Mai multe
|
"Impartaseste-ti bucuria, iubirea, extazul. Fa viata cat mai frumoasa cu putinta. Din pura gratitudine pentru ca existenta te-a ales pe tine ca sa fii, ca ti s-a permis sa fii, ca ti s-a dat viata. Ce altceva poti face ? Daca poti sa canti un cantec, canta-l cu toata fiinta ta! Daca poti picta, picteaza si pune-ti toata inima in asta. Daca poti sa dansezi, danseaza in abandon de sine, asa incat sa dispari complet in dans si sa nu mai existe dansatorul, sa ramana doar dansul ." ____ OSHO Traiti,dragilor,impartasiti bucuria,iubirea,viata!!!Cantati,dansati,zburdati cu sufletul,dansul vostru este renuntarea la sine,iubind si daruind!!!O seara a implinirilor!!!___EU Tango for love!!! http://www.youtube.com/watch?v=RnOJjH_Pidw&spfreload=10
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 19 Februarie 2015 18:50 |
||
|---|---|---|
http://www.youtube.com/watch?v=TBBCsBh2IBc&spfreload=10
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 19 Februarie 2015 18:52 |
||
Seara buna Bela , eu nu pun marar la chiftelutze , ca-s ardeleanca. Patrunjel , da. Oricum , m-am razgandit si le fac doar maine. Azi am papat papara cu carnatz si mamaliga. Normal , varza murata nu a lipsit.Aaaa...era sa uit...uite fructele tale... http://s1.1zoom.me/big0/957/369715-svetik.jpg
|
||
|
|
||
|
Rotty_ Postat pe 19 Februarie 2015 19:08 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-02-19 19:08:45Seara buna Uit mereu ca esti ardeleaca!!! Buna seara,Rottyyyyyyyyyyyyyyyyyyy,maine,sa nu papi toate chiftelutele,da?????? Ce este papara,iarta-ma,imi suna cunoscut termenul,dar nu stiu daca am mancat vreodata asa ceva,este mancare ardeleneasca?????
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 19 Februarie 2015 19:15 |
||
E omleta , zisa pe ardeleneste.
|
||
|
Rotty_ Postat pe 19 Februarie 2015 19:19 |
||
|
Stai linistita ca-ti expediez si tie cateva chiftelutze...dar asta maine. Acum ca am terminat trebile , meritam ceva dulce... http://38.media.tumblr.com/7c494bb79c246b4cad17f5617423936b/tumblr_ndlou4aEFA1sbotywo4_250.gif Sau nu vrei ?
|
||
|
Rotty_ Postat pe 19 Februarie 2015 19:22 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-02-19 19:22:26Stai linistita ca-ti expediez si tie cateva chiftelutze...dar asta maine. Acum ca am terminat trebile , meritam ceva dulce... Stopppppppppp,nu mai turna atat de mult,lasa-mi carafa mieeeeeeeee!!! Nu mai intreba,toarnaaaa!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 19 Februarie 2015 19:28 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-02-19 19:19:22 Da,razi,ce-ti pasa,daca spuneai de omleta,intelegeam tot,ca, doar astazi m-ai hranit cu asa ceva!!! Este clar,trebuie sa ma transfer in Ardeal,sa invat denumirile!!!Eu spuneam "papara" cand o incasam de la maicuta!!!!! Muamaa,ce papara luam,ma tragea de codite,pana intelegeam de vorba buna!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 19 Februarie 2015 19:31 |
||
Pai azi dimineata ai mancat tu , iar dupa amiaza am mancat eu. Bine , bine , nu mai torn...ia tu toata carafa. Si cat m-am muncit... Dar...sa o servesti si pe fiica ta , ca altfel ma supar rau de tot.
|
||
|
Rotty_ Postat pe 19 Februarie 2015 19:36 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-02-19 19:36:14Pai azi dimineata ai mancat tu , iar dupa amiaza am mancat eu. Sa ne fie de bine!!! Auzi,dar omleta ta, ce gust a avut???? Este langa mine,rade ,se amuza de postarile noastre,a spus ca ne bea toata ciocolata calda!!! Pana la urma,o sa-si faca cont pe Kudika!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 19 Februarie 2015 19:40 |
||
-ici de la mine.
