Mai multe
De la: Rotty_, la data 2016-01-18 09:46:19Le-am mutat. Am probat o ceapa, e jumatate inghetata. Merita o jerba din flori, nu????? Ceapa usor degradata o poti folosi imediat, la mancare!!!!!!! Neatentia se plateste!!!!! Sunt patita, si eu, cu asa ceva, cunosc urmarile inghetului!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 18 Ianuarie 2016 09:58 |
||
|---|---|---|
Doar nu crezi ca mananc azi doua kile de ceapa ? ...Si dupa amiaza merg la serviciu. O sa mai moara cativa, dar nu de frig, ci de miros. Gata, hai ca inchid si fug ca-s asteptata... http://www.v-i-pics.com/Season/4winter/winter74/winter004425vipics.jpg |
||
|
Rotty_ Postat pe 18 Ianuarie 2016 10:05 |
||
De la: Rotty_, la data 2016-01-18 10:05:10 Fugi, ca eu mor aici!!!!! Cica, omul, care papa ceapa cruda este un om sanatos, deci....da-i bataie!!!! Rotty, ai grija de tine, trec la munci, chiar daca nu am chef.... S-auzim de bine si serviciu usor!!!!!
|
||
|
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 18 Ianuarie 2016 10:12 |
||
Am facut eu,ceva de nu merge
|
||
|
Negrutt Postat pe 18 Ianuarie 2016 11:00 |
||
De la: Negrutt, la data 2016-01-18 11:00:41Am facut eu,ceva de nu merge Fa o verificare a setarilor facute la profilul tau!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 18 Ianuarie 2016 11:54 |
||
|
� Un profesor de filosofie dorind s� vorbeasc� studenților s�i despre arta de a trai, st�tea �n fa�a clasei av�nd pe catedr� c�teva lucruri. C�nd ora a �nceput, f�r� s� spun� un cuv�nt, a luat un borcan mare gol, pe care l-a umplut cu pietre de dimensiuni mari. I-a �ntrebat pe studen�i dac� borcanul este plin �i ace�tia au convenit c� era plin. Profesorul a luat atunci o cutie cu pietricele pe care le-a turnat �n borcan, scutur�ndu-l u�or. Pietricelele au umplut golurile dintre pietrele mari. I-a �ntrebat din nou pe studen�i dac� borcanul era plin iar ace�tia au fost din nou de acord c� era. Profesorul a luat dup� aceea o cutie cu nisip pe care l-a turnat �n borcan. Firesc, nisipul a umplut de tot borcanul. I-a �ntrebat din nou pe studen�i cum st�tea treaba iar ace�tia au r�spuns �n cor �Pliiin!� Profesorul a scos de sub catedr� dou� ce�ti cu cafea pe care le-a turnat �n borcan, umpl�ndu-l de aceast� dat� definitiv. Studen�ii au r�s. Dup� ce hohotele s-au domolit profesorul a spus:, �Acum a� dori s� �n�elege�i c� acest borcan reprezint� via�a voastr�, reprezinta arta de a trai. Pietrele mari reprezint� lucrurile importante din viata pentru voi: familia, copiii, s�n�tatea, prietenii �i pasiunile voastre. Dac� totul ar fi pierdut �n afar� de acestea, via�a voastr� tot ar fi tot plin�.� �Pietricelele sunt celelalte lucruri care conteaz� pentru voi, serviciul, casa, ma�ina, partea financiar�, �ns� nu at�t de importante ca cele dint�i. � �Iar nisipul e restul lucrurilor m�runte, care nici m�car m�ine nu vor mai continua, agitația inutil�, stresul, etc� �Dac� ve�i �ncepe cu nisipul, apoi cu pietricele nu ve�i mai avea unde s� pune�i pietrele mari.� �La fel �i �n via��, dac� ��i irose�ti tot timpul �i energia pentru lucrurile mici, nu vei avea niciodat� timp pentru lucrurile importante pentru tine.� �Acord� aten�ie lucrurilor importante pentru fericirea ta. Stabile�te-�i priorit��ile, restul e doar nisip.� Unul dintre studen�i a ridicat m�na interes�ndu-se ce reprezentau cele dou� ce�ti de cafea. Profesorul a z�mbit. �M� bucur c� �ntrebi asta, ele vor doar s� arate c�, oric�t de plin� ar p�rea via�a ta, e loc �ntotdeauna pentru dou� ce�ti de cafea, �mpreun� cu un prieten�� � ���������������������������������������........ Dreptul la viata este garantat tuturor, dar arta de a trai este stapanita de foarte putini oameni!!!!De ce, veti intreba?????Pai, raspunsul este vizibil, uitati-va in jurul vostru, aveti cunostinte, prieteni, familia, chiar toti stiu sa traiasca asa cum trebuie, chiar toti pretuiesc, cu adevarat, acest dar numit �VIATA????? Dragii mei, pentru a trai substantial, trebuie sa va reconsiderati viata, sa fiti radicali in decizia de a o retrai, de a o descoperi si de a va ocupa, in adevaratul sens al cuvantului, de lucrurile importante , oricare ar fi acestea, dar puneti pe ordinea de zi, la primul punct, familia, prietenii devotati, sanatatea, care este inca un dar de prêt oferit voua, pasiunile, tot ceea ce ve face placere si va aduce bucurie, zi de zi!!!!Nimic si nimeni nu este mai important, decat cele enumerate in povestirea noastra, reprezentate de acele pietre mari.Aceste pietre reprezinta soclul de pe care ne putem inalta in viata!!!Tot ce se afla in afara acestor pietre mari este si trebuie sa ramana lipsit de importanta, caci este inutil!!!!Aceste nimicuri nu au voie sa va afecteze viata, sa v-o influenteze negativ!!! Pentru a trai constructiv, este necesara o anumita abilitate de a pune lucrurile importante pe primul loc, de a te bucura de lucrurile si obiceiurile simple, dar valoroase, care te fac fericit!!!!Oare, exista aceasta abilitate in �zestrea�voastra?????M-as bucura sincer, daca as primi confirmari in acest sens!!!! Nu va umpleti viata cu nisipul reprezentat de lucruri si placeri mediocre, renuntand la pietrele mari, cu greutate, caci acest stil de a trai va avea repercusiuni asupra voastra!!!Prioritizati-va viata, aveti posibilitatea de a alege varianta de viata potrivita voua!!!Planificati-va zilele astfel incat sa va aflati in congruenta cu voi insiva si in armonie cu tot ce vine si este bun in viata voastra!!!Nu pierdeti timpul cu oameni superficiali si de la care nu aveti ce invata!!!Fiti selectivi in ceea ce privesc �condimentele� pentru care optati la condimentarea vietii voastre!!!! Nu va lasati prinsi in capcanele vietii, care, cu siguranta, va vor infrana sa fiti voi insiva si sa deveniti ceea ce doriti, aceasta actiune este foarte importanta, caci, de ea, depinde dezvoltarea voastra!!!!Ramaneti ancorati, numai in PREZENT, simtiti momentele de viata importante si traiti-le, renuntati la analizarea lor, caci pierdeti timp pretios!!! Traiti-va viata cu intensitate, fiti recunoscatori ca v-ati nascut, ca respirati viata, ca puteti iubi, ca va puteti bucura de tot ce este in voi si in jurul vostru, ca sunteti �VII�, aceaasta inseamna arta de a trai!!!� fi viu�nu inseamna sa traiesti viata lumeasca, de pamantean, ci a trai in spirit, caci spiritul energizeaza si purifica trupul!!!!Intr-adevar, �a trai in spirit este perfectiunea in a trai pe acest pamant!!! Insusiti-va arta de a trai, renuntati la a intra in mocirla vietii, stati departe de ea si traiti frumos!!!!�Buna ziua si ziua buna!!!!__EU On_____Sa trec sa pap, nu?????? Pentru ore de dupa amiaza placute si agreabile!!!! http://www.youtube.com/watch?v=mfRk6s2Y40U
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 18 Ianuarie 2016 12:20 |
||
|
�C�t de t�rziu ne �nva�� via�a s� pre�uim sentimentele la adev�rata lor valoare� Cu c�t� �nver�unare ne risipim to�i frumoasa �i �n�el�toarea tinere�e, care nu mai revine niciodat� Cu c�t� d�rnicie risipim aurul curat �n schimbul tuturor tinichelelor sclipitoare��____Panait Istrati "Cat de tarziu ne desteptam si realizam ca am avut tot, dar am continuat sa vanam iluzii. Cat de tarziu constientizam greselile si cat de repede comitem altele. Totul in lumea asta e trecator. Chiar si timpul. Daca stam linistiti privind lucrurile care trebuiau facute sperand ca