Mai multe
De la: Rotty_, la data 2015-08-24 07:21:41Neata Bela Asa,asa,bea-o cu placere,draga Rotty!!! Te imbratisez si vreau sa fiu sincera cu tine spunandu-ti,ca ti-am dus dorul in acest weekend,chiar daca am avut parte de un sfarsit de saptamna exceptional!!!! Ne-am obisnuit cu salutul nostru matinal,nu este rau,dar uite cum apare dorullllll!! Esti bine,totul este randuit la tine????
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 24 August 2015 07:26 |
||
|---|---|---|
http://www.youtube.com/watch?v=rHKQYFgkcB8
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 24 August 2015 07:28 |
||
De la: kudika_15804, la data 2015-08-24 07:17:12De la: kudika_956659, la data 2015-08-24 05:43:37Ganduri bune la inceput de saptamana , sa ne bucuram inca de vara ata cat a ramas din ea Da draga MISS , buna sa ne fie inima si viata !O ZI EXCELENTA , de intra Rottycel ii las un pupic mare Am adus si cafea ....http://www.portalroman.com/pozehaioase/pozes/o_cafea_cu_multa_dragoste-671.jpg
|
||
|
|
||
|
kudika_956659 Postat pe 24 August 2015 07:31 |
||
De la: kudika_956659, la data 2015-08-24 07:31:51De la: kudika_15804, la data 2015-08-24 07:17:12De la: kudika_956659, la data 2015-08-24 05:43:37Ganduri bune la inceput de saptamana , sa ne bucuram inca de vara ata cat a ramas din ea Cafeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,pot sa o iau pe toata?????? Mariaaaaaaaaaaa,multumesc,este o dimineata superbaaaaaaaaaaaaaaaaaa,merita sa ne bucuram de ea!!!! http://www.youtube.com/watch?v=aLR_bSzPTiYn |
||
|
kudika_15804 Postat pe 24 August 2015 07:34 |
||
Neata G Nu Bela , nu e totul chiar cum ar trebui sa fie. Sunt suparata ca a murit o gaina si nu stiu de ce. Plec imediat cu ea la veterinar sa-i faca autopsia si eventual probe de laborator.
|
||
|
Rotty_ Postat pe 24 August 2015 07:35 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-08-24 07:35:30Neata G Regret asta,dar procedezi corect ducand-o la veterinar,sa nu fie ceva molipsitor printre gaini!!! Stiu ca se intampla asa ceva in lumea pasaretului,dar trebuie sa afli cauza,ca sa previi extinderea problemei !!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 24 August 2015 07:38 |
||
|
Ne pierdem pentru a ne reg�si ,,Iubirea e cu singuranț� sentimentul unic f�r� de care nu am avea rost și f�r� de care �ntreaga lume ar fi pur si simplu fad�. Ne este at�t de ușor s� ne �ndr�gostim, dar totuși at�t de greu s� ne desp�rțim. Ne desp�rțim de oameni pe care ii iubim, oameni care la un moment dat au �nseamnat totul pentru noi, oameni c�rora �ntr-un timp le spuneam mai des "te iubesc" dec�t "bun�", oameni c�rora le știam trecutul și le prevedeam viitorul, dar din a c�ror viața lipseam la timpul prezent. Unde am fost cand s-au intamplat toate aceste lucruri? Adev�rul e c� nu știm s� traim la timp, nu știm s� lupt�m pentru visele noastre și mai ales construim din greu ast�zi, ca mai apoi s� dar�m�m cu at�ta ușurinț� m�ine� |
||
|
kudika_956659 Postat pe 24 August 2015 07:42 |
||
De la: kudika_15804, la data 2015-08-24 07:38:15De la: Rotty_, la data 2015-08-24 07:35:30Neata G Buna MIHA imi pare rau de gainusa ta! |
||
|
kudika_956659 Postat pe 24 August 2015 07:43 |
||
De la: kudika_956659, la data 2015-08-24 07:42:54Ne pierdem pentru a ne reg�si Adevarul din adevar!!Frumoasa postare,Maria!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 24 August 2015 07:48 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=xn9LQZ5tdys
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 24 August 2015 07:49 |
||
Merci pentru compasiune fetelor. Bela , nu pare a fi semn de boala , posibil sa fi inghitit ceva...sper ca nu a aruncat cineva otrava. Voi vedea...Acum merg sa le dau drumul celor inchise , ca Valentino a ajuns deja la aria 3 scena 8 din "Spargatorul de nuci".
