Setari Cookie-uri

Ce faci in acest moment!?

De la: kudika_956391, la data 2014-09-26 21:18:59
...si eu am o placere,,,cand fac mancare,,sa/mi iau cana cu cafea,,,si sa dau drumul la muzica..........sau ii spun sotului...DA DRUMUL LA ROCK,CA NU FAC MANCARE ,,,,,,si gata se conformeaza.... [/quote]

Excelent!!!Adevarul este ca ,lucrurile decurg multumitor, in compania acordurilor muzicale!!!!Cel putin, la mine ,sistemul functioneaza!!!!
kudika_15804
Postat pe 26 Septembrie 2014 21:22
De la: kudika_15804, la data 2014-09-26 21:22:29
...si eu am o placere,,,cand fac mancare,,sa/mi iau cana cu cafea,,,si sa dau drumul la muzica..........sau ii spun sotului...DA DRUMUL LA ROCK,CA NU FAC MANCARE ,,,,,,si gata se conformeaza....

Excelent!!!Adevarul este ca ,lucrurile decurg multumitor, in compania acordurilor muzicale!!!!Cel putin, la mine ,sistemul functioneaza!!!! [/quote]...si la mine....
NEGRUTTTT
Postat pe 26 Septembrie 2014 21:24
De la: Sasha_Criss, la data 2014-09-26 21:19:23
chiar asa! in cls a11a si a12a se face doar analiza foarte putina algebra, integralele mi se par mai usoare decat derivatele, desi se leaga unele de altele, m-am muncit mult sa retin formulele si acum fac exercitii cu trigonometrie si integrale si chiar le-am inteles bine pana acum. Sunt pregatita pentru ce va urma

Sunt in stransa legatura,Criss,acesta este si motivul pentru care ti-am pus cele doua intrebari!!! In orice caz,invatatul este baza realizarilor viitoare!!Nu sunt motive de ingrijorare pentru ca, daca inveti continuu si stapanesti fiecare capitol ,din Matematica de exemplu,iti va fi mai usor la recapitularea de la sfarsitul anului scolar!!!Idem la toate celelalte materii!!!
kudika_15804
Postat pe 26 Septembrie 2014 21:27
De la: kudika_956391, la data 2014-09-26 21:24:38
De la: kudika_15804, la data 2014-09-26 21:22:29
...si eu am o placere,,,cand fac mancare,,sa/mi iau cana cu cafea,,,si sa dau drumul la muzica..........sau ii spun sotului...DA DRUMUL LA ROCK,CA NU FAC MANCARE ,,,,,,si gata se conformeaza....

Excelent!!!Adevarul este ca ,lucrurile decurg multumitor, in compania acordurilor muzicale!!!!Cel putin, la mine ,sistemul functioneaza!!!!
...si la mine.... [/quote]

nici nu vreau sa ma gandesc la ce va fi maine,la mine si la tine!!!!Orgasm culinar si muzical totodata!!!! Oricum,vom povesti maine,pe parcursul zilei,cand vom putea intra pe site!!!!
kudika_15804
Postat pe 26 Septembrie 2014 21:29
Gata cu povestile,fetelor,Criss,Roxy,sunt nevoita sa ma retrag la odihna,este timpul sa am grija si de propria-mi persoana!!!Va imbratisez si va urez "Noapte buna"!!!! Sa auzim de bine maine dimineata,la cafea!!!!

Good night,my love,sweet dreams!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=uaUS3CvDavQ
kudika_15804
Postat pe 26 Septembrie 2014 21:34
De la: kudika_15804, la data 2014-09-26 21:34:11 Gata cu povestile,fetelor,Criss,Roxy,sunt nevoita sa ma retrag la odihna,este timpul sa am grija si de propria-mi persoana!!!Va imbratisez si va urez "Noapte buna"!!!! Sa auzim de bine maine dimineata,la cafea!!!!

