Mai multe
|
Te astept,iubire... Te a�tept pe malul inimii mele, Surpat �n genunchii dorului t�u, Unde am �n�eles c� moartea, Este unicul joc al iubirii noastre, Cu respira�ia sentimentelor, S�rutului dintre noi �i cer, Soare �i mister. Atunci am tras aerul inimii tale, Ad�nc �n pieptul dragostei mele, �nc�t am �nceput s� m� sufoc, De amintirea ochilor t�i. �i am �nceput s� te a�tept, La ora c�nd s�ngele sufletului meu, Scria pe coala patimilor iubirii sale, C�t de mult te pot iubi. Doar ploia rece a uit�rii tale, M� lovise cu neantul dezn�dejdii, Unui naufragiat al dorului, Ce nu-�i mai afl� niciodat�, Portul vie�ii sale. �i eram al�turi, �n a�teptarea m�ntuirii mele, Dinaintea s�ruturilor tuturor clipelor, Lovite de furtuna singur�t��ii. Unde a� putea s� te a�tept, Atunci c�nd moartea a redevenit via��, �n cotidianul nostru de fiecare noapte, A umilin�ei de a o vedea zi? Care ar putea fi m�ntuirea, Sculpturii z�mbetului t�u? De odisee n�scut� la s�nul, Unei clipe moarte, Din mine? Te a�tept pe piedestalul amintirii, Pierdute de Dor La col� de speran�� ne�mplinit�, De prea mul�i nori ai absurdului, Sensului nostru de a fi! Te a�tept cum numai Dumnezeu, κi a�teapt� �ngerii, S�-i �n�eleag�, Cuv�ntul ce a n�scut, Leg�m�ntul iubirii noastre.__Sorin Cerin http://www.youtube.com/watch?v=5Bs9kddAuro |
||
|
kudika_15804 Postat pe 18 Februarie 2015 13:54 |
||
|---|---|---|
De la: kudika_15804, la data 2015-02-18 13:41:05De la: kudika_956659, la data 2015-02-18 13:32:31o zi superba astazi , soarele ne umple de stralucire si ne da viata ! mi-a placut un clip tare mult voi ce ziceti ??/ buna draga mea !era un clip cu un baietel in scaun cu rotile ce invata jocul si chiar dansul de la o colega ce isi petrece timpul cu el si se joaca fel de fel de jocuri cu el , o lectie de umanitate de la o fetita de 6 ani .... |
||
|
kudika_956659 Postat pe 18 Februarie 2015 13:55 |
||
|
va urez o zi frumoasa si senina ! http://www.youtube.com/watch?v=jXr4vjwQS6Y |
||
|
|
||
|
kudika_956659 Postat pe 18 Februarie 2015 13:56 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=CzTB-x1UQZ8
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 18 Februarie 2015 14:12 |
||
De la: kudika_956659, la data 2015-02-18 13:56:57va urez o zi frumoasa si senina ! Asemenea,Maria!!!Iti place muzica interpretata la chitara??Pentru tine,alaturi de salutul meu!! http://www.youtube.com/watch?v=h-OiLH6DPVY |
||
|
kudika_15804 Postat pe 18 Februarie 2015 14:13 |
||
De la: kudika_956659, la data 2015-02-18 13:55:54De la: kudika_15804, la data 2015-02-18 13:41:05De la: kudika_956659, la data 2015-02-18 13:32:31o zi superba astazi , soarele ne umple de stralucire si ne da viata ! mi-a placut un clip tare mult voi ce ziceti ??/ Intr-adevar,se pare ca acesti ingeri se apropie de cei ajunsi la mare nevoie,mult mai mult,decat o fac adultii!!Copiii nu stiu sa se prefaca,sa fie egoisti,decat daca sunt educati in acest sens!! Frumos!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 18 Februarie 2015 14:16 |
||
De la: kudika_15804, la data 2015-02-18 14:13:58De la: kudika_956659, la data 2015-02-18 13:56:57va urez o zi frumoasa si senina ! multam , apreciez , mariti cateva branzoaice calde
|
||
|
kudika_956659 Postat pe 18 Februarie 2015 14:44 |
||
De la: kudika_15804, la data 2015-02-18 14:12:06http://www.youtube.com/watch?v=CzTB-x1UQZ8 frumos , merci ... eu framant branzoaice la ora asta ..... meritai cateva calde asa ...la gura expressorului sa mai gustam amandoua si o cafeluta ...dar vine ea primavara si te chem intr-o zi cu soare cand fac mai multe .... Am uitat sa iti spun si anul acesta am fost la bellu de ziua indragostitilor , a coincis si cu sambata mortilor asa ca am dus flori TATIANEI STEPA , ANDEI CALUGAREANU si unde mai avem si noi cunoscuti , am dat si imprteala unor necajiti !A FOST O ZI REUSITA DESI ERA TARE , TARE FRIG .... |
