Mai multe
De la: Rotty_, la data 2014-12-31 09:32:10Am vorbit aseara pe Skype cu fiul meu si-mi zicea ca sunt -18 grade in Ardeal. Ce fain !!! Teleporteaza-te si o sa te saturi de ger si zapada!!! A iesit soarele,deci o sa avem ger naprasnic astazi!!!! Ai terminat pregatirile pentru trecerea dintre ani?????
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 31 Decembrie 2014 09:38 |
||
|---|---|---|
Terminat . Prea multe pregatiri nu fac , nu am musafiri anul asta si nici nu mergem nicaieri. O sa fim pe aici cu vecinii. In rest , mai am putin de lucrat la bilantul sufletesc.
|
||
|
Rotty_ Postat pe 31 Decembrie 2014 09:50 |
||
De la: Rotty_, la data 2014-12-31 09:50:46Terminat . Acela este important,Rot,restul este,doar materie!!!! Sa te inveselesc putin... Neil Armstrong coboar� din modulul lunar �i vede pe nisipul selenar un tip ciudat, cu p�l�riu�� mic�, neagr�, cu opinci �i chimir. Creatura �ntinde hot�r�t m�na c�tre Armstrong: - Servus!... Io mi-s Ion!... Astronautul, siderat, �l �ntreab�: - �i de unde e�ti tu ?... - Ap�i, din Bistri�a, dar�. - �i cu ce ai venit aici?!... - Cu br�nz�.
|
||
|
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 31 Decembrie 2014 09:55 |
||
|
"Sf�r�iturile �i �nceputurile de an m� emo�ioneaz� �i m� fac mai sensibil�. Cred c� sf�r�itul unui an nu face altceva dec�t s� aprind� �fitilul bombei� care s-a aflat �n noi �i pe care am purtat-o un an �ntreg f�r� s� ne d�m seama. O �bomb� plin� de emo�ii, regrete, lacrimi, zile amare, fericiri �mpachetate �n amintiri, oameni pierdu�i, oameni c�tiga�i, dezam�giri �i lupte, z�mbete �i ploi. Sf�r�iturile �i �nceputurile de an ne transform� cumva �n oameni naivi. A�tept�m un an �ntreg pentru a ne impune acel �to do list� �n care ne trecem cu m�ndrie dorin�e care ne-ar transforma via�a �i viitorul an �ntr-o via�� perfect�. O via�� perfect� pe care o vrem, sau nu o vrem? A�tept�m s� treac� un an, pentru a ne aminti c� de acum �ncolo trebuie s� fim ferici�i, s� sl�bim, s� ne sun�m mai des p�rin�ii, s� bem mai mult� ap�, s� citim mai mult, s� iubim� s� avem timp de noi �i de ceilal�i. Sf�r�iturile �i �nceputurile de an mereu m� prind �ntre dou� buc��i de timp: trecut �i viitor. Prezentul nu va face altceva dec�t s� �mi scrie �n continuare povestea." Credeti in voi,dragii mei,asa cum,si eu,trebuie sa am incredere in mine,pentru a ne regasi identitatea,de fiecare data!!Credeti in tot ce puteti face prin fortele proprii,nu trebuie sa treaca timpul,anii,ca sa realizam ca trebuie sa depunem toate eforturile pentru a ne face viata mai buna si pentru a fi fericiti!!!!In viitorul an,doriti sa fiti si sa credeti,zi de zi,clipa de clipa!!!Aveti incredere in voi insiva!!La multi ani!!!__EU Have a little faith in me!!!For you!!! http://www.youtube.com/watch?v=1L-Cm5zbt9Q |
||
|
kudika_15804 Postat pe 31 Decembrie 2014 10:03 |
||
Merci Deci noi ardelenii am pasit primii pe luna ? De aia suntem asa mai lunateci ?
