de ea �ns�i
ca doi �ndr�gosti�i dup� �mbr��i�are?...

De ce te-oi fi iubind, ochi melancolic,
soare c�prui r�s�rindu-mi peste um�r,
tr�g�nd dup� el un cer de miresme
cu nouri sub�iri f�r� umbr�?

De ce te-oi fi iubind, or� de neuitat,
care-n loc de sunete
gone�te-n jurul inimii mele
o herghelie de m�nji cu coame rebele?

De ce te-oi fi iubind at�ta, iubire,
v�rtej de-anotimpuri color�nd un cer
(totdeauna altul, totdeauna aproape)
ca o frunz� c�z�nd. Ca o r�suflare-aburït� de ger.___Nichita Stanescu

A happy and a great Sunday to all!!

Why I loved you,my love????Because I am yours and you are mine!!!

http://www.youtube.com/watch?v=Wq7lW-Et5h4
kudika_15804
Postat pe 28 Septembrie 2014 11:02
De la: yumy, la data 2014-09-28 11:01:35
De la: kudika_15804, la data 2014-09-28 10:29:02"Desi am putea rascoli intreaga lume ca sa descoperim frumusetea, trebuie s-o purtam in noi ca sa o gasim."____Ralph Waldo Emerson

"nebunie"???Pai,cred ca toti avem doze de nebunie in noi,este normal,caci altfel nu vad cum am putea trece prin valtoarea vietii!!!!! Buna dimineata,Yumyyyyyyyyyyy,ce faciiiiiiii????
kudika_15804
Postat pe 28 Septembrie 2014 11:06
De la: kudika_15804, la data 2014-09-28 11:06:00
De la: yumy, la data 2014-09-28 11:01:35

"nebunie"???Pai,cred ca toti avem doze de nebunie in noi,este normal,caci altfel nu vad cum am putea trece prin valtoarea vietii!!!!! Buna dimineata,Yumyyyyyyyyyyy,ce faciiiiiiii????

dain uie un frig in mine ca nici cu un ibric de ceai nu ma mai incalzesc...m-as incalzi eu cu ceva dar.....
yumy
Postat pe 28 Septembrie 2014 11:07
De la: yumy, la data 2014-09-28 11:07:08[quote name='
dain uie un frig in mine ca nici cu un ibric de ceai nu ma mai incalzesc...m-as incalzi eu cu ceva dar.....

...dar nu ai loc de intors,nu????? Te inteleg!!! Stiu cum este afara,am fost plecata si era cam frig in zorii zilei,dar nu s-a schimbat atmosfera in acest moment,doar este Toamna!!! Bea o cafea fierbinte,a mea mi-a ars limba!!!!
kudika_15804
Postat pe 28 Septembrie 2014 11:11
De la: kudika_15804, la data 2014-09-28 11:11:22

...dar nu ai loc de intors,nu????? Te inteleg!!! Stiu cum este afara,am fost plecata si era cam frig in zorii zilei,dar nu s-a schimbat atmosfera in acest moment,doar este Toamna!!! Bea o cafea fierbinte,a mea mi-a ars limba!!!!

si eu mi-am fript limba cu ceai...dar am mainile sloi, am la toale pe mine, de zici ca e iarna, cred ca scot plapuma, ca nu mai pot...cred ca am nevoie de incalzire globala
yumy
Postat pe 28 Septembrie 2014 11:14
No more talk of darkness,
Forget these wide-eyed fears.
Im here, nothing can harm you
My words will warm and calm you.
Let me be your freedom,
Let daylight dry your tears.
Im here, with you, beside you,
To guard you and to guide you . . .
Then say you love me every winter morning,
Turn my head with talk of summertime . . .
Say you need me with you, now and always . . .
Promise me that all you say is true
Thats all I ask of you . . .
Let me be your shelter,
Let me be your light.
Youre safe: no-one will find you
Your fears are far behind you . . .
All I need is freedom,
A world thats warm and bright
And you always beside me
To hold me and to hide me . . .
Then say youll share with me
One love, one lifetime . . .
Let me lead you from your solitude . . .
Say you need me with you here, beside you . . .
Anywhere you go,let me go too
Say the word and I will follow you...
Share each day with me, each night, each morning . . .
Say you feel the way I do
Anywhere you go let me go too . . .
Love me -thats all I ask of you . .!!!

"Love me",babe,it is all I ask of you!!!

Beautiful day!!!

http://www.youtube.com/watch?v=D5v8CncCKYE&feature=youtu.be
kudika_15804
Postat pe 28 Septembrie 2014 11:18
De la: yumy, la data 2014-09-28 11:14:51

si eu mi-am fript limba cu ceai...dar am mainile sloi, am la toale pe mine, de zici ca e iarna, cred ca scot plapuma, ca nu mai pot...cred ca am nevoie de incalzire globala

Musai "globala" sa fie,altfel, nu!!!! Cred ca,mai degraba,ai probleme cu circulatia periferica,Yumy,asa este?????
kudika_15804
Postat pe 28 Septembrie 2014 11:21
De la: kudika_15804, la data 2014-09-28 11:21:00
De la: yumy, la data 2014-09-28 11:14:51

Musai "globala" sa fie,altfel, nu!!!! Cred ca,mai degraba,ai probleme cu circulatia periferica,Yumy,asa este?????
da asta e, dar cred ca e si o raceala...ca parca ma chinuie si nasul si ma chinuie si talentul
yumy
Postat pe 28 Septembrie 2014 11:25

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Va simtiti in siguranta in avion? 24 De la: _dulcik_ 3 Mai 2009 02:23
cand ii apuca pe romani... 20 De la: france 28 Martie 2008 17:34
EURO 2008 60 De la: Georgia99 12 Septembrie 2008 12:48
NE IUBESTE PE AMANDOUA?!?! 29 De la: rashela 13 Noiembrie 2009 18:05
Vreti sfaturi in legatura cu asortarea hainelor?Va ajut eu! 1 De la: PuffDePapadie 30 Mai 2012 20:56