|
||
|
Rotty_ Postat pe 24 August 2015 07:49 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-08-24 07:49:37Merci pentru compasiune fetelor. Dar,...are atatea nuci,de unde????? Sa-mi dea,si mie,daca ii prisosesc,na!!!!! Posibil,Rotty,medicul veterinar iti va spune cauza!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 24 August 2015 07:51 |
||
Sorry , voiam sa zic "Actul 3" Pai Bela , opera "Spargatorul de grauntze" inca nu a aparut , asa ca ....
|
||
|
Rotty_ Postat pe 24 August 2015 07:56 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-08-24 07:56:30Sorry , voiam sa zic "Actul 3" Seriossssssssssssssssssss,sigur????? Las' ca-s bune si grauntele,va aparea in curand,draga mea!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 24 August 2015 07:57 |
||
|
Sufletul pereche exista undeva pe acest pamant. Deocamdata imparti cu el acelasi cer. Trebuie doar sa faci primul pas catre el� si acest prim pas inseamna sa crezi in existenta sa. Urmatorii pasi sunt renuntarea la prejudecati, cum ca ar fi prea tarziu, cum ca nu ai fi suficient de bun si de frumos, cum ca nu ai merita iubirea. Deschide-ti inima catre iubire! Cu inima deschisa poti crede, poti visa, poti primi iubirea. Uneori idealizam acest suflet pereche si, tocmai pentru ca il idealizam, nu credem ca ar putea exista. Dar ce inseamna, de fapt, sufletul pereche? Omul perfect? Nicidecum. Este acel om care te completeaza si care face parte din profunzimea ta sufleteasca. Este sufletul care iți va darui fericire fara margini, iar uneori doar bucurii simple. Dar, uneori te va si intrista. Te va iubi asa cum esti, cu bune si cu rele, dar te va determina sa iți doresti sa devii omul care ar trebui sa fii, din iubire, fara sa-ți impuna si fara sa forțeze schimbarile. Te va iubi necondiționat: si bun si rau, si fericit si trist, si frumos si urat, pentru ca te va iubi pe tine, cu tot ce insemni. Te va pretui si nu te va face sa te simti neglijata, pentru ca va cunoaste nevoia ta de iubire. Sufletul pereche? Se afla undeva in lumea aceasta pentru ca Dumnezeu a pregatit cate unul pentru fiecare om. Iar tu il vei intalni, negresit! Irina Binder |
||
|
kudika_956659 Postat pe 24 August 2015 07:58 |
||
De la: kudika_956659, la data 2015-08-24 07:58:53Sufletul pereche exista undeva pe acest pamant. Deocamdata imparti cu el acelasi cer. Trebuie doar sa faci primul pas catre el� si acest prim pas inseamna sa crezi in existenta sa. Urmatorii pasi sunt renuntarea la prejudecati, cum ca ar fi prea tarziu, cum ca nu ai fi suficient de bun si de frumos, cum ca nu ai merita iubirea. Deschide-ti inima catre iubire! Cu inima deschisa poti crede, poti visa, poti primi iubirea. Excelenta alegere,Maria,cred in existenta sufletului pereche,este vorba de acea comuniune,mai ales spirituala, deplina si totala dintre doua suflete,chiar si in conditiile existentei unei distante intre ele!!! Multumesc!!! |
||
|
kudika_15804 Postat pe 24 August 2015 08:02 |
||
|
