Mai multe
Yep ! Cumparat. Inclusiv pulpa de miel. Ce culoare vrei sa fie oul ?
|
||
|
Rotty_ Postat pe 11 Aprilie 2015 08:40 |
||
|---|---|---|
De la: Rotty_, la data 2015-04-11 08:40:33Yep ! Cumparat. Inclusiv pulpa de miel. Mmmmmmmmmm,bun,bun,bine condimentata cu mirodenii,bagata la cuptorrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!Acum am voie sa repotesc,fac un repetir la saptamana trecuta!!! Este bine cand profitam de bunatati de doua ori,nu????? Numai Rosu sa fie,Rotty!!!! Sa vezi ciocneala maine dimineataaaaaaaaaaaaa!!! |
||
|
kudika_15804 Postat pe 11 Aprilie 2015 08:45 |
||
Rosu o sa fie. Si o felie...doua...trei...din pulpa de miel.
|
||
|
|
||
|
Rotty_ Postat pe 11 Aprilie 2015 08:49 |
||
.......Impanata (nu impaiata) cu usturoi si slaninutza. La pulpa ma refer.
|
||
|
Rotty_ Postat pe 11 Aprilie 2015 08:51 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-04-11 08:51:03.......Impanata (nu impaiata) cu usturoi si slaninutza. La pulpa ma refer. Da,da,si eu tot la pulpa de miel ma gandeam,bine gratinata,cu o salata langa eaaaaaaaaaaaaaaa,maicutaaaaaaaaaaaaaaaaa meaaaaaaaa,mi-o imaginez!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 11 Aprilie 2015 08:55 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-04-11 08:49:53Rosu o sa fie. Mai multe,caci ,la Pastele catolic,au mancat copiii mei,de mi-a fost mila sa mai pap si eu,cand am vazut cu ce pofta au mancat,a fost pulpa cam micuta,mieii nu sunt mari anul acesta,si a scazut la cuptor,de ziceai ca este pulpa de pisica,nu de miel!!!! Cred ca trei sferturi din pulpa ta de miel imi este suficient!!! Morrrrrrrrrrrr,imi curg lacrimile,din cauza ta si a cepei taiate!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 11 Aprilie 2015 08:58 |
||
|
Te vad cum visezi la pulpa de miel acolo langa oala ta ... http://33.media.tumblr.com/fcc2b7eb9c9fdd96a3a3c9f54208b74c/tumblr_nltfqf62mm1u9ooogo1_500.gif Daaa....nu ti-e frig asa dezbracata ?
|
||
|
Rotty_ Postat pe 11 Aprilie 2015 08:59 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-04-11 08:59:58Te vad cum visezi la pulpa de miel acolo langa oala ta ... Cam visez,ce-i drept!!!! Valeuu,dar ai vaz bun,Rotty,sunt imbracata in tricou si pantaloni trei sferturi,au inceput caldurile la mine in casa!!!! Fac ciorbica de perisoare,mazare cu carnita de pui si chiftele marinate,deci aragazul este folosit la maxim!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 11 Aprilie 2015 09:16 |
||
Buuun ! Noi papam azi mai usurel , ca maine e festinul. Cred ca o sa fac o supa crema de legume si spaghetti . Merge repede si in felul asta am timp sa ma ocup de restul trebilor. Vremea e si aici frumoasa , peste zi sunt 20 de grade.
|
||
|
Rotty_ Postat pe 11 Aprilie 2015 09:26 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-04-11 09:26:02Buuun ! Asa si trebuie,Rotty,maine este ziua cea mare,din nou!!! Sa ai spor si viteza in tot ce ai de facut,Rotty!!! Ti-am spus,si in Bucuresti este frumos,s-au anuntat zile calduroase si totul va fi bine1!!! Cred ca acea supa este un deliciu,este usoara, digerabila,dar cred ca este si revigoranta!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 11 Aprilie 2015 09:39 |
||
E super buna. M-am apucat deja de trebi pe aici , am si usa deschisa la curte sa intre aer. Si Valentino canta...si canta...