||
|
kudika_956659 Postat pe 18 Februarie 2015 14:49 |
||
De la: kudika_956659, la data 2015-02-18 14:44:11De la: kudika_15804, la data 2015-02-18 14:13:58De la: kudika_956659, la data 2015-02-18 13:56:57va urez o zi frumoasa si senina ! Serios??Chiar imi este foame,astazi,nu am papat suficient fiind zi de abstinenta!!!!!! Cate ai disponibile???? Multumesc,Maria,pentru darnicie!! !!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 18 Februarie 2015 14:50 |
||
De la: kudika_956659, la data 2015-02-18 14:49:17De la: kudika_15804, la data 2015-02-18 14:12:06http://www.youtube.com/watch?v=CzTB-x1UQZ8 Frumos gest,Maria!!! Cine isi mai aduce aminte de cei,care ne-au insotit adolescenta si tineretea???Tot unii ca noi!!! Vine,ea,Primavara,Maria,sa stam in balcon,papand branzoaice ,savurand o cafeluta si depanand amintiri de varsta noastra!! Vezi tu,amintirile sunt cele,care dau parfum vietii adultilor!! Iti faci pacate cu mine,haaaaaaaaaaa!!! Spor sa ai,Maria si sa le mancati sanatosi!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 18 Februarie 2015 14:55 |
||
De la: kudika_15804, la data 2015-02-18 14:55:10De la: kudika_956659, la data 2015-02-18 14:49:17De la: kudika_15804, la data 2015-02-18 14:12:06http://www.youtube.com/watch?v=CzTB-x1UQZ8 cu drag , asa cum ma stii , ...decand fiul s-a mutat la iubita si mai si lucreaza pe langa facultate , sotul fiind acasa le trimit zilnic din ce gatesc pentru noi si lor ...acum se duce sa le duca acasa cand ies de la munca sa gaseasca ceva cald pe masa .... o pimavara continuua sa ne fie viata ....cam asa o vad eu http://www.rogradini.ro/wp-content/uploads/2013/02/imagini-de-primavara-02.jpg |
||
|
kudika_956659 Postat pe 18 Februarie 2015 15:00 |
||
De la: kudika_956659, la data 2015-02-18 15:00:38De la: kudika_15804, la data 2015-02-18 14:55:10De la: kudika_956659, la data 2015-02-18 14:49:17De la: kudika_15804, la data 2015-02-18 14:12:06http://www.youtube.com/watch?v=CzTB-x1UQZ8 Wowwwwwwwwwwwwww,baie de Corcodusi,Maria!!!! Crezi ca degeaba iubesc acest anotimp???Uita-te,cata splendoare,simti cum vibreaza totul in jur!!! Maria,eu procedez altfel,o sun pe senioara mea si ea il trimite pe sotul ei sa ia bunatatile pregatite,si face un serviciu ,si mijlociei mele,caci sunt vecini de cartier!!Au masina si se deplaseaza mai usor,caci cam cum ar fi sa ma vezi cu oalele pe drum????? Cine este parinte,cunoaste cum se prezinta problema in sine!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 18 Februarie 2015 15:07 |
||
| adevarat , ma intreba cineva la cimitir de ce fac atata mancare ....??/i-am spus pentru ca am suferit de foame in copilarie , .....imi lasa-au ai mei bani de mancare si imi luam carti si stateam poate cu un mar de dimineata pana seara la 8 cand veneau ai mei acasa ca lucrau pe santier .....de aceea mi-e drag sa impart mancare , si haine !nu bani- oamenilor saraci , li se lumineaza ochii cand vad bunatati si asta imi e rasplata ....ma bucur de bucuria lor si fac cu mare drag acest gest ! | ||
|
kudika_956659 Postat pe 18 Februarie 2015 15:20 |
||
