Mai multe
Si aici s-a anuntat frig si zapada. Eu astept... http://img9.dreamies.de/img/31/b/vggzcb7ykez.jpg ...Parca vad ca-mi iei rochita si pantofii...
|
||
|
Rotty_ Postat pe 29 Decembrie 2014 09:43 |
||
|---|---|---|
De la: Rotty_, la data 2014-12-29 09:43:43Si aici s-a anuntat frig si zapada. Eu astept... Mai ai rochita pe tine si sandalutele in picioare,uita-te bineeee???? Normallllllllllllllll,ce nu faci,tu,pentru mine????Mananci si un pui friptttttttttttt!! Clar,imi este foame,dau iama in frigider numaidecat!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 29 Decembrie 2014 09:46 |
||
Eu imi termin cafeaua mai intai , apoi merg sa ma pregatesc. Normal ca o sa caut alta tinuta pentru azi , ca m-ai lasat fara... Raman totusi o optimista asa cum ma stiu. http://kewlgraphics.com/facebook/graphics/have_a_great_week_better_today/have_a_great_week_better_today.jpg |
||
|
|
||
|
Rotty_ Postat pe 29 Decembrie 2014 09:49 |
||
De la: Rotty_, la data 2014-12-29 09:49:10Eu imi termin cafeaua mai intai , apoi merg sa ma pregatesc. Normal ca o sa caut alta tinuta pentru azi , ca m-ai lasat fara... You are right,dear,always!!!Today is wonderful and tomorrow will be perfect,I believe it!!!! We must live at full capacity,dear Rotty!!!! |
||
|
kudika_15804 Postat pe 29 Decembrie 2014 09:55 |
||
Right ! Iote mi-am gasit tinuta perfecta ! http://img21.dreamies.de/img/875/b/8amqkk3xkvy.gif Ceva zapada mai am si vad ca s-a oprit ploaia.
|
||
|
Rotty_ Postat pe 29 Decembrie 2014 10:01 |
||
De la: Rotty_, la data 2014-12-29 10:01:42 ma nusa stanga iti este larga!!!! Vrei zapada??????Iti dau imediattttttttttttttttttttttttttt!!Ioteeeeeeeeeeeeeeeeeeee!! http://www.pozeimagini.ro/images/poza_652_1.jpg Uite Bucurestiul...si ne aflam in 29.12.2014!! http://www.youtube.com/watch?v=MvWAYBXSX0s
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 29 Decembrie 2014 10:08 |
||
Merciii !!! Imi place ca soseaua e curata. De-ar fi asa , ar fi super !
|
||
|
Rotty_ Postat pe 29 Decembrie 2014 10:13 |
||
...De vis ! Soseaua curata si in rest nameti cat cuprinde. Sa ne jucam si sa fugim prin zapada.
|
||
|
Rotty_ Postat pe 29 Decembrie 2014 10:14 |
||
De la: Rotty_, la data 2014-12-29 10:14:46...De vis ! Soseaua curata si in rest nameti cat cuprinde. Sa ne jucam si sa fugim prin zapada. Si sa ne batem c bulgari si sa facem ingeri in zapada,ar fi frumos,dar va trebui sa ma inarmez cu mult arabdare!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 29 Decembrie 2014 10:17 |
||
Hai mai ! Iarna e frumoasa si are farmecul ei.
|
||
|
Rotty_ Postat pe 29 Decembrie 2014 10:24 |
||
Ma distreaza Misu de nu mai pot....Nu vrea sa iasa afara nici impinsa. A calcat azi dimineata in zapada si a fugit urgent in casa. De atunci se uita doar pe geam sau prin usa si mormaie. Asta se potriveste cu tine. Nu-i place iarna deloc.
|
||
|
Rotty_ Postat pe 29 Decembrie 2014 10:31 |
||
De la: Rotty_, la data 2014-12-29 10:24:14Hai mai ! Iarna e frumoasa si are farmecul ei. Da,da,are,cum sa nu,dar nu in bocancii mei si nu cand merg la servici!!! Si este culmea,caci sunt nascuta Iarna ,si,in vremea copilariei,nu ma putea scoate mama din nametii de zapada,plangeam cand dorea sa ma aduca acasa,dar acummmmmmmmmmmmmmm,nu o suport,decat uitandu-ma ,la ea,pe geam!!! Copiii mei sunt innebuniti dupa acest anotimp.dar numai ei!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 29 Decembrie 2014 10:31 |
||
De la: Rotty_, la data 2014-12-29 10:31:09Ma distreaza Misu de nu mai pot....Nu vrea sa iasa afara nici impinsa. Pai,nu siai ca suntem surori,suntem feline amandoua!!! Imi imaginez,cam la fel am reactionat cand a trebuit sa ies la cumparaturi!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 29 Decembrie 2014 10:33 |
||
E clar. Sa va luati de labuta amandoua. Mie imi plac cu adevarat toate anotimpurile. Cu bune , cu mai putin bune. Cu ger , cu canicula , cu vant si ploaie. In absolut tot gasesc un farmec. Normal ca ma deranjeaza putin cand ies cu cutzii si ma flotzaie , dar ....si asta are farmecul ei.Mai bomban si eu ca-s om si face parte din natura noastra , dar adanc in sufletul meu vad intotdeauna partea frumoasa. Si nu incetez sa ma minunez de natura.