...noapte buna....
NEGRUTTTT
Postat pe 26 Septembrie 2014 21:39
De la: kudika_15804, la data 2014-09-26 21:34:11 Gata cu povestile,fetelor,Criss,Roxy,sunt nevoita sa ma retrag la odihna,este timpul sa am grija si de propria-mi persoana!!!Va imbratisez si va urez "Noapte buna"!!!! Sa auzim de bine maine dimineata,la cafea!!!!

Vise placute!! Weekend minunat!
Sasha_Criss
Postat pe 26 Septembrie 2014 21:46
sanatate doamne ajuta
kudika_950728
Postat pe 26 Septembrie 2014 22:35
De la: kudika_950728, la data 2014-09-26 22:35:55sanatate doamne ajuta
...salutare............
NEGRUTTTT
Postat pe 26 Septembrie 2014 22:36
socheres roxano
kudika_950728
Postat pe 26 Septembrie 2014 23:12
De la: kudika_950728, la data 2014-09-26 23:12:52socheres roxano
... nu cunosc...limba ta....tradu
NEGRUTTTT
Postat pe 26 Septembrie 2014 23:14
sanatate
kudika_950728
Postat pe 26 Septembrie 2014 23:17
De la: kudika_950728, la data 2014-09-26 23:17:23sanatate
...si virtute....
NEGRUTTTT
Postat pe 26 Septembrie 2014 23:18
De nu-m�-uita...

"Uit�rii nu te-oi da nicic�nd
�mi ești �n suflet dulce floare
Ce-mi m�ng�ie t�cerea bl�nd
Acoperind-o cu petale.

Și de ți-oi curge-n ploi m�runte
�ntr-o f�nt�n� m� adun�
Lipește-ți t�mplele c�runte
De gura mea sub clar de Lun�.

Te-oi s�ruta. S�rut-poveste
F�ptura ta s� se-nfioare
Iar floarea aceea dup� creste
S� se �nalțe� v�lv�taie.

Apoi, topiți, vom fi culoare
De catifea va fi pictura.
Și-om povesti c� dorul doare
De nu-i cunoști c�ut�tura.

Uit�rii nu m� da nicic�nd
Chiar de m-oi pierde printre stele
Te-oi lumina �n vis și-n g�nd
Floare cu suflet, a vieții mele."__Diana Olteanu

Helloooooooo,buna dimineata,doamnelor si domnilor,v-am deranjat somnul,nu-i asa?????? Dragilor,nu strambati din nasuc,ci treziti-va,este prima zi de weekend si fiecare are cate ceva de facut!!!Dar,pana una alta,va doresc o zi de Sambata plina de candoare,in ciuda vremii de afara,rece,posomorata si ploioasa!!! Suflete dragi,nu uitati,fiecare zi ne aduce ceva nou,ne daruieste ceva in plus, ne modifica perspectiva asupra vietii si asupra a tot ce ne inconjoara,ne ajusteaza optica personala!!Ziua de Ieri, poate ca ne-a adus un zambet,astazi,poate,o lacrima de tristete ne va aluneca pe obraz sau fata ne va fi luminata de mugurii sperantei,dar poate ziua de maine ne va darui stropi de fericire,nu putem sti ce ne va fi daruit! Si pentru ca nici o zi nu seamana cu alta,fiecare zi fiind un nou prilej de celebrare a vietii si ce a fost ieri nu va fi astazi sau maine,va doresc din toata inima sa zambiti astazi, maine sa va stergeti lacrima ,ce ar incerca sa apara in coltul ochilor,iar zilele ce urmeaza sa va fie cuprinse de acea liniste de care aveti nevoie,de care avem cu totii atat de multa nevoie!!Traiti in armonie cu toti ceilalti si astfel veti debuta intr-un weekend plin de frumusete!!!

On____Imi beau cafeaua si imi stabilesc prioritatile zilei de astazi!!!Sper sa fac tot ce mi-am propus!!! Intaiiiiiiiii,sa pun sarmalele la foc!!!

