Setari Cookie-uri

Ce faci in acest moment!?

De la: kudika_956659, la data 2015-05-09 17:47:04..........................................................................................
Mod de preparare

Extrasul de l�m�ie cu bicarbonat, alternativa natural� la mchimioterapie se prepar� astfel:
- �ntr-un litru de ap�, se fierbe timp de un minut, coaja unei l�m�i,apoi se las� la macerat, de seara p�n� diminea�a.
- �n diminea�a zilei urm�toare, lichidul se filtreaz�.
�n acest macerat se stoarce sucul l�m�ii, se adaug� miere (dup� gust) �i olinguri�� de bicarbonat.
Bolnavii trebuie s� consume zilnic un litru de limonad� preparat� �n acest mod. De asemenea, leacul miraculos se poate administra preventiv, fiind un tonic pentru �ntregul organism.
O persoan� puternic� �tie cum s� �i ordoneze via�a. Chiar �i cu
lacrimi �n ochi, tot are puterea s� spun� z�mbind "e �n ordine".
Trimite asta unei persoane puternice. Eu tocmai am f�cut-o".

Interesant!!!! Am luat act de acest articol,Maria!!!!Sper ca cei, care se afla sub actiunea malefica a acestei boli sa cunoasca rezultate pozitive,daca se vor hotari sa urmeze aceasta cura!!! Un articol bun,spre informarea celor interesati!!!
kudika_15804
Postat pe 9 Mai 2015 17:54
De la: Rotty_, la data 2015-05-09 17:54:26O sa vad G ....Ia si tu niste clatite , ca eu nu mai pot. Nici sa fac , nici sa pap.

http://www.suessundselig.de/wp/wp-content/uploads/2014/03/pfannkuchen_3.jpg

Sunt din portia meaaaaaaaa?????
kudika_15804
Postat pe 9 Mai 2015 17:55
De la: kudika_956659, la data 2015-05-09 17:52:57
Un prieten a parcat intr-o parcare publica.
..........................................................

Orice este posibil,Maria,totul este credibil,caci societatea cunoaste un declin,ce tine de cinste,onoare,demnitate,etica, morala,in ciuda evolutiei si progresului stiintific!!!
kudika_15804
Postat pe 9 Mai 2015 17:58
De la: Rotty_, la data 2015-05-09 17:49:20...Si fac...si fac...

http://www.expli.de/uploads/images/122141514744_18096.jpg

Nu se mai termina odata aluatul asta ?
G , o sa citesc cand sunt gata cu clatitele. Acum n-am timp. Offff...clatite mi-o trebuit.

Fa,fa clatite, de zor,caci eu am treaba mea,...sa le pap!!!
kudika_15804
Postat pe 9 Mai 2015 18:00
Nu , portia ta e asta...

http://www.duden.de/_media_/full/P/Pfannkuchen-201020438663.jpg

Asta ca sa fii ocupata pana ma intorc , ca tre sa ies cu cutzii. Se apropie nori furiosi.
Rotty_
Postat pe 9 Mai 2015 18:03
era sa uit sa-ti las borcanul cu Nutella....

http://25.media.tumblr.com/14bb61cfcfe710516817867f24745eec/tumblr_n0qobdphC41rt05ero4_250.gif

Iti ungi singura...da ?
Fuuuuug.....
Rotty_
Postat pe 9 Mai 2015 18:06
De la: Rotty_, la data 2015-05-09 18:03:22Nu , portia ta e asta...

http://www.duden.de/_media_/full/P/Pfannkuchen-201020438663.jpg

Asta ca sa fii ocupata pana ma intorc , ca tre sa ies cu cutzii. Se apropie nori furiosi.

Nu incape discutie,Rotty,le voi papa si neumplute,nu-i problema,dar dupa ce voi spala vasele,am umplut chiuveta cu vaseeeeeeeee murdare!!! Fa-ti plimbarea de seara,pana la revenirea ta,voi trebalui in bucatarie!!!Multam pentru Nutella!!!
kudika_15804
Postat pe 9 Mai 2015 18:09
Am venit , dar mai intai a fost musai sa ne uscam...

http://i.imgur.com/yxf1S4i.jpg

Mi-a inghetat partea stanga , ca de acolo batea vantul si ploaia. Si era al naibii de rece.
Rotty_
Postat pe 9 Mai 2015 19:27
De la: Rotty_, la data 2015-05-09 19:27:06Am venit , dar mai intai a fost musai sa ne uscam...