Ești �nconjurat de frumos. De mister și magie. Necunoscutul �nsuși se transform� �ntr-o provocare. Minunate sunt clipele care ne scot din anonimat. Extraordinarul exist� �n fiecare dintre noi. Uneori, este nevoie s� �nveți p�n� și s� privești, pentru c� așa cum exist� oameni care nu �nțeleg și nu pricep lucrurile esențiale, așa exist� și persoane care nu știu s� priveasc� chiar dac� acel lucru se afl� �n fața lor. Ești f�cut din iubire. Așadar nu te opri la prima dezam�gire. Inima chiar dac� pare c� se ofilește, uneori este mai rezistent� dec�t las� impresia. Mizeaz� �ntotdeauna pe puterea ei de iertare și supraviețuire, pe perseverența cu care �și caut� perechea, chiar dac� știe c� trebuie s� cerceteze �n lumea �ntreag�. |
||
|
kudika_956659 Postat pe 24 August 2015 08:09 |
||
De la: kudika_956659, la data 2015-08-24 08:09:40Ești �nconjurat de frumos. De mister și magie. Un mesaj binevenit oricui,draga mea!!!!Voi incerca sa mi-l insusesc,multumesc frumos!!!!Voi miza ,numai pe capacitatile mele,corect!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 24 August 2015 08:11 |
||
|
Mie imi e imposibil azi sa fiu filozoafa asa ca voi , asa ca mai bine "fac pasi" catre baie la pregataela ... http://i3.tagstat.com/p1/0/cTKkTtj1iss3snZV8ip1PJQPkkitglNOUOjIm9mlL_p9t1o-f4KKFQ==.gif |
||
|
Rotty_ Postat pe 24 August 2015 08:17 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-08-24 08:17:33Mie imi e imposibil azi sa fiu filozoafa asa ca voi , asa ca mai bine "fac pasi" catre baie la pregataela ... Te inteleg,esti mahnita,dar vei rezolva problema,Rotty,ai incredere!!!! Pregateste-te,caci,si eu,am facut-o in zorii zilei,de ziceai ca plec la Congres!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 24 August 2015 08:23 |
||
Gata , sunt pregatita de start. Va doresc o zi cat mai reusita. http://img30.dreamies.de/img/989/b/l5drnv0zrwj.gif Sper sa mai apuc vreo pauza...
|
||
|
Rotty_ Postat pe 24 August 2015 08:55 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-08-24 08:55:26Gata , sunt pregatita de start. Va doresc o zi cat mai reusita. Sper sa revii cu vesti cat de cat satisfacatore,Rotty!!!! Acum,imi voi incepe activitatea,sunt cateva probleme de rezolvat,sper sa ne mai citim pe-aici,draga mea!!!! Multumesc,asemenea!!! Am un chef de zi de Luni,no!!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 24 August 2015 09:03 |
||
|
Buna dimineata oameni buni, am facut micul dejun sunteti invitati ,Miss draga o portie dubla, cu drag -vreau sa va urez o zi frumoasa si o saptamana cu spor in tot ceea ce v-ati propus ! Ganduri bune va trimit !Soarele vrea sa ne salute si astazi , Buna dimineata soare! Poveste din Rai: Un om �i c�inele s�u au murit �n acela�i timp. Ajung�nd �n cer, au mers pe un drum pietruit cu aur, pe l�ng� un gard de marmur� fin�, p�n� au dat de o poart� superb�, construit� din perle, ce str�luceau sub razele soarelui. Ajung�nd l�ng� poart�, au v�zut un om �ez�nd �n pragul ei. � Scuza�i-m�, unde ne afl�m? � �n Rai, a r�spuns portarul. � Putem primi un pahar cu ap�? � Desigur, a r�spuns portarul, intr� �i vei primi. � Singur? Prietenul meu nu poate intra? � Regret, nu permitem intrarea animalelor� Omul a decis sa renun�e la ap�, �i-a chemat c�inele �i-au plecat mai departe. Tot merg�nd au ajuns la o poart� simpl� de lemn, fara gard imprejur. Un portar statea rezemat de poarta si citea dintr-o carte. � Putem primi pu�in� ap�? � Desigur, cu pl�cere, intra�i, a r�spuns portarul. Cei doi au trecut poarta �i au b�ut apa rece din f�nt�na apropiat�, c�t au poftit. � Mul�umim, dar unde ne afl�m? � �n Rai, le-a r�spuns portarul. � Am mai �nt�lnit un portar �i el mi-a spus c� la poarta lui e intrarea �n Rai� � Ah, te referi la strada aurit� �i poarta cu perle? Nuuu, acolo e Iadul! � �i nu v� pas� c� acolo se folosesc de numele vostru? � Nu, i-a r�spuns portarul. Noi suntem bucuro�i c� ei �i p�streaz� pe to�i cei care sunt de acord s�-�i p�r�seasc� prietenii �i s�-i lase afar�! |