|
||
|
Rotty_ Postat pe 19 Februarie 2015 19:43 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-02-19 19:43:24 Ti i-a luat deja!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 19 Februarie 2015 19:44 |
||
Daca-si face cont pe Kudi , ai pus-o. Numai ei o sa-i mai fac prajituri.
|
||
|
Rotty_ Postat pe 19 Februarie 2015 19:46 |
||
|
seara placuta tuturor ....http://www.youtube.com/watch?v=KDPW_g2AhAU Am patit-o ceva ciudat azi ....cu un domn destul de in varsta respectabil , eram intr-o farmacie sa-mi iau niste picaturi de nas si un domn cu un palton frumos, curat imbracat si spalat , nu mirosea urat sau ceva dizgratios ...m-a rugat sa ii dau 10 ca nu ii ajung banii pt medicamente, a spus :"d-na saru-mana , puteti sa imi dati 10 ca nu imi ajung banii pentru reteta ...Am spus ca ii dau dar mai bine mergem alaturi la Belladona ca am card si acolo au preturi mai mici , a mers cu mine s-a recomandat cum se numea , ii vazusem numele si pe reteta.Dincolo nu a mai avut nevoie de banii pe care mi-i ceruse ba i-au mai si ramas 2 lei de paine , cand am iesit din farmacie mi-a sarutat mana si mi-a zis doamna imi venea sa mor de rusine cum sa ajung sa cer de la oameni pe strada bani ..... Va spun ca nu era un sarac dimpotriva era demn si nu s-a milogit !La sfarsit ii radeau ochii de bucurie ca nu a fost nevoit sa foloseasca banii pe care mi-i ceruse !A fost o situatie ce putea sa para penibila pentru el dar s-a sfarsit fara umilinta ! |
||
|
kudika_956659 Postat pe 19 Februarie 2015 19:46 |
||
|
"Oamenii apar deseori �n via�a noastr� pentru a ne ar�ta acele p�r�i din noi asupra c�rora trebuie s� lucr�m. Rela�iile sunt simple oglinzi �n care ne vedem reflec�ia. Putem alege s� nu reac�ion�m. Putem �ntoarce cel�lalt obraz. Obrazul Iubirii. �tiind asta, putem deveni con�tien�i, aleg�nd s� devenim responsabili."____Mabel Katz foarte adevarat miss rain .....!! |
||
|
kudika_956659 Postat pe 19 Februarie 2015 19:48 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-02-19 19:46:11Daca-si face cont pe Kudi , ai pus-o. Numai ei o sa-i mai fac prajituri. Da,da,pai,ce crezi,nu ii fac program de prezenta pe site??????Noroc ca,Luni,va incepe cursurile la facultate!!! Si o sa pap ioooooooooooooooooooooooo...
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 19 Februarie 2015 19:48 |
||
Se mai intampla G. Seara frumoasa sa ai , generoasa mica ce esti.
|
||
|
Rotty_ Postat pe 19 Februarie 2015 19:49 |
||
De la: kudika_956659, la data 2015-02-19 19:48:44"Oamenii apar deseori �n via�a noastr� pentru a ne ar�ta acele p�r�i din noi asupra c�rora trebuie s� lucr�m. Rela�iile sunt simple oglinzi �n care ne vedem reflec�ia. Putem alege s� nu reac�ion�m. Putem �ntoarce cel�lalt obraz. Obrazul Iubirii. �tiind asta, putem deveni con�tien�i, aleg�nd s� devenim responsabili."____Mabel Katz Pai,acesta este si motivul pentru care am postat acest citat!!! Buna seara,Maria!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 19 Februarie 2015 19:49 |
||
De la: kudika_15804, la data 2015-02-19 19:48:45De la: Rotty_, la data 2015-02-19 19:46:11Daca-si face cont pe Kudi , ai pus-o. Numai ei o sa-i mai fac prajituri. Te-ai scos.
|
||
|
Rotty_ Postat pe 19 Februarie 2015 19:50 |
||
Maria,stii cine a fost acel dom,mai ales ca ne aflam in postul Pastelui?????? Frumos gest,Maria,tine-l in suflet!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 19 Februarie 2015 19:52 |
||
|
Fetelor , eu va doresc o seara frumoasa in continuare si ma retrag la putina lectura. http://i1171.photobucket.com/albums/r542/weheartgraphicscom/Good%20night/gn1703d_zps23fe58ed.jpg -icei de noapte buna. Paaa...