Mi-a inghetat partea stanga , ca de acolo batea vantul si ploaia. Si era al naibii de rece.

Bine,bine,am inteles ca trebuie sa va uscati,dar de ce scoti limba la mine????? Cred ca de suparare,caci in Bucuresti,a fost o zi frumoasa,inca este lumina si un aer placut!!!Mi s-au uscat rufele spalate aseara!!! Iar trebuie sa calccccccccc!!!
kudika_15804
Postat pe 9 Mai 2015 19:35
Lumina este si aici , ba a chiar dat si soarele. bine ca m-a flotzait pe mine...
Au anuntat la radio ca (cica) de maine se cam restrange aria ploilor....pleaca spre est. La noi va fi frumos si din ce in ce mai cald.
Rotty_
Postat pe 9 Mai 2015 19:40
Am scos limba de ciuda ca mai am de facut clatite. Intrerupsesem sa merg , sa nu ma prinda ploaia....ce ironie a sortii...
Rotty_
Postat pe 9 Mai 2015 19:41
De la: kudika_15804, la data 2015-05-09 17:55:46
De la: Rotty_, la data 2015-05-09 17:54:26O sa vad G ....Ia si tu niste clatite , ca eu nu mai pot. Nici sa fac , nici sa pap.

multumesc frumos!
kudika_956659
Postat pe 9 Mai 2015 19:52
De la: Rotty_, la data 2015-05-09 19:40:25Lumina este si aici , ba a chiar dat si soarele. bine ca m-a flotzait pe mine...
Au anuntat la radio ca (cica) de maine se cam restrange aria ploilor....pleaca spre est. La noi va fi frumos si din ce in ce mai cald.

Cred ca ai afinitate pentru ploaie sau atragi norii,esti incarcata cu electricitate!!! La ce viteza de executie a treburilor ai,nici nu m-ar mira!!!!!
kudika_15804
Postat pe 9 Mai 2015 19:54
De la: Rotty_, la data 2015-05-09 19:27:06Am venit , dar mai intai a fost musai sa ne uscam...

,
ce interesant daca aveai prosopul violet cu picatele si limbuta tot asa era ....?????
kudika_956659
Postat pe 9 Mai 2015 19:55
De la: kudika_956659, la data 2015-05-09 19:52:33
De la: kudika_15804, la data 2015-05-09 17:55:46

multumesc frumos!

Le impartim frateste,Maria!!!! In timp ce Rotty face clatie,noi le papam impartite deja!!!!Cu Nutella sau fara!!!! Rottyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy,sa nu arunci cu clatite in noi,da?????
kudika_15804
Postat pe 9 Mai 2015 19:56
De la: Rotty_, la data 2015-05-09 19:41:51Am scos limba de ciuda ca mai am de facut clatite. Intrerupsesem sa merg , sa nu ma prinda ploaia....ce ironie a sortii...

Fa,in continuare,doar ce am papat putina fasole batuta si-ar fi potrivit un desert "clatitos",nu?????
kudika_15804
Postat pe 9 Mai 2015 19:58
Bela , la asta nu m-am gandit....De maine o las mai moale. Poate ca ai dreptate.

G , ala e prosopul preferat...se asorteaza.

Bela , imi vine sa le arunc pe geam....inca mai fac. Pe bune.
Rotty_
Postat pe 9 Mai 2015 19:59
Bela , mai tii minte discutia , ca nu putem face mancare putina ? Parca de ciorba era vorba.... Ei , vad ca si cu clatitele tot asa la mine. Si cine sa mananance atatea ?
Rotty_
Postat pe 9 Mai 2015 20:01
De la: Rotty_, la data 2015-05-09 19:59:24 Bela , la asta nu m-am gandit....De maine o las mai moale. Poate ca ai dreptate.

G , ala e prosopul preferat...se asorteaza.

Bela , imi vine sa le arunc pe geam....inca mai fac. Pe bune.

Mai mult ca sigur,Rotty,nu ai auzit de astfel de persoane???Exista!!! Te cred,Rotty,eu am terminat de facaluit fasolea si am bagat dovleceii la cuptor,tot dau tarcoale,doar s-or rumeni o data,sa termin cu mirosul de mancare imprastiat in toata casa!!!!!!Rareori m-a prins seara cu bucatele pe foc,dar asta este situatia!!!

