Setari Cookie-uri

Ce faci in acest moment!?

De la: Rotty_, la data 2015-06-18 09:36:23Da Bela , azi noapte a plouat putin. Printesele sunt bine , inclusiv eventuala viitoare mamica.
Hai sa papam ceva , ca nu merge sa jucam fotbal pe stomacul gol...nu ?

http://3.bp.blogspot.com/-wG1FWecBa8I/UZ6DiolZr5I/AAAAAAAADs4/W3wtnP4jInw/s1600/Bread+Pakoras.jpg

http://1.bp.blogspot.com/-TwzLr4iDSqs/U9TpaaoLrrI/AAAAAAAANic/2zE4kOIjd1E/s1600/Mc+dej+1+%281%29

http://3.bp.blogspot.com/-m4PATcBi5IA/TlUERMmLZjI/AAAAAAAAGNM/poY2wfv9mqk/s1600/DSC_0095.JPG

Azi ciugulim asa , din toate cate putin.

Care "cate putin"????? Nu exista asa ceva!!!! Pai,sportul se practiac cu stomacelul gol,cum vrei sa bagam goluri in poarta,daca suntem satule?????
kudika_15804
Postat pe 18 Iunie 2015 09:51
Neata Roxy Papa pana mai apuci , ca-i Bela pe langa masa.
Rotty_
Postat pe 18 Iunie 2015 09:54
De la: kudika_15804, la data 2015-06-18 09:49:12
De la: NEGRUTTTT, la data 2015-06-18 09:45:11
De la: kudika_15804, la data 2015-06-17 12:24:14
De la: NEGRUTTTT, la data 2015-06-17 11:56:23ce mai faceti????????????

Eu sunt bine,am intrat in pauza de masa!!! Tu??? Negrut??? Buna amiaza,Roxy!!
,,,neata,,,,,noi suntem bine,,, ,,,am venit de la plimbarica,,,azi o sa avem o zi superba,,,,

DA,DA,NEAPARAT,ROXY!!!!Cateva innorari,dar trecatoare vor exista totusi,dar ,decat caldura sufocanta,prefer aceasta instabilitate!!!Buan dimineata,tie si lui Negrut!!!
...acum se uita la tv...in special la reclame
NEGRUTTTT
Postat pe 18 Iunie 2015 09:55
De la: Rotty_, la data 2015-06-18 09:54:03Neata Roxy Papa pana mai apuci , ca-i Bela pe langa masa.
...paaaaaaaaaaaaap
NEGRUTTTT
Postat pe 18 Iunie 2015 09:55
"Viata nu se iroseste cersind atentia celor care te ignora, ci se traieste daruind iubirea celor care o merita..." Nu incerca, niciodata, sa convingi pe cineva sa te iubeasca sau sa fie cu tine . Meriti sa fii cu cine poate vedea , cu usurinta, cat de special esti..."

Adevarat,dragii mei,nu ramaneti ancorati de persoana nepotrivita,care nu va doreste in viata ei, care doar va foloseste,care va raneste clipa de clipa,care va dezamageste zilnic!!!Daruiti dragostea voastra celui/celei,care simte o data cu voi,care va iubeste renuntand la sine,care se daruieste numai voua,nicidecum tentatiilor de tot felul,promiscue si frivole!!!Iubiti persoana,care va impartaseste sentimentele,sincer si devotat!!Sunteti speciali ,si meritati, in viata voastra,perechea la fel de speciala!!__EU

Iubirea sa va aduca implinirea,nu lacrima!!

Before the next teardrop falls!!!

http://www.youtube.com/watch?v=TXZr6dNaMH8
kudika_15804
Postat pe 18 Iunie 2015 09:57
De la: NEGRUTTTT, la data 2015-06-18 09:55:10
...acum se uita la tv...in special la reclame [/quote]

Ii plac,nu???Il atrag,se pare!!!!! Care sunt preferatele lui????
kudika_15804
Postat pe 18 Iunie 2015 09:59
De la: Rotty_, la data 2015-06-18 09:54:03Neata Roxy Papa pana mai apuci , ca-i Bela pe langa masa.

