Setari Cookie-uri

Ce faci in acest moment!?

De la: Carmen_13, la data 2014-12-14 14:39:00
Raman pe ritmul meu

Normal,nici nu te-am fortat sa faci altfel!!!!!
kudika_15804
Postat pe 14 Decembrie 2014 14:41
De la: kudika_15804, la data 2014-12-14 14:17:26
De la: kudika_956659, la data 2014-12-14 14:15:58va pup domnele mele , sper ca va distrati frumos ...http://www.youtube.com/watch?v=hdFWzrKpqE8&list=PL1622C9F99D5CC398&index=9
.. cu drag

Esti binevenita,Mariaaaaaaaaaa,buna ziua!!!! Multam pentru link!!!!

cu drag, va sunt alaturi in gand ...am trimis copii la plimbare (ei invata la mine zilele astea ...pentru sesiune )si eu le fac bradul .... il astept si pe sot diseara fac mancaruri diverse ... ...ocupata ce sa zic , dar am zis sa va salut si sa va trimit cate un
cu prietenia mea ....va trimit ...http://www.youtube.com/watch?v=hLzwcUFI7Zw
kudika_956659
Postat pe 14 Decembrie 2014 14:50
pai normal cu burta goala nu poti face nimic, ba din contra o iei razana exact ca aurolacii, o masa buna la timpul potrivit iti ofera energia d ecare ai nevoie pe tot timpul zilei....ce mai curcubeule...toti fierb in suc propriu numai eu stau linistita in fata calculatorului ca o leguma nu vreau sa fiu nici buna nici rea dar parca mi-e dor sa sune telefonul continuu si sa port cu v discutii tampite cum zice charlie chaplin, o zi fara sa razi e o zi pierduta. da vreau sa rad din suflet din inima nu din complezenta, iar v...sincre nu a semnificat mare lucru pt mn, situ ca ii voi zdrobi inima dar c'est la verite, io tot la m visez zi si noapte de 6 ani incoace el nu cred ca viseaza la mn, caci daca visa venea calare pe un cal alb la fereastra mea sa-si salveze printesa din jugul iubirii dureroase. Traiasca mancarea si bucatarul sef mama pana o sa ajung eu master chef mai trebuie sa treaca timp, oricum nu ma dau in vant dupa gatit ci dupa mancat. Am un atu nu ma ingras, asta-i bine pot sa bag dulce in mine, dar nu se stie cat va mai tine corpul cu mine
yumy
Postat pe 14 Decembrie 2014 14:56
De la: kudika_956659, la data 2014-12-14 14:50:26
De la: kudika_15804, la data 2014-12-14 14:17:26
De la: kudika_956659, la data 2014-12-14 14:15:58va pup domnele mele , sper ca va distrati frumos ...http://www.youtube.com/watch?v=hdFWzrKpqE8&list=PL1622C9F99D5CC398&index=9
.. cu drag

Esti binevenita,Mariaaaaaaaaaa,buna ziua!!!! Multam pentru link!!!!

cu drag, va sunt alaturi in gand ...am trimis copii la plimbare (ei invata la mine zilele astea ...pentru sesiune )si eu le fac bradul .... il astept si pe sot diseara fac mancaruri diverse ... ...ocupata ce sa zic , dar am zis sa va salut si sa va trimit cate un

Eu voi intra in priza incepand cu mijlocul saptamanii viitoare,voi intra in vacanta si voi avea timp pentru tot ce am de facut!!! Spor la treaba,multumesc pentru gandul bun si pentru link-ul muzical!!! Sper sa ne mai citim aici,Maria,mai avem putin timp pana cand vom petrece cu cei dragi,vine marea sarbatoare a IUBIRII!!!
cu prietenia mea ....va trimit ...http://www.youtube.com/watch?v=hLzwcUFI7Zw
kudika_15804
Postat pe 14 Decembrie 2014 14:56
Waltz,for you,my soul!!