Ce vrei as faci,sa le arunci pe geam???? Nu este mai bine daca le arunci in gurita mea,gata umplute cu Nutella??????? Cum ma prezint,mirosind a fasole combinata cu dovlecei si clatite??????
kudika_15804
Postat pe 9 Mai 2015 20:04
De la: Rotty_, la data 2015-05-09 20:01:28Bela , mai tii minte discutia , ca nu putem face mancare putina ? Parca de ciorba era vorba.... Ei , vad ca si cu clatitele tot asa la mine. Si cine sa mananance atatea ?

EU,cate doua o data!!! Cunosc problema,am facut fasole pentru tot familionul,am dat sfoara in tara,la copiii mei,sa vina sa isi ia portia de fasole batuta!!!! Si urmeaza dovleceii!!!!
kudika_15804
Postat pe 9 Mai 2015 20:06
"Cum ma prezint,mirosind a fasole combinata cu dovlecei si clatite??????"

Sincer ? Groaznic.
La mine miroase pe toata strada a clatite , ca-i geamul deschis.

Rotty_
Postat pe 9 Mai 2015 20:07
Despre mintea umana la 50 - 60 ani
Mintea uman� func�ioneaz� cel mai eficient �n jurul v�rstei de 50 de ani, nu �n tinere�e. Corpul �i creierul nu �mb�tr�nesc �n acela�i ritm. Dimpotriv�, puterea min�ii cre�te odat� cu v�rsta, arat� studiile.
Chiar este creierul condamnat la degradare?, se �ntreab� Barbara Strauch, jurnalist la "The New York Times" �i autoare a c�r�ii "Via�a secret� a creierului adul�ilor: Descoperi�i talentele surprinz�toare ale min�ii de la v�rsta mijlocie".
A descoperit c� este �nconjurat� de oameni de v�rst� similar� care, de�i nu-�i puteau aminti numele restaurantului la care au m�ncat sau al c�r�ii pe care tocmai o terminaser� de citit, puteau s� coordoneze afaceri pe continente diferite, scrie Strauch �n cartea ei, citat� de "The Daily Mail".
Cercet�torii - sociologi, psihologi �i neurologi - au descoperit �ns� c�, �n cazul unei persoane ajuns� la v�rsta a doua, creierul nu se comport� ca restul corpului. Este adev�rat c� memoria este afectat�, la fel �i alte func�ii ale creierului legate de motricitate. Pe de alt� parte, cre�te abilitatea de a lua decizii corecte despre lumea din jur.
Cercet�torii au folosit rezonan�a magnetic� pentru a analiza efectele �mb�tr�nirii �i au constatat c� celulele creierului nu se �mpu�ineaz� subit. Dimpotriv�, creierul se adapteaz� �i le permite persoanelor trecute de 50 de ani s�-l foloseasc� mult mai eficient. Astfel, dac� tinerii folosesc pe r�nd cele dou� emisfere ale creierului, persoanele �n v�rst� reu�esc s� le utilizeze simultan.
De asemenea, se �mbun�t��esc capacit��ile cognitive, dup� cum demonstreaz� un studiu care a urm�rit evolu�ia vie�ii a 6.000 de americani timp de 40 de ani.
Testele de vocabular, memorie, aritmetic�, orientare spa�ial�, vitez� de reac�ie �i logic� au demonstrat c� oamenii cu v�rste �ntre 40 �i 60 de ani au ob�inut rezultate mai bune dec�t cei de 20 de ani.
B�rba�ii au avut cele mai bune rezultate �n jurul v�rstei de 50 de ani, pe c�nd la femei, abilit��ile s-au �mbun�t��it �i dup� v�rsta de 60 de ani. Chiar �i abilit��ile sociale �i capacitatea de a judeca corect oamenii �i situa�iile cresc odat� cu v�rsta.
Partea creierului responsabil� cu emo�iile umane se mic�oreaz� mai lent dec�t celelalte zone.
Un studiu realizat de Universitatea Harvard demonstreaz� c� oamenii trecu�i de 50 de ani iau �i cele mai bune decizii financiare.
Nu �n ultimul r�nd, studiile contrazic �i teoria conform c�reia �mb�tr�nirea aduce dup� ea dezam�gire �i depresii.
Se pare c�, pe m�sur� ce �mb�tr�nim, reac�ion�m altfel la necazuri, creierul reu�e�te s� se programeze s� accentueze aspectele pozitive �i s� le elimine pe cele negative.