Pentru voi si pentru aceasta zi de Toamna,trista si mohorata...!!Ploua ,dar va doresc lumina si caldura in inimi!!!

http://www.youtube.com/watch?v=NlpjPeNaoiE&feature=youtu.be
kudika_15804
Postat pe 27 Septembrie 2014 07:26
"Oamenii vor uita ce ai spus, vor uita ce ai f�cut, dar nu vor uita niciodat� cum i-ai f�cut s� se simt�."___ Maya Angelou

Fiti repere pentru ceillati,fiti idealuri pentru cei dragi voua,fiti exemple bune,pentru ingerii vostri,fiti iubire de vis pentru cel/cea,care va umple inima cu bucurie in fiecare zi!!!Cuvintele spuse sunt frunze spulberate de vanturile vietii,Faptele voastre pot lasa sau nu urme in viata celorlalti,dar ce aduceti cu inima voastra,cu sufletul vostru in inimile oamenilor este definitiv si indestructibil!!!Actiunile voastre pot vorbi,dar glasul inimii are toate nuantele unei partituri muzicale!!!Aduceti bucuria vietii acolo unde tristetea si-a gasit lacas!!!Ce veti face ACUM pentru ceilalti,va fi pentru sufletul vostru in eternitate!!!!Fiti oameni,respectati-va cuvantul si promisiunile facute in viata voastra,aceasta va va da calitate si onoare!!!___EU

Happy Saturday for all of you!!!

I promise you,babe...!!!

http://www.youtube.com/watch?v=0ntg88_HfXs
kudika_15804
Postat pe 27 Septembrie 2014 07:39
Cu drag!!!!

Faceti buchet din sentimentele voastre si daruiti-le frumusetea si gingasia macilor!!Sa va fie ziua de astazi o simfonie a bucuriei si iubirii!!___EU

http://www.youtube.com/watch?v=8gk8LMojI_M

kudika_15804
Postat pe 27 Septembrie 2014 07:43
Mi-e g�ndul doar la tine

De aici din dep�rtare, mi-e g�ndul doar la tine
Și nimen' lumea asta, nu poa' s� m� aline.
Tu s� nu pl�ngi iubite, pl�ng eu și pentru tine
Azi sunt mult prea departe, tu nu ești l�ng� mine.

Știu c� ți-e greu iubire, la fel �mi e și mie
C� dorul cel purt�m, e greu -nimeni nu-l știe-
De c�nd nu ne-am v�zut, e parc-o veșnicie
Și viața mi-o petrec, tr�ind din nostalgie.

Iubite, spune-i m�rii, �n nopți cu lun� plin�
C� inima mea pl�nge, �ntruna și-mi suspin�
Tu singur stai pl�ng�nd, nimeni nu te alin�
Durerea ți-o tot spui, doar m�rii, cristalin�.

Eu am s� vin iubire, așteapt�-m� c� vin...
�n mare s� m� sp�l, de doru-ți, și venin.
Deasupra s� ne fie, cerul, c�-i senin
Doar eu sunt soarta ta, și tu al meu destin! __Florina Jurca

Nicio zi fara dorul inimii, spre trairea iubirii,singurul medicament al sufletului!!!Nicio cipa fara a spune declarativ "Te iubesc"!!!Nicio secunda fara binecuvantare Divina!!!Sa fiti iubiti!!!__EU

Only you,my love!!!

http://www.youtube.com/watch?v=-gpisX_06Ss&feature=youtu.be
kudika_15804
Postat pe 27 Septembrie 2014 07:50
You take my breath away!!

http://www.youtube.com/watch?v=wykYG5w7YMY&list=RD-gpisX_06Ss&index=12
kudika_15804
Postat pe 27 Septembrie 2014 08:40
sanatate curcubeu,,doamne ajuta la toata lumea
kudika_950728
Postat pe 27 Septembrie 2014 09:28
Red roses for my lady...!!! Enjoyyyyyyyyy!!!

http://www.youtube.com/watch?v=SnrlZCoaLXE
kudika_15804
Postat pe 27 Septembrie 2014 10:56
Pentru clipele minunate petrecute alaturi de cei dragi,pentru o Sambata reusita!!!