Da,da,tot pe langa masa,ma si sui pe masa,daca este cazul...
kudika_15804
Postat pe 18 Iunie 2015 10:00
De la: kudika_15804, la data 2015-06-18 09:59:25

Ii plac,nu???Il atrag,se pare!!!!! Care sunt preferatele lui???? [/quote]...nu le prea iubeste ,,,le latra ,,in special cele cu animale...............
NEGRUTTTT
Postat pe 18 Iunie 2015 10:01
Bela , te cred in stare.
Roxy , noi avem un canal TV special pentru caini. Sa vezi ce interesat se uita rotticelul. Linda mai putin , dar si ea urmareste anumite filmulete cu interes...mai ales alea cu iepuri si veverite.
Rotty_
Postat pe 18 Iunie 2015 10:03
De la: Rotty_, la data 2015-06-18 10:03:07Bela , te cred in stare.
Roxy , noi avem un canal TV special pentru caini. Sa vezi ce interesat se uita rotticelul. Linda mai putin , dar si ea urmareste anumite filmulete cu interes...mai ales alea cu iepuri si veverite.

Normal!!!! De-abia sunt mai aproape de papica,nu ma intind prea mult dupa ea!!!
kudika_15804
Postat pe 18 Iunie 2015 10:06
De la: NEGRUTTTT, la data 2015-06-18 10:01:21

...nu le prea iubeste ,,,le latra ,,in special cele cu animale............... [/quote]

Vede alte animalute si asta il intriga,se pare!!!! Nu se supara vecinii???
kudika_15804
Postat pe 18 Iunie 2015 10:08
... foarte tare,,,,exista canal special pt animale????....si ce filme le da,,,,???..
NEGRUTTTT
Postat pe 18 Iunie 2015 10:09
De la: kudika_15804, la data 2015-06-18 10:08:08
De la: NEGRUTTTT, la data 2015-06-18 10:01:21

...nu le prea iubeste ,,,le latra ,,in special cele cu animale...............

Vede alte animalute si asta il intriga,se pare!!!! Nu se supara vecinii???
[/quote]...nu il las sa latre pana la capat....
NEGRUTTTT
Postat pe 18 Iunie 2015 10:10
De la: NEGRUTTTT, la data 2015-06-18 10:10:37
...nu il las sa latre pana la capat.... [/quote]

Banuiam!!!! Il alinti putin si ii trece supararea!!!
kudika_15804
Postat pe 18 Iunie 2015 10:13
De la: NEGRUTTTT, la data 2015-06-18 10:09:44
... foarte tare,,,,exista canal special pt animale????....si ce filme le da,,,,???..

Sunt filmulete scurte cu animale , cu peisaje , cu agitatia strazii....fel de fel. Chiar si cu mingi care sar... Majoritatea sunt filmate de la inaltimea unui caine , ca si cum ar vedea ei toata chestia.Intr-adevar e tare.
Rotty_
Postat pe 18 Iunie 2015 10:14
Fetele , eu va -icesc si fug la trebi , ca-i al naibii de tarziu. Asa-mi trebuie daca am dormit o ora in plus.
Zi frumoasa va doresc...

http://i.imgur.com/uLxX9YP.gif

Paaaa....
Rotty_
Postat pe 18 Iunie 2015 10:19
De la: Rotty_, la data 2015-06-18 10:19:45Fetele , eu va -icesc si fug la trebi , ca-i al naibii de tarziu. Asa-mi trebuie daca am dormit o ora in plus.
Zi frumoasa va doresc...

http://i.imgur.com/uLxX9YP.gif

Paaaa....