||
|
kudika_956659 Postat pe 24 August 2015 10:07 |
||
De la: kudika_956659, la data 2015-08-24 10:07:22 Buna dimineata oameni buni, am facut micul dejun sunteti invitati ,Miss draga o portie dubla, cu drag -vreau sa va urez o zi frumoasa si o saptamana cu spor in tot ceea ce v-ati propus ! Ganduri bune va trimit !Soarele vrea sa ne salute si astazi , Buna dimineata soare! Haaaaaaaaaaaaaa,pai ,daca este vorba de papica,am ciulit urechiusele si m-am si prezentat,Maria!!!! Multumesc pentru servire,imi iau portiile si ma retrag la treaba,sper sa imi ajunga pana la pauza de masa!!!!! Postarea ta reda o realitate cruda,din pacate,Maria,dar asta este viata,tine ,numai de alegerile omului!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 24 August 2015 10:12 |
||
|
e simti frumos atunci cand cineva te doreste... Te simti bine atunci cand cineva te place... Te simti bine atunci cand cineva este cu tine...dar te simti cel mai bine, cand cineva nu te uita! O inima timida Spre tine se indreapta Tu care sti ca vine Zambeste si asteapta. Ea pentru tine aduce, Parfum plin de culori, O sarutare dulce, Si-un cer fara de nori. In valul anilor ce trec, Ma vei uita pe mine. Din dragoste ce am avut, Nimic nu va ramine. Iti vei da seama mai tirziu, Sau poate niciodata. Vei regreta asta o stiu, Dar totul ti se iarta. Si daca tot se va ierta, Pastreaza-mi amintirea. Si nu uita ca eu cindva, Ti-am daruit IUBIREA!!! |
||
|
kudika_956659 Postat pe 24 August 2015 10:16 |
||
|
o zi "Fiecare zi este o binecuv�ntare, mai ales atunci c�nd sufletul stie acest lucru si este recunosc�tor pentru darul primit. Fiecare zi este o �ncercare, dar si o provocare pentru cel ce stie s� �ndr�zneasc� si s� priveasc� lumea cu alti ochi. Fiecare zi este o enigm� a tuturor posibilit�tilor, a viselor si a frumusetii ascunse �n fiecare clip�. Fiecare zi este suma lectiilor �nv�tate si a experientei acumulate, rezultatul g�ndurilor pozitive si a t�riei de caracter, totalul amintirilor si al viselor frumos conturate �n suflet. Fiecare zi este un miracol, fiindc� ofer� zeci de sanse celor care au nevoie, sute de oportunit�ti celor care le cer, mii de prilejuri celor care se roag� �n t�cere. Fiecare zi este speranta cu care tr�im �n suflet, bratul de care ne ag�t�m pentru a ne ridica din mocirla p�catului, pasul pe care �l facem �n directia fericirii, lumina care ne conduce mai aproape de telul dorit. Fiecare zi este o minune, un dar inestimabil care are puterea de a schimba vieti si de a transforma suflete." pentru voi .... |
||
|
kudika_956659 Postat pe 24 August 2015 10:33 |
||
|