|
||
|
Rotty_ Postat pe 31 Decembrie 2014 10:07 |
||
De la: Rotty_, la data 2014-12-31 10:07:04 Tu ai spus-oooooooo,nu euuuuuuuuuuuuuuuu!!! Nu m-as xprima astfel,dar cred ca nu degeaba s-a inventat acest banc!!!! In alta ordine de idei,imi place branza telemea din Ardeal!!!!!Merge cu ceapa rosie sau cu mamaliguta cu smantana!!! Na poftim,imi este foame!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 31 Decembrie 2014 10:12 |
||
Fiecare suflet are o poezie sau o poveste!!Bucurati-va de voi ca de cel mai de pret lucru din lume!!Fiecare inima cunoaste taina iubirii si o traieste!!!Fi-va viata o poezie a iubirii!!__EU http://www.youtube.com/watch?v=b4RfPWGJIoI
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 31 Decembrie 2014 10:22 |
||
Si mie imi e foame. Tocmai mi-am pregatit cutzii de iesire si ma gandesc sa gustam ceva. Pana se intoarce sotul de la plimbarea matinala , ma gaseste pe sub masa. Nu de beata , ci de flamanda. Deci... http://www.berliner-silvester.de/binaries/asset/image_assets/963494/source/1323186024/510x382/ |
||
|
Rotty_ Postat pe 31 Decembrie 2014 10:27 |
||
De la: Rotty_, la data 2014-12-31 10:27:32Si mie imi e foame. Haaa,la ataccccccccccccccc,dar cu ce sa incep,caci toate imi fac cu ochiul??????? Nu se atinge nimeni de fructe,da?????? Multumesc,Rotty,merge papica alaturi de un banc simpatic!!!! Un ardelean in tren.. Langa el, un sac urias blocheaza culoarul. Trece controlorul si-i zice: -Ia, domnule,sacul si pune-l colo, sus, in compartiment, ca e destul loc, nu mai incurca circulatia! -No, las, ca-l pun eu.... Dupa un timp, controlorul revine: -Bade, nu ti-am spus sa iei sacul asta din drum si sa-l pui sus in compartiment -No, las, ca-l pun - raspunde ardeleanul. -Ma, sa nu te joci cu mine - adauga controlorul - ca-ti trag o amenda de nu te vezi! Dupa un timp, controlorul apare din nou: -Cum, ma, n-ai pus sacul unde trebuie, sa nu mai incurci lumea? Ei,lasa, ca vezi acum pe dracu! Si, nici una, nici doua, ii arde o amenda usturatoare. Ardeleanul plateste,iar controlorul pleaca. Dar un alt calator, care vazuse totul, nu se abtine si-l intreaba pe ardelean: -Bine, domle, ai preferat sa platesti amenda? Ce mare greutate era sa pui sacul unde ti s-a spus? La care bietul ardelean raspunde: -Pai, cum sa-l pun, domnule draga, ca nu-i sacul meu!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 31 Decembrie 2014 10:33 |
||
Cumsecade oameni ardelenii astia. Sa inchinam pentru ei si pentru toti romanii... http://moviami.com/wp-content/uploads/2014/12/s51.jpg Daca incepem asa , ma intreb cine mai face azi ciorbitza de vita si somonul cu legume ?
|
||
|
Rotty_ Postat pe 31 Decembrie 2014 10:43 |
||
De la: Rotty_, la data 2014-12-31 10:43:58 Sa traim ,cu totii!!!! Tu le vei face,cu rabdare!!! Inca unul...S-a dus popa s� se spovedeasc�. �i a primit canon s� fac� o fapt� bun�. Mergand el spre cas�, a v�zut ma�ina vecinului sau rabinul, plin� de noroi. "Am s�-i sp�l ma�ina", s-a g�ndit popa. �i i-a sp�lat-o. A doua zi, c�nd s� plece �n ora�, �l vede pe rabin t�ind cu un fier�str�u �eava de e�apament a ma�inii sale. - P�i ce faci, vecine? Eu ��i sp�l ma�ina �i tu mi-o distrugi pe a mea?... - P�i ce, ii r�spunse rabinul, dac� tu mi-ai botezat-o, eu de ce s� nu �i-o tai �mprejur?...