Spor sa fie,Rotty,eu ti-am luat-o inainte,caci a sosit seful meu in firma,este musai sa imi fac datoria!!! Sper sa ne mai citim aici,cand va fi posibil bineinteles!!
kudika_15804
Postat pe 18 Iunie 2015 10:22
De la: Rotty_, la data 2015-06-18 10:14:27
De la: NEGRUTTTT, la data 2015-06-18 10:09:44

Sunt filmulete scurte cu animale , cu peisaje , cu agitatia strazii....fel de fel. Chiar si cu mingi care sar... Majoritatea sunt filmate de la inaltimea unui caine , ca si cum ar vedea ei toata chestia.Intr-adevar e tare.
,,,super,,, ,,,BRAVO NEMTILOR,,ca se gandesc si la placerea animalutelor,,,,
NEGRUTTTT
Postat pe 18 Iunie 2015 10:38
... vb mai tarziu
NEGRUTTTT
Postat pe 18 Iunie 2015 10:42
De la: NEGRUTTTT, la data 2015-06-18 10:42:37... vb mai tarziu

Negresit,Roxy,acum,trebuie sa muncim!!!Sa ai o dimineata rodnica in bine!!!
kudika_15804
Postat pe 18 Iunie 2015 10:45
"Viața oricum este grea. Indiferent de atitudinea și g�ndurile noastre. E realitatea. �ns� putem spera, putem g�ndi, putem tr�i altfel. Putem aduce z�mbete pe chipuri triste, putem aduce lumin� �n vieți anoste și singuratice, putem aduce speranț� �n inimi s�nger�nde. Putem face o mulțime de lucruri frumoase doar r�sp�ndind pozitivism și vorbe dulci, putem schimba vieți sau mentalit�ți. Da, viața este grea. Dar și noi suntem puternici. D�ruiește lucruri m�runte, lucruri inutile și te vei �mbog�ți spiritual."

Cu certitudine!!! Dragilor,puteti face absolut orice in folosul vostru si,nu in ultimul rand,in al celorlalti,numai sa vreti acest lucru si daca ambitia voastra este mult mai mare,decat egoismul personal!!!!!!Va doresc sa va transformati,acolo unde este cazul,in persoane,care nu traiesc doar pentru ele,ci pot aduce cateva modificari,pline de bunavointa,si in viata semenilor sau,cel putin,in a celor apropiati,dar care au fost uitati de voi!!!Viata nu va poate dobori,decat pe fondul unei instabilitati emotionale,pe care o prezentati in numeroase momente de cumpana!! Ceea ce nu doresc nimanui,caci pana si gandul negativ poate distruge un suflet,nu numai actiunea in sine!!!Sunteti puternici,doar daca constientizati acest adevar,caci omul,pe langa faptul ca a fost inzestrat cu sensibilitate,i-a fost daruita si acea energie uriasa,care il poate ajuta sa strabata in viata!!!Eu,una, va urez in aceasta dupa amiaza,doar atat:
- sa aveti ganduri bune cat timp va aflati in in relationarea interumana si nu numai!
-sa va bucurati,unii de prezenta celorlalti!
-sa impartasiti idei noi si inovatoare,toate spre binele vostru!!
-sa va respectati reciproc si sa conlucrati in asigurarea unei armonii la locul de munca,in familie si ,general vorbind,oriunde va aflati!!!!Nimic nu este imposibil daca exista dorinta si vointa!!Buna amiaza si amiaza buna !!__EU

On____Pachetelul ma asteapta caldut!!

Este o dupa amiaza frumoasa si linistita,bucurati-va de orele ei!!!

http://www.youtube.com/watch?v=ryjZjI-E024
kudika_15804
Postat pe 18 Iunie 2015 12:18
Never be the same again!!

http://www.youtube.com/watch?v=klCXBkn0VGs
kudika_15804
Postat pe 18 Iunie 2015 12:21
un gand bun tuturor!
kudika_956659
Postat pe 18 Iunie 2015 15:20
http://www.youtube.com/watch?v=nYWU9tUz1z4
kudika_956659
Postat pe 18 Iunie 2015 15:25
De la: kudika_956659, la data 2015-06-18 15:25:15http://www.youtube.com/watch?v=nYWU9tUz1z4

Excelent,Maria!! BUna ziua!!!
Ca o continuare poetica..pentru tine...

Dragostea de care se �i moare

Nimic nu m� mai poate vindeca,
Oric�te clinici o s� mai cutreier,
Eu sunt bolnav de amintirea ta
�i voi muri cu chipul t�u �n creier.

Nici nu m� scuz �i nici nu m� explic,
Dar fac proces-verbal, ca s� se �tie,
C� n-am tr�dat �i n-am min�it nimic,
Dovad� e aceast� maladie.