Vre�i s� ave�i o minte clar� �i la b�tr�ne�e ?
Exista metode de a va mentine creierul tanar. Din pacate, mintea mai buna nu se poate obtine odata cu varsta, ci din contra, pierdem din ea, cu fiecare an ce trece.
Cercetatorii au aflat insa ca exista diverse metode prin care putem opri declinul mintii. Iata cateva dintre acestea:
Dansa�i."Putine activitati stimuleaza creierul asa de bine ca dansul!", spune doctorul Daniel Amen, autorul cartii "O minte minunata la orice varsta". "Dansul necesita totul, de la coordonare si organizare, la planificare si judecata", a mai scris acesta.
Acelasi lucru este valabil si pentru artele martiale. Ambele cer pozitionarea diferitelor parti ale corpului simultan si in sincron.
Merge�i la fitness. Sportul creeaza celule noi intr-o zona a creierului vitala memoriei. Cercetatorii de la Universitatea Columbia au masurat volumul sangelui din creierul adultilor care merg la sala de patru ori pe saptamana, timp de patru luni si au descoperit ca toata aceasta activitate duce la producerea mai multor neuroni.
M�nca�i ou�. Micul dejun ideal este un ou, potrivit medicului Larry McLeary, autorul programului "Incredere in creier". Oul contine vitamina B, care obliga celulele nervoase sa arda glucoza, cea mai importanta sursa de energie a creierului. Oul mai contine si antioxidanti, care protejeaza neuronii de stricaciuni si acizi grasi omega-3, care mentin impulsurile nervoase la ritmuri optime.
M�nca�i, de asemenea, multe fructe �i legume �i evita�i m�nc�rurile grase, care diminueaza abilitatea celulelor nervoase de a comunica intre ele.
Fi�i activi. Nu deveniti lenesi, pentru ca dauneaza grav sanatatii. Implicati-va tot timpul in diverse activitati, pentru a va mentine mintea alerta.
Hidrata�i-v� mintea. Un studiu al Universitatii South Florida din 2006 a aratat ca oamenii care beau trei sau mai multe pahare de suc proaspat pe saptamana aveau cu 76% mai putine sanse sa se imbolnaveasca de Alzheimer. Cantitatea mare de polyphenoli, antioxidanti gasiti in fructe, protejeaza creierul de boala. Opt pahare de apa pe zi sunt si ele extrem de benefice pentru minte, intrucat creierul este 80% apa si daca nu este hidratat, neuronii nu pot sa functioneze corect.
R�de�i. Luati-va o pauza de la problemele cotidiene si radeti. Cititi bancuri, uitati-va la filmulete amuzante. Chiar si anticiparea rasului scade stresul cu 39% pana la 70%! Rasul este extrem de bun si pentru inima.
Dormi�i suficient. Somnul este important pentru o stare mentala buna. Memoria se organizeaza in creier, in timpul somnului. Un studiu al Facultatii de Medicina de la Harvard arata ca mintea aduna bucati separate de informatie si le tese impreuna in timpul somnului. Doctorii ne sfatuiesc sa dormim fix 7 ore!
Nu v� mai uita�i la TV. O ora de privit la televizor creste riscul de a capata Alzheimer cu 1,3%. Asa ca doctorii recomanda sa va relaxati la TV maxim doua ore pe zi. In schimb, ei propun sa cititi cat mai multe carti.
Folosi�i mirodenii. Atunci cand gatiti, folositi cat mai multe mirodenii la mancare.Rozmarinul, de exemplu, contine acid carnozic, care reduce riscul de atac cerebral cu 40%!Folositi cu incredere condimentele, mai ales scortisoara, sofranul, busuiocul, oregano, cimbrul si salvia.
Studia�i! Un studiu al Universitatii York din Toronto arata ca oamenii in varsta care stau in preajma oamenilor pozitivi, invata si vorbesc mai mult... au o minte mai clara decat ceilalti.
Spala�i-v� bine pe din�i. O gingie inflamata, sangeranda, poate sugera o problema a sanatatii. In plus, toate bacteriile care se strang in gura ajung in sange si apoi la organele vitale, inclusiv la creier. De aici, si o stare mentala extrem de proasta.
Be�i ceai verde si veti castigati cu 20% mai multa sanatate mentala, potrivit unui studiu prezentat in The American Journal of Clinical Nutrition.