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 31 Decembrie 2014 10:46 |
||
|
Iata-ne ajunsi in ultima zi a acestui an. Un an incare am plans, am ras, am fost dezamagiti, am pierdut, am castigat, am fost invinsi, am invins, am visat, am sperat...toti ne dorim fericire si implinire in Noul An! Fie ca 2015 sa inlature nemultumirile si amagirile din 2014, sa vina cu sanatate, noroc si iubire! Caldura in suflet, multumire si implinire! Realizari pe toate planurile si toate cele bune! a Happy New Year!!! |
||
|
Sasha_Criss Postat pe 31 Decembrie 2014 10:50 |
||
Sa nu zici ca te-ai saturat cu ce am pus pe masa. Eu una nu , ca ai papat tu tot. Asa ca plusez , sa am energie la curatat zarzavat...http://www.schwabendeal.de/share/images/thumbs/thumb_734369_1973_1370504923.jpg |
||
|
Rotty_ Postat pe 31 Decembrie 2014 10:52 |
||
Anul Nou Fericit Sasha http://www.urlaubspiraten.de/media/images/2014/11/munchen-1417093082-fzxB-slide.jpg |
||
|
Rotty_ Postat pe 31 Decembrie 2014 10:53 |
||
|
Pentru mine 2015 va fi un an foarte important. Voi incheia o etapa si voi incepe un alt capitol. Muncesc din greu si vreau sa vad roadele ostenirii mele...sper sa fiu multumita de notele din bac, ma pregatesc din greu si nu m-as multumi cu orice rezultat si TREBUIE sa intru la medicina..in rest...doar santate si liniste...asta va doresc si voua!!! Numai bine!
|
||
|
Sasha_Criss Postat pe 31 Decembrie 2014 10:54 |
||
De la: Sasha_Criss, la data 2014-12-31 10:50:48Iata-ne ajunsi in ultima zi a acestui an. Un an incare am plans, am ras, am fost dezamagiti, am pierdut, am castigat, am fost invinsi, am invins, am visat, am sperat...toti ne dorim fericire si implinire in Noul An! LA MULTI ANI,Criss,tot ce doresti sa ti se implineasca in noul an!!!Succes in tot ce vei intreprinde de acum incolo!!!! Zi frumoasa!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 31 Decembrie 2014 10:58 |
||
De la: Rotty_, la data 2014-12-31 10:52:31 Sincer????? Nu prea,dar nu am supar daca ma mai aprovizionezi cu cate ceva,doar nu vrei sa intru in noul cu burtica lipita de sira spinarii!!!! Spor la curatat zarzavat,Rotty!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 31 Decembrie 2014 11:00 |
||
De la: Sasha_Criss, la data 2014-12-31 10:54:58Pentru mine 2015 va fi un an foarte important. Voi incheia o etapa si voi incepe un alt capitol. Muncesc din greu si vreau sa vad roadele ostenirii mele...sper sa fiu multumita de notele din bac, ma pregatesc din greu si nu m-as multumi cu orice rezultat si TREBUIE sa intru la medicina..in rest...doar santate si liniste...asta va doresc si voua!!! Putere de munca si multa,multa bafta,Criss!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 31 Decembrie 2014 11:02 |
||
Merci Bela. Uite , mi-am ales tinuta pentru azi...http://i.imgur.com/ppafsse.jpg ...Ce zici ? Sau crezi ca asta se potriveste mai bine ? ...http://dl10.glitter-graphics.net/pub/2213/2213480t9cu1md2dz.gif Inca ma gandesc...
|
||
|
Rotty_ Postat pe 31 Decembrie 2014 11:12 |
||
De la: Rotty_, la data 2014-12-31 11:12:03Merci Bela. A doua,caci prima tinuta este a mea,nu pot sa fac friptura de pui ,decat imbracata cu acea rochita,o sa iasa o friptura calitate "Extra"!!!!! Nu te mai gandi!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 31 Decembrie 2014 11:15 |
||
Ba , daca ma gandesc bine tu ai dreptate... A doua tinuta e ideala . Doar tre sa prind pestele...nu ? Si nici in grajd dupa osul de vita nu ma pot duce cu tocuri...
|
||
|
Rotty_ Postat pe 31 Decembrie 2014 11:23 |
||
De la: kudika_15804, la data 2014-12-31 07:52:35Happy new year 2015 everybody!!!Be blessed!!!! �Va doresc de 2015 ori c�te 12 luni de fericire, 52 de s�pt�mani de distrac�ie, 365 de zile de succes, 8760 de ore de noroc �i 525600 de minute de sanatate! Un An Nou fericit ,alaturi de cei dragi
|
||
|
-Dyna- Postat pe 31 Decembrie 2014 11:30 |
||
De la: Rotty_, la data 2014-12-31 11:23:54Ba , daca ma gandesc bine tu ai dreptate... Normal,sper ca observi faptul ca sunt grijulie cu tine!!!!! Eu,nu trebuie sa ies afara,ma invart in aria mea de lucru si tocurile sunt permise,nu mai spun de franjurile matasoase!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 31 Decembrie 2014 11:31 |
||
De la: kudika_978128, la data 2014-12-31 11:30:44De la: kudika_15804, la data 2014-12-31 07:52:35Happy new year 2015 everybody!!!Be blessed!!!! LA MULTI ANI,cu fericire si noroc in viata ta!!! Multumesc frumos!!! http://www.youtube.com/watch?v=kGpmn_6aJmc&feature=youtu.be
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 31 Decembrie 2014 11:36 |
||
Multumesc 128. Sa ti se intoarca urarile insutit. La multi ani ! http://img1.funscrape.com/en/happy_new_year_2015/20.jpg |
||
|
Rotty_ Postat pe 31 Decembrie 2014 11:36 |
||
Bela , vezi sa nu-ti cada franjurile in friptura.