Tr�im �n vremuri f�r� de eroi,
Ridicol� e orice fel de jale,
Dar vreau s� vin, s� mor, pe-un front �n doi,
Sub salcia copilariei tale.

Nu pot nici s�-�i impun, nici s� te rog,
Luciditatea de la sine vine
�i-ai s�-n�elegi c� parc�-ai fost sub drog,
�n tot� r�zbunarea ta pe mine.

Din c�te-ai p�timit �n timpul tot,
Pe mine m-ai g�sit s�-mi d�rui ura,
Eu, salvatorul t�u cel idiot,
Prin foc, de dragul t�u, m-am dat de-a dura.

�i sunt bolnav de g�ndul obsesiv
C� zilele de via�� ni se curm�,
�i am pierdut acum, f�r� motiv,
Un timp, zadarnic regretat la urm�.

Atunci c�nd din co�mar ai s� te scoli,
��i va fi foarte greu a �n�elege
De ce dai tu un nume-acestei boli
De ce chiar tu te sim�i f�r� de lege.

�i, totu�i, de pe-acum te voi ierta,
De moartea care-mi vine de la tine,
Eu te-am dorit, e�ti maladia mea,
�i-n suferin�a mea �mi este bine.

Dar �tiu �i altceva, �ngrozitor,
Probabil cea mai tragic� isprav�,
C�, dac� eu de drag de tine mor,
Nu-nseamn� c� nu e�ti �i tu bolnav�.

Cei care altora le fac un r�u
Li-l fac ca s� se simt� ei mai bine,
Dar eu observ, ucis de r�ul t�u,
C� m� zdrobe�ti, zdrobindu-te pe tine.

Nimic nu ne mai poate vindeca,
De maladia f�r� de sc�pare,
C�dem, �i eu, �i tu, de boala ta,
�n dragostea de care se �i moare.__Adrian Paunescu

http://www.youtube.com/watch?v=DjA4g5Csxq4

kudika_15804
Postat pe 18 Iunie 2015 15:31
http://www.youtube.com/watch?v=7ndMsgtFKb4
kudika_15804
Postat pe 18 Iunie 2015 15:33
"Nu putem alege multe lucruri �n viat�, dar putem alege atitudinea cu care s� �nt�mpin�m fiecare zi, fiecare situatie, moment sau circumstant�.
Putem alege s� fim fericiti prin intermediul aciunilor, sentimentelor si g�ndurilor noastre, putem alege s� tr�im �n armonie, �n iubire, �n respect si credint� urm�rind traiectoria fiec�rei vorbe, fiec�rui gest si �nv�t�nd din greseli.
Putem alege s� studiem trecutul �ns� aplic�nd tot ce am �nv�tat �n prezent.
Putem alege s� simtim team� si �ngrijorare fat� de ziua de m�ine sau putem s� mergem pe m�na Domnului si s� ne bucur�m de fiecare clip�.
Alegerea ne apartine. Este darul lui Dumnezeu de zi cu zi.
Alege �ntelept si vei fi fericit.
Alege cu sufletul si vei avea iubire.
Alege cu mintea si vei avea succes.
Alege s� visezi si o lume �ntreag� se va deschide �n fata dorintelor tale."

Alegeti,dragilor,ceea ce este spre implinirea voastra ca fiinte umane,ceea ce este constructiv pentru voi,ceea ce va conduce la armonie cu tot ce este in jurul vostru!!!Alegeti sa nu fiti cobaii nimanui!!!Alegeti sa aveti propriile puncte de vedere,care sa va sustina viata!!!Alegeti taria caracterului,nicidecum nimicnicia lui!!Alegeti sa fiti fericiti iubind si marturisind credinta voastra!!Alegeti sa fiti "oameni",nu paiate in circul altora!!!!!Buna seara,doamnelor si domnilor,o seara fantastica tuturor!!__EU

On-__V-am salutat si voi trece sa pregatesc de-ale gurii pentru cina!!!