http://www.youtube.com/watch?v=ClUrqXNBbcg
kudika_15804
Postat pe 14 Decembrie 2014 14:58
De la: yumy, la data 2014-12-14 14:56:20pai normal cu burta goala nu poti face nimic, ba din contra o iei razana exact ca aurolacii, o masa buna la timpul potrivit iti ofera energia d ecare ai nevoie pe tot timpul zilei....ce mai curcubeule...toti fierb in suc propriu numai eu stau linistita in fata calculatorului ca o leguma nu vreau sa fiu nici buna nici rea dar parca mi-e dor sa sune telefonul continuu si sa port cu v discutii tampite cum zice charlie chaplin, o zi fara sa razi e o zi pierduta. da vreau sa rad din suflet din inima nu din complezenta, iar v...sincre nu a semnificat mare lucru pt mn, situ ca ii voi zdrobi inima dar c'est la verite, io tot la m visez zi si noapte de 6 ani incoace el nu cred ca viseaza la mn, caci daca visa venea calare pe un cal alb la fereastra mea sa-si salveze printesa din jugul iubirii dureroase. Traiasca mancarea si bucatarul sef mama pana o sa ajung eu master chef mai trebuie sa treaca timp, oricum nu ma dau in vant dupa gatit ci dupa mancat. Am un atu nu ma ingras, asta-i bine pot sa bag dulce in mine, dar nu se stie cat va mai tine corpul cu mine

Ai mare dreptate in ceea ce spui,Yumy,dar te-am rugat sa depasesti gandul oprit la acel domn,este dureros sa ramai cu inima la cineva,care nu iti acorda atentia cuvenita!!!
Ai spus "Mancare"??????? Aici sunt de acord cu tine,..."Traiasca mancarea"!!!!!! Nici eu nu ma ingras,oricat as manca,dimpotriva,slabesc mancand!!!!!
kudika_15804
Postat pe 14 Decembrie 2014 15:02
http://www.youtube.com/watch?v=7jla95B3LEw
kudika_15804
Postat pe 14 Decembrie 2014 15:08
�Dragostea este sarea vietii.�___ John Sheffield

Dati gust vietii voastre punand in ea ingredientul principal,"IUBIREA" si aceasta va va determina sa deveniti flamanzi de Iubire si Speranta!!!Hraniti-va cu Iubire ,asa cum va hraniti cu apa si aer,acestea sunt elementele esentiale ale vietii!!!!__EU

Noi amandoi,...noi doi!!!

http://www.youtube.com/watch?v=LMniGCpo10A&feature=share
kudika_15804
Postat pe 14 Decembrie 2014 15:14
cuu domnul m am avut o relatie de 2 ani, a fost ceva frumos si dureros in cacealsi timp, ne-am iubit, dar ne-am despartit pt ca nu avea incredere in mine...uneori iubirea nu e totul intr-o relatie, era prea gelos, dar eu l-am iubit enorm si il iubesc...dar el nu putea trece peste gandul ca eu il insel sau il inselam sau il insel, cred ca nici el nu stia ce...era obsedat de acest gand, de la niste poze si niste gesturi nepotrivite a inceput totul...imi pare rau ca nu a avut incredere in mine... pot spune ca iubeam atata de mult, cat pt doi, m-am aruncat pe aripi de vant pt el...ce frumos a fost, pacat ca el nu a vazut asta iar gelozia a fost mai presus de orice, acum cand stiu ca e cu alta nu situ daca ma doare sau daca putin imi pasa...un lucru e cert nu m-a iubit suficient...eu am fost cea care s-a indragostit de persoana nepotrivita si la ce imi foloseste ca el imi da mesaje de ziua mea....nu ma incalzeste mi-e greu sa trec peste faptul ca eu am fost sincera cu el si el tot nu putea avea incredere in mine, orice eveniment il intorcea pe toate partile si din el eu eram cea care insela avea mama dreptate nu era potrivit pt mn, acum ma simt libera doar dorul ma doare uneori, dar mi-e bine asa fara m
yumy
Postat pe 14 Decembrie 2014 15:22
De la: kudika_15804, la data 2014-12-14 15:02:39009: Nici eu nu ma ingras,oricat as manca,dimpotriva,slabesc mancand!!!!!

eu am slabit doar cand eram stresata
yumy
Postat pe 14 Decembrie 2014 15:23
De la: yumy, la data 2014-12-14 15:22:38cuu domnul m am avut o relatie de 2 ani, a fost ceva frumos si dureros in cacealsi timp, ne-am iubit, dar ne-am despartit pt ca nu avea incredere in mine...uneori iubirea nu e totul intr-o relatie, era prea gelos, dar eu l-am iubit enorm si il iubesc...dar el nu putea trece peste gandul ca eu il insel sau il inselam sau il insel, cred ca nici el nu stia ce...era obsedat de acest gand, de la niste poze si niste gesturi nepotrivite a inceput totul...imi pare rau ca nu a avut incredere in mine... pot spune ca iubeam atata de mult, cat pt doi, m-am aruncat pe aripi de vant pt el...ce frumos a fost, pacat ca el nu a vazut asta iar gelozia a fost mai presus de orice, acum cand stiu ca e cu alta nu situ daca ma doare sau daca putin imi pasa...un lucru e cert nu m-a iubit suficient...eu am fost cea care s-a indragostit de persoana nepotrivita si la ce imi foloseste ca el imi da mesaje de ziua mea....nu ma incalzeste mi-e greu sa trec peste faptul ca eu am fost sincera cu el si el tot nu putea avea incredere in mine, orice eveniment il intorcea pe toate partile si din el eu eram cea care insela avea mama dreptate nu era potrivit pt mn, acum ma simt libera doar dorul ma doare uneori, dar mi-e bine asa fara m