De la: kudika_956659, la data 2015-02-18 15:20:33adevarat , ma intreba cineva la cimitir de ce fac atata mancare ....??/i-am spus pentru ca am suferit de foame in copilarie , .....imi lasa-au ai mei bani de mancare si imi luam carti si stateam poate cu un mar de dimineata pana seara la 8 cand veneau ai mei acasa ca lucrau pe santier .....de aceea mi-e drag sa impart mancare , si haine !nu bani- oamenilor saraci , li se lumineaza ochii cand vad bunatati si asta imi e rasplata ....ma bucur de bucuria lor si fac cu mare drag acest gest ! Pastreaza in inima acest gest,Maria!!!!Avem multi oameni necajiti in societatea noastra!!!Dimineata,pe drumul spre servici,mai ales pe timpul Verii,vad oameni sarmani,care cauta resturi de mancare in cosurile de gunoi de pe strada,si,nu de putine ori,am renuntat la pachetelul meu,dandu-l persoanei in cauza,mai ales daca era femeie cu vreun copilas dupa ea!!Este trist,dar adevarat!!!Toate aceste gesturi trebuie sa fie adanc inradacinate in suflet si acolo trebuie sa ramana,nu este cazul sa amplificam discutia pe aceasta tema!!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 18 Februarie 2015 15:31 |
||
De la: kudika_15804, la data 2015-02-18 15:31:12De la: kudika_956659, la data 2015-02-18 15:20:33adevarat , ma intreba cineva la cimitir de ce fac atata mancare ....??/i-am spus pentru ca am suferit de foame in copilarie , .....imi lasa-au ai mei bani de mancare si imi luam carti si stateam poate cu un mar de dimineata pana seara la 8 cand veneau ai mei acasa ca lucrau pe santier .....de aceea mi-e drag sa impart mancare , si haine !nu bani- oamenilor saraci , li se lumineaza ochii cand vad bunatati si asta imi e rasplata ....ma bucur de bucuria lor si fac cu mare drag acest gest ! cu siguranta ! in alta ordine de ideei maine am gimnastica si poimaine , asa ca imi fac exercitiile sarguincios ....sunt pentru mobilitate mai mult si ma ajuta cand urc scarile ...ma bucur ca e soare parca am alta energie suplimentara! http://www.youtube.com/watch?v=KbTgy7bNiHM&index=15&list=RDHvVM2e9sExs |
||
|
kudika_956659 Postat pe 18 Februarie 2015 16:14 |
||
De la: kudika_956659, la data 2015-02-18 16:14:01 Inainte de toate,daca simti eficacitatea lor,este benefica pentru sanatatea ta,Maria,continua procedurile respective!!!!Sanatate maxima!!!Soarele inseamna viata,Maria!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 18 Februarie 2015 16:22 |
||
|
1. "Spui ca iubesti ploaia, dar folosesti umbrela cand mergi prin ea. Spui ca iubesti soarele, dar cauti umbra cand straluceste. Spui ca iubesti vantul, dar inchizi fereastra cand bate. De aceea sunt speriat cand spui ca ma iubesti." - Bob Marley 2. "In dragoste nu indraznesti sa risti deoarece ti-e teama sa nu pierzi totul. Si totusi trebuie sa inaintezi, dar cine poate spune pana unde?" - Blaise Pascal 3. "Inima are taine pe care nicio ratiune nu le patrunde." - Guy de Maupassant 4. "Dragostea ii face pe oameni sa se simta egali." - Feodor Dostoievski 5. "Te iubesc fara sa stiu cum sau cand sau de unde. Te iubesc pur si simplu, fara complexitati sau mandrie; te iubesc pentru ca nu stiu alta cale"� - Pablo Neruda 6. "In iubire, totul se schimba, toate devin insemnate: dintr-un nimic se naste un colos". - Tudor Arghezi 7. "Dragostea este o prietenie care canta". - Joseph Campbell 8. "Sa fii iubit de cineva iti da putere, iar sa iubesti pe cineva iti da curaj". -Lao Tzu 9. Dragostea pe care o daruim mai departe este singura care o pastram pentru noi insine". - Elbert Green Hubbard 10. "Omul are nevoie de dragoste. Viata fara duiosie si fara iubire nu e decat un mecanism uscat, scartaitor si sfasietor". - Victor Hugo 11. "Dragostea este frumoasa tocmai pentru ca nu cunoaste nicio silnicie, e preferinta sincera". - Camil Petrescu 12. "Dragostea este ceata care se formeaza cu aburii suspinelor". - William Shakespeare 13. "Poate ca pentru lume esti o singura persona, dar pentru o anumita persoana, esti intreaga lume". - Gabriel Garcia MarqueZ. |
||
|