si maine o sa fie o zi, ne inselam din nou. Ziua de maine e un mister pentru toata lumea. Ea poate veni sau nu poate veni. De aceea este bine sa nu ai regrete seara cand asterni capul pe perna si inchizi ochii si nici sa nu te trezesti dimineata cu remuscari pentru un lucru pe care puteai sa-l faci mai bine. Da tot ce poti, atat cat poti. Invata cat poti de multe de la fiecare incercare care te doboara, fura cat poti de multe de la viata, de la persoane care au trecut prin aceleasi momente, prin aceleasi greutati, impartaseste din experienta ta si altora, daruieste din maturitatea gandirii, din succesele tale, din ce ai tu si celorlalti. Cat de tarziu luam aminte la ce trebuia sa facem si nu am facut. Poate prea tarziu." Adevarat, dar, nu de putine ori, este prea tarziu pentru regrete si remuscari, viata nu asteapta pe nimeni!!!!Pentru o dupa amiaza linistita!!!!__EU http://www.youtube.com/watch?v=1A_H00QSGxI |
||
|
kudika_15804 Postat pe 18 Ianuarie 2016 12:35 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=ReaFP1WmGI8
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 18 Ianuarie 2016 12:37 |
||
| Nu mai e nimeni,pe aici??? | ||
|
Negrutt Postat pe 18 Ianuarie 2016 20:11 |
||
| Nu mai e nimeni,pe aici??? | ||
|
Negrutt Postat pe 18 Ianuarie 2016 20:12 |
||
|
" Uit�m c� suntem ființe umane �nzestrate cu harul de a d�rui c�ldur�. Ne folosim trupurile cum ne folosim mașina, hainele sau �nc�lț�mintea. Uneori mai r�u. Tindem s� ne �nstr�in�m de cea mai frumoas� calitate a noastr�: afectivitatea. Undeva, �n interiorul acestor corpuri exist� o surs� de c�ldur�, combustilul necesar pentru a ne dezvolta fizic, psihic și spiritual; pentru a crește tot mai frumos, asemenea unei flori care se las� p�truns� de Soare �n miezul ființei sale� Suntem și flori... fiecare dintre noi... Iar sursa noastr� de c�ldur� se �mbog�țește cu fiecare �mbr�țișare d�ruit� și primit�. Dar nu, nu vorbesc despre acele �mbr�țiș�ri automate, lipsite de suflet. Intimitatea moare c�nd doi oameni se apropie f�r� s� fie prezenți cu adev�rat. Dar ce conexiune minunat� se creeaz� atunci c�nd te deschizi!� O s�m�nț� aflat� �n p�m�nt este �n siguranț�, pus� la ad�post de pericolele exterioare. O floare care a avut curajul s� str�pung� �ntunericul și s� se arate �n toat� frumusetea ei este vulnerabil�. Oric�nd o pal� de v�nt mai puternic� o poate fr�nge. Cineva o poate rupe. Dar nimic nu �i �ntrece ging�șia, puritatea și parfumul. " Din pacate, apropierea intre doua suflete, in viata foarte multor persoane, nu se face mai departe de asternutul patului sau, mai nou, de mediile virtuale, ambele fiind situatii lipsite de trairi adevarate, profunde, dar de o promiscuitate fara termen de comparatie si putreziciune, care duhneste ingrozitor!!!!!!Este o realitate cruda si murdara a lumii in care traim, care ar trebui sa ne puna pe ganduri!!!Dragii mei, in ciuda acestei realitati, voi milita intotdeauna pentru iubirea curata si sincera, caci inca exista persoane care pot iubi, care pot darui, care pot marturisi, cu fruntea sus, sentimentele, care le coplesesc sufletele!!!Cinste si admiratie pentru astfel de persoane!!!Pentru astazi, va incurajez sa iubiti, sa infloriti in iubire si sa daruiti iubire celor, care va merita gingasia sufletului!!!!Cresteti precum niste flori cu miros imbatator!!!Nu distrugeti cel mai curat sentiment, care v-a fost daruit din prea multa iubire!!!!Deschideti-va inimile in fata acelor oameni minunati, care asteapta caldura, daruirea si imbratisarile voastre, sunt singurii care pot conta pentru voi!!!!!!O zi frumoasa, in ciuda gerului care a acaparat totul!!!Sa va fie orele minunate, cu mult bine si frumos, cu senin in suflet si in gand, in pace si armonie, bucurie si iubire!___EU On___O cafeluta fierbinte nu dauneaza acestei dimineti geroase!!!! Pentru aceasta zi, fiti binecuvantati cu iubire!!!! http://www.youtube.com/watch?v=Ici1ZQj65RI |