|
||
|
Rotty_ Postat pe 31 Decembrie 2014 11:37 |
||
De la: Rotty_, la data 2014-12-31 11:37:57Bela , vezi sa nu-ti cada franjurile in friptura. Nu,nu,nu iti face probleme,mi le voi lega de gat!!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 31 Decembrie 2014 11:40 |
||
Imi imaginez cum arati. Gata , fug la treaba. ...Dar sa nu crezi ca scapi de mine prea usor. Reviiin.
|
||
|
Rotty_ Postat pe 31 Decembrie 2014 11:52 |
||
Dragii mei,este evidnt pentru toti ca traim o saptamana aparte de celelalte saptamani ale anului,o saptamana ,care se divide in doua, intre un an,care va trece nu peste mult timp si un an,care este pregatit sa vina incarcat,sper, pentru toti,cu multe bucurii,sanatate si realizari personale!!!Imi doresc si va doresc ca noul an sa va gaseasca in liniste si pace!!Sa aveti sufletul deschis,numai spre bine si frumos,sa va simtiti si sa realizati ca sunteti liberi,fericiti si impliniti din orice punct de vedere!!Sa iubiti,sa cunoasteti fiorul acestui sentiment si sa fiti iubiti dincolo de orice altceva!!Sa daruiti,sa oferiti din voi si din marinimia voastra si sa primiti in aceeasi masura,caci daruirea trebuie sa fie reciproca,intotdeauna!!!Sa va reinnoiti sperantele si sa credeti in implinirea lor,caci depinde de voi acest lucru!!!!!Sa fiti impacati cu voi insiva si cu toti cei,pe care i-ati lasat in urma,alergand in aceasta viata si uitand de ei,de foarte multe ori!!!Sa cunoasteti ce inseamna dorul de cei dragi,de cel iubit/cea iubita,caci, atfel, veti demonstra ca sunteti umani si ca va pasa de fiintele indragite!!!!Grija fata de cei,pe care ii iubiti este un sentiment cald,cotropitor!!!Sa va bucurati de familia voastra,de copiii vostri,caci familia este nucleul societatii si aceasta merita toata atentia voastra!!!Si nu in ultimul rand,sa va transformati inima in cel mai frumos loc de pe Pamant,caci este si va fi, mereu, lacasul Iubirii!!!Buna amiaza si amiaza excelenta tuturor!!!!An nou fericit!!__EU Pentru aceasta ultima dupa amiaza!!!! The light of the heart!!!For you!!! http://www.youtube.com/watch?v=rHyPTAzA-h8&spfreload=10 |
||
|
kudika_15804 Postat pe 31 Decembrie 2014 12:13 |
||
De la: Rotty_, la data 2014-12-31 11:52:46Imi imaginez cum arati. Fa-ti treaba in voie!!! Eu ma voi duce la bucatarie,am de purtat un dialog cu un pui frumusel,trebuie sa-l condimentez si sa il bag la cuptor,nu va dura mult,promit!!!! Ne revedem...
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 31 Decembrie 2014 12:16 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| ASCULTAREA TELEFOANELOR | 92 | De la: kudika029282 11 Noiembrie 2010 18:19 |
| Cetateni ecologisti | 8 | De la: everything_for_you 1 Aprilie 2009 15:29 |
| FOARTE IMPORTANT - Trebuie sa vedeti asta !!!!!!!!!! | 106 | De la: riimaruca 22 Ianuarie 2009 17:10 |
|
|
||
| Lenjerie Intima | 4 | De la: scorpyoW 16 Iunie 2009 22:52 |
| Help! | 8 | De la: me_and_point 11 August 2012 00:23 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.