Pentru o seara a alegerilor personale,aveti doua variante_"FERICIREA" si "NEFERICIREA"!!!Aveti puterea de decizie asupra alegerii,ce urmeaza sa fie facuta!!Alegeti drumul spre voi insiva!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=eqUIPKm8UAA
kudika_15804
Postat pe 18 Iunie 2015 18:18
Si l'amour existe encore!!!

http://www.youtube.com/watch?v=RZHhTNLjIYg
kudika_15804
Postat pe 18 Iunie 2015 18:21
exista simularea ta zilnica ca de iubire se pare ca nu sti ce i aia suflet stralucitor,EU,
kudika_982635
Postat pe 18 Iunie 2015 19:44
"Cum ești azi? Nu-mi r�spunde, ești viu. Trece asta �naintea tuturor grijilor. �ntru spulberare.
Cum te-ai trezit azi? Nu-mi r�spunde, știu c� ai așezat limpede t�lpile p�m�ntului și te-ai ridicat. Trece asta �n dreptul primului t�u Mulțumesc.
Ai m�ncat azi? Nu-mi r�spunde, m� rog s� fie un Da....., cu z�mbet. Dac� este, ai de unde d�rui. Dac� nu, ai cum primi. Apoi, dar din dar. Rost curg�tor de hran� vie.
Ai v�zut azi lumina? Cerul liber. Ești �ntre cei norocoși chiar dac� vrei mereu soare �n loc de ploaie, drum curat �n locul noroiului.
Ai auzit azi fie și o f�r�m� de muzic�? Sau de cuv�nt. Sau m�car cineva ți-a strigat numele? Nu-mi r�spunde, știu c� deja z�mbești.Și ți-ai amintit c� nu ești singur.
Ai primit c�t de puțin� iubire azi? Un gest, un g�nd-�nger pe um�r care ti-a ridicat privirea, o atingere. Nu-mi r�spunde. Dac� da, pretuiește-o, creste-o, �nmulțește-o, las-o liber�, s� bucure!
Dac� nu, las� citirea, respir� plin, �nalț�-te locului, g�sește-ți aproapele și �mbr�țișeaz�-l!
Str�ns, f�r� vorbe, f�r� m�ine, doar Acum. Oricine ar fi el, oricine ai fi tu. �n iubire nu exist� str�ini. Bucur� c�t poate duce inima. Și inima duce multe.
�n d�ruirea ta primești! C�nd un gol se umple nu mai conteaz� ce parte a fost seac�. Plinul nu caut� cuvinte, nu cere promisiuni. Plinul e clipa, e ce nu putem strica g�ndind, e simțire. E vindecare.
Așa c� nu te g�ndi, f�-o! Apoi r�spunde-mi la fericire�"

Buna dimineata,oameni de bine,domnisoarelor,doamnelor si domnilor,este o dimineata frumoasa tocmai pentru ca este inca un dar oferit noua!!!! Sper ca binetea mea v-a gasit sanatosi,veseli si optimisti in dorinta de a trai aceasta zi de Vineri!!!Lasati somnul sa plece pe alte meleaguri si respirati aerul proaspat al diminetii!!! Umpleti-va golurile sufletului cu fericire si bucurie,caci orice clipa este un miracol,o minune!!!!!! O zi minunata tuturor!!!__EU

ON___Am de lucru cu cescuta mea cu cafea!!!!

Pentru aceasta zi,chiar daca va aflati la serviciu sau inca in patul cald,inspirati viata!!!

It is a beautiful day,enjoy it!!!

http://www.youtube.com/watch?v=co6WMzDOh1o
kudika_15804
Postat pe 19 Iunie 2015 07:00

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ma puteti ajuta,va rog, intr-o problema? 46 De la: catalina_hetel 17 Octombrie 2008 22:22
Casa de Productie Electro Star tel:0722.410.597 5 De la: inocica 23 Septembrie 2008 12:20
Ati reusit vreodata sa faceti ceva ce nu credeati ca e posibil? 15 De la: Achillesluv 18 Ianuarie 2015 17:51
Care este cea mai mare femeie asasin din istorie? 33 De la: julyane19 1 Noiembrie 2008 21:01
Au inchis Institutul Cantacuzino!!! Oare si-au dat seama cati bani li s-au scrus printre degete??? 5 De la: marco918 5 Martie 2010 23:38