||
|
kudika_15804 Postat pe 19 Ianuarie 2016 07:02 |
||
Zambiti, si veti fi mai buni!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=AgCpcI9uWX8
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 19 Ianuarie 2016 07:05 |
||
Pentru aceasta dimineata, murmurul duios al poeziei sa va intre in suflete!!!Zi minunata!!__EU " Cele mai frumoase cuvinte de dragoste se spun �n t�cerea unei priviri.."_____Hrisostom Filipescu Murmurau cuvintele Murmurau �n mine cuvintele nespuse, Par p�nza de p�ianjen ce-n g�nd o simt, Și toate m� �neac�, de parc-ar fi o tuse, Neliniștea-mi devine s�geata de argint Care m� ucide lent, și-mi doare uneori Cuv�ntul ne-nțeles de tine, și mi-e dus Deasupra celei mai absurde dep�rt�ri, Apun �n r�s�rit, tu lic�rește-mi �n apus. Poate c�-ți va fi de-ajuns o singur� clip� S� vezi cum dorul arde și m� r�v�șește, Nu vreau s�-ți spun c� mi-este tare fric� De ce-ai putea s� crezi, teama-mi crește Cu-acest tumult �n care zac, f�r� s� sper C� poate, un lic�r firav, �n tine, va trezi, Toat� magia-aceasta ce �nc�-mi e mister. Poate iubindu-te voi �nceta a te iubi. Toate cuvintele ce mor nezise-n mine, Fiorii de team�, visele caste ce �nc� dor, Vreau s� le re�nvii tu, cu-a ta str�lucire! Iubește-m� o dat�, apoi las�-m� s� mor Plutind �ntr-o imens� und� de euforie. G�ndurile mi se vor �ncețoșa �n pl�ns C�ci nu vom fi nimic din ce putea s� fie- O n�zuinț�, un tot sau totul de ascuns. Murmurau �n mine cuvinte ca de cear� Disp�reau lent, disp�rea orice ciob de vis, A r�mas un iz suav risipit pe bolta stelar� Cu toate vorbele nezise care m-au ucis.________Valentina B�nic� http://www.youtube.com/watch?v=9MG8fd6dxY4
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 19 Ianuarie 2016 07:10 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=XissA45fMBQ
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 19 Ianuarie 2016 07:12 |
||
Rottyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy, buna dimineata sa ai, sa fie cu spor si bucurie!!!!!Cafeluta ta...http://s2.220.t1.ro/?mmid=32fe02537ac8f2ade si... http://www.youtube.com/watch?v=f5WT2HjK24A
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 19 Ianuarie 2016 07:17 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=qIG7P3mpOt4
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 19 Ianuarie 2016 07:19 |
||
Neata Bela Stai ca m-am trezit cu foame, asa ca mai intai am trecut pe la bucatarie...http://i1110.photobucket.com/albums/h452/micha134/chefts/tumblr_nykc9lfcDV1tezjkso1_500_zpsxyem6omq.gif ...Hai ca nu-s fata rea si ti-am pregatit si tie o portiuca. http://i1110.photobucket.com/albums/h452/micha134/chefts/10431379_564975543648371_4503212951641697292_o_zpscec4fdaf.jpg Sper ca merge la ora asta...
|
||
|
Rotty_ Postat pe 19 Ianuarie 2016 08:07 |
||
De la: Rotty_, la data 2016-01-19 08:07:53Neata Bela Haaaaaaaaaaaaaaa, merge la orice ora, caci mi s-a facut foameeeee!!! Din cauza gerului, cred!!!!! Sper ca nu ai golit frigiderul, caci gerul se mentine cateva zile!!!! Bine ai venit, Rotty, pofta buna sa ai!!!! Sa papam deciiiiiiii, wowwwww, ce bine arataaaaaaaaa!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 19 Ianuarie 2016 08:14 |
||
Da` tu crezi ca doar atat aveam in frigider ? Nu, nu-i gol...inca.
|
||
|
Rotty_ Postat pe 19 Ianuarie 2016 08:21 |
||
De la: Rotty_, la data 2016-01-19 08:21:05 Ahhhhhhhhhhhhh, ce bine, m-am linistit!!!!! Cum a fost ziua de ieri de munca?????