|
||
|
Rotty_ Postat pe 29 Decembrie 2014 10:39 |
||
Eu te -icesc acuma...http://img7.dreamies.de/img/320/b/ff76h22eoav.jpg ...si ma duc la pregateala. Iti doresc o zi minunata. http://i1095.photobucket.com/albums/i477/grabbagraphiccom/Good%20Week/week10wtff.jpg |
||
|
Rotty_ Postat pe 29 Decembrie 2014 10:44 |
||
De la: Rotty_, la data 2014-12-29 10:39:21 Cu minunatul asupra miracolelor Naturii stau excelent,mai ales,Iarna!!! Eu iubesc Primavara si Toamna,sunt aliatele mele in viata!!!Vara,Iarna,le tolerez zilnic,dar nu sunt prietena cu ele,trecerea de la o extrema la alta nu imi place!!! Ma cert cu ele ori de cate ori am ocazia!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 29 Decembrie 2014 10:45 |
||
De la: Rotty_, la data 2014-12-29 10:44:21Eu te Si eu voi trece sa fac o supa de gaina cu taitei,treubie sa degresez "instalatia"!!!! Rotty,ai grija de tine,mai vorbim cand se va putea!!!!Zi faina,cum se spune la voi,in Ardeal!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 29 Decembrie 2014 10:47 |
||
|
Zambetul unor fulgi de nea� "Fiecare fulg de nea care cade pe pervazul aburit al ferestrei imi aude suspinul și fiecare fulg imi zambește �n speranta unui raspuns �n pasi de zambet. Ai gandit vreodata ca fulgul de nea este inventia lui Dumnezeu pentru a arunca si asupra acestei lumi mirajul Raiului? O geana de lumina despica umbrele cenușii ale beznei ce ma �nconjoara. E liniștea unor ochi nevazuți care imi asterne pe piele fulgi de nea. Incet, incet un zambet firav se naste chiar �n mijlocul fulgilor de nea, colorandu-mi privirea �n sclipiri de azur. E un zambet continuu care netezeste riduri de framantari intunecate, care sterge temeri, care alunga cuvinte neinsemnate� E raspunsul meu la dansul necontenit al fulgilor de nea, e zambetul meu la gandul calator, la �mbrațișarea imposibila și la atingerea atat de �ndepartata, un zambet perfect �ntr-o lume ireala� si fulgul a cazut� Si nu se poate intoarce la ai lui caci singur nu poate� E viata unui fulg atat de diferita de cea a unui om? Noi ne masuram timpul in atat de multe feluri, ani, luni, zile, ore, minute, toate apasatoare caci trec atat de repede� Daca nu am avea aceasta notiune �timp�, care ar fi diferenta intre viata unul fulg de nea si viata unui om? Toti fulgii sunt albi. Toti fulgii aleg sa traiasca cat de mult pot. Toti fulgii dispar fara sa lase urme. La oameni, aceste trei notiuni nu sunt universal afirmative, poate doar particular. De ce ne nastem oameni? Un ultim fulg de nea inainte sa intru in casa mi-a zambit pe obrazul stang. L-am atins, incercand sa nu-l ranesc cu degetele mele mult prea calde pentru el. Apoi mi-a lasat sufletul lui acolo unde aterizase... Din rai, mi-a promis ca ne vom revedea... si-mi zambea." Dragilor,sa intampinam amiaza cu zambete pe chip si inima sa valseze in ton cu ninsoarea de afara!!!Chiar daca este frig,va doresc sa va bucurati de caldura inimii voastre!!!Numai in noi se afla adevaratul tezaur al vietii,fructificati-i continutul si impartasiti bucuria descoperirii cu ceilalti!!Fiti asemenea fulgilor de nea,care ne-au acoperit locuintele si sufletele!!!Iarna blanda si sarbatori fericite!!__EU Pentru acest inceput de saptamana ,insotit de sfarsitul anului in curs,nu peste mult timp!!! ![]() http://www.youtube.com/watch?v=anIkwFNHVvc
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 29 Decembrie 2014 11:28 |
||
|
Mai bem o cafea ? http://i.imgur.com/WdBmMQ2.jpg Inca nu am fost la prava , am trebaluit pe aici. |
||
|
Rotty_ Postat pe 29 Decembrie 2014 12:06 |
||
De la: Rotty_, la data 2014-12-29 12:06:00Mai bem o cafea ? vine la momentul potivit,caci trebuie sa astept sa fiarba gainusa mea!!! Hai,noroace sa avem!!!! Cred ca ,pe frigul acesta, era bun un furtun tras pana cafetiera,scuteam deplasarea!!!! Iar mi-ai luat manusile!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 29 Decembrie 2014 12:11 |
||
Vezi ? De aia ma dor pe mine degetele....imi tot iei tu manusile.