kudika_956659 Postat pe 18 Februarie 2015 17:49 |
||
|
C�ntecul sufletului �n ad�ncul inimii mele Se-aude un c�ntec f�r� versuri � Un c�ntec ce tr�ie�te �n s�m�n�a inimii mele. Refuz� s� se amestece cu cerneala pe pergament; �mi �nv�luie dragostea �ntr-o mantie diafan� �i zboar�, dar nu peste buzele mele. Cum s� �l c�nt? Mi-e team� s� nu se amestece cu eternul p�m�ntesc; Cui s� �l c�nt? C�ci locuie�te �n casa sufletului meu De teama urechilor pline de sensibilitate. C�nd privesc �n mine, V�d umbra umbrei sale; C�nd �mi ating v�rful degetelor �i simt vibra�iile. Faptele m�inilor mele �i oglindesc prezen�a, A�a cum un lac reflect� stelele str�lucitoare; Lacrimile mele �l dezv�luie, A�a cum pic�turile str�lucitoare de rou� Dezv�luie taina unui trandafir ve�tejit. Este un c�ntec ce s-a n�scut din contempla�ie �i adus la suprafa�� de c�tre lini�te, Evitat de larm�, �mbr��i�at de adev�r, Repetat de vise, �n�eles de dragoste, Ascuns de trezire �i c�ntat de sufleteste c�ntecul dragostei. Ce Cain sau Esaul ar putea s�-l c�nte? Este cu mult mai parfumat dec�t iasomia; Ce voce l-ar putea �nrobi? Este pecetluit la inim�, ca taina unei fecioare; Ce coard� l-ar putea face s� vibreze? Cine �ndr�zne�te s� uneas� urletul m�rii Cu ciripitul unei privighetori? Cine �ndr�zne�te s� asemuiasc� strig�tele unei furtuni Cu suspinul unui copil? Cine �ndr�zne�te s� spun� cu voce tare Cuvintele pe care numai inima le poate rosti? Ce fiin�� omeneasc� �ndr�zne�te s� c�nte C�ntecul lui Dumnezeu?__ Khalil Gibran Buna seara,doamnelor si domnilor,daca seara si-a anunatat sosirea,primiti-o cu bratele larg deschise,sperand ca ea sa va aduca momente placute,petrecute alaturi de cei dragi,liniste in casa si familia voastra si armonie in suflet!!!Asa sa fie!!!Bucurati-va de toate acestea!!!__EU On__O mica pauza de refacere spirituala dupa care, voi trece la pregatirea cinei!!! Pentru aceasta seara frumoasa!! http://www.youtube.com/watch?v=EBwKmR8GFu4
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 18 Februarie 2015 18:06 |
||
|
Malala Yousafzai � Premiul Nobel 2014: 12 citate inspirationale Publicat pe 16 Octombrie 2014 in Social Malala Yousafzai, a devenit, la 17 ani, cea mai tanara laureata a Premiului Nobel pentru Pace, la exact doi ani si o zi de cand a fost impuscata de talibani, intr-un autobuz ce o aducea de la scoala. Devenise o tinta a talibanilor pentru ca inca de la 12 ani, ea vorbea despre dreptul la educatie al fetelor si al copiilor in general. Malala Yousafzai, a devenit, la 17 ani, cea mai tanara laureata a Premiului Nobel pentru Pace, la exact doi ani si o zi de cand a fost impuscata de talibani, intr-un autobuz ce o aducea de la scoala. Devenise o tinta a talibanilor pentru ca inca de la 12 ani, ea vorbea despre dreptul la educatie al fetelor si al copiilor in general. Malala a supravietuit in mod miraculos atacului si de atunci, vocea ei este chiar mai puternica. Malala duce acum mai multe campanii pentru dreptul la educatie si a devenit un model pentru intreaga lume, datorita curajului, intelepciunii si inteligentei sale. Anul acesta, Malala a fost laureata cu Premiul Nobel pentru pace alaturi de Kailash Satyarthi, aparator indian al drepturilor copiilor. 1. "Suntem doi laureati ai premiului Nobel, unul din Pakistan si celalalt din India. Unul crede in hinduism, celalt crede cu tarie in Islam. Acesta este un mesaj catre oameni, este un mesaj catre oameni, de iubire intre Pakistan si India, intre diferite religii. Daca fiecare ne oferim sprijin unul celuilalt, indiferent de culoarea pielii, de limba pe care o vorbim, religia in care credem. Este un semn ca trebuie sa ne consideram fiinte umane si sa ne acordam respect unul celuilalt si ca trebuie ca toti sa luptam pentru drepturile noastre, pentru drepturile copiilor sau ale femeilor, pentru drepturile fiecarei fiinte umane". - Malala Yousafzai, discursul de dupa aflarea vestii ca a fost laureata cu Nobel pentru Pace. 2. Atunci cand toata lumea este tacuta, chiar si o singura voce devine puternica. 