Endless love!!

http://www.youtube.com/watch?v=nLracgubB-8&feature=youtu.be

kudika_15804
Postat pe 27 Septembrie 2014 11:19
"Atunci c�nd iubești, ești plin de bucurie. C�nd nu poți iubi, n-ai cum s� fii fericit. Bucuria este o funcție a iubirii, o umbr� a acesteia. Ea urmeaz� pretutindeni iubirea. De aceea, deschideți-v� din ce �n ce mai mult faț� de iubire și veți deveni din ce �n ce mai fericiți. Nu va trebui s� v� intereseze dac� iubirea v� este returnat�; acest lucru nu are importanț�. Fericirea urmeaz� pretutindeni iubirea. Valoarea iubirii este intrinsec�. Ea nu depinde de r�spunsul celuilalt, ci v� aparține �n �ntregime. Nu conteaz� ce și pe cine iubiți: poate fi un c�ine, o pisic�, o piatr�, un copac. Așezați-v� l�ng� o st�nc� cu o atitudine plin� de iubire. G�ndiți-v� la piatr�. M�ng�iați-o și așezați-v� pe ea. Simțiți-v� una cu ea și dintr-o dat� veți simți un val de energie dublat� de o bucurie imens�. Poate c� nu piatra v-a r�spuns la iubire � sau poate c� a f�cut-o; acest lucru nu are importanț�. Cert este c� iubirea voastr� a generat acest val de fericire. Cine iubește este fericit. Dac� �nțelegeți acest secret, puteți fi fericit �ntreaga zi. Dac� sunteți plini de iubire timp de 24 de ore, f�r� s� mai depindeți de un obiect al iubirii, veți deveni din ce �n ce mai independent, c�ci veți putea iubi f�r� ca cineva s� fie de faț�. Veți putea iubi chiar și golul din jurul vostru. Dac� sunteți singur �n camer�, o veți umple cu iubirea voastr�. Dac� v� aflați �ntr-o �nchisoare, o veți putea transforma �ntr-un templu. Din clipa �n care o veți umple cu iubire, ea nu va mai fi o �nchisoare. Invers, un templu poate deveni o �nchisoare dac� nu este umplut cu iubire."___OSHO

Buna amiaza ,dragilor,bucurati-va de fiecare lucru,de fiecare clipa,care aduce ceva nou in viata voastra,este un dar!!!Bucurati-va si in aceasta dupa amiaza,nu apreciati grandoarea zilei ,ci substanta fiecarui moment trait!!!__EU

On__O mica pauza!!!

For a beautiful afternoon!!!

http://www.youtube.com/watch?v=Uxcndm1vb2U&list=RDohHwuNRQK7o&index=8
kudika_15804
Postat pe 27 Septembrie 2014 12:19
Femeia puternica este aceea care noaptea adoarme plangand si dimineata se trezeste zambind; care este admirata de toti cei din jur pentru frumusete si eleganta; care zambeste chiar daca sufletul ii plange; care a fost dezamagita de prea multe ori pentru a mai avea acum incredere in oameni. O femeie cocheta, cu un zambet perfect si niste ochii bine conturati, cu parul proaspat coafat si forme de manechin; care a fost tradata in iubire, abandonata de presupusii prieteni si dezamagita de visele in care a crezut. Intentioneaza sa ascunda fiecare particica din sufletul ei ranit, sa vanda tristetea pentru falsitatea de a parea fericita si sa atraga invidia celor ce o considera detinatoarea unei vieti perfecte. Nu-si dorea absolutul, insa credea in sperantele pe care le avea. Poza in femeia fericita,doar pentru a-si ascunde vechile rani.