SOARE IN SUFLET SI IN ZAMBET
kudika_956659
Postat pe 9 Mai 2015 20:09
E clar ca semanam .
Rotty_
Postat pe 9 Mai 2015 20:09
De la: Rotty_, la data 2015-05-09 20:07:06"Cum ma prezint,mirosind a fasole combinata cu dovlecei si clatite??????"

Sincer ? Groaznic.
La mine miroase pe toata strada a clatite , ca-i geamul deschis.

Catastrofal,as spune!!!!!!Este ca si cum as papa ceva sarat si dulce,in acelasi timp!!!! Daaaaa???Si n-au venit vecinii in urma mirosului????? Eu as fi venit!!!!
kudika_15804
Postat pe 9 Mai 2015 20:14
De la: Rotty_, la data 2015-05-09 20:09:44 E clar ca semanam .

pai a cam tunat si ne-a adunat !!!!!!!suntem o echipa ....
kudika_956659
Postat pe 9 Mai 2015 20:17
De la: kudika_956659, la data 2015-05-09 20:09:18Despre mintea umana la 50 - 60 ani
Mintea uman� func�ioneaz� cel mai eficient �n jurul v�rstei de 50 de ani, nu �n tinere�e. Corpul �i creierul nu �mb�tr�nesc �n acela�i ritm. Dimpotriv�, puterea min�ii cre�te odat� cu v�rsta, arat� studiile.
Chiar este creierul condamnat la degradare?, se �ntreab� Barbara Strauch, jurnalist la "The New York Times" �i autoare a c�r�ii "Via�a secret� a creierului adul�ilor: Descoperi�i talentele surprinz�toare ale min�ii de la v�rsta mijlocie".
A descoperit c� este �nconjurat� de oameni de v�rst� similar� care, de�i nu-�i puteau aminti numele restaurantului la care au m�ncat sau al c�r�ii pe care tocmai o terminaser� de citit, puteau s� coordoneze afaceri pe continente diferite, scrie Strauch �n cartea ei, citat� de "The Daily Mail".
..............................................

De unde si vorba din popor:

"Daca nu ai un batran,sa iti cumperi"!!!!

Ce noroc ca sunt o femeie matura!!!! Lasand gluma la o parte,articolul prezinta mult adevar!!!Dar,de fapt,nu varsta biologica conteaza,ci cea spirituala,daca ma pot exprima astfel!!!
kudika_15804
Postat pe 9 Mai 2015 20:17
Am vazut vreo doi pe la geam.
Gata ! Am terminat ! Pana maine , tot clatite mananc... Non stop.
Rotty_
Postat pe 9 Mai 2015 20:18
De la: kudika_956659, la data 2015-05-09 20:17:31
De la: Rotty_, la data 2015-05-09 20:09:44 E clar ca semanam .

pai a cam tunat si ne-a adunat !!!!!!!suntem o echipa ....

Iti spun sigur ca atunat in zona,am vazut,eu,aseara!!! Trei,Doamne ,si toate trei!!!
kudika_15804
Postat pe 9 Mai 2015 20:19
Rotty_
Postat pe 9 Mai 2015 20:20
De la: Rotty_, la data 2015-05-09 20:18:46Am vazut vreo doi pe la geam.
Gata ! Am terminat ! Pana maine , tot clatite mananc... Non stop.

Auzi,sa nu le mananci,chiar pe toate,pana voi intra ,maine,aici,sa lasi acolo,vreo zece bucati,da????? Doar doiiiiiiiiiiiii????? Ceilalti,nu sunt acasa,cred!!
kudika_15804
Postat pe 9 Mai 2015 20:21

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
inscriu reprezentanti oriflame=cititi va rog 1 De la: kudika198911 23 Iunie 2010 00:01
ASCULTAREA TELEFOANELOR 92 De la: kudika029282 11 Noiembrie 2010 18:19
tot eu si nimic mai mult 22 De la: kudika499581 21 Februarie 2014 09:03
premiu 2 De la: iulia069834 25 Ianuarie 2010 17:29
Imi puteti da niste sfaturi?am mare nevoie de ele 101 De la: iulia640 29 Iulie 2009 22:58