Gelozia excesiva si nejustificata este unul dintre inamicii relatiilor,Yumy,ea distruge totul in fractiuni de secunda!!!Sa nu regreti nimic din trecutul tau amoros,daca nu ati ramas impreuna inseamna ca nu trebuia sa fiti impreuna,destinul nu accepta sa fie modificat!!!!
kudika_15804
Postat pe 14 Decembrie 2014 15:45
De la: kudika_15804, la data 2014-12-14 15:45:04
De la: yumy, la data 2014-12-14 15:22:38cuu domnul m am avut o relatie de 2 ani, a fost ceva frumos si dureros in cacealsi timp, ne-am iubit, dar ne-am despartit pt ca nu avea incredere in mine...uneori iubirea nu e totul intr-o relatie, era prea gelos, dar eu l-am iubit enorm si il iubesc...dar el nu putea trece peste gandul ca eu il insel sau il inselam sau il insel, cred ca nici el nu stia ce...era obsedat de acest gand, de la niste poze si niste gesturi nepotrivite a inceput totul...imi pare rau ca nu a avut incredere in mine... pot spune ca iubeam atata de mult, cat pt doi, m-am aruncat pe aripi de vant pt el...ce frumos a fost, pacat ca el nu a vazut asta iar gelozia a fost mai presus de orice, acum cand stiu ca e cu alta nu situ daca ma doare sau daca putin imi pasa...un lucru e cert nu m-a iubit suficient...eu am fost cea care s-a indragostit de persoana nepotrivita si la ce imi foloseste ca el imi da mesaje de ziua mea....nu ma incalzeste mi-e greu sa trec peste faptul ca eu am fost sincera cu el si el tot nu putea avea incredere in mine, orice eveniment il intorcea pe toate partile si din el eu eram cea care insela avea mama dreptate nu era potrivit pt mn, acum ma simt libera doar dorul ma doare uneori, dar mi-e bine asa fara m

Gelozia excesiva si nejustificata este unul dintre inamicii relatiilor,Yumy,ea distruge totul in fractiuni de secunda!!!Sa nu regreti nimic din trecutul tau amoros,daca nu ati ramas impreuna inseamna ca nu trebuia sa fiti impreuna,destinul nu accepta sa fie modificat!!!!
uneori destinul poate fi modificat daca stii cum, dar tot ce conteaza e sa fii fericit si sanatos, restul e can can
yumy
Postat pe 14 Decembrie 2014 15:46
De la: yumy, la data 2014-12-14 15:46:39[quote name=
uneori destinul poate fi modificat daca stii cum, dar tot ce conteaza e sa fii fericit si sanatos, restul e can can [/quote]

Destinul nu poate fi modificat niciodata,este o iluzie aceasta convingere,doar perceptia oamenilor asupra implinirii lui poate diferi de la un moment la altul!!!!
kudika_15804
Postat pe 14 Decembrie 2014 15:51
destinul se modifica in timp si spatiu in functie de ceea ce facem sau gandim :-) perceptia aia de care vorbesti tu poate modifica totul intr-o secunda la 180 de grade, ca sa nu zic ca altii la 360 dar mai mancam si noi ceva sa stam la filozofeala?
yumy
Postat pe 14 Decembrie 2014 15:55
http://bebster.ro/retete-copii-bebelusi-alimentatie-sanatoasa/tigaie-mancare-chinezeasca-cu-carne-de-capra-taitei-de-orez-legume-si-ou
ce zici merge?
cu bautura sa vina roticelul ca ea se pricepe
yumy
Postat pe 14 Decembrie 2014 15:58

Ti-a scapat vreo litera din alfabet
kudykkka
Postat pe 14 Decembrie 2014 15:58
De la: yumy, la data 2014-12-14 15:55:04destinul se modifica in timp si spatiu in functie de ceea ce facem sau gandim :-) perceptia aia de care vorbesti tu poate modifica totul intr-o secunda la 180 de grade, ca sa nu zic ca altii la 360 dar mai mancam si noi ceva sa stam la filozofeala?