O zi frumoasa!!!
Sasha_Criss
Postat pe 27 Septembrie 2014 14:03
"Daca alegi sa pleci, nu voi incerca sa te opresc, dar te rog ia si amintirile cu tine! Nu-mi lasa nimic, pentru ca doare sa te stiu apartinand trecutului, da-mi drumul la mana si indreapta-ti privirea in alta directie! Numele tau va ramane mereu imprimat intr-un colt din sufletul meu, dar vreau sa uit motivul care m-a facut sa ma indepartez de tine! Nu am resentimente, iar daca te intrebi cate lacrimi am varsat nu iti voi marturisi adevarul; stiu ca in sinea ta ti-ai dat seama cine e vinovatul dar orgoliul te impinge sa pleci. Uita de mine, uita de noi! Vezi-ti de viata ta, iar daca candva ne vom reintalni, te las pe tine sa reactionezi primul!"
Nu sunt surprinsa cand oamenii pleaca din viata mea, sunt surprinsa cand ei aleg sa ramana alaturi de mine in momentele grele.
Sasha_Criss
Postat pe 27 Septembrie 2014 14:11
De la: Sasha_Criss, la data 2014-09-27 14:03:29Femeia puternica este aceea care noaptea adoarme plangand si dimineata se trezeste zambind; care este admirata de toti cei din jur pentru frumusete si eleganta; care zambeste chiar daca sufletul ii plange; care a fost dezamagita de prea multe ori pentru a mai avea acum incredere in oameni. O femeie cocheta, cu un zambet perfect si niste ochii bine conturati, cu parul proaspat coafat si forme de manechin; care a fost tradata in iubire, abandonata de presupusii prieteni si dezamagita de visele in care a crezut. Intentioneaza sa ascunda fiecare particica din sufletul ei ranit, sa vanda tristetea pentru falsitatea de a parea fericita si sa atraga invidia celor ce o considera detinatoarea unei vieti perfecte. Nu-si dorea absolutul, insa credea in sperantele pe care le avea. Poza in femeia fericita,doar pentru a-si ascunde vechile rani.

O zi frumoasa!!!

Foarte frumos spus,draga mea,da,aceasta este FEMEIA PUTERNICA,la care as adauga urmatoarele:

O femeie puternica nu va accepta umilinta din partea oamenilor in general,din cauza iubitului in particular,ii va privi cu toleranta omului experimentat ,dar nu se va lasa batjocorita de nimeni!!Stii cum se poate "ucide" o persoana ,care face rau unei femei????CU ZAMBETUL!!!Este cea mai puternica arma si numai femeile puternice au capacitatea de a o folosi!!!Zambetul afisat cu nonsalanta ,dar cu decenta inimii este semnul ,care catalogheaza o femeie ca fiind puternica!!Restul actiunilor ei deriva din acest zambet "distrugator"!!!

Draga mea,zambeste,caci zambetul tau va face diferenta!!!Te-am vazut aici,te salut in goana treburilor mele si iti urez sa te bucuri de aceasta dupa amiaza!!!
kudika_15804
Postat pe 27 Septembrie 2014 15:08
De la: Sasha_Criss, la data 2014-09-27 14:11:46"Daca alegi sa pleci, nu voi incerca sa te opresc, dar te rog ia si amintirile cu tine! Nu-mi lasa nimic, pentru ca doare sa te stiu apartinand trecutului, da-mi drumul la mana si indreapta-ti privirea in alta directie! Numele tau va ramane mereu imprimat intr-un colt din sufletul meu, dar vreau sa uit motivul care m-a facut sa ma indepartez de tine! Nu am resentimente, iar daca te intrebi cate lacrimi am varsat nu iti voi marturisi adevarul; stiu ca in sinea ta ti-ai dat seama cine e vinovatul dar orgoliul te impinge sa pleci. Uita de mine, uita de noi! Vezi-ti de viata ta, iar daca candva ne vom reintalni, te las pe tine sa reactionezi primul!"
Nu sunt surprinsa cand oamenii pleaca din viata mea, sunt surprinsa cand ei aleg sa ramana alaturi de mine in momentele grele.

Subscriu la acest text,este un bun indemn, pentru ca nicio femeie din aceasta lume nu este un bun de larg consum pentru barbatul,care i-a produs numai dezamagire!! Acolo unde exista numai minciuni si durere,nu poate exista iubire!!!Punct.
kudika_15804
Postat pe 27 Septembrie 2014 15:12
http://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/v/t1.0-9/p403x403/537327_567675516639726_1532934658_n.jpg?oh=ad8a563de6fb76eeb13fdbbfa792868b&oe=54875AAB&__gda__=1421615808_db5768e812e8707e16755445a2d2169b

"Dubl� fascinație �n fața vieții și a morții, dragostea este c�dere și zbor, alegere și supunere."__O.Paz

Continuand periplul prin lumea iubirii putem spune ca,iubirea inseamna arderea de tot a sufletului,daruire lipsita de interese si perfidie,golita de minciuna si falsitatea asa ziselor sentimente !Ea mai inseamna lacrima si zambet ,fericire si durere,zbor si prabuisire,este insasi viata ce triumfa in fata mortii,dar cu sete nebuna de moarte ....o moarte lenta,plina de pasiune,extaz si renuntare la sine!!