|
||
|
Rotty_ Postat pe 11 Aprilie 2015 09:49 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-04-11 09:49:30E super buna. Este voios,nu,simte,si el,sarbatorile??? Eu am deschis putin ferestrele,sa intre aer proaspat!!! Rotty,acum ,voi intra cu manutele in carne,ma retrag putin sa pun bucatele la foc!!Fa-ti treburile si ne vom mai citi in micile pauze,daca vei fi disponibila!!!Totul sa fie cu voie buna!!!! Las site-ul in bara,sa te pot vedea!!! Spor de spor!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 11 Aprilie 2015 09:59 |
||
|
Bela , m-am trezit... http://poze.rol.ro/include/showthumb_resize.php?img=http://poze.rol.ro/images/stories/ianitdupcafea.jpg&width=653&height=800&quality=100 ...Acum pot sa-ti zic ca starea mea de spirit e buna. Si cu pauzele stau bine. , cu cheful de munca mai putin.
|
||
|
Rotty_ Postat pe 11 Aprilie 2015 10:00 |
||
Sunt pe aici , fa-ti treaba. Incerc si eu sa prestez cate ceva.
|
||
|
Rotty_ Postat pe 11 Aprilie 2015 10:02 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-04-11 10:00:58Bela , m-am trezit... Cam asa si aici,dar trebuie,pentru ca frigiderul s-a golit si burtica mea ce va papa,daca nu ii pregatesc nimic????? Nu mai spun de fiica mea,am zapacit-o cu mirosurile, in dimineata asta!!! Gata,trec la ale mele,sa le termin o data!!! Vad,esti plina de elan gastronomic!!!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 11 Aprilie 2015 10:28 |
||
|
�nva�� de la ap� s� ai statornic drum, �nva�� de la fl�c�ri, c� toate-s numai scrum. �nva�� de la umbr� s� taci �i s� veghezi, �nva�� de la st�nc� cum neclintit s� crezi. �nva�� de la soare cum trebuie s� apui, �nva�� de la piatr�, c�t trebuie s� spui. �nva�� de la v�ntul ce adie pe poteci, Cum trebuie prin lume de lini�tit s� treci. �nva�� de la toate, c� toate-�i sunt surori, Cum trebuie s� treci frumos prin via��, cum po�i frumos s� mori. �nva�� de la vierme, c� nimeni nu-i uitat, �nva�� de la nuf�r s� fii mereu curat. �nva�� de la fl�c�ri ce avem de ars �n noi, �nva�� de la ape s� nu dai �napoi. �nva�� de la umbr� s� fii smerit ca ea, �nva�� de la st�nc� s�-nduri furtuna grea. �nva�� de la soare, ca vremea s�-�i cuno�ti, �nva�� de la stele, c�-n cer sunt numai o�ti. �nva�� de le greier, c�nd singur e�ti s� c�n�i, �nva�� de la lun�, s� nu te �nsp�im�n�i. �nva�� de la vulturi c�nd umerii �i-s grei, �i du-te la furnic� s� vezi povara ei. �nva�� de la floare s� fii gingas ca ea, �nva�� de la oaie s� ai bl�nde�ea sa. �nva�� de la p�s�ri s� fii mai mult �n zbor, �nva�� de la toate, c� totu-i trec�tor. Ia seama fiu al jertfei prin lumea care treci, S�-nve�i din tot ce piere, cum s� tr�ie�ti pe veci!____Traian Dorz Dragilor,imi ingadui o mica pauza in asteptarea mesei de pranz si vin sa va urez toate cele bune in aceasta dupa amiaza, atat de frumoasa si senina!!!Fiti cumpatati si rabdatori in toate,invatati tot ce se poate invata la timpul potrivit,invatati de la viata si de la cei,care sunt demni de voi si traiti in bucuria sufletului dupa cum va este rostuit!!Buna amiaza si amiaza buna tuturor!!