,Nu,Yumy,destinul este imposibil de modificat sau de schimbat,este indestructibil!!!! Ma retrag putin,mi-au venit acei musafiri despre care ti-am povestit,ne mai citim!!!! Se pare ca nu vor sa ramana peste noapte la mine,deci voi putea reveni aici,dar mai tarziu!!!
kudika_15804
Postat pe 14 Decembrie 2014 16:01
De la: kudika_15804, la data 2014-12-14 16:01:28
De la: yumy, la data 2014-12-14 15:55:04destinul se modifica in timp si spatiu in functie de ceea ce facem sau gandim :-) perceptia aia de care vorbesti tu poate modifica totul intr-o secunda la 180 de grade, ca sa nu zic ca altii la 360 dar mai mancam si noi ceva sa stam la filozofeala?

,Nu,Yumy,destinul este imposibil de modificat sau de schimbat,este indestructibil!!!! Ma retrag putin,mi-au venit acei musafiri despre care ti-am povestit,ne mai citim!!!! Se pare ca nu vor sa ramana peste noapte la mine,deci voi putea reveni aici,dar mai tarziu!!!

te astept, dar nu situ daca o sa mai fiu pe aici, asa ca iti urez de pe acum o seara minunata
yumy
Postat pe 14 Decembrie 2014 16:04
Va urez o seara placuta.

http://i.imgur.com/gHenL3D.jpg
Rotty_
Postat pe 14 Decembrie 2014 16:58
Am s�-ti scriu mereu, sear� dup� sear�...

Ți-am spus c� te iubesc, ca soarele p�m�ntul
Și c� de dragul t�u, �mi scrijelesc cuv�ntul.
C� te �mbrac �n versuri, c�nd dorul t�u m� doare
Și dragostea ce-ți port, e vie și e mare.

Te m�ng�i azi cu slove, �n mii de poezii...
Tu le citești pe toate, te reg�sești și știi.
C� tu-mi ești muza care, versul mi-l șoptește
Eu sunt poeta care, le scrie c� iubește.

Am s� �ți scriu mereu, sear� dup� sear�...
C�ci g�ndurile mele, fugar spre tine-mi zboar�.
Azi nu ești l�ng� mine, așa cum ne-am promis
�ns� iubirea noastr�, e vie...nu s-a stins.

Am s� te-aștept s� vii, c�t inima-mi va bate
Eu doar cu tine viața, pe toat� mi-aș �mparte.
Se scrie poezia, și-ți spun c� nu e drept...
S� te iubesc �n tain� și s� te tot aștept.

Citește-mi poezia, ce pentru tine-i scris�
�n care reg�sești, o dragoste promis�.
Am obosit s� scriu, uit�nd s� mai tr�iesc
Azi sunt o poezie...dar �nc� te iubesc.___Jurca Marinela Florina

Seara frumoasa si linistita,doamnelor si domnilor,relaxati-va in ultimele ore ale serii acestei Duminici si indreptati-va gandurile spre cei dragi,spre cei,care va iubesc si va insotesc in viata voastra!!Sa aveti sufletele linistite si linistea serii sa va aduca tot ce va doriti!!!

In goana febrila a orelor va dedic cateva acorduri muzicale,spre binecuvantarea inimii!!!

http://www.youtube.com/watch?v=cRH6vxcSXgE
kudika_15804
Postat pe 14 Decembrie 2014 17:54
De la: Rotty_, la data 2014-12-14 16:58:04Va urez o seara placuta.

http://i.imgur.com/gHenL3D.jpg

Asemenea,Rotty,ne vom reciti cand se va putea!!!!
kudika_15804
Postat pe 14 Decembrie 2014 17:56
http://www.youtube.com/watch?v=qw-yiJe1K4k&feature=share
kudika_15804
Postat pe 14 Decembrie 2014 17:59
De la: kudika_15804, la data 2014-12-14 16:01:28

iato,,cum nu cedeaza in a sustine o tampenie desi nici ea nu si da seama ce sustine,,iar la un momentdat tot ea vorbea de schimbarii de,,,destin,,,la astfel de lucruri invata ea unii tineri ca dumnezeu ia creat,marionete
kudika_976884
Postat pe 14 Decembrie 2014 18:29
sau poate crezi ca dumnezeu la pus pe hitler sa omoare milioane de oameni ca de doar are destin
kudika_976884
Postat pe 14 Decembrie 2014 18:52
www.youtube.com/watch?v=pHIB5osmZGA&src_vid=sIEow2gnUDk&feature=iv&annotation_id=annotation_667421947
kudika_976884
Postat pe 14 Decembrie 2014 19:03
http://www.youtube.com/watch?v=iAXfIjlkf3Q :)
kudykkka
Postat pe 14 Decembrie 2014 22:17
"Draga Dumnezeu,