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 19 Ianuarie 2016 08:27 |
||
Destul de grea si stresanta a fost. Bine ca azi am liber. Dar nu stau prin casa, ca tre sa merg pana la dentist (si azi si maine ),plus alte drumuri de facut.
|
||
|
Rotty_ Postat pe 19 Ianuarie 2016 08:34 |
||
De la: Rotty_, la data 2016-01-19 08:34:27Destul de grea si stresanta a fost. Cred ca tu ai un motor intern, care nu te lasa in pace!!!!!!! Nu ai astampar deloc, dar si treburile te preseaza!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 19 Ianuarie 2016 08:45 |
||
Asa sunt eu....nu cunosc strea aia de nu a face nimic. Tocmai mi-am "randuit" si pisicile, iar acum ma lupt sa pregatesc mancare si apa caldutza pentru gaini. Au nevoie pe frigul asta.
|
||
|
Rotty_ Postat pe 19 Ianuarie 2016 09:01 |
||
Sorry...STAREA.
|
||
|
Rotty_ Postat pe 19 Ianuarie 2016 09:02 |
||
De la: Rotty_, la data 2016-01-19 09:01:23Asa sunt eu....nu cunosc strea aia de nu a face nimic. Mergi la pasari, imi voi randui treburile zilei de azi!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 19 Ianuarie 2016 09:03 |
||
|
Stai sa-ti las o cantare sa nu te plictisesti... http://www.picgifs.com/reaction-gifs/reaction-gifs/funny/funny005.gif |
||
|
Rotty_ Postat pe 19 Ianuarie 2016 09:11 |
||
De la: Rotty_, la data 2016-01-19 09:11:54Stai sa-ti las o cantare sa nu te plictisesti... Oleleiiiiiiiiiiiiiiiiiii, mi-a spart timpaneleeeeeeeeeeeeeee, maicuta meaaaaaaaaaaa!!!! Spune-i sa "bage" o batuta ca la Moldova!!!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 19 Ianuarie 2016 09:15 |
||
Ma bucur ca ti-a placut. Fug iute sa ma imbrac ca-i tarziu. http://s300.photobucket.com/user/NOLA516/media/SEASONS/Winter/image_36.jpeg.html Puuuuuuup !!!
|
||
|
Rotty_ Postat pe 19 Ianuarie 2016 09:39 |
||
De la: Rotty_, la data 2016-01-19 09:39:10Ma bucur ca ti-a placut. Ai grija de tine si spor la ce ai de rezolvat!!!!!Sa auzim de bine!!!! Multumesc!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 19 Ianuarie 2016 09:42 |
||
|
�Cel bun vede bun�tatea peste tot; cel r�u, nic�ieri." Adevarata comoara �Un t�n�r era foarte sup�rat c� nu are mai mul�i bani, c� nu-�i poate cump�ra tot ce-�i dorea. Se plimba trist pe strad�, ne�tiind cum s� ias� din aceast� situa�ie. Dar, cum mergea el a�a, s-a lovit deodat� de cineva. Mare i-a fost mirarea s� vad� c�, din neaten�ie, a dat peste un om s�rman, f�r� vedere, �ncerca bietul om s� se ajute cu un baston �i s� g�seasc� drumul spre cas�. T�n�rul nostru l-a ajutat conduc�ndu-l de bra�. V�z�nd c�t sunt al�ii de nec�ji�i, t�n�rul nu s-a mai g�ndit, de atunci, dec�t la un lucru: c�t de bogat este el. Nu avea bani pentru tot ce �i-ar fi dorit, dar avea comoara cea mai mare din lume, pe care banii nu o pot cump�ra: s�n�tatea cu tot ce izvoraste din ea: putere de munc�, bucurie �i voie bun�. Acum �i d�dea seama c� sunt oameni care au r�mas ologi �n urma unor accidente. Dar picioarele sale �l puteau duce oriunde. Al�ii au r�mas orbi. El putea s� vada �ns�, clip� de clip�, toate frumuse�ile din jurul s�u. Exist� �i unii oameni care, din p�cate, sunt orbi �i ologi suflete�te, pentru c� sufletul lor s-a golit de bucurie, de speran�� �i dragoste. Ace�tia sunt cu adev�rat neferici�i. Cu c�t vei fi mai binevoitor, cu at�t sufletul t�u va avea mai mult� lini�te. Cel r�u �i zg�rcit nu d� niciodat� nimic, nici m�car un pahar cu ap� sau un sfat, chiar daca aceste lucruri nu l-ar costa nimic. Un astfel de om nu mai este cu ceva de folos celorlal�i! Dac� ne vom uita �n jurul nostru vom vedea c� nimic nu tr�ie�te doar pentru sine. P�n� �i un copac obi�nuit, chiar dac� nu ne ofer� fructe, ne