|
||
|
Rotty_ Postat pe 29 Decembrie 2014 12:16 |
||
De la: Rotty_, la data 2014-12-29 12:16:22 Paiiiiiiiiiiiiii,daca nu ai fost cuminte,iote ce patesti!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 29 Decembrie 2014 12:24 |
||
Lasa ca mai tarziu imi crosetez altele.
|
||
|
Rotty_ Postat pe 29 Decembrie 2014 12:41 |
||
De la: Rotty_, la data 2014-12-29 12:41:45 Mai sunt crosetele in sertarul stiut,verifica!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 29 Decembrie 2014 12:48 |
||
Ma duc sa le caut. Acum ma documentez ce model sa fac...http://i39.servimg.com/u/f39/18/31/98/76/04rerr10.jpg O sa fie niste manusi foarte culte.
|
||
|
Rotty_ Postat pe 29 Decembrie 2014 12:53 |
||
De la: Rotty_, la data 2014-12-29 12:53:09Ma duc sa le caut. Voltaire,ai?????? Extrem de culte!!!!! Imi place bascul,chiar am unul,dar de culoare Maro,purtam in tinerete asa ceva,camasa,cravata si basc la culoarea trenciului!!!! Ma inspira pozitia ta la citit!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 29 Decembrie 2014 12:57 |
||
Sunt cool Acum chiar ca merg la ceva trebi , ne mai vedem in pauze.
|
||
|
Rotty_ Postat pe 29 Decembrie 2014 12:58 |
||
De la: Rotty_, la data 2014-12-29 12:58:32Sunt cool Sigur,Rtty,eu fac curse intre bucatarie si sufragerie,rade fii-mea de mine,nu stie de ce dau zor la curatarea morcovilor si a pastarnacului,dar i-am aratat postarile,si nu a mai spus nimic,doar vrea supa sa pape!!! I-am spus sa aiba rabdare!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 29 Decembrie 2014 13:01 |
||
|
"Fericirea e armonia gandului cu fapta in mirajul culorilor multicolore ale sufletului , e bucuria ce eclipseaza suferinta aparitia zambetului ce oglindeste bucuria inimii in redesoperirea de sine...�Fericirea este armonia dintre ceea ce g�ndești, ceea ce spui și ceea ce faci.� ____ Mahatma Gandhi Fericirea este primul pas facut dupa ce armonizarea dintre suflet si trup a fost realizata in propriul sine!!!__EU Sa aveti o dupa amiaza fericita,o meritati,si acum,la sfarsit de an!!! http://www.youtube.com/watch?v=rOdW16nucf0
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 29 Decembrie 2014 13:16 |
||
|
G�nd E ciudat s� te simt �i s� nu te ating, e ciudat s�-�i vorbesc �i s-a�tept un r�spuns �i �n t�rgul perfect �ntr-o toamn-am s� ning c�t �n sufletul frunzei te voi �ine ascuns. e ciudat s� iubim ca �i cum am uita de mai tot ce ne �ine departe de noi, vreau s� am dintr-o via�� doar o toamn� a mea �i ne-om fi ruginiu �ntr-o lume de ploi. �i mi-e gri �i mi-e dor �i mi-e toamn� amar �i-am s� ning plumburiu �ntr-un trup de ar�ar. e ciudat s�-�i vorbesc ca �i cum tu m-ai �ti e ciudat s� m-ascul�i ca �i c�nd ne-am vorbi.__Florina Cojocaru Buna seara,doamnelor si domnilor,o seara cu ganduri frumoase si care sa nu va impovareze clipele,ci sa vi le lumineze precum stelele lumineaza bolta cereasca in serile senine de Vara,in marea sa maiestuozitate!!!Este Iarna,ne aflam in anotimpul memoriilor si meditatiei,nu avem stele,dar avem numai ganduri bune,atingeti-le cu inima!! Pentru cele mai frumoase momente ale acestei seri,sa fiti iubiti,deci fericiti!!!! http://www.youtube.com/watch?v=xds8-GBKWCA
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 29 Decembrie 2014 17:13 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| iubitorii de flori ,sunteti invitati sa discutam despre cresterea si ingrijirea acestora | 24 | De la: kudika_16760 29 Noiembrie 2012 10:23 |
| Design interior | 7 | De la: adina_black 5 Noiembrie 2009 00:51 |
| o intrebare de baraj | 25 | De la: nicol1510 19 Iunie 2009 10:11 |
|
|
||
| Concurs Corfu | 3 | De la: iris_4_ever 17 Iulie 2008 19:40 |
| MINTE VS INIMA.. CE ALEGETI? | 42 | De la: oana81 12 Noiembrie 2013 09:58 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.