3. Imi ridic vocea nu ca sa strig, ci ca cei fara voce sa fie auziti � nu putem izbandi atunci cand jumatate dintre noi sunt tinuti inapoi. 4. Extremistilor le este frica de carti si pixuri, puterea educatiei ii inspaimanta. Le este frica de femei. 5. Nu vreau razbunare pe talibani, imi doresc educatie pentru fii si fiicele lor. 6. Mi-am spus, Malala, ai facut deja fata mortii. Aceasta este a doua ta viata. Nu iti fie frica � daca iti este frica, nu vei putea merge mai departe. 7. Mama mea imi spunea mereu �ascunde-ti fata, oamenii se uita la tine�. Eu raspundeam, "nu conteaza, ma uit si eu la ei". 8. Cand oamenii imi spun despre Malala, fata care a fost impuscata de talibani � aceasta este definitia mea despre ea � Nu cred ca ea sunt eu. Acum nici macar nu ma mai simt de parca as fi fost impuscata. Chiar si viata mea in Swat (n.r. regiune din Pakistan controlata de talibani) pare ca un fragment de istorie sau un film pe care l-am vazut. Lucrurile se schimba. Dumnezeu ne-a lasat cu un creier si o inima care ne spun cum sa traim. Cel mai important aspect pe care trebuie sa il luam in considerare nu este faptul ca Malala a fost sau nu impuscata � Malala nu cere un suport personal. Ea cere suport pentru educatia fetelor si pentru drepturile femeilor. Asa incat nu o sprijiniti pe Malala ci camapania ei pentru educatia fetelor si drepturile femeilor. 9. Tot ce imi doresc este sa invat si imi este frica ca nu as putea fi lasata sa fac asta. 10. Nu vorbesc pentru mine ci pentru cei fara voce� Cei care au luptat pentru drepturile lor� Dreptul de a trai in pace, de a fi tratati cu demnitate, dreptul lor la oportunitati egale si dreptul de a fi educati. 11. Nu imi acopar fata fiindca vreau sa imi arat identitatea. 12. Ne dam seama cat sunt de importante vocile noastre doar atunci cand nu ni se da voie sa vorbim |
||
|
kudika_956659 Postat pe 18 Februarie 2015 18:08 |
||
|
"Dragostea exalt� vitalitatea p�n� la temeritate �i eroism, d�nd �i sufletelor timide sonorit��i de tr�mbi��. Lirismul dragostei e de fapt o epopee sufleteasc� pentru cei st�p�ni�i de el. "___Ionel Teodoreanu Iubirea este dinamul vietii noastre,care ne alimenteaza, clipa de clipa,cu energia necesara trairii ei!!!Sa nu va lipseasca acest motor existential,caci fara el,veti functiona in gol!!!!!!Seara bogata in sentimente calde!!!___EU Pentru sufletele calde!!! Love me tonight!!! http://www.youtube.com/watch?v=u_V0fI2nJrc
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 18 Februarie 2015 18:24 |
||
Maria,frumoase cuvinte!!! Buna seara!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 18 Februarie 2015 18:25 |
||
|
Aria iubirii.. A c�ntec �nalt de vioar� suspin� fericit� inima mea plin� de tine. Pl�cerea a �nflorit bujorii pe trupul meu �i roua s-a prelins parfumat�, de pe petale, pe picioarele mele, �n�l�ate pe v�rfuri, ca �ntr-un balet des�v�r�it. Lumina �i-a a�ezat fericirea pe chipul t�u frumos, iar ochii t�i mari sc�ntei au sc�p�rat �n t�cerea nop�ii, �ntrerupt� pe alocuri de c�ntecul viorii. Vibreaz� �n mine clipele dragostei, degetele ni se �ntrep�trund fascinate, cuprins� de dor, de zbor, c�nt� frenetic vioara trupului meu aria sf�nt� a iubirii!