d� cel pu�in posibilitatea s� ne odihnim un minut la umbra lui. � �������������������������������������������������������������������.. Dragii mei, atat timp cat sunteti sanatosi si functionabili, sunteti de acord ca sunteti privilegiati in raport cu cei bolnavi si suferinzi, cu cei care, din varii motive, se afla in incapacitatea de a trai normal, depinzand de ceilallti????Constientizati faptul ca trebuie sa fiti bucurosi si recunoscatori pentru ca sunteti sanatosi , puteti munci, puteti vedea, puteti merge fara ajutor din partea celorlati, va puteti intretine singuri fara a fi o povara pentru cei de langa voi????Realizati, ca viata voastra este binecuvantata, atata timp cat nu trebuie sa apelati la ajutorul semenilor????? Toti suntem incercati de viata, intr-o mai mica sau mai mare masura, dar ar fi un act de ingratitudine sa nu apreciem ce ne este daruit, zi de zi, chiar daca nu meritam asta!!! Ganditi-va la cei cu probleme grave de sanatate, si, apoi, meditati la modul cum sunteti si asupra faptului ca sunteti sanatosi, putand, astfel, trai frumos si decent!!!Ce bucurie poate fi mai mare, decat aceea izvorata de o inima calda si iubitoare si un un trup vanjos, sanatos?????NICIUNA, dragii mei, si sper sa imi dati dreptate!!!!Este trist, dar nu pretuim nimic din ce ne este daruit, decat in momentul in care pierdem acele daruri!!!Oare asa trebuie sa fie omul sau ar trebui sa inalte rugaciuni de multumire pentru ca se poate bucura de viata, in conditiile dramatice, in care multi semeni nu o mai pot face??????Nu exista dar mai valoros ca sanatatea, pretuiti-o, nu va bateti joc de truprile voastre printr-un stil de viata daunator voua!!!Respectati-va trupul si el va va respecta!!!Respectati viata si ea va va rasplati regeste!!!! Dragii mei, sunteti cu adevarat fericiti, fiti incredintati de acest adevar!!DE CE?????Pentru ca , multi dintre voi, sunteti sanatosi aducand, astfel, bucuria in viata voastra si a celor dragi!!!!!!Fiti ingaduitori si binevoitori cu cei necajiti, caci povara greutatilor din viata lor este una coplesitoare, greu de dus de spinarile lor atinse de suferinta!!!Fiti milosi si respectati suferintele semenilor, caci, se stie, roata vietii este in continua miscare si va poate aduce in situatii identice cu a celor suferinzi , si ce pozitie veti lua atunci??? Totul are un rost in aceasta lume!!!Toti avem nevoie de ceilalti, sa ne intelegem si sa ne ajutam reciproc, stiu, este un ideal , ce a devenit aproape imposibil de atins datorita rautatii, mandriei si egoismului oamenilor, dar nimic nu va fi imposibil daca oamenii vor incerca sa vada cu alti ochi viata si lumea inconjuratoare, crezand in alte valori, decat cele cu care au fost obisnuiti!!!Cu totii traim pentru noi insine, pentru si cu ceilalti, aceasta este prima regula a vietii pe pamant!!!Cei, care nu cred in aceasta regula vor ramane niste oameni tristi si nefericiti, instrainati de tot ce este bun si valoros in aceasta viata!!!Buna ziua si ziua buna!!!__EU ![]() On___Sa trecem la papica zilei, asa este firesc!!!! Pentru o dupa amiaza a bunavointei!!!! http://www.youtube.com/watch?v=jZhQOvvV45w |
||
|
kudika_15804 Postat pe 19 Ianuarie 2016 12:05 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| animalute de casa | 7 | De la: monaram 7 Mai 2009 14:06 |
| Fantome, spirite sau praf ?!! | 1 | De la: diana1981 3 Septembrie 2010 17:46 |
| Kudika iti ureaza Craciun fericit! | 133 | De la: kudika071322 4 Ianuarie 2010 19:05 |
|
|
||
| PROTEST! | 130 | De la: onnyta 23 Mai 2008 11:16 |
| buna | 1 | De la: kudika193021 12 Iunie 2010 10:42 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.