|
||
|
Rotty_ Postat pe 19 Februarie 2015 19:53 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-02-19 19:50:58De la: kudika_15804, la data 2015-02-19 19:48:45De la: Rotty_, la data 2015-02-19 19:46:11Daca-si face cont pe Kudi , ai pus-o. Numai ei o sa-i mai fac prajituri. Si tu o sa scoti prajiturele multe,multe,multeeeeeeeeeeeeee.... Si o sa-mi dai la pachet pentru fiica mea,na,ca nu o sa te lase inima sa nu ii dai!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 19 Februarie 2015 19:54 |
||
Ai dreptate , o sa pun si la pachet. Pupe-i mama pe copii. Gata , am fugit De-oi mai ajunge sa citesc , ca imediat e gata si cina la cutzi... Vad eu... Pe maineee!!!....... |
||
|
Rotty_ Postat pe 19 Februarie 2015 19:57 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-02-19 19:57:17Ai dreptate , o sa pun si la pachet. Iar am ras cu lacrimi,Rotty,multumesc!!! Acum,o sa ies sa pap cina,Rotty,este timpul,ne vom citi maine dimineata!!!Seara frumoasa si o noapte linistita!!!! Maria,seara splendida in continuare!!!!Sanatate!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 19 Februarie 2015 20:01 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-02-19 19:49:32Se mai intampla G. Seara frumoasa sa ai , generoasa mica ce esti.buna MIHA draga nu de asta e vorba ci de pierderea demnitatii intr-o societate de consum , ....iti dai seama ca m-am intors la Catena si am luat-o la intrebari pe prima farmacista de ce a costa reta omunlui cu 12 lei mai la ei unde in toate reclamele ce sugruma orice post tv ...zice ca e farmacia cu preturi mici .... stii ce mi-a raspuns fiinta aia fara pic de omenie ca trebuia sa ceara produsul romanesc daca voia mai ieftin .....imi venea sa o pocnesc diresct in fata !i-am raspuns si eu de ce nu i-a prezentat omului varianta cea mai ieftina ...si a risdicat din umeri ...a indiferenta , nu am vrut sa imi stric ziua mai mult caci mergeam la sala si eram grabita si nici certareata nu sunt din fire , dar pentru o cauza ca aceasta merita sa o atentioneze dar cred ca ii faceam reclamatie ....nu stiu cu ce rezultat dar puteam sa ii fac rau daca voiam ...
|
||
|
kudika_956659 Postat pe 19 Februarie 2015 20:57 |
||
|
Ochii "O tanara mama pregatea cina in bucatarie absorbita cu totul de mancarea pe care o facea: cartofi prajiti. Lucra din greu pentru a le pregati copiilor ceva ce le va face mare placere, caci cartofii prajiti erau mancarea lor preferata. Mezinul de patru ani avusese o zi intensa la gradinita si-i povestea mamei ceea ce vazuse si facuse. Mama ii raspundea neatenta, monosilabic, ca pentru ea. La cateva clipe dupa aceea, se simti trasa de fusta si auzi: �Mama...� Femeia dadu din cap afirmativ si bolborosi cateva cuvinte. Dar din nou se simti trasa de fusta si auzi acelasi glas: �Mama...� Ii raspunse repede inca o data si continua sa curete cartofii imperturbabil. Trecura cinci minute. Copilul se agata de fusta mamei si incepu s-o traga din toate puterile. Femeia fu constransa sa se aplece spre copil. Copilul ii lua fata intre manutele lui grasute, o aduse in dreptul fetei lui si-i spuse: �Mama, asculta-ma cu ochii!� Morala: A asculta pe cineva cu ochii inseamna sa-i spui: �Esti important pentru mine!