__Simina Buna dimineata,doamnelor si domnilor,bine v-am gasit intr-o dimineata destul de rece,dar vremea se va incalzi usor,in asteptarea Primaverii!! Ce ar trebui sa faca fiecare dintre voi pentru a avea o zi multumitoare???In primul rand,sa multumiti Domnului pentru faptul ca ati deschis ochisorii,ca v-ati dat jos din patul caldut,ca puteti merge,ca puteti vorbi,ca traiti!!Apoi,sa zambiti,dragilor si sa va inhamati la caruta acestei zile!!!Pace in aceasta noua zi,intelegere cu ceilalti si iubire,sub toate formele ei,caci toate acestea inseamna "VIATA"!!!__EU ON___Imi beau cafeluta,gandindu-ma la sufletul meu!!! Pentru aceasta zi binecuvantata de Domnul,fiti fericiti si multumiti!!! Picuri de suflet... http://www.youtube.com/watch?v=tLiXp86pVQo |
||
|
kudika_15804 Postat pe 19 Februarie 2015 06:56 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=manxPVTLth8
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 19 Februarie 2015 06:57 |
||
|
"Iubirea este grija activ� pentru via�a �i cre�terea a ceea ce iubim."__ Erich Fromm Cresteti,dragilor,in ceea ce sunteti si dezvoltati iubirea voastra!!__EU Dimineata cu parfum,un bun start pentru restul zilei!!! http://www.youtube.com/watch?v=yulmOmpPk_s
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 19 Februarie 2015 07:08 |
||
Neatza Bela Stai sa-mi dezmortesc oasele si-oi face si cafeaua...http://i59.tinypic.com/2ninr0y.gif
|
||
|
Rotty_ Postat pe 19 Februarie 2015 08:04 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-02-19 08:04:33Neatza Bela Dezmorteste-te,dar de ce dai din cap,ai?????? Poti as pregatesti cafeluta si dand din cap,sa stii,de-abia iese cafeaua mai gustoasa!!! Buna dimineata,Rottyyyyyyyyyyyyyyyy,ce fac ouale mele??????
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 19 Februarie 2015 08:07 |
||
Tu nu vezi ca-mi dezmortesc gatul ? M-a ajuns si pe mine oboseala , ca in fiecare zi sunt numai in miscare. Am uitat de pauze. Ouale tale ? Nu stiu unde sunt , dar ale gainilor mele le-am facut cadou ieri unor vecini. Crede-ma ca oricine se bucura de oua cu adevarat BIO.
|
||
|
Rotty_ Postat pe 19 Februarie 2015 08:15 |
||
|
Acum e vremea de cafea ! http://i.imgur.com/oJWzYBF.gif Poate ca dupa aceea oi mai gasi vreo cateva oua prin frigider de-o omleta .
|
||
|
Rotty_ Postat pe 19 Februarie 2015 08:22 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-02-19 08:15:10Tu nu vezi ca-mi dezmortesc gatul ? Eu vorbesc de ouale tale "BIO" promise mie,auzi la ea,le-a si dat vecinilor!!! Ouale mele sunt in frigider,stau la rece!!! Rotty,cred ca te simti obosita si din cauza racelii,cum te mai simti????? Am asteptat clatitele ieriiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,de numa,o sa fac in weekend din cele umplute cu branza dulce si marar!!! AStept sa se dezmorteasca gatul...
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 19 Februarie 2015 08:23 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-02-19 08:22:59Acum e vremea de cafea ! "Blue coffeeeeeeeeeeeeeeeeee",it is mine,please!!! Cu ardei,ca cea de ieri!!!! Multumesc,Rotty,trebuie sa o beau imediat,arata prea bine!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 19 Februarie 2015 08:24 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| matrimoniale ..........trei! | 24 | De la: france1974 31 August 2008 19:40 |
| Boxer ....help! cine are as vrea sa stiu cateva lucruri! | 15 | De la: pickard 14 Noiembrie 2010 20:26 |
| Cum sa te desparti de cineva in 64 de pasi simpli | 42 | De la: baiat_anonim 13 Septembrie 2009 21:58 |
|
|
||
| Puterea cuvantului.... | 8 | De la: alina02 3 Septembrie 2010 22:33 |
| Ce sa fac ? | 3 | De la: kudika_956500 26 Februarie 2014 18:45 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.