__EU On___In curand,ma voi aseza la masa de pranz,toate miresmele mi-au dat tarcoale,agitandu-mi stomacelul!!Pofta buna tuturor celor,care se afla la pranz!!! Pentru orele dupa amiezii,fie ca linistea ei sa va indrume pasii spre sarbatoarea inimilor,"Sfantul Paste"!!!O data cu Invierea Mantuitorului sa renasca si sufletele voastre, umplandu-se de iubire,credinta, bunatate �i pace!Sufletul meu a cunoscut-o cu o saptamana in urma,deci ma simt binecuvantata!! O dupa amiaza frumoasa si binecuvantata tuturor!__EU ![]() Happy days are here again!!! http://www.youtube.com/watch?v=DuOPgFm8w_A&list=PLFC96ABC0CD71DB24&index=33
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 11 Aprilie 2015 12:26 |
||
|
Dupa amiaza frumoasa si tie Bela , eu sunt la faza "supa"... http://www.lecker.de/media/recipes/vorspeisen/brunch_7/watermark_F1344701jpg_img_308x0.png Vrei ? Ce intrebari pun si eu...
|
||
|
Rotty_ Postat pe 11 Aprilie 2015 13:06 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-04-11 13:06:22Dupa amiaza frumoasa si tie Bela , eu sunt la faza "supa"... Nu mai intreba,sunt convinsa ca supa ta va spala stomacelul meu,dupa perisoarele mele!!!! O portie dubla,te rog!!!!! Rotty,multumesc pentru urare,asemenea!!!Mai am putin si termin mancarea,voi trece sa fac curatenie in camere,treaba,pe care o voi termina rapid,caci ma ajuta mezina mea!!! Ai grija la supa aceea,sa lasi si de samanta,pentru degresare,nu de alta!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 11 Aprilie 2015 13:23 |
||
Now,we are free!!!The Lord is with us forever!!!! http://www.youtube.com/watch?v=bOOOfK_heU4&feature=youtu.be
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 11 Aprilie 2015 13:35 |
||
|
http://www.youtube.com/watch?v=V7hJi1giMCc, UN PASTE LUMINAT SI FERICIT SA AVETI ! |
||
|
kudika_956659 Postat pe 11 Aprilie 2015 13:39 |
||
|
La Pa�ti - George Co�buc Prin pomi e ciripit �i c�nt, V�zduhu-i plin de-un ro�u soare �i salciile-n alb� floare- E pace-n cer �i pe p�m�nt. R�suflul cald al prim�verii Adus-a zilele-nvierii. �i c�t e de frumos �n sat! Cre�tinii vin t�cu�i �n vale �i doi de se-nt�lnesc �n cale κi zic:Hristos a �nviat! �i rade-atata s�rb�toare Din chipul lor cel ars de soare. Pe deal se suie-ncetisor Nevaste tinere �i fete, B�tr�ni cu iarna vietii-n plete; �i-ncet, �n urma tuturor, Vezi �ov�ind c�te-o b�tr�n� Cu micul ei nepot de m�n�. Sa ne bucuram de Invierea Domnului , sa fim mai buni si mai prietenosi!!! |
||
|
kudika_956659 Postat pe 11 Aprilie 2015 13:40 |
||
|
Nicolae Iorga - Nu l-au cunoscut Oric�t de sf�nt era Iisus �i c�t de l�murit prin lut Vedeai pe cel venit de sus �i ai s�i nu l-au cunoscut. A trebuit ca trupul s�u De mucenic s�-l bata-n cuie Ca s� se-arate Dumnezeu �i c� la ceruri s� se suie. Speram ca jertfa suprema , sa ne dea de gandit macar , si sa intelegem acest gest , asa cum a vrut Mantuitorul , sa fie inteles!!! |