I woke and you were there
Beside me in the night.
You touched me and calmed my fear,
Turned darkness into light.

I woke and saw you there
Beside me as before
My heart leapt to find you near
To feel you close once more

Your strength has made me strong
Though life tore us apart
And now when the night seems long
Your love shines in my heart...
.............................................

Your love...!!!

http://www.youtube.com/watch?v=PEAcx3RNkwo

kudika_15804
Postat pe 27 Septembrie 2014 16:09
buna fetelor si baietilor( daca e vreunul pe aici)
yumy
Postat pe 27 Septembrie 2014 17:17
Timpul iubirii

De o s� vin-o clip�, c�ndva, pe-o und� care
Prin r�t�cire-n pl�nset, prin vreme te-a g�sit,
S-o lași f�r� de team� m�na s� �și coboare
Pe chipul t�u de �nger, de vise obosit.

Tu s� �ți rezemi capul pe-o șoapt� minunat�
Ce-a cunoscut c�ndva buzele-ți de rubin,
Sufletu-o s�-ți m�ng�ie, așa cum o s� poat�,
C-un ,,Te iubesc, iubire!�, ,, Așteapt�-m� c� vin!�

De-o s� soseac� v�ntul fugit de prin vreo iarn�,
S�-l lași s� te cuprind� și s�-l așezi �ncet
Peste izvor de lacrimi ce-n al lor drum fac ran�
Și s� i-l dai spun�ndu-i s�-l lase mai discret

Prin timp purtat de vreme, departe, �n uitare,
�n seceta ce ast�zi nu știe-a cui mai e�
S� nu-l piard�, cumva, pe-o dragoste de floare,
C�ci nu știe-a iubi și-i arde frunzele!

De o s� vin-o clip� așa cum ți-ai dorit,
Vei ști c� te-a cuprins, c�ci sufletu-ți va spune
S� mergi �n plin� iarn� sub teiul �nflorit
Și s� r�m�i sub el, c-acolo-ți va fi bine!__Lili Sipoteanu

Dragilor,vine inserarea!!!Sper ca sunteti bine si spiritul vostru este unul imbucurator!!!O seara frumoasa si aducatoare de ceea ce doriti cel mai mult!!!Pace in casele voastre si renuntati la orice gand obosit pentru a va bucura si de aceasta seara!!!

On___In sfarsit,am pus punct treburilor de astazi,Domnul mi-a dat putere pentru a le duce la capat!!!Pap doua sarmale din productia proprie,ca o degustare,asa!!!!

Pentru o seara speciala de weekend!!!Fiti binecuvantati!!!

http://www.youtube.com/watch?v=Qru8_jxbu0c
kudika_15804
Postat pe 27 Septembrie 2014 17:39
De la: yumy, la data 2014-09-27 17:17:47buna fetelor si baietilor( daca e vreunul pe aici)

Yumy,aici,aiciiiiiiiiiiii,gata,imi intru in paine,ca sa zic astfel!!!! Buna seara,draga mea,ce ai facut astazi????
kudika_15804
Postat pe 27 Septembrie 2014 17:41

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Astept parerile voastre ! 8 De la: greierash 30 Iunie 2009 02:58
pro sau contra VASECTOMIEI ? 40 De la: anka77 25 Iunie 2013 19:39
Kudika 14 De la: mahy33 2 Ianuarie 2010 16:41
va rog ajuta`ti ma sa imvat shi eu limba germana 7 De la: miha1307 14 Martie 2011 14:28
buna 5 De la: Dor_a 17 Iunie 2009 11:34