� Toate lucrurile importante trec prin ochi. " O tanara femeie a lasat aceste cateva randuri mamei sale: �Cand credeai ca nu ma uitam, ai lipit primul meu desen pe frigider si am vrut sa raman in casa noastra pentru a continua sa pictez. Cand credeai ca nu ma uitam, ai dat de mancare unei pisici vagaboande si atunci am inteles ca e bine sa ai grija de animale. Cand credeai ca nu ma uitam, ai facut de ziua mea o prajitura anume pentru mine si am inteles ca lucrurile mici pot fi foarte aparte. Cand credeai ca nu ma uitam, ai spus o rugaciune, iar eu am inceput sa cred in existenta unui Dumnezeu cu care se poate sta mereu de vorba. Cand credeai ca nu ma uitam, m-ai sarutat de noapte buna si am inteles ca ma iubeai. Cand credeai ca nu ma uitam, am vazut lacrimi curgandu-ti din ochi si am inteles ca uneori, lucrurile pot durea, dar ca plansul face bine. Cand credeai ca nu ma uitam, ai zambit si mi-am dorit sa fiu draguta ca tine. Cand credeai ca nu ma uitam, te-ai ingrijorat pentru mine si am dorit sa devin eu insami. Cand credeai ca nu ma uitam, eu ma uitam si am vrut sa-ti spun multumesc pentru toate acele lucruri pe care le-ai facut, cand credeai ca nu ma uitam." VIneriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii a sosit,doamnelor si domnilor!! Buna dimineata tuturor!!! Sper la o zi linistita pentru fiecare dintre voi,invatati sa ascultati sufletul celuilalt cu ochii,cu inima voastra,caci ochii sunt poarta de intrare in Universul omului!!!Ei nu mint,nu tradeaza,sunt corecti in evaluare si stiu sa arate iubirea!!!Dragii mei,sa aveti o zi minunata!!! ON____Astept cafeluta!!! Pentru aceasta dimineata,traiti-o cu sufletul si folositi-va de ochii domniilor voastre in relatia cu ceilalti!!Pace voua!!! http://www.youtube.com/watch?v=-iA7EZPUHrY |
||
|
kudika_15804 Postat pe 20 Februarie 2015 06:59 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=c2P-uYq73NU
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 20 Februarie 2015 07:00 |
||
|
"Pacea este vibra�ia dragostei �n sufletul oamenilor, aceast� dragoste ce poate s� se amplifice printr-un exerci�iu sus�inut. Pacea este calea �n�elegerii, a �ncrederii, calea unei prietenii sincere �ntre popoare, este condi�ia fericirii pe p�m�nt. Via�a poate s� �nfloreasc� atunci c�nd exist� o pace durabil�. Trebuie s� lupt�m pentru men�inerea p�cii pe Planeta albastr�, pentru a oferi tinerei genera�ii �ansa de a-�i tr�i via�a �n plenitudinea tinere�ii, de a-�i afirma personalitatea, de a-�i d�rui �ntregul lor poten�ial fizic �i intelectual pentru progresul umanit��ii, pentru bun�starea societ�tii!"__Ecaterina chifu Traiti in pace si toate bucuriile pamantului vor fi ale voastre!!__EU http://www.youtube.com/watch?v=WwoRHULy5y0
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 20 Februarie 2015 07:18 |
||
|
http://i38.servimg.com/u/f38/14/89/60/05/10413310.jpg A venit ! Neata Bela
|
||
|
Rotty_ Postat pe 20 Februarie 2015 07:54 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-02-20 07:54:27http://i38.servimg.com/u/f38/14/89/60/05/10413310.jpg Stiam euuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!! Buna dimineata,Rotty,multumesc!!! Sa faci rezerve,astazi am chef de cafea multa,multaaaaaaaaaaaaa!!! Ce inseamna cand visezi trandafiri albi???? Toata noaptea m-am chinuit sa ii fac buchet si nu am reusit!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 20 Februarie 2015 08:12 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| interpretarea viselor | 6 | De la: ralukutzza 6 Noiembrie 2009 22:41 |
| hei, esti credincios? | 9 | De la: blue07scorpion 7 August 2009 16:13 |
| Ce intrebare sa pun sa nu mai supar mironosite�e de pe aici? | 81 | De la: Don_Quijote 29 Iunie 2013 11:10 |
|
|
||
| URGENT DE TOT | 8 | De la: mic_negru_si_urat 29 Iunie 2008 00:30 |
| Despre viata... | 6 | De la: liza24_84 16 Ianuarie 2009 21:55 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.