||
|
kudika_956659 Postat pe 11 Aprilie 2015 13:41 |
||
|
De Pa�ti - Tudor Arghezi La toate lucarnele �i balcoanele Au scos din cer �ngerii icoanele �i-au aprins pe sc�ri Candele �i lum�n�ri. Ora�ele de sus, �n s�rb�toare, Au �ntins velni�e �i covoare, �i ard �n potire Mireasma sub�ire. �i din toate ferestrele odat�, Mii �i sute de mii, Heruvimii fac cu m�na buc�lat� La somnoro�ii copii. Sa aveti un Paste minunat si sa va bucurati impreuna cu cei dragi! |
||
|
kudika_956659 Postat pe 11 Aprilie 2015 13:41 |
||
Paste fericit,Maria,dupa amiaza placuta si petrecre frumoasa,maine!!!! Multumesc pentru poeziile postate,le-am citit cu placere!!Doamne ajuta tuturor!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 11 Aprilie 2015 13:44 |
||
|
"C�nd ochii stor�i de lacrimi privesc �n gol departe �i nu mai vezi pe nimeni din c��i ��i trec prin fa��, o, cine-�i umple-n suflet un gol l�sat de moarte �i cine-�i d� privirii o raz� de via��? Credin�a, doar credin�a, ea-i singura putere ce m�ntuie fiin�a prin Cruce spre-nviere. C�nd, fr�nt, �i-aduni triste�ea ca cioburile sparte din via�a r�v�it� de-a urii vijelie, o, cine-�i mai �ntoarce n�dejdile din moarte �i cine-�i d� vie�ii o nou� temelie? C�nd lupta �i-e pierdut� �i z�rile-s de�arte, iar gheara disper�rii via�a �i-o sugrum�, o, cine-�i mai aduce o m�ntuire-n moarte �i cine �nspre-o alt� iubire te �ndrum�? Credin�a, doar credin�a, ea singur� �mparte via�a, despic�nd-o �n dou� pe vecie: o parte, prin n�dejde, 'n�l��nd-o peste moarte, iar cealalt� d�nd-o iubirii, pe vecie." Sarbataore luminata!!! http://www.youtube.com/watch?v=PbqnUiMjvfI&hc_location=ufihttps://www.youtube.com/
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 11 Aprilie 2015 13:49 |
||
Happy Easter and holy days to all!!!Love and peace on Earth!!!! http://www.youtube.com/watch?v=PZ_eKhRnIXI |
||
|
kudika_15804 Postat pe 11 Aprilie 2015 14:17 |
||
Paste fericit sa ai G ! http://img1.dreamies.de/img/436/b/xvy7kwg2x2h.jpg Acum merg in gradina (intr-o scurta pauza) , sa-mi plantez un bujor si niste lacrtamioare.
|
||
|
Rotty_ Postat pe 11 Aprilie 2015 14:27 |
||
Sorry...Lacramioare. Offf...eu nu mananc , eu adaug litere. Ce darnica sunt !
|
||
|
Rotty_ Postat pe 11 Aprilie 2015 14:51 |
||
De fapt voiam sa zic ca ploua !
|
||
|
Rotty_ Postat pe 11 Aprilie 2015 14:52 |
||
Nu mai ploua ! Asa-i aici ... Dupa amiaza frumoasa , am plecat...
|
||
|
Rotty_ Postat pe 11 Aprilie 2015 15:15 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| viata | 6 | De la: _iluzie_ 20 Octombrie 2009 10:29 |
| Jolie catelusa superba, metis terrier, isi cauta stapan | 4 | De la: kudika146625 11 Aprilie 2010 18:52 |
| Tatuaj... | 5 | De la: freakyyy 4 Iunie 2010 14:21 |
|
|
||
| probleme cu mama prietenului meu | 3 | De la: kudika1993 9 Mai 2010 17:38 |
| Din nou... | 12 | De la: steffy91 29 Ianuarie 2012 16:13 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.