iti multumesc ca ai venit. Ai ales la fix momentul, ca nu ma simteam bine deloc. Cand m-am trezit din somn, mi-am adus aminte ca am nouazeci de ani si-am intors capul spre fereastra sa ma uit la zapada.
Si deodata am inteles c-ai sa vii. Era dimineata. Eram singur pe Pamant. Era atat de devreme, incat pana si pasarile dormeau, daramite infirmiera de noapte, doamna Ducru, care tragea la aghioase, pe cand tu te munceai sa aduci zorile. Nu parea sa-ti iasa din prima, dar te straduiai. Cerul palise. Tu umpleai vazduhul de alb, de gri, de azuriu, inviorand lumea. Nu te opreai o secunda. Si-n clipa aceea am inteles care era diferenta dintre noi si tine: tu esti un tip infatigabil! Pus pe munca fara intrerupere. Caruia nu-i este niciodata lehamite. Ziua vreti, uite ziua! Noapte? Uite noapte! Si primavara! Si iarna! Si uite-o pe Peggy Blue! Si uite-l si pe Oscar! Si pe Tanti Roz! Asta zic si eu sanatate de fier!
Mi-am dat imediat seama ca venisesi. Si ca-mi dezvaluiai secretul, marele tau secret: priveste lumea in fiecare zi ca si cum ai vedea-o pentru intaia oara.
Urmandu-ti asadar sfatul, m-am straduit sa-l pun in aplicare. Contempland lumina, culorile, copacii, pasarile, animalele. Simteam cum aerul imi patrunde in nari facandu-ma sa respir. Vocile de pe culoar veneau spre mine ca din bolta unei catedrale. Iar eu eram viu. Frematam de o bucurie necuprinsa si pura. Aceea de a exista. O bucurie care ma fermeca.
Iti multumesc, draga Dumnezeu, ca ai facut asta pentru mine. Era ca si cum m-ai fi luat de mana si m-ai fi dus in miezul tainei ca sa o cuprind cu mintea. Iti multumesc! "

Ca semnatar al acestui continut poate fi fiecare dintre noi,dragilor!!!! Dar..... buna dimineata,doamnelor si domnilor,o saptamana linistita,cu fiecare zi care trece,ne apropiem de cea mai amre sarbatoare a crestinilor de pretutindeni,Craciunul.si,drept urmare,va indemn sa va bucurati de aceste zile premergatoare marii sarbatori!!! Sa aveti un inceput de saptamana asa cum il doriti fiecare,dar plin de frumusete si candoare!!!Traiti si munciti in pace!!!

ON___O mica cafeluta pentru o zi ,sper, multumitoare !!!

Pentru aceasta dimineata si pentru zilele,ce vor urma,urari de bine si implinire sufleteasca!!Incepeti ziua zambind si bucurandu-va de fiecare secunda de viata!!!

http://www.youtube.com/watch?v=sa7i-YYhc5Q
kudika_15804
Postat pe 15 Decembrie 2014 07:02
http://www.youtube.com/watch?v=g1YImVLYr0M
kudika_15804
Postat pe 15 Decembrie 2014 07:05
Neata buna !

http://i.imgur.com/mUF6Cxs.jpg
Rotty_
Postat pe 15 Decembrie 2014 07:29
De la: Rotty_, la data 2014-12-15 07:29:10Neata buna !

http://i.imgur.com/mUF6Cxs.jpg

Ai reusit sa dormi cu bigudiurile prinse in par?????Eu nu reusesc niciodata,chiar daca am bigudiuri moderne,care sunt moi si nu deranjeaza,dar tot nu le suport,mi le scot,una cate una!!! Buna dimineata,Rotty!!! Astept sa faci ochisori si sa bem cafeluta impreuna!!!
kudika_15804
Postat pe 15 Decembrie 2014 07:33

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
buna 3 De la: Barbie30_ 30 Mai 2011 02:31
PRIETENIIE 3 De la: Fulg-de-nea 20 Martie 2016 12:11
la ce te astepti de la viata??? 9 De la: diana1981 20 Iulie 2009 20:38
Fazan....in engleza 1335 De la: inamamina 4 Decembrie 2010 16:17
Lenjerie Intima 4 De la: scorpyoW 16 Iunie 2009 22:52