"Este important sa-ti amintesti ca, dupa cum cuvintele noastre sunt materializarea gandurilor noastre, la fel si faptele noastre sunt materializarea convingerilor noastre. Nicio actiune, cat de mica, nu este nesemnificativa felul in care tratam o persoana demonstreaza felul in care ii tratam pe toti, inclusiv pe noi insine. Daca nu avem incredere in altul, nu avem incredere nici in noi insine. Daca nu stim sa ii apreciem pe cei din jur, atunci nu ne apreciem nici pe noi. Cu fiecare persoana cu care interactionam, in orice facem, trebuie sa fim mai buni decat se asteapta, mai generosi decat anticipa, mai pozitivi decat credeam ca este posibil."______Robin Sharma Tot ce contine citatul de mai sus este valabil, cu o singura conditie insa,ca toti cei cu care interactionam si relationam sa fie demni de respectul si atentia noastra!!! Nu mai putem avea incredere in cei,care ne-au inselat asteptarile si ne-au dezamagit!!Nu mai este posibila afisarea respectului fata de cei,care ne-au adus injurii si ofense grave,dar pe care,insa, ii putem privi cu compasiune si indulgenta!!!Nu mai putem aprecia pe cei,care ne-au depreciat in mod abuziv,intentionat si nedrept!!!In cel mai bun caz,putem tolera astfel de persoane,dovedind ca suntem oameni,dar pastrand distanta si atitudinea potrivite in astfel de cazuri!!! Va doresc tuturor sa va mentineti pe palierul bunului simt si al respectului fata de voi insiva,ceea ce va conduce ,in mod implicit,la respectul fata de semenii vostri!!!Privind pe ceilalti cu condescendenta si indulgenta ,dovediti ca sunteti superiori lor prin gradul de omenie reflectat in comportamentul vostru!!!Actionati potrivit fiecare situatii si persoana in parte,dar pastrati-va demnitatea si valoarea ca "OM"!!!Buna amiaza si amiaza buna!!!___EU ![]() ON___In sfarsit,pot papa linistita!!! Pentru aceasta dupa amiaza ,plina de soare si liniste,ganduri bune,din partea mea!!! http://www.youtube.com/watch?v=Mk6OVctFPHw |
||
|
kudika_15804 Postat pe 24 August 2015 12:23 |
||
De la: kudika_956659, la data 2015-08-24 10:33:19o zi Every day is a blessing,this is the truth,dear Mary!!!!Every day is a gift to us,it is a Divine miracle!!!Thank you for your nice quote!!!!Have a great afternoon!!! http://www.youtube.com/watch?v=Z81hsLIY1sQ&list=PL545971BA674BFBF1 |
||
|
kudika_15804 Postat pe 24 August 2015 12:28 |
||
De la: kudika_956659, la data 2015-08-24 10:16:04e simti frumos atunci cand cineva te doreste... Romantica draga,iti multumesc pentru aceste versuri!!!Amandoua iubim poezia!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 24 August 2015 12:30 |
||
Hallo ! http://i58.tinypic.com/2iiwjfo.jpg Ai ternminat pauza Bela ? Eu beau rapid o cafea si tre sa merg la un laborator special cu gaina. Astept sa primesc adresa de la doctorita mea veterinara , ca habar nu am unde e.
|
||
|
Rotty_ Postat pe 24 August 2015 12:56 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Cazare litoral! | 2 | De la: IrisDenisse 11 Iulie 2012 12:22 |
| Adoptie versus copil natural=tratamente fertilitate | 78 | De la: kitty_krieger 2 Martie 2010 22:30 |
| Probleme tehnice | 7 | De la: roz5blue6lila7 7 Iunie 2010 15:56 |
|
|
||
| cum ati vrea sa fie viata voastra? | 28 | De la: sirghea 27 Iulie 2010 14:34 |
| instructor auto independent | 1 | De la: qtpie85 